Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Valla benimde anlatmak istediğim buydu. Nekadar zor olursa olsun evliliğin ilk birkaç senesinde 2 taraftanda uzak olucan. Ha zorluğu yokmu var hemde çok. Ama ozaman kadın için tek dayanak koca, koca içinde tek dayanak karısı oluyor. ama ne olursa olsun burası imtihan dünyası. Allah cennetliklerden eylesin bizide. AMİNNN

Canim valla o biraz karakter meselesi. Biz evlenince karsida oturuyoduk. Esim annemlere yakin olmamizi istedi. Ayni siteden ev aldi. Simdi ben yemek yapamiyorum diye her ogun babamlardayiz haftalardir. Esim diyo ki simdi de dubleks ev alip beraber yasayalim. Bizimkiler kabul etmedi bu teklifi tabi. Bu arada babamlar oyle ultra zengin falan degil. Esimin maddi durumu cok sukur cok iyi. Dedigim gibi sut meselesi biraz.

Ben doktorumdan baskasina guvenemeem. seneye 4 ay kalicaz insallah. Denize sokucam onu :)

ne güzel hayaller ya bende düşünüyorum denize sokarım seneye minicik bebeğimi kucağıma alırım altında bezi :) sahilde gezeriz diye ve çok heyecan duyuyorum mükemmel birşey :)poposunu yesin annesi

hee sen öyle san...birbirlerini anlamıyorlar sorun çıkmaz...annen derki kızım kaynanan bana bakarak sanki imalı birşeyler dedi ne dedi..bak doğru söyle analık hakkımı helal etmem...aynı şekilde kayınvaliden oğlum kaynanan ne dedi bize bakarak birşeyler dedi ...bilion vucut dili evrensel birşey bir bakış yeter

ee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..

ee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..

Onemli bir ayrinti var ama. Benimkinin annesi biz sevgiliyken vefat etti 3 sene once. Esim ondan sonra cok cok cok degisti. Kaybetme korkusu oldu, bana daha cok baglandi. Herseyi ben oldum. Annesi varken ilgisi ikiye bolunuyodu. Simdi oyle degil tabi.

yok canim ben o konuda da sansliyim annem kibrista kayinvalidem arabistanda yasiyor yani birbirlerini gormuyorlar bir beni istemey geldiklerinde birde dugunde gorustuler sadece bir daha ki sefere allah bilir neeeee zaman tatil olunca onlar zaten filistine gidiyor belki birgun kibrisa gelirlerse dedigin olabiliryani gorusecekleri gune kadar Allah buyuktur bakalim ne olacak

yok tatlım stres yapmıyorum yaaa sadece tatilde olucam tatilim zehir olacak ona üzülüyorum :)

aynen canım o yüzden strese grdim zaten bir olabilsem iyi olacak :)

Bak ben kafayi siyiriyodum esim bana kus aldi. Onlari ciftlestirdim, mamalarini yaptim, bebek gibi baktim ve hic fire vermeden 8 yavrum oldu. Kafam nasil dagildi anlatamam bebegi sildim resmen kafamdan. Ardindan o ay hamile kaldigimi ogrendim. Stres, spermleri de olduruyomus zaten. Sen de kendine bir hobi bul, kafani dagit canim valla bak.

işte olay budur...tabi dönen dönüyor..bizimkinin anası ölse...depresyona girer...benim ailemlede görüşmez okadar...anasıının yasını tutar...benim ananem öldüğünde bana gelmiş amentü duasını okuyor...yok meleklere iman yok kitaba iman...dedim kendinden biriölünce okursun kendine sus artık dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…