yağmur bir git test yaptır bacım yaaa ne kadar meraksız karısın sen :)günaydııııııın fıstıklarıııııımnabersiniz
kızmayın ama benim doktor işi perşembeye kaldıdoktoru m izinliymiş. o zamana kadar adet olursam hormon testlerime baktırım artık :26: bi de dün sanki geliyor sandım kırmızılar bi damla kahve gibiydi akıntım ama devamı gelmedi :44:
ben geldım kızlar..gecmısı okudum..derken canım ilk sayfalara dönmek ıstedı..
eyyy gıdı gunler..1 gunde nerdeyse 100 sayfa ılerlermısız bee..
bıde ılk sayfalar benım hamıle oldugumu ogrendıgım gunlere denk gelıyor..
hoşuma gıttı yaaw okumak
yarın doktora gıtcem..bakalım bebıs kac kılo olmus..
yaw ben nedense hep kılosunu merak edıyorum
allah ızın verırse ılk kez 1 kg'ın ustunde bı rakam duyacam..
en son gıttıgımde 600 gr dık..1 ay once..
bu aralar karnım cok gerılıyor patlıcak gıbı oluyorum..
bende haftaya doktora gidicem, Ense kalınlığını ölçecekmiş. Birde kızlar benim baş ağrım çok oluyor ya. Bazen böyle ışığa tahammül edemiyorum. Böyle olan varmı aranızda?
Lilyum kızçenin cicişleride pek güzel, Rabbim mutlulukla giydirmeyi nasip etsin. Bende biraz daha büyüsün, karnım az çıksın gidip almak istiyorum artık. Ne zaman büyümeye başlicak bu karın? Bir de ben bazen sağ tarafıma yattığımda sol tarafımda bi ağrı oluyor gibi, bebek solda falan mı duruyor? Tam anlatamadım olayı ama hani sanki sola yatınca olmayan bişi oluyor sağa yatıca. Rahat olmuyor sağ taraf nedendir acaba?
bende haftaya doktora gidicem, Ense kalınlığını ölçecekmiş. Birde kızlar benim baş ağrım çok oluyor ya. Bazen böyle ışığa tahammül edemiyorum. Böyle olan varmı aranızda?
Lilyum kızçenin cicişleride pek güzel, Rabbim mutlulukla giydirmeyi nasip etsin. Bende biraz daha büyüsün, karnım az çıksın gidip almak istiyorum artık. Ne zaman büyümeye başlicak bu karın? Bir de ben bazen sağ tarafıma yattığımda sol tarafımda bi ağrı oluyor gibi, bebek solda falan mı duruyor? Tam anlatamadım olayı ama hani sanki sola yatınca olmayan bişi oluyor sağa yatıca. Rahat olmuyor sağ taraf nedendir acaba?
Miyopicim baş ağrısı çok normal ilk aylar. ama senin ışık tahammülsüzlüğün migrene benziyor bi doktora danış. benim karnım 1 aydan sonra çıkıyor ama kimisinin 3-4 . aylardan sonra belli olmaya başlıyor sabret biraz. sağ tarafta atardamar mı ne var rahimde sağ tarafta. eğer sen sağına yatarsan onları sıkıştırıyorsun dolayısıyla kalbe giden kan engelleniyor.birde karaciğer var sanırım oralarda yani şu andan itibaren mümkün olduğu kadar soluna yat. benimde bıçak saplanıyor sağıma arada.
canım baş ağrısı olması normal gebeliğin ilerleyen zamanlarında burun kanamasıda yaşayabilirsin tedirgin olma hepsi damarların genişlemesi ile alakalı. İlk zamanlar benimde çok baş ağrım oluyordu odunum kolonya ile masaj yapıyordu karanlıkta yatıp uyuyordum öyle geçiyordu.
canım baş ağrısı olması normal gebeliğin ilerleyen zamanlarında burun kanamasıda yaşayabilirsin tedirgin olma hepsi damarların genişlemesi ile alakalı. İlk zamanlar benimde çok baş ağrım oluyordu odunum kolonya ile masaj yapıyordu karanlıkta yatıp uyuyordum öyle geçiyordu.
en son ne zaman gttin bacım sen.. ben geçen hafta perşembe gittim zillim 780 gramdı:)
bir ay sonra gel dedi doktorum ozaman 1 kiloyu geçmiş olur dedi.
yaaa nıye ben buraya geldıgımde kımsecıkler olmuyor..
kızlaaaar etle ılgılı tarıf ıstıyruuummm..ama oyle sebzelı sulu yemek tarıfı degıl..
kuru olanlardan olsun
ben en son 40 gun once gıttım..bu ay 7.aya gırıp gıtmem gerekıyor dıye 10 gun gecıkmelı randevu aldım..
kan uyusmazlıgı ıgnesı vurulcak ozaman cunku..yanı yarın..
herneyse 40 gun once 600 gramdı benım zilli..
bakalım yarın kac kılo cıkcak..
Ben pirzoladan yapıyorum, yanına tat versin diye soğan ve domates koyuyorum, soğanları ve domatesleri öle kocaman kocaman halka halka doğrayıp, istersen biber de koyabilirsin fırına yolluyorum. Şu pide lahmacun yapan fırınlar varya, bizim buralarda çok yaygın hem evdeki fırından daha güzel pişiyor. Ama kendi fırınında da pişirebilirsin.
kac derecede kac saat pıscek mıyopı?
onden etı pısırmıyoz dımı..dırek cıg atıyoz fırına
Alttaki bilgilere göre yaklaşık 1.5 kilo olması lazım seninkinin. Ama tabi sana ve eşine göre değişir. Ablamın doktoru öyle demişti, minyon anneler gelip benim çocuğum çok minik diye üzülüyorlar ama minyon annenin ufak çocuğu, iri anneninde iri çocuğu olur demiş. Ne kadar doğru bilemem ama senden ve babadan etkilendiği kesin. Sen ne kaç kilo doğmuşun annen hatırlıyormu?
Bİrde bebek odası aldınızmı millan siz? Alırken neye dikkat edilir? Ben şimdiden araştırmaya başladım, hep nedense herşeyde son ana kaldığımı farkettim, bu sefer önceden araştırmaya başlayıp, bilerek almak istiyorum
tam evımın karsısında bebek magazası var..en son ordan bakmıstık..oranın fıyatları genelde 1 bucuk cıvarıydı hep..Eki Görüntüle 567382
çokmu küçük oldu bilmiyorumda çok şirinmiş. Netten buldum ama fiyatlarda uçuk biraz. Hep böle değil dimi fiyatları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?