Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayirli gunler kizlar ben ve kirmizilarim geldik HER YER BEMBEYAZ OLMUS SABAH BI UYANDIM ARTIK BAHARA KADAR OYLE KALIR BURALAR EKSILERE DUSTU HAVA
kirmizilari zaten bekliyodum o yuzden cokta uzulmedim hatta dusukten beri ilk defa zamaninda ve kivaminda geldigi icin sevindim birde eskisi gibi 7 gunde biterse artik duzenime kavustum diye mutlu olcam.ama ilk defao gece sabaha kadar uyuyamadim kabuslar gordum ruyamda surekl agladim kan ter icinde kaldim ilk defa sabahinada geldi kirmizilar zaten
günaydın canlar bugün kursa gitmedim uyudum :))))))
napionuz?
gunaydin EYLUL su adetin 3 veya 4 cu gunu yapilan tahliller hangileri yarin zaten guatr icin gidecem onuda yaptiriyim diyorum aklimdan ciksin odunda izin verdi

gunaydın beybii..
kızım ne kursa gıtcen yaaaaaaaaaa..
21 aralıkta ölecez,sen kurs dıyon
bosuna mı hamıle kaldık len bız yoksa
hahhha millanım alemsin kızz :)))
kopsun kıyamet bize bişey olmaz topikce :))))

ay ne bilim kafam dağılınca hamile kalırım dediydim kki ölede olduydu :))) ondan gidiorummm

neyse ama hiç gidesim yok artık kar başlasın gitmem heralde hahhah :)))

e yani kısır bulgurdan olduğu için tabi patlıycak gibi yapıyo adamı. gazda yapar biraz bakliyata giriyor nede olsa. domatesi artık yemesen iyi olur zamanı geçti biliyorsun. vakitsiz şeyleri yememeye dikkat et biraz.

16 hiç iyi bir tansiyon değil. dikkat et canım sarımsak falan düşürür tansiyonu yada değişik alternatifler araştır. hamilelikte tansiyon hiç iyi değil. geçen birisini erkenden aldılar çocuk yoğun bakımda. normal insanda bile iyi değil biliyorsun tansiyon. benim hep düşük 9-4 en çok 10-6 ..onunda zorlukları var tabi ama sen yinede takip et ve tansiyonunu çıkarmamaya bak. tuzdanda gerçekten uzak dur.

hoşgeldin cunemmm kavuştun kırmızılarına :)) yeni döngün hayırlı olsun :)) bebek gelir inşallah bu döngüde....

canım adetin 3cü günü TSH, PROLAKTİN,ESTRADİOL, FSH, LH, CA125

BU TESTLER CANIM :))

e yani kısır bulgurdan olduğu için tabi patlıycak gibi yapıyo adamı. gazda yapar biraz bakliyata giriyor nede olsa. domatesi artık yemesen iyi olur zamanı geçti biliyorsun. vakitsiz şeyleri yememeye dikkat et biraz.

oooof ooooff oof ben hıc saglıklı beslenmıyorum yaaaaaa..
halbukı ben sebzeyı cok severım..et yemem..
ama bu ay tasınma ısınden dolayı hep dısardan yemek yedık..
bol bol köfte yedım,adana yedım,pıde yedım..
tamam artık ev duzene gırdı dıye alısverıs yaptık ve yemek pısırme donemıne gırdık ama hıc sebze yokkı..
varsa yoksa patlıcan kabak patates..bunlarda okadar faydalı degıl bence:S
bı sut ıcme ısını hıc aksatmıyorum..bıde bol bol meyve yemeyı..
onun dısında bı turlu sebzeyle beslenemıyorum:S

bende senin gibi düşünüyordum canım saatlerce sancıda çektim ama iş bebeğin sağlığını gelince bişey yapamadım. şimdi sorcam doktoruma. ilki sezeryan olsada ikincide normal doğurma ihtimali varmış ama her doktor yanaşmaz riskli sonuçta. kısmet işte olmayınca olmuyor bende çok istedim normal doğurcam normal doğurcam diye ama son anda döndü sezeryana. çok isteme o yüzden hayırlısı neyse o olsun. ikinizinde sağlığı yerinde olsunda.

dımeh nerde hanı ızne cıkıyordu??
neyse ben az camasırları asimde öyle gelım..
bıde aksam yemegı ıcın ne yapcamı dusunıııımmmm hatta yapiiim

oooyyy pıtırcıgımız dogunca bunları mı gıyecek..yerım onu beeeeeeeeeeenn..
yaaw bı görsek su gunlerı..
dötlerını yerım onların beeeeeeeennn

ewt teyzesiii bunları giycek fotolarda kocaman çıkmışlar halbuki el kadarlar içim gitti herşeye şimdilik bu kadar aldım inşallah görürüz o günleri cnm sende dikkat et beslenmene bende süt içemiorum ya bol bol brokoli,roka,tere,marul,maydanoz,ıspanak yiyiorum sonuçta ineklerin sütünüde kalsiyum yeşil yapraklı bitkilerden geçiomuş bol bol ye anacım her gün kivi,muz,mandalin ye ceviz,fındığıda unutma daha ne olsun

anammm yerim ben senin cicilerini çok güzeller maşallahhhhhhhhh... güle güle giysin İnşallahhhhhh

ayyyy bende istiyoreeeeee :))) canım çekti kızzzzzz Allahım bizede nasip edicen mi böle günleri.....

anammm yerim ben senin cicilerini çok güzeller maşallahhhhhhhhh... güle güle giysin İnşallahhhhhh

ayyyy bende istiyoreeeeee :))) canım çekti kızzzzzz Allahım bizede nasip edicen mi böle günleri.....

amin cnm inşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin cnm hepinize bol bol dua ediorum

etlerin iyi pişmiş olmasına dikkat et pek şarküteri ürünlerini tüketme. brokoli karnabahar falan yemezmisin onlarda faydalı azcık gaz yapar karnabahar ama :) öyle kendini suçlama hemen. arada sırada et yemeye çalış yinede yemediğin birşeyin mutlaka alternatifi var Rabbim öyle güzel yaratmışki herşeyi. elevit kullanıyorsan o da birçok vitamin içeriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…