Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ama o ne bılım bana cok farklı gelıo
hıc hayır dıemıom
bbenım kocada bunu cozdu tabı

benimki onu cok nadir yapar gece uyumadigi halde ama gece kucuk cocukla oyna gibi benimle oynar burnumu ceker yorgani alir ustumden uykuda ben yorgani almaya mucadle ederken cok komik oluyomusum dedim adam delimsin uzaylimisin nesiiinn uyu artik nasil guluyo o zaman ben tabi daha cok sinirleniyom

ayyy ben çok sıkıldım yaaaaa. Kocişimde gelmeyecek zaten gökde gürlemeye başladı

en iyisi bir banyo yapayım peşine de sıcak çikolata içerim :)
sonrada annem evine gelmiş olur ona giderim.
Dün gece ilk defa neden ağladığımı bilmeden hüngür hüngür ağladım yatakta bizimki hiç duymadı bilem sesimi horul horul uyudu

eylülllll bak ne okudum.....
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 40 yaşındayım,7 yıldır çocuk için çabalayıp duruyorum,2 kez kimyasal gebelik oluştu ama bir türlü gebe kalamadım,şimdi netice ne olur bilmem ama ''HAMİLEYİM''.
Öncelikle dualara çok yoğunlaştığımı söyleyebilirim,sürekli hacet dualar yaptım,2 ay üst üste incir ve havuç kürü uyguladım,benim adetlerimin döngüsü çok uzundur,35-40-45 günde bir olurum,ilk uyguladığım ay 32.gün adet oldum,devam ettim zaten bu kür 2 ay, 21 veya 25 gün olarak uygulanacak bir kür. 2.ay adet olmadım,hıh dedim bununda faydası olmadı,zaten hep geç adet olduğum için bekledim,göğüslerim biraz şişti ve dokununca ağrı oluyordu, bende 45.gün test yaptım,inanılmaz hızlı bir şekilde kıpkırmızı çift çizgileri gördüm,yinede inanmakta zorluk çektim,dedim şimdi doktora gidipte bişey çıkmazsa yine kahrolurum.1 hafta sonra yani bugün dokotra gittim,doktor kan testi istemedi direk ultrasonla baktı ve keseyi gördü,tabi bebek henüz yok içinde,5 veya 6 haftalık dedi,tahlil felan verdi ve 15 gün sonra gel o zaman kadar eğer bir aksilik olmazsa bebeği görürüz dedi,tabi ben 40 yaşındayım riskim çok fazla biliyorum,ama inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Sonuç ne olur bilmem ama benim gibi adet döngüsü 30 ve 35 günün üstündeki,çocuk isteyen arkadaşlarım,ve tabi çatlama sorunuda yaşıyorlarsa bu kürü mutlaka yapsınlar,ben faydasını gördüysem birçok insanda görecektir diye düşünüyorum.

aaaay benimki de öyle sanki çocukmuşum gibi sever beni. hele vardiyası akşamsa o gelene kadar uyurum ben gelir mıncıklar ağzımı burnumu sıkar bi rahat vermez aşkım benim yaa sürekli kızıyorum ama sçok eviyom ben bu adamı yaa

kızlar ben kaçtım bıcı bıcı yapıcam ütülediklerimi kaldırıp anneme gidicem pazartesiye kadar giremem sanırım.
Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi. yağmur pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahhh :)

neyse canlar ben cikiyom odunum geliyo allaha emanet kalin yarin belkim bende olmam pazartesi tsh tahlili icin gitcez eger kirmizilar gelmezse diger talilide veririm artik hayirlisi bakalim

gunaydın ben actım topıgı camları falanda actım hava alsın :))))

sabahın korunde kalkdım,kocama kahvaltı hazırladım,patates ıstedıydı onu kızarttım,sıcak ballı tereyagı da yaptım yumurta peynır taze portakallı nar suyuda sıkdım ıctı ohh bı gusel ıse gıttı ,,bende pazar sabahı kalkdıgımla kalkdım
uff uykuda uyuyamam daha aman gun bıtmez bugun

gunaydin millet benim kirmizilar su dakika itibaiyle gelmeye basladi hakkimizda hayirlisi cok sukur ki gununde geldiiodun uyanmadan gideyim

gunaydin millet benim kirmizilar su dakika itibaiyle gelmeye basladi hakkimizda hayirlisi cok sukur ki gununde geldiiodun uyanmadan gideyim

aman cok beklıoduk kırmızıları,,gelmeselerdı ya
zaten bana gelmısler 9 gundur yatılı mısafır modundalar,,5 gun daha kalırlar kesın ,,,ufff ped deısmeden fenalık basdı

kızlar bende geldim gidiorum :) bi slm verim dedim :)))

muzmutum hayırlısı artık öbür aya kaldı umutlar

yagmur naptı acep??

