kız nasıl taktikmiş ben bilmiom anlat bakim :)))ayyy kız alemsin walla heee :):)
sabahları ekşın bir taktiktir biliyorsun dimi :) koca dışarı bakmazmış
sitede hemencik atıp duruyo yeniden giriş yapmam gerekiyo bacım onca işin arasında atmasa olmaz sankim
tamam bacım söleriiiim
sen mi ben mi sago her dakka adamı parçalayasım var valla. herşeyi batıyo artık bana. sürekli tersliyorum adamı. hamile falan kalırsam zaten çalışamam burda hergün sıkıntı stres hepten kafayı yerim çocumada yazık hemaz önce aklımdan bi e ne geçti biliyonuz mu allah korusun bigün çocuğum olurda bu adama benzerse abbooo aman allah korusun:18: bunun karısına çocuklarına da sabır versin rabbim
yok bacım ya boşuna umutlanmayın yok bende bişeeee. test mest de yok çatlayın bacım
ooooy benim kocam hergün öyle uyur eylül vardiyalı çalışıyo ve günün yarıdan fazlasını uyuyarak geçiriyoo bigün onu da gırtlaklayacam az kaldı
huzur sokağını izliyonuz mu?? ben bir izliyom bir izlemiyom ama izlediğimde anlıym :) senaryo monoton!! ama can sıkıntısında izletiyor :)
show da da emirin yolu hahaaaa :))beni pek sarmadı bacım o yaa ama annem bayılıyor walla kaçırmadan izliyor :)
kanal d de hababam war hehehe
kız nasıl taktikmiş ben bilmiom anlat bakim :)))
ayyy iy oldu ben gündüzleri yapim hep hahhah :)))kadının birisi her sabah ekşın yapıyormuş kocasıyla. Kadına sormuşlar neden böyle yapıyorsun diye.
Kadında sabahları onu tatmin ediyorum ki gün içerisinde gördüğü kadınlara aklı kaymasın diye :)
bende arada bizimkine yaparım hehehe :)
kadının birisi her sabah ekşın yapıyormuş kocasıyla. Kadına sormuşlar neden böyle yapıyorsun diye.
Kadında sabahları onu tatmin ediyorum ki gün içerisinde gördüğü kadınlara aklı kaymasın diye :)
ayyy iy oldu ben gündüzleri yapim hep hahhah :)))kadının birisi her sabah ekşın yapıyormuş kocasıyla. Kadına sormuşlar neden böyle yapıyorsun diye.
ayy nefret edıom o sabah eksınından gozumu acmamısım karnım ac ,,,:))
kahvaltıdan sonra olur ama :)))
ayyy iy oldu ben gündüzleri yapim hep hahhah :)))
ayyy kız alemsin walla heee :):)
sabahları ekşın bir taktiktir biliyorsun dimi :) koca dışarı bakmazmış
ilk defa duydum ama bizim için zor tabim sabah erken işe geliyorum zaten kocamda vardiyalı zaten ama yine de fırsat buldukça denerimkadının birisi her sabah ekşın yapıyormuş kocasıyla. Kadına sormuşlar neden böyle yapıyorsun diye.
ayy nefret edıom o sabah eksınından gozumu acmamısım karnım ac ,,,:))
kahvaltıdan sonra olur ama :)))
ilk defa duydum ama bizim için zor tabim sabah erken işe geliyorum zaten kocamda vardiyalı zaten ama yine de fırsat buldukça denerim
ilk defa duydum ama bizim için zor tabim sabah erken işe geliyorum zaten kocamda vardiyalı zaten ama yine de fırsat buldukça denerim
odunda seviyo sabah etmeyi ama eksin bile uykusunu getirmiyo yaa ama biz genelde namazdan sonra ettigimiz icin uykumuz aciliyo birde sabahlari elma yer bizimki banda zorla yedirir..
kız mantıklı ama düşünsene sabah yapacan adamın canı istemez ki gün içerisinde:)
Gerçi bizimki diyor ki boşun öyle düşünme adamın yapası warsa her türlü yapar ruhunuz duymaz :)
kız mantıklı ama düşünsene sabah yapacan adamın canı istemez ki gün içerisinde:)
Gerçi bizimki diyor ki boşun öyle düşünme adamın yapası warsa her türlü yapar ruhunuz duymaz :)
aynen öle sonucta zina yaparlar kendileri bilir :))))benimkide oyle diyo dedim yaparsan cehennemini garantilersin tercih senin..senin gunahinin atesinde ben yanmamben ustume duseni fazlasiyla yapiyorum hihh
hahah gece uykudan uyanıncada iyi oluyorr :)))yok benım kı allahdan sabahın korunde yapmaz oda benım gıbı kahvaltı sonrası datlu nıyetıne:)))
hee seyde gusel oluyo boyle gece uyurken boyle hanı tacız edılıon falan uykulu uykulu ,bı yandan uyuma ıstegı bı yandan eksın ıstegı
hahah gece uykudan uyanıncada iyi oluyorr :)))
yok benım kı allahdan sabahın korunde yapmaz oda benım gıbı kahvaltı sonrası datlu nıyetıne:)))
hee seyde gusel oluyo boyle gece uyurken boyle hanı tacız edılıon falan uykulu uykulu ,bı yandan uyuma ıstegı bı yandan eksın ıstegı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?