Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

banyomu yapim miyopinin yasinini okim hadi bende gelirimmm gene öptümmmm :)

Son düzenleme:
yağmur bir git test yaptır bacım yaaa ne kadar meraksız karısın sen :)
perşembeye kadar ben çatlarım burda ne cıkacak diye :)

en son ne zaman gttin bacım sen.. ben geçen hafta perşembe gittim zillim 780 gramdı:)
bir ay sonra gel dedi doktorum ozaman 1 kiloyu geçmiş olur dedi.

milan bacım yazıyı okudum okurken ağlayacaktım neredeyse:)
kendimi düşündüm birden benim zilli iri bebek olursa doktor kesin sezeryan dedi belini zorlayamayız dedi :)

yoksa bende normal doğum istiyordum ama bakalım herşey kısmet

bende haftaya doktora gidicem, Ense kalınlığını ölçecekmiş. Birde kızlar benim baş ağrım çok oluyor ya. Bazen böyle ışığa tahammül edemiyorum. Böyle olan varmı aranızda?

Lilyum kızçenin cicişleride pek güzel, Rabbim mutlulukla giydirmeyi nasip etsin. Bende biraz daha büyüsün, karnım az çıksın gidip almak istiyorum artık. Ne zaman büyümeye başlicak bu karın? Bir de ben bazen sağ tarafıma yattığımda sol tarafımda bi ağrı oluyor gibi, bebek solda falan mı duruyor? Tam anlatamadım olayı ama hani sanki sola yatınca olmayan bişi oluyor sağa yatıca. Rahat olmuyor sağ taraf nedendir acaba?

canım baş ağrısı olması normal gebeliğin ilerleyen zamanlarında burun kanamasıda yaşayabilirsin tedirgin olma hepsi damarların genişlemesi ile alakalı. İlk zamanlar benimde çok baş ağrım oluyordu odunum kolonya ile masaj yapıyordu karanlıkta yatıp uyuyordum öyle geçiyordu.

Miyopicim baş ağrısı çok normal ilk aylar. ama senin ışık tahammülsüzlüğün migrene benziyor bi doktora danış. benim karnım 1 aydan sonra çıkıyor ama kimisinin 3-4 . aylardan sonra belli olmaya başlıyor sabret biraz. sağ tarafta atardamar mı ne var rahimde sağ tarafta. eğer sen sağına yatarsan onları sıkıştırıyorsun dolayısıyla kalbe giden kan engelleniyor.birde karaciğer var sanırım oralarda yani şu andan itibaren mümkün olduğu kadar soluna yat. benimde bıçak saplanıyor sağıma arada.

kızlar ben kaçtım faturaları falan yatırıcam sonrada işsizlik maaşımı çekip eve gelicem yemek yapacam akşam üzeri gelirim yine sanırım.
Ispanak pişiricem yanına ne yapsam karar veremedim canım ıspanak istiyor kaç gündür. Hadin görüşürük...

normalde migrenim yok aslında ama hamilelik tetikleyebiliyormuş. Genelde acıkınca başlıyor başağrısı ama dün evdeydim bütün gün, sabah kahvaltı biraz gecikti ama arada yedim bişiler. Yinede bütün gün ağrıdı, akşam tavan yaptı, biraz uyudum öle geçti. Haftaya doktora gidince sormayı unutmazsam sorucam mutlaka. Bulantı etkiliyor ama başağrısı daha çok rahatsız ediyor kimi zaman. Sen nasıl oldun, kanaman yok dimi tekrardan?

Sonradan geçti yani dimi? Ben biyerde 16.haftadan sonra olduunu okumuştum, o yüzden tedirgin oldum biraz açıkçası. Neyse gelecek haftalarda geçecek olması iyi bir haber

Sonradan geçti yani dimi? Ben biyerde 16.haftadan sonra olduunu okumuştum, o yüzden tedirgin oldum biraz açıkçası. Neyse gelecek haftalarda geçecek olması iyi bir haber

yaaa nıye ben buraya geldıgımde kımsecıkler olmuyor..
kızlaaaar etle ılgılı tarıf ıstıyruuummm..ama oyle sebzelı sulu yemek tarıfı degıl..
kuru olanlardan olsun

en son ne zaman gttin bacım sen.. ben geçen hafta perşembe gittim zillim 780 gramdı:)
bir ay sonra gel dedi doktorum ozaman 1 kiloyu geçmiş olur dedi.

