çok fazla kendini strese sokma tatlımm.. çok fazla hareket etme dikkat et kendine. Allah'ın izniyle bişey olmaz.gönul rahatlıgıyla bı hamılelık gecıremıcez mı yaa..su 3 ayı düşürmeden atlatım..bıde testlerde saglıklı oldugu ortaya cıksın bıraz daha rahatlıcam..hamıle kalmak bı dert,onu düşürmeden saglıklı dogurmak baska bı dertzaten artık yepyenı bı hayat baslıyor bızım ıcın..bundan sonra tek önemlı olan onun saglıgı olacak..bununda sonu yok,bıraz rahat olmak lazım herhalde
Allah'ım bizede nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 9 ay 10 gün onu düşünim ben razıyım :)
şaka yapiom kuzummm iyi olduğunuzu bilelim bize yeter. :) tabi arada gir kocana yakalanmadan :) ben burda olurum heralde hhahaha 19 gün kkaldı bata hahaha kafayı yicem kız hamileleik moduna giremiyorum bir türlü :)kız yok benım gelememe sebebım bebek degıl,hafta sonu zaten kımsecıkler yoktu burda..dunde ben doktora gıttım dıye gelemedım..ee bundan sonrasıda yolculuk hazırlıklarıyla gececek..ama pc yı de,göturecez vakıt buldukca gelcem yıne yaniii ordan bıle
Allah'ım bizede nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 9 ay 10 gün onu düşünim ben razıyım :)
Aminnn inşallahhhh kuzummmmmmmInsallahhhh canimm tez zamanda Allahim sana da versin.
şaka yapiom kuzummm iyi olduğunuzu bilelim bize yeter. :) tabi arada gir kocana yakalanmadan :) ben burda olurum heralde hhahaha 19 gün kkaldı bata hahaha kafayı yicem kız hamileleik moduna giremiyorum bir türlü :)
ahh yavrum yazıyı okuyunca duygulandım kızzzzzzz. dikkat et kendineee. çok fazla stres yapma rabbim herseyin en iyisini bilir. hayırlısıyla kucagına alacaksın inşallah saglıkla sıhatle... hergün dua ediyorum sizlere isteyenlereee...eylul valla olunca anlıcan suan kı bu tereddutlerımızın sebebını..zaten ılk 3 ayın rısklı oldugunu bılmek bıle,yeterınce korku yasamaya yetıyor..dıyosunkı ıcınden,bu kadar zorluklarla onu kazandım,sacma sapan bı sebep yuzunden ınsallah kaybetmem onu..benım durumu bıraz abartı herhalde,hapsurup öksurunce bıle o korkuyu yasıyorum..vıcdan azabı yasıyorum kaske öksürmeseydım dıye..kafayı yedım
günaydın canlarrrr...
bugün çok canım sıkkın benim... hiç keyfim yok
eylul valla olunca anlıcan suan kı bu tereddutlerımızın sebebını..zaten ılk 3 ayın rısklı oldugunu bılmek bıle,yeterınce korku yasamaya yetıyor..dıyosunkı ıcınden,bu kadar zorluklarla onu kazandım,sacma sapan bı sebep yuzunden ınsallah kaybetmem onu..benım durumu bıraz abartı herhalde,hapsurup öksurunce bıle o korkuyu yasıyorum..vıcdan azabı yasıyorum kaske öksürmeseydım dıye..kafayı yedım
günaydın canım,
hayırdır tatlım??
evet biliyorum :)12-13 gun sonra gırersın o moda merak etme..ben zaten en az belırtı yasadıgım ay hamıle kalmıs oldum..ne kasık sancıları cekerdım ben,ortada hıcbıse yokken..o moda gırmesende olur,olacagı varsa sessız sedasızda oluyormuş yaniiiiii ben bu ay barız farklı belırtıler yasamıstım ama ben zaten her ay kendıme yenı bı belırtı yasatıyordum
tatlım benim Allahtan ümit kesilmez. sen kendini üzme. şuan için yapabilecegin tek şey dua etmek. Allah yardımcısı olsunbahsetmiştim size yeğenim hasta canım.. çölyak diye bi hastalık.. bugün tetkikleri var tıp fakültesinde.. ablamın yanında olmak istedim.. iş yerinde sevgili patronumdan izin alamadımbi de annem ayakları ağrıyordu doktor artık yapacak bişi yok demiş.. çok dikkat etmesi gerekiyormuş.. uzağımda zaten aklımda hep onda oluyor.. kimseye bi faydam olmuyor. çok sıkıldım- yoruldum ben yaa
üzme kendini amaaaakızlar kendine eziyet eden tek kişi benim burda herhalde idrar da gebelik baktım yine negatif çıktı sonunda söktürücü kullanıcam herhalde. Yine de kendimle gurur duyuyorum bu kadar sonuçtan sonra bir umut beslediğim için
üzme kendini amaaaa
bahsetmiştim size yeğenim hasta canım.. çölyak diye bi hastalık.. bugün tetkikleri var tıp fakültesinde.. ablamın yanında olmak istedim.. iş yerinde sevgili patronumdan izin alamadımbi de annem ayakları ağrıyordu doktor artık yapacak bişi yok demiş.. çok dikkat etmesi gerekiyormuş.. uzağımda zaten aklımda hep onda oluyor.. kimseye bi faydam olmuyor. çok sıkıldım- yoruldum ben yaa
tatlım benim Allahtan ümit kesilmez. sen kendini üzme. şuan için yapabilecegin tek şey dua etmek. Allah yardımcısı olsun
evet canım herseyin hayırlısı... kendini strese sokma.. bende her kızı kart yediğimde sinirli oluyorum ama sonra vardır bi hayır diyorum...yok canım yaa eskisi kadar üzülmüyorum artık. İşin tuhaf tarafı artık bebek istediğimden de emin değilim. herşeyin hayırlısı galiba baya yıprandım bu ay ha oldum ha olucam, belki gebeyimdir die düşünmekten psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?