Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya uyuyo diye adam bogazlanirmi al benim odunum gece gunduz uyuyamiyo adam odada saat bile yok yoruyluyoda ama uyuyamiyo eksinli gunlerde dahil uyuyamiyinca ne oluyo ben o misil misil uykumu haram ediyo oyun oynuyo benim le bende uykum bolununce deliiiii oluyorum

kız nasıl taktikmiş ben bilmiom anlat bakim :)))

kadının birisi her sabah ekşın yapıyormuş kocasıyla. Kadına sormuşlar neden böyle yapıyorsun diye.
Kadında sabahları onu tatmin ediyorum ki gün içerisinde gördüğü kadınlara aklı kaymasın diye :)

bende arada bizimkine yaparım hehehe :)

ayyy iy oldu ben gündüzleri yapim hep hahhah :)))

ayy nefret edıom o sabah eksınından gozumu acmamısım karnım ac ,,,:))
kahvaltıdan sonra olur ama :)))

ayy bende pek sevmem aç karnına yapmayı ama bazen bizimki istiyor işte :)

yapın kız yapın ben herifin yüzünü göremiyorum bu ara :) gece yarsı geliyor sabah kalkıyor gidiyor işe bu gecede gelmeyecek eve yarın da akşama kadar uyur :)

ayyy kız alemsin walla heee :):)

sabahları ekşın bir taktiktir biliyorsun dimi :) koca dışarı bakmazmış

ilk defa duydum ama bizim için zor tabim sabah erken işe geliyorum zaten kocamda vardiyalı zaten ama yine de fırsat buldukça denerim

ilk defa duydum ama bizim için zor tabim sabah erken işe geliyorum zaten kocamda vardiyalı zaten ama yine de fırsat buldukça denerim

odunda seviyo sabah etmeyi ama eksin bile uykusunu getirmiyo yaa ama biz genelde namazdan sonra ettigimiz icin uykumuz aciliyo birde sabahlari elma yer bizimki banda zorla yedirir..

kız mantıklı ama düşünsene sabah yapacan adamın canı istemez ki gün içerisinde:)
Gerçi bizimki diyor ki boşun öyle düşünme adamın yapası warsa her türlü yapar ruhunuz duymaz :)

odunda seviyo sabah etmeyi ama eksin bile uykusunu getirmiyo yaa ama biz genelde namazdan sonra ettigimiz icin uykumuz aciliyo birde sabahlari elma yer bizimki banda zorla yedirir..

bizimkide diyet yaptığım zamanlar bana elma yedirirdi sabahları aç karna elma yediğin zaman zayıflamaya yardımcı oluyormuş aklınız da bulunsun kızlarrr :)

kız mantıklı ama düşünsene sabah yapacan adamın canı istemez ki gün içerisinde:)
Gerçi bizimki diyor ki boşun öyle düşünme adamın yapası warsa her türlü yapar ruhunuz duymaz :)

benimkide oyle diyo dedim yaparsan cehennemini garantilersin tercih senin..senin gunahinin atesinde ben yanmamben ustume duseni fazlasiyla yapiyorum hihhoda diyi zaten allah korkusu olmayan ve esine saygi duymayanlar icin gecerlidir bu diye kadin erkek fark etmez....

Son düzenleme:

yok benım kı allahdan sabahın korunde yapmaz oda benım gıbı kahvaltı sonrası datlu nıyetıne:)))
hee seyde gusel oluyo boyle gece uyurken boyle hanı tacız edılıon falan uykulu uykulu ,bı yandan uyuma ıstegı bı yandan eksın ıstegı

hahah gece uykudan uyanıncada iyi oluyorr :)))

ayy kız öyle walla önceden bizimki çok yapardı onu zorla uyandırırdı beni ama şimdi kendisi yastığa beş kala uyuyor :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…