aşk olsun canımmm bize anlatmayıp napcaksın. azda olsa için ferahlıyor anlatınca. bende annemlerden uzaktayım 6-7ayda bir anca görüyorumsağol canımhaklısın dua etmekten başka yapabileceğim hiç bişi yok belki saçma ama bazen annemin yanında olmak için aşimi bırakmayı bile düşünüyorum. keşke bu kadar uzak olmasaydık.. şimdiki aklım olsa anneme yakın biriyle evlenirdim ben yaaa yapayanlızım bu şehirde.. tüm sevdiklerim uzakta.. ne benim kimseye bi faydam var ne de başkasının bana.. çalışıyorum didiniyorum sıfıra sıfır elde var sıfır.. bi çocuğumuz olsa mesela ben çalışmasam geçinemeyiz. birine bırakmak istesem kimse yok yakınımda.. ooof çok doldum yaa.. kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum kızlar iyi değilim dugün hemde hiiiç...
evet canım herseyin hayırlısı... Kendini strese sokma.. Bende her kızı kart yediğimde sinirli oluyorum ama sonra vardır bi hayır diyorum...
Canım günaydın. Dün doktor neler söyledi, nelere dikkat etmen gerekiyormuş? Tatil konusunda bi sıkıntı varmı, deniz havuz sıkıntı yaratıyormu? Birde canım sen dikkat edersin ama takdiri ilahi ne olacaksa olur. Çok takma kafayı. Biliyorum çok zor takmamak. İnan ben çok rahat bir insandım ama öyleyken daha farklı oluyor. Ama sen yinede yüreğini ferah tut. Allahım sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Her tuvalete gittiğindede bişi olacak diye koşullanmaAllahın izniyle hiçbişi olmadan sağlıkla dünyaya gelicek bebişin
aman kız dikkat et :)canım kartı görsem gam yemeyecem onuda görmüyorum ki anla yani sinir küpü gib dolaşıyorum ortalıkta hastaları parçalayacam sonunda :)
sağol canımhaklısın dua etmekten başka yapabileceğim hiç bişi yok belki saçma ama bazen annemin yanında olmak için aşimi bırakmayı bile düşünüyorum. keşke bu kadar uzak olmasaydık.. şimdiki aklım olsa anneme yakın biriyle evlenirdim ben yaaa yapayanlızım bu şehirde.. tüm sevdiklerim uzakta.. ne benim kimseye bi faydam var ne de başkasının bana.. çalışıyorum didiniyorum sıfıra sıfır elde var sıfır.. bi çocuğumuz olsa mesela ben çalışmasam geçinemeyiz. birine bırakmak istesem kimse yok yakınımda.. ooof çok doldum yaa.. kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum kızlar iyi değilim dugün hemde hiiiç...
ben ıdrar testını yaptıgım ıcın ve adetımın uzerınden 10 gun gectıgı ıcın doktor dırek karnımdan ultrasonla baktı,keseyi gördü..5 haftalık dedı..2 hafta sonra kalp atıslarını dınlemeye gelebılırsın dedi..bende gelemıyecegımı yola cıkacagımızı soyledım..yolculukta bı sıkıntı yok,dıkkatlı olcaksın sadece..zaten bız arabayla gıdıyoruz,bılmıyorum ucak olsaydı sıkıntı olurmuydu..gunese koruyucu surup en fazla yarım saat cıkabılırmısım..denızın eger dıbı görunuyorsa gırebılırmısım yanı temız görunuyorsa..havuz ıse bıldıgın ılaclamasından emın oldugun havuzlara uzun sure olmıyacak sekılde gırebılırmısım..onemlı olansa bıkını altının her zaman kuru kalmasıymıs..havuz ve denız sonrası ıslagı cıkarıp kuruyu gıycekmısım..mantar olusumu acısından..kafayıda takmamaya calısıyorum..dun bıraz fazla yurudum,acaba bıse oldumu dıye o kadar korktumkı:S
canım kartı görsem gam yemeyecem onuda görmüyorum ki anla yani sinir küpü gib dolaşıyorum ortalıkta hastaları parçalayacam sonunda :)
aşk olsun canımmm bize anlatmayıp napcaksın. azda olsa için ferahlıyor anlatınca. bende annemlerden uzaktayım 6-7ayda bir anca görüyorumgercekten zor bi durum... sadece dua et canımmmmm
saolun kızlar.. iyiki varsınızcanım uzulme,est ne bas agrısı. hmen hemen hepmiz aynı sartlardayız. ben memleketime atandım lakin annemler iş dolayısıyla baska sehre gitmek zorunda kaldı , yani ne sen yaparsan yap her zaman kader haklı cıkıyor. o yuzden bocalama bence
canım kartı görsem gam yemeyecem onuda görmüyorum ki anla yani sinir küpü gib dolaşıyorum ortalıkta hastaları parçalayacam sonunda :)
