Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çok fazla kendini strese sokma tatlımm.. çok fazla hareket etme dikkat et kendine. Allah'ın izniyle bişey olmaz.

şaka yapiom kuzummm iyi olduğunuzu bilelim bize yeter. :) tabi arada gir kocana yakalanmadan :) ben burda olurum heralde hhahaha 19 gün kkaldı bata hahaha kafayı yicem kız hamileleik moduna giremiyorum bir türlü :)

Allah'ım bizede nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 9 ay 10 gün onu düşünim ben razıyım :)

eylul valla olunca anlıcan suan kı bu tereddutlerımızın sebebını..zaten ılk 3 ayın rısklı oldugunu bılmek bıle,yeterınce korku yasamaya yetıyor..dıyosunkı ıcınden,bu kadar zorluklarla onu kazandım,sacma sapan bı sebep yuzunden ınsallah kaybetmem onu..benım durumu bıraz abartı herhalde,hapsurup öksurunce bıle o korkuyu yasıyorum..vıcdan azabı yasıyorum kaske öksürmeseydım dıye..kafayı yedım

şaka yapiom kuzummm iyi olduğunuzu bilelim bize yeter. :) tabi arada gir kocana yakalanmadan :) ben burda olurum heralde hhahaha 19 gün kkaldı bata hahaha kafayı yicem kız hamileleik moduna giremiyorum bir türlü :)

12-13 gun sonra gırersın o moda merak etme..ben zaten en az belırtı yasadıgım ay hamıle kalmıs oldum..ne kasık sancıları cekerdım ben,ortada hıcbıse yokken.. o moda gırmesende olur,olacagı varsa sessız sedasızda oluyormuş yaniiiiii ben bu ay barız farklı belırtıler yasamıstım ama ben zaten her ay kendıme yenı bı belırtı yasatıyordum

ahh yavrum yazıyı okuyunca duygulandım kızzzzzzz. dikkat et kendineee. çok fazla stres yapma rabbim herseyin en iyisini bilir. hayırlısıyla kucagına alacaksın inşallah saglıkla sıhatle... hergün dua ediyorum sizlere isteyenlereee...

Canım günaydın. Dün doktor neler söyledi, nelere dikkat etmen gerekiyormuş? Tatil konusunda bi sıkıntı varmı, deniz havuz sıkıntı yaratıyormu? Birde canım sen dikkat edersin ama takdiri ilahi ne olacaksa olur. Çok takma kafayı. Biliyorum çok zor takmamak. İnan ben çok rahat bir insandım ama öyleyken daha farklı oluyor. Ama sen yinede yüreğini ferah tut. Allahım sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Her tuvalete gittiğindede bişi olacak diye koşullanma Allahın izniyle hiçbişi olmadan sağlıkla dünyaya gelicek bebişin

günaydın canım,

hayırdır tatlım??

bahsetmiştim size yeğenim hasta canım.. çölyak diye bi hastalık.. bugün tetkikleri var tıp fakültesinde.. ablamın yanında olmak istedim.. iş yerinde sevgili patronumdan izin alamadım bi de annem ayakları ağrıyordu doktor artık yapacak bişi yok demiş.. çok dikkat etmesi gerekiyormuş.. uzağımda zaten aklımda hep onda oluyor.. kimseye bi faydam olmuyor. çok sıkıldım- yoruldum ben yaa

Son düzenleme:
kızlar kendine eziyet eden tek kişi benim burda herhalde idrar da gebelik baktım yine negatif çıktı sonunda söktürücü kullanıcam herhalde. Yine de kendimle gurur duyuyorum bu kadar sonuçtan sonra bir umut beslediğim için

evet biliyorum :) hayırlısı artık tatlım daha 3cü denememiz herseyin hayırlısı diyorum. tez zamanda nasip eder inşallah rabbimm hayırlısı saglıklı bir evlat.amin

tatlım benim Allahtan ümit kesilmez. sen kendini üzme. şuan için yapabilecegin tek şey dua etmek. Allah yardımcısı olsun

üzme kendini amaaaa

canım oyle dusunme ama hayat gercekten zor lakin sevgiyle ayakta duruyoruz bu ble yeter

tatlım benim Allahtan ümit kesilmez. sen kendini üzme. şuan için yapabilecegin tek şey dua etmek. Allah yardımcısı olsun

sağol canım haklısın dua etmekten başka yapabileceğim hiç bişi yok belki saçma ama bazen annemin yanında olmak için aşimi bırakmayı bile düşünüyorum. keşke bu kadar uzak olmasaydık.. şimdiki aklım olsa anneme yakın biriyle evlenirdim ben yaaa yapayanlızım bu şehirde.. tüm sevdiklerim uzakta.. ne benim kimseye bi faydam var ne de başkasının bana.. çalışıyorum didiniyorum sıfıra sıfır elde var sıfır.. bi çocuğumuz olsa mesela ben çalışmasam geçinemeyiz. birine bırakmak istesem kimse yok yakınımda.. ooof çok doldum yaa.. kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum kızlar iyi değilim dugün hemde hiiiç...

günaydn kızlar 7 gündrü siddetli bulantım vardı 4 gündür dr verdigi bulantı hapını kullanıordum dün aksama dogru ve bu sabah bulantılarım baya azaldı halbuki ilaç içmeme ragmen gene bulanıordu.acıkcası korktum ne yapsam bilmiorum.lekelenme kanamam yok cok sükür ama birden bulantının bu kadar azalmasınada anlam veremedm korktum sizce ne yapsam

evet canım herseyin hayırlısı... kendini strese sokma.. bende her kızı kart yediğimde sinirli oluyorum ama sonra vardır bi hayır diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…