Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar biz geldikkk :)
ütü yaptık yoruldukkk walla dışardada fena yağmur war çıkıp ıslanasım geldi walla :::::)
eee ne dedikodular yaptınız bakalım

hosgeldın ,,,,
hee otur oturdugun yerde bebe var sende allah korusun hasta olursun yada ayagın kayar falan ,,,,
sen uslu uslu otur evınde bıze takıl,,,
hee ne edek oyle yagmura baskı kuruos 2 aydır adet olmadıgı ıcın pazartesı salı doktora gıtcek gıtmeden test et bugun dıe :))))

katılıyorum walla bencede gidip kan tahlili yaptırması lazım :)

ayyy görümcemin oğlu ameliyat oldu dün nasıl old diye arayayım dedim anemmmmmm bir konuştu bir konuştu kapatmak bilmedi yaa :) kolum uyuştu walla telefonu tutmaktan :)

eylul ben ve sago test yaptır dıo :)))) yagmurrrrrrrrrr cogunlugun sesını dınle:))

yagmur tek gitmek istemiyosan bende geliyim senilegelmisken bende yaptiririm Yemegimi ettim geldim ne gizlii gaciyim ya
heee kızlar ben burda sevgili patronumun egolarının sesini dinliyorum şu an Muzmutcum gel beraber gidek en iyisi biz

huzur sokağını izliyonuz mu?? ben bir izliyom bir izlemiyom ama izlediğimde anlıym :) senaryo monoton!! ama can sıkıntısında izletiyor :)

sitede hemencik atıp duruyo yeniden giriş yapmam gerekiyo bacım onca işin arasında atmasa olmaz sankim
yagmurum patronuna benden selam soyle o beni tanir
tamam bacım söleriiiim
yağmur senin şu patronu yolasım geliyor walla hee :)
Kız sen hamile kalınca seni doktorada yollamz bu adam
sen mi ben mi sago her dakka adamı parçalayasım var valla. herşeyi batıyo artık bana. sürekli tersliyorum adamı. hamile falan kalırsam zaten çalışamam burda hergün sıkıntı stres hepten kafayı yerim çocumada yazık hem az önce aklımdan bi e ne geçti biliyonuz mu allah korusun bigün çocuğum olurda bu adama benzerse abbooo aman allah korusun:18: bunun karısına çocuklarına da sabır versin rabbim
yağmurrrrrrrrrrrr hadi test yap
yok bacım ya boşuna umutlanmayın yok bende bişeeee. test mest de yok çatlayın bacım
kocam gün boyu uyudu ya inanamıyorummmm!! bir daha sabah ekşın yok :):26:
ooooy benim kocam hergün öyle uyur eylül vardiyalı çalışıyo ve günün yarıdan fazlasını uyuyarak geçiriyoo bigün onu da gırtlaklayacam az kaldı

iyi bakalım yapma hıh :) nasılsa doktor yaptırcak :)))

kız benzemez öle düşünme :)

benim koca yagmuru fırsat bildi uyuyor akşam gezmeye götürecekmiş beni amann :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…