Valla biz tum tatil programimizi iptal ettik. Seneye yazliga gidicez bebegi orada buyutucem insallah 6 aylik olacak o zaman. Simdi surekli bacaklarimi uzatiyorum. Yemek yapmiyorum evi temizlemiyorum her isimi annemler yapiyo. 2 haftada bir bebisi gormeden rahat edemem ben. Onun icin fedakarlik yaptim
bende öyle atraksıyon halınde olmıyacam,kocam yazın alanyaya gıtmeden yasayamıyor..kıstan berı onun hayalıyle yasıyor,zaten orda evımız var,yemek temızlık bende yapmıcam kocam ızın vermıyorcok cok sehır degıstırıp,evde oturmak yerıne havuz basında semsıyenın altında oturmus olacam..hem orda da doktor var,hastane var..istedıgım zaman görebılırım bebısı..ayrıca ben kendıme gelınce baska bı doktor bulcam..oyuzden suan benı samsuna baglıyan bıse yok,ne doktorum vazgecılmez,nede tek ultrason cıhazı burda var
sağol canımhaklısın dua etmekten başka yapabileceğim hiç bişi yok belki saçma ama bazen annemin yanında olmak için aşimi bırakmayı bile düşünüyorum. keşke bu kadar uzak olmasaydık.. şimdiki aklım olsa anneme yakın biriyle evlenirdim ben yaaa yapayanlızım bu şehirde.. tüm sevdiklerim uzakta.. ne benim kimseye bi faydam var ne de başkasının bana.. çalışıyorum didiniyorum sıfıra sıfır elde var sıfır.. bi çocuğumuz olsa mesela ben çalışmasam geçinemeyiz. birine bırakmak istesem kimse yok yakınımda.. ooof çok doldum yaa.. kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum kızlar iyi değilim dugün hemde hiiiç...
amiin...allah razı olsun canım.. kızlar gerçekten içimi rahatlattınız biraz çook teşekkür ederim.. allah hepinizin gönlüne göre versin.. rabbim güç -kuvvet-sağlık sabır ve kolaylık versin hepimizeCanım öyle düşünme, ailenden ayrı yaşamak zor biliyorum, insan sıkılıyor biyerden sonra ama ben ve benim gibi arkadaşlarında ailelere yakın olmaktan sebep sorunları var. Yani herkesin ayrı bir derdi var. Emin ol yakın olsaydında başka birşey canını sıkacaktı. Üniversiteyi ailemden akrabalarımdan uzakta okuduum için seni çok iyi anlıyorum ama şuanda aileme ve eşimin ailesine yakın oturan biri olarakda keşke daha uzakta yaşasaydık diyorum. Herşeyin hayırlısı, dua et eşinle mutluluğunuz daim olsun. Allah ailene sevdiklerine sağlık sıhhat versin. Sizlerinde işini kolaylaştırsın. Çocuk oluncada Rabbim sizlere kolaylık verecektir. Benim ablamda Batmanda yaşıyor, 2.bebeğini doğuracak, Allah herzaman onlara kolaylıklar sundu. Bakıcı konusunda hiç sıkıntı yaşamadı. Çocuğu maşallah çok akıllı, onu fazla üzmez. Sen Rabbime dayan, hiçbir işin zor olmaz. Güzel bakmayı bildiğin zaman zorluk yoktur. İmtihan vardır.
amiin...allah razı olsun canım.. kızlar gerçekten içimi rahatlattınız biraz çook teşekkür ederim.. allah hepinizin gönlüne göre versin.. rabbim güç -kuvvet-sağlık sabır ve kolaylık versin hepimize
günaydııııııınnnn kızlarım ywrilaruuuummmm
ben olaya balıklama atlıcam...valla ailende uzak olsun eşinin aileside...ikiside yakın olunca hep sıkıştırıyorlar insanı...eşinin ailesi çok gelse senin annen laf ediyor bak damat bizi istemiyor diye....senin ailen çok gelse oğlumun evinden çıkmıyorlar diye laf oluyor...insanları memnun edeyim diye kendin arada perişan oluyorsun..valla iki ucu şeyli değnek...ama iki durumdada sen mutlu olamıyorsun çünkü la rahate fid-dünya....dünyada rahat yoktur....
bende öyle atraksıyon halınde olmıyacam,kocam yazın alanyaya gıtmeden yasayamıyor..kıstan berı onun hayalıyle yasıyor,zaten orda evımız var,yemek temızlık bende yapmıcam kocam ızın vermıyorcok cok sehır degıstırıp,evde oturmak yerıne havuz basında semsıyenın altında oturmus olacam..hem orda da doktor var,hastane var..istedıgım zaman görebılırım bebısı..ayrıca ben kendıme gelınce baska bı doktor bulcam..oyuzden suan benı samsuna baglıyan bıse yok,ne doktorum vazgecılmez,nede tek ultrason cıhazı burda var
amiin...allah razı olsun canım.. kızlar gerçekten içimi rahatlattınız biraz çook teşekkür ederim.. allah hepinizin gönlüne göre versin.. rabbim güç -kuvvet-sağlık sabır ve kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?