ben en son 40 gun once gıttım..bu ay 7.aya gırıp gıtmem gerekıyor dıye 10 gun gecıkmelı randevu aldım..
kan uyusmazlıgı ıgnesı vurulcak ozaman cunku..yanı yarın..
herneyse 40 gun once 600 gramdı benım zilli..
bakalım yarın kac kılo cıkcak..

yaaa nıye ben buraya geldıgımde kımsecıkler olmuyor..
kızlaaaar etle ılgılı tarıf ıstıyruuummm..ama oyle sebzelı sulu yemek tarıfı degıl..
kuru olanlardan olsun

Ben pirzoladan yapıyorum, yanına tat versin diye soğan ve domates koyuyorum, soğanları ve domatesleri öle kocaman kocaman halka halka doğrayıp, istersen biber de koyabilirsin fırına yolluyorum. Şu pide lahmacun yapan fırınlar varya, bizim buralarda çok yaygın hem evdeki fırından daha güzel pişiyor. Ama kendi fırınında da pişirebilirsin.

Alttaki bilgilere göre yaklaşık 1.5 kilo olması lazım seninkinin. Ama tabi sana ve eşine göre değişir. Ablamın doktoru öyle demişti, minyon anneler gelip benim çocuğum çok minik diye üzülüyorlar ama minyon annenin ufak çocuğu, iri anneninde iri çocuğu olur demiş. Ne kadar doğru bilemem ama senden ve babadan etkilendiği kesin. Sen ne kaç kilo doğmuşun annen hatırlıyormu?

Bİrde bebek odası aldınızmı millan siz? Alırken neye dikkat edilir? Ben şimdiden araştırmaya başladım, hep nedense herşeyde son ana kaldığımı farkettim, bu sefer önceden araştırmaya başlayıp, bilerek almak istiyorum

kac derecede kac saat pıscek mıyopı?
onden etı pısırmıyoz dımı..dırek cıg atıyoz fırına

çokmu küçük oldu bilmiyorumda çok şirinmiş. Netten buldum ama fiyatlarda uçuk biraz. Hep böle değil dimi fiyatları?

kac derecede kac saat pıscek mıyopı?
onden etı pısırmıyoz dımı..dırek cıg atıyoz fırına

Önden çiğ atıyozda fırına ama ben hep dışarı fırına gönderdim açıkçası bilemiyom kaç derece. Pidecilerde 45 dkda pişiyor ama evde en yüksek derecede 1 saatten fazla sürer sanırım. Bilemedimki

kız öyle demesen ıyıydı
ben ufak tefegım ama kocam dalyan gıbı
neysekı ben 4 kılo dogmusum..belkı o yonden bana ceker
kocamda 8 aylık dogmus,yasamaz,gelısmez demısler..
sımdı dagları devırıyor herıfım
ama gecen ay 600 gramken benımkı,burdakı bılgılere gore 550 gram olması lazımdı..
yanı bırazcık onden gıtmıs olmama sevınmıstım..
bakalım sımdı ne durumdayız..
yatak odası eskı evıme sıgmaz dıye almamıstık..ama bu evde oda fazlalıgımız var..
kocam hemen almak ıstıyor..bende bıraz maddı sıkıntılarımız durulsun dıye beklıyelım dıyorum..
suan ne zaman ne olcak bellı degıl..hem annemın aldıgı park yatagıda kullanmıs oluruz bu arada..
yoksa kadın onuda bosuna almıs olcak..
neyse oda takımlarına bakmıstık 10 gun once..
lazım olan parcaları alabılıyorsun tek tek satılıyor..
genelde sımdı yatakların hepsı buyuyebılen yataklardan..
yanı ılkokula giderkende suan alacagın odada yatabılır..
cocuk buyuyunce yataktan fazlalık kısımlar cıkıyor..o fazlalıklarda calısma masası oluyor..
kımı yataklarda alttan bı yatak daha cıkıyor,anne oraya yatıp emzırsın dıye..
ne bılım bırsuru bıse var..malın kalıtesıne göre fıyat degısıyor..
aynı odanın hem ucuzu var hem pahalısı..bırı dayanıklı bırı daha zayıf duruyor:S
öyle yanii..sımdıden gez magazaları,cok guzeller yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…