gunaydin EYLUL su adetin 3 veya 4 cu gunu yapilan tahliller hangileri yarin zaten guatr icin gidecem onuda yaptiriyim diyorum aklimdan ciksin odunda izin verdigünaydın canlar bugün kursa gitmedim uyudum :))))))
napionuz?
hahhha millanım alemsin kızz :)))
gunaydın beybii..
kızım ne kursa gıtcen yaaaaaaaaaa..
21 aralıkta ölecez,sen kurs dıyon
bosuna mı hamıle kaldık len bız yoksa
benımkı kız..çıg sebze olarak ben paso domates yıyorum..hem pısırıp yıyorum hem cıg..
ama sureklı yıyorum domatesı..kendıme yemek olarak bıle gıdıp domatesı pısırıyorum onu yıyorum..
yaa benım bıde bobreklerımde kum ve ıltıhap var..oda bende el ayak sısmesı yapıyordu,belkı ondandır..
yanı benım el ve ayaklar hep sıs degıl..ama haftada 1 sısıyorlar..
yarın doktora gıtcem ya ona sorarım..
ama dunku karnımın oyle patlıcak gıbı sısmesı kesın yedıgım kısırın yaptıgı bıseydır..
sabah uyandıgımda cok gazım vardı..
tansıyonum genelde 11 e 8 cıkıyor..sadece gecen ay saglık ocagına oylesıne kontrole gıttıgımde 16 cıkmıstı bende sasırmıstım
ama ebe gebelıkte tansıyonun boyle yuksek cıkmasının olabılecegını soylemıstı..
bu arada bende sık gıremıyorum..oyuzden kım var kım yok pek bılemıyorum..
ama gecmısı okuyarak ılerledıgımden henuz bı hamıle yok bızım kızlarda..
bı eylul becerır gıbı oldu..adetı gecıktı,degerı yuksek cıktı..
ama bebek tutunamadı,degerı dusmeye basladı..yanı kımyasal gebelık yasadı..
hoşgeldin cunemmm kavuştun kırmızılarına :)) yeni döngün hayırlı olsun :)) bebek gelir inşallah bu döngüde....hayirli gunler kizlar ben ve kirmizilarim geldikHER YER BEMBEYAZ OLMUS SABAH BI UYANDIM ARTIK BAHARA KADAR OYLE KALIR BURALAR EKSILERE DUSTU HAVA
kirmizilari zaten bekliyodum o yuzden cokta uzulmedim hatta dusukten beri ilk defa zamaninda ve kivaminda geldigi icin sevindim birde eskisi gibi 7 gunde biterse artik duzenime kavustum diye mutlu olcam.ama ilk defao gece sabaha kadar uyuyamadim kabuslar gordum ruyamda surekl agladim kan ter icinde kaldim ilk defa sabahinada geldi kirmizilar zaten
gunaydin EYLUL su adetin 3 veya 4 cu gunu yapilan tahliller hangileri yarin zaten guatr icin gidecem onuda yaptiriyim diyorum aklimdan ciksin odunda izin verdi
e yani kısır bulgurdan olduğu için tabi patlıycak gibi yapıyo adamı. gazda yapar biraz bakliyata giriyor nede olsa. domatesi artık yemesen iyi olur zamanı geçti biliyorsun. vakitsiz şeyleri yememeye dikkat et biraz.
hay masallah..bende ınsallah oyle kılolu bı bebek dogururum..
ve bende ınsallah normal dogururum..yaa benım doktorum cevremdekı herkesın doktoru ve hepsı sezeryanlı:S
mutlaka benıde sezeryan yapmak ıstıcek..çok ıyı bı doktor oldugu ıcın suan kontrollerımı ona yaptırıryorum ama
dogum zamanı nereye gıtcemı hıc bılmıyorum..çunku sezeryan olmak ıstemıyorum kesınlıkle..cok buyuk yıkım olur o benım ıcın..
tabı saglık acısından bı sorun yokken sezeryan olursam bu boyle olur..
benım doktorum bana sezeryan derse,gıtcem baska yerlere göruncem..
hatta aklımda dogum anında dırek dogum hastanesıne gıtmek var..orda once normal dogurtmaya calısıyorlar yaa..
ooof ne buyuk sıkıntı yaaa..ınan dogurmaktan degıl ama bu sezeryan ısınden cok korkuyorum:S
yemın edıyorum gunlerce sancı cekım ama normal dogurıım..allah cektırmesın tabı dee
günaydın canlar bugün kursa gitmedim uyudum :))))))
napionuz?
slm kıslarr nabersiniz?? dün alışveriş yaptık accık kızışıma bakınnn..heyecanlı teyzesi çekmiş fotoları göndermiş
Eki Görüntüle 567260 Eki Görüntüle 567261 Eki Görüntüle 567262 Eki Görüntüle 567263 Eki Görüntüle 567264 Eki Görüntüle 567265
oooyyy pıtırcıgımız dogunca bunları mı gıyecek..yerım onu beeeeeeeeeeenn..
yaaw bı görsek su gunlerı..
dötlerını yerım onların beeeeeeeennn
valla doğru diosun hala uykum varrr :)günaydın eylülcüm.biz günü bitirdik nerdeyse seni uykucu :)
valla doğru diosun hala uykum varrr :)günaydın eylülcüm.biz günü bitirdik nerdeyse seni uykucu :)
slm kıslarr nabersiniz?? dün alışveriş yaptık accık kızışıma bakınnn..heyecanlı teyzesi çekmiş fotoları göndermiş
Eki Görüntüle 567260 Eki Görüntüle 567261 Eki Görüntüle 567262 Eki Görüntüle 567263 Eki Görüntüle 567264 Eki Görüntüle 567265
anammm yerim ben senin cicilerini çok güzeller maşallahhhhhhhhh... güle güle giysin İnşallahhhhhh
ayyyy bende istiyoreeeeee :))) canım çekti kızzzzzz Allahım bizede nasip edicen mi böle günleri.....
amin cnm inşallahRabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin cnm hepinize bol bol dua ediorum
cok guzelllerrr ciciilerr masallah masallah saglikla giyinsin insallh pitircik
oooof ooooff oof ben hıc saglıklı beslenmıyorum yaaaaaa..
halbukı ben sebzeyı cok severım..et yemem..
ama bu ay tasınma ısınden dolayı hep dısardan yemek yedık..
bol bol köfte yedım,adana yedım,pıde yedım..
tamam artık ev duzene gırdı dıye alısverıs yaptık ve yemek pısırme donemıne gırdık ama hıc sebze yokkı..
varsa yoksa patlıcan kabak patates..bunlarda okadar faydalı degıl bence:S
bı sut ıcme ısını hıc aksatmıyorum..bıde bol bol meyve yemeyı..
onun dısında bı turlu sebzeyle beslenemıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?