yok canim ben o konuda da sansliyim annem kibrista kayinvalidem arabistanda yasiyor yani birbirlerini gormuyorlar bir beni istemey geldiklerinde birde dugunde gorustuler sadece bir daha ki sefere allah bilir neeeee zaman tatil olunca onlar zaten filistine gidiyor belki birgun kibrisa gelirlerse dedigin olabilir yani gorusecekleri gune kadar Allah buyuktur bakalim ne olacak
Bak ben kafayi siyiriyodum esim bana kus aldi. Onlari ciftlestirdim, mamalarini yaptim, bebek gibi baktim ve hic fire vermeden 8 yavrum oldu. Kafam nasil dagildi anlatamam bebegi sildim resmen kafamdan. Ardindan o ay hamile kaldigimi ogrendim. Stres, spermleri de olduruyomus zaten. Sen de kendine bir hobi bul, kafani dagit canim valla bak.
ben adamı kopartırım anaaamhahahhha koptum kızzzz
işte olay budur...tabi dönen dönüyor..bizimkinin anası ölse...depresyona girer...benim ailemlede görüşmez okadar...anasıının yasını tutar...benim ananem öldüğünde bana gelmiş amentü duasını okuyor...yok meleklere iman yok kitaba iman...dedim kendinden biriölünce okursun kendine sus artık dedim....
iyiymis yaaa biz de mi kus mus olaylarina girsek acaba
aman birşey olmasındahauahuaha....işleri güçleri evlat sıkıştırmak çünkü...rekabet söz konusu...
iyiymis yaaa biz de mi kus mus olaylarina girsek acaba
yasak mi sigara?
walla çok kötü yakalandım canım karşımda duruyomuş görmedim bir de keyifli içiyorum ki sorma yani :) içeri nasıl kaçacağımı bilemedim :)
yasak mi sigara?
walla çok kötü yakalandım canım karşımda duruyomuş görmedim bir de keyifli içiyorum ki sorma yani :) içeri nasıl kaçacağımı bilemedim :)
Sabah 6 da kalkip mama yapiyodum. Allah halime acidi galiba
Simdi verdim hepsini tabi. Midem bulandi onlardan da.
senin bu kaynana başa bela haaaa
Sabah 6 da kalkip mama yapiyodum. Allah halime acidi galiba
Simdi verdim hepsini tabi. Midem bulandi onlardan da.
dün ben bizimkine dedim walla canım ananıda al git diye
aaaa cok ayip hamile kalinca sativerdin kuslari yanionlara sana can yoldasi olmustu oysaki,bir ara anneminde vardi ama 30 tane falan kokularina tahammul edemiyordum valla
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr
Kiloluyum ve azimliyim artikinnnnnnnn vercegim bu kilolari
Azmimin sonu basari olmali
95 kilodan inmeliyim 60 i görmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün ben bizimkine dedim walla canım ananıda al git diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?