Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aman birşey olmasında hauahuaha....işleri güçleri evlat sıkıştırmak çