günaydııııııın fıstıklarıııııımnabersiniz
kızmayın ama benim doktor işi perşembeye kaldıdoktoru m izinliymiş. o zamana kadar adet olursam hormon testlerime baktırım artık :26: bi de dün sanki geliyor sandım kırmızılar bi damla kahve gibiydi akıntım ama devamı gelmedi :44:
sağol canım inşallah ama bana bugün adet olacam gibi geliyor hayırlısı artıkYağmur dört gözle perşembeyi bekliyoruz. İnşallah ya hamilesindir yada busüre içinde kırmızılar gelirde bi rahat nefes alırsın. Çok iyi anlıyorum seni, Ramazanda benimde gecikince nasıl gıcık olmuştum, kafaya takmıştım. Hani ozaman korunuyorduk, ihtimalde yoktu ama işte gelmiyordu bi türlü. Sonra doktora gidip bi sıkıntı yok, kürtajdan sonra olur böyle düzensizlikler diince rahatladım ve ilaç kullanmama gerek kalmadan 4-5 güne adet oldum. Sen adet olmadın ya ilaca rağmen, inşallah hamilesindir ve perşembe bize müjdeyle gelirsin
ben geldım kızlar..gecmısı okudum..derken canım ilk sayfalara dönmek ıstedı..
eyyy gıdı gunler..1 gunde nerdeyse 100 sayfa ılerlermısız bee..
bıde ılk sayfalar benım hamıle oldugumu ogrendıgım gunlere denk gelıyor..
hoşuma gıttı yaaw okumak
yarın doktora gıtcem..bakalım bebıs kac kılo olmus..
yaw ben nedense hep kılosunu merak edıyorum
allah ızın verırse ılk kez 1 kg'ın ustunde bı rakam duyacam..
en son gıttıgımde 600 gr dık..1 ay once..
bu aralar karnım cok gerılıyor patlıcak gıbı oluyorum..
son haftalar daha çabuk artar kilosu millancım. karnına yağ falan bişeyler sür. benimde daha çok erken ama çok çıktı karnım 6-7 aylık gibi sanki. ama ilkinde çatlamamıştı hiç bundada çatlamaz inşallah
hergun yaglıyorum..ama benımkı oyle bı gerılme degıl..
boyle sankı ıcten hava basıyolar,sem sert tas gıbı oluyor karnım..
ozellıkle aksamları..gunduz normale dönuyor yumusuyor..
sankı ıcı bosalmıs gıbı..ama aksam cok rahatsız edıyor benı o hale gelınce..
oof bıde bu aralar elım ayagım cok sısıyor..tuzlu yemıyorum ama yınede tombık oluyorlar:S
o büyük ihtimal yediklerinden. cinsiyeti neydi seninkinin erkek çocuğu çok gaz yapar. çiğ sebze falan yememeye dikkat et biraz bulgur vs. şişkinlik yapacak şeyler.. alin ayağın şişmeside çok iyi değil albüminden şüpheleniyorlar parmağını bastırınca iz kalıyormu hemen düzeliyormu? sağlık ocağında ebelere bi sor istersen.
duygu senın ılk bebek kac kılo dogdu?
o hamılelıgınde yemene ıcmene dıkkat ettın mı?
balık yemeye ozen gösterdın mı..
ben pek sık yıyemıyorum balıgı,oyuzden vıcdan azabı cekıyorum:S
bıde nasıl dogurdun? normal mı,sezeryan mı?
bıde bebek senı tanıyınca 4 aylıkken falan,annenın sacı dokulmeye baslarmıs ya..
sanada oldu mu oyle?
aayy cok sordum ama
milann canımm tansiyonu ölç arada
tansıyonum genelde 11 e 8 cıkıyor..sadece gecen ay saglık ocagına oylesıne kontrole gıttıgımde 16 cıkmıstı bende sasırmıstım
ama ebe gebelıkte tansıyonun boyle yuksek cıkmasının olabılecegını soylemıstı..
bu arada bende sık gıremıyorum..oyuzden kım var kım yok pek bılemıyorum..
ama gecmısı okuyarak ılerledıgımden henuz bı hamıle yok bızım kızlarda..
bı eylul becerır gıbı oldu..adetı gecıktı,degerı yuksek cıktı..
ama bebek tutunamadı,degerı dusmeye basladı..yanı kımyasal gebelık yasadı..
3920 kg 54 cm doğdu.birazcık iriydi :) ben normal için çok uğraştım 6 saat sancı çektim 3 kezde normal doğuma girdim ama kordon dolanmış çocuğun kalbi yavaşlamaya başladı kakasınıda yapmış acilen sezeryana aldılar. ama hamileliğimde rahim açılmam falan herşey çok güzeldi son ana kadar doktorumda çok uğraştı normal olsun diye ama olmadı işte. 10 gün yoğun bakımda yattı ve hiç göremedikama şimdi çok iyi ve sağlıklı bir çocuk çok şükür.3 yaşına gircek martta. balığı pek sevmem ama hamileyken yemeye dikkat ettim. hergün mutlaka bir kase yoğurt 2 bardak süt içtim. meyve ve salataylada çok aram yoktu. kışa denk geldi bol bol portakal yedim içim ferahlıyordu zaten yiyince. hiç çay kahve içmedim tiksinmiştim zaten. et ağzıma sürmezdim ama hamileliğim süresince yedim.kısacası onun için faydalı olabilecek herşeyi yedim.
evet saç dökülmesi şuanda çok kötü durumda kestirmek zorunda kaldım eşimde çok rahatsız oluyor kıldan tüyden. doğduktan sonrada dökülüyor onunda çok dökülüyor ilk saçları yastıktan bir alıyorduk bi dünya saç kalıyordu geride sonra çıkıyor tabi.
kuzum inşallahhh normal doğum yapmayı nasip eder rabbim... sağlıkla sıhhatle inşallahhhhhhhhay masallah..bende ınsallah oyle kılolu bı bebek dogururum..
ve bende ınsallah normal dogururum..yaa benım doktorum cevremdekı herkesın doktoru ve hepsı sezeryanlı:S
mutlaka benıde sezeryan yapmak ıstıcek..çok ıyı bı doktor oldugu ıcın suan kontrollerımı ona yaptırıryorum ama
dogum zamanı nereye gıtcemı hıc bılmıyorum..çunku sezeryan olmak ıstemıyorum kesınlıkle..cok buyuk yıkım olur o benım ıcın..
tabı saglık acısından bı sorun yokken sezeryan olursam bu boyle olur..
benım doktorum bana sezeryan derse,gıtcem baska yerlere göruncem..
hatta aklımda dogum anında dırek dogum hastanesıne gıtmek var..orda once normal dogurtmaya calısıyorlar yaa..
ooof ne buyuk sıkıntı yaaa..ınan dogurmaktan degıl ama bu sezeryan ısınden cok korkuyorum:S
yemın edıyorum gunlerce sancı cekım ama normal dogurıım..allah cektırmesın tabı dee
günaydın canlar bugün kursa gitmedim uyudum :))))))
napionuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?