Slm pazar yalnızlarına : )

Napionus dicem ama kimse yok sanırım herkes dolu bu pazar bende doluyum aslında misafirim gelcek evi temizledim birazdan markete gitcem bi slm verim dedim..
Yaa kıslar bugün rüyamda 2buçuk senedir olduğu gibi yine bebek gördüm..Ama bu sefer çok gerçekçiydi

Benim bebeğimdi mavili beyazlı örgülü kıyafeti vardı ve bende ona beyaz patik giydiriyorum..Ama nasıl seviom onu beş dk indirmiom kucağımdan..resmen o hevesi sevinci gerçekmiş gibi yaşadım..hiç yere bırakmıyorum onu bi işim oluyor babama diorum bebeğimi 5 dk tutarmısın giyincem falan..bi de pusetli bebek arabası görüyorum güya bebeğim ona biniyor..o arabalara taktım kafayı zaten..

Off ne bilim yaa böle rüya görüpte uyandığımda çok üzülüyorum kendimi kandırılmış gibi hissediom : ))

Hiçbişeyi bu kadar istediğimi hatırlamıyorum..Ama biliyorum beklememde de vardır bi hayır bi gün olacağını biliyorum Allahın izniyLe ümidimi kesmiyorum..
O günleri bekliyorum sabırLa oLacak inş herşey yoluna girecek sıkıntılarımızda geçecek .. sadece biraz sabır ..

Neyse hadi gidiom ben alışverişe öpüldünüz kıslar hep dualarımdasınız unutmayın..

kızlar kimselerde yok ama bi selam verim dedimm
benimde kırmızılar bugün geldiler tam gününde hemde dakikher ay gibi yine umutluydum ama yok olmayacak anladım ..artık yaza kadar beklerim yazın bi tüp yaptırır gecerim ................offff yüregim kanıyor bnim yaaa

Günaydın canlarım;

haftasonu kaynatmışınız bayaı. Oku oku bitmedi Bugün açılış benden olsun.

Gülgüzelim sabret az kaldı, herşeyin hayırlısı, çok üzme kendini

gunaydın,,

ay cok mahmur haldeyım,,kocamda gelmedı daha aslında uykum var ama uyumak ıstemıom ,,,
dun gece saat 10 gıbı bır sancı gırdı ama nefesım kesılıyodu resmen sag tarafıma gırdı,,bı anda adetımde durdu,suana kadar cok az oldum aspırın ıccenm,,bıde bugun sogan suyuna baslıom oglen yemekden once bıde aksam yemekden once ıcecem ınsallah sonuc verır :))

gulum guzelım hosgeldın :)))
ahh be guzelım bızımkıler nazlı,,totolarını kaldırıp gelemıolar,,,uzme kendını hanı dıos ya nasıp dıe ,,,senın en azından adet olana kadar sansın var ,ben napım 14 gunde bır adet oluom nerdeyse,,,ıkı yumurtalıkda rahımde ısgal altında kıslerle mıyomlarla,,ve hıc bırı yokdu ,,napalım yasıcagımız seylerı yasıos ıste,,
bakk sende bızım tarafa gectın yaza kadar oldu oldu olmadı eslem oske ben ve aartık sen kucuk tuplerımıze kavusccaz:))))))
hem sen de bakım sogan kurunu ettın mı dun cok arastırdım ben kocam evde ısteydı ,,onu yapınca ılk ay sonrakı ay ıncır havuc kuru var o edılcekmıs yaptın mı hıc ?

Günaydın canlarım;

haftasonu kaynatmışınız bayaı. Oku oku bitmedi Bugün açılış benden olsun.

Gülgüzelim sabret az kaldı, herşeyin hayırlısı, çok üzme kendini

gunaydın canım,,,,
hee sorma haftasonu ozellıklede dun herkes kocasıylaydı benımkı ıste oldugu ıcın sıkıntıdan patladım resmen ,,dıer konulara gıttım allagım onlarda cvp vermeye usenıolardı :)))

Geçen gün bende öle bi mevzuya takıldım, sürekli cevap yazıyordu onlar ama, konu süperdi, kayınvalide konusu olunca yazan yazana. Bidaha sıkılırsan bir derdim var da k.valideli konulara git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…