evet canım başla ihmal etmeeeeya sımdık ben baslıcam ona bu ay kesın ıcecem ama bırakmıcan ,,,ama sımdık adetlıyım adet bıttıkden 5 gun sonra baslarım ,,,
kızlar biz geldikkk :)
ütü yaptık yoruldukkk walla dışardada fena yağmur war çıkıp ıslanasım geldi walla :::::)
eee ne dedikodular yaptınız bakalım
evet canım başla ihmal etmeeee
hosgeldın ,,,,
hee otur oturdugun yerde bebe var sende allah korusun hasta olursun yada ayagın kayar falan ,,,,
sen uslu uslu otur evınde bıze takıl,,,
hee ne edek oyle yagmura baskı kuruos 2 aydır adet olmadıgı ıcın pazartesı salı doktora gıtcek gıtmeden test et bugun dıe :))))
katılıyorum walla bencede gidip kan tahlili yaptırması lazım :)
eylul ben ve sago test yaptır dıo :)))) yagmurrrrrrrrrr cogunlugun sesını dınle:))
eylul ben ve sago test yaptır dıo :)))) yagmurrrrrrrrrr cogunlugun sesını dınle:))
heee kızlar ben burda sevgili patronumun egolarının sesini dinliyorum şu anyagmur tek gitmek istemiyosan bende geliyim senilegelmisken bende yaptiririm Yemegimi ettim geldim ne gizlii gaciyim ya
heee kızlar ben burda sevgili patronumun egolarının sesini dinliyorum şu anMuzmutcum gel beraber gidek en iyisi biz
yağmurrrrrrrrrrrr hadi test yap
Haahahahhahahahha :) süpersin sumisaliiiiyagmur bızı dıskoya goturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam bacım söleriiiimyagmurum patronuna benden selam soyle o beni tanir
sen mi ben mi sago her dakka adamı parçalayasım var valla. herşeyi batıyo artık bana. sürekli tersliyorum adamı. hamile falan kalırsam zaten çalışamam burda hergün sıkıntı stres hepten kafayı yerim çocumada yazık hemyağmur senin şu patronu yolasım geliyor walla hee :)
Kız sen hamile kalınca seni doktorada yollamz bu adam
yok bacım ya boşuna umutlanmayın yok bende bişeeee. test mest de yok çatlayın bacımyağmurrrrrrrrrrrr hadi test yap
ooooy benim kocam hergün öyle uyur eylül vardiyalı çalışıyo ve günün yarıdan fazlasını uyuyarak geçiriyoo bigün onu da gırtlaklayacam az kaldıkocam gün boyu uyudu ya inanamıyorummmm!! bir daha sabah ekşın yok :):26:
kocam gün boyu uyudu ya inanamıyorummmm!! bir daha sabah ekşın yok :):26:
sitede hemencik atıp duruyo yeniden giriş yapmam gerekiyo bacım onca işin arasında atmasa olmaz sankim
tamam bacım söleriiiim
sen mi ben mi sago her dakka adamı parçalayasım var valla. herşeyi batıyo artık bana. sürekli tersliyorum adamı. hamile falan kalırsam zaten çalışamam burda hergün sıkıntı stres hepten kafayı yerim çocumada yazık hemaz önce aklımdan bi e ne geçti biliyonuz mu allah korusun bigün çocuğum olurda bu adama benzerse abbooo aman allah korusun:18: bunun karısına çocuklarına da sabır versin rabbim
yok bacım ya boşuna umutlanmayın yok bende bişeeee. test mest de yok çatlayın bacım
ooooy benim kocam hergün öyle uyur eylül vardiyalı çalışıyo ve günün yarıdan fazlasını uyuyarak geçiriyoo bigün onu da gırtlaklayacam az kaldı
huzur sokağını izliyonuz mu?? ben bir izliyom bir izlemiyom ama izlediğimde anlıym :) senaryo monoton!! ama can sıkıntısında izletiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?