ayy kız öyle walla önceden bizimki çok yapardı onu zorla uyandırırdı beni ama şimdi kendisi yastığa beş kala uyuyor :):):)
ama o ne bılım bana cok farklı gelıo
hıc hayır dıemıom
bbenım kocada bunu cozdu tabı
aaaay benimki de öyle sanki çocukmuşum gibi sever beni. hele vardiyası akşamsa o gelene kadar uyurum ben gelir mıncıklar ağzımı burnumu sıkar bi rahat vermezbenimki onu cok nadir yapar gece uyumadigi halde ama gece kucuk cocukla oyna gibi benimle oynar burnumu ceker yorgani alir ustumden uykuda ben yorgani almaya mucadle ederken cok komik oluyomusum dedim adam delimsin uzaylimisin nesiiinn uyu artik nasil guluyo o zaman ben tabi daha cok sinirleniyom
gunaydin millet benim kirmizilar su dakika itibaiyle gelmeye basladi hakkimizda hayirlisi cok sukur ki gununde geldiiodun uyanmadan gideyim
kızlar kimselerde yok ama bi selam verim dedimm
benimde kırmızılar bugün geldilertam gününde hemde dakik her ay gibi yine umutluydum ama yok olmayacak anladım ..artık yaza kadar beklerim yazın bi tüp yaptırır gecerim ................offff yüregim kanıyor bnim yaaa
Günaydın canlarım;
haftasonu kaynatmışınız bayaı. Oku oku bitmediBugün açılış benden olsun.
Gülgüzelim sabret az kaldı, herşeyin hayırlısı, çok üzme kendini
gunaydın canım,,,,
hee sorma haftasonu ozellıklede dun herkes kocasıylaydı benımkı ıste oldugu ıcın sıkıntıdan patladım resmen ,,dıer konulara gıttım allagım onlarda cvp vermeye usenıolardı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?