günaydııııııınnnn kızlarım ywrilaruuuummmm
ben olaya balıklama atlıcam...valla ailende uzak olsun eşinin aileside...ikiside yakın olunca hep sıkıştırıyorlar insanı...eşinin ailesi çok gelse senin annen laf ediyor bak damat bizi istemiyor diye....senin ailen çok gelse oğlumun evinden çıkmıyorlar diye laf oluyor...insanları memnun edeyim diye kendin arada perişan oluyorsun..valla iki ucu şeyli değnek...ama iki durumdada sen mutlu olamıyorsun çünkü la rahate fid-dünya....dünyada rahat yoktur....
günaydııııııınnnn kızlarım ywrilaruuuummmm
ben olaya balıklama atlıcam...valla ailende uzak olsun eşinin aileside...ikiside yakın olunca hep sıkıştırıyorlar insanı...eşinin ailesi çok gelse senin annen laf ediyor bak damat bizi istemiyor diye....senin ailen çok gelse oğlumun evinden çıkmıyorlar diye laf oluyor...insanları memnun edeyim diye kendin arada perişan oluyorsun..valla iki ucu şeyli değnek...ama iki durumdada sen mutlu olamıyorsun çünkü la rahate fid-dünya....dünyada rahat yoktur....
Ben doktorumdan baskasina guvenemeem. seneye 4 ay kalicaz insallah. Denize sokucam onu :)
ne güzel hayaller ya bende düşünüyorum denize sokarım seneye minicik bebeğimi kucağıma alırım altında bezi :) sahilde gezeriz diye ve çok heyecan duyuyorum mükemmel birşey :)poposunu yesin annesi
az önce müdüre yakalandım sigara içerken heran işsiz kalabilirim hihihih :)aman kız dikkat et :)
az önce müdüre yakalandım sigara içerken heran işsiz kalabilirim hihihih :)
ben boşuna dikkat et demiyorum sana :))az önce müdüre yakalandım sigara içerken heran işsiz kalabilirim hihihih :)
tunaydiiinn kizlarrr bugun biraz geciktim uyuyodum daya guzelim bende ayni seyi dicektim uzak olmak daha iyi hasret cekiyorsun ama yan yana olunca da illaki bir didisme oluyor benim ailem kibrista ben arabistanda yasiyorum mesela coook ozluyorum ama boylesi daha hem zaten bizimkiler allahtan kendi aralarinda tartisamazlar cunku birbirlerini anlamiyorlar yanii hersey de mutlaka bir hayir vardir yakin olsaydin cok farkli sorunlar yasayabilirdin Allah gonlune gore versin guzelim insallah huzurlu ve mutlu yasarsaniz
Dimi ya com guzel bir donem olacak allah izin verirse :)
ee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..Canim valla o biraz karakter meselesi. Biz evlenince karsida oturuyoduk. Esim annemlere yakin olmamizi istedi. Ayni siteden ev aldi. Simdi ben yemek yapamiyorum diye her ogun babamlardayiz haftalardir. Esim diyo ki simdi de dubleks ev alip beraber yasayalim. Bizimkiler kabul etmedi bu teklifi tabi. Bu arada babamlar oyle ultra zengin falan degil. Esimin maddi durumu cok sukur cok iyi. Dedigim gibi sut meselesi biraz.
senin bu kaynana başa bela haaaaee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..
ee helal olsun ozaman maşallah diyelim...bizimkide diyo anam iyi olsun sana araba alıcam anamı gezdirirsin ...ananı da al git diyesim var..
canim sen simdi adet gormedigin icin stres olmussun iyice. Bebek konusunu biraz uzaklastir kafandan baska seylere odaklan ne olur kendine eziyet etme.
aynen canım o yüzden strese grdim zaten bir olabilsem iyi olacak :)
hee sen öyle san...birbirlerini anlamıyorlar sorun çıkmaz...annen derki kızım kaynanan bana bakarak sanki imalı birşeyler dedi ne dedi..bak doğru söyle analık hakkımı helal etmem...aynı şekilde kayınvaliden oğlum kaynanan ne dedi bize bakarak birşeyler dedi ...bilion vucut dili evrensel birşeybir bakış yeter
saolun kızlar.. Iyiki varsınızSizlere de anlatmasam iyice bocalayacam zaten.. Içim daralıyor.. Gerçekten çok zor.. Uzakta olmak.. Sevdiklerine hasret kalmak.. Allah yardımcımız olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin annem içinde, yeğenim içinde Allah hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlat versin kaç gündür çocuğu düşünmekten harap olduk hepimiz.. Allah kimsenin başına vermesin..
Canım stres yapma herşey olacağına varıyor.. Geçen ay bende 10 gün gecikmeli oldum.. O kadar çok umutlanmıştım ki ama olmadı.. Herşeyin hayıırlısı üzme kendini.. Rabbimden hayırlısını sağlıklısını dile..
aynen canım o yüzden strese grdim zaten bir olabilsem iyi olacak :)
Onemli bir ayrinti var ama. Benimkinin annesi biz sevgiliyken vefat etti 3 sene once. Esim ondan sonra cok cok cok degisti. Kaybetme korkusu oldu, bana daha cok baglandi. Herseyi ben oldum. Annesi varken ilgisi ikiye bolunuyodu. Simdi oyle degil tabi.
amin canım inşallah sağ salim doğacaklar.senin ki de baya büyümüş annesi baksana yaww yerim onu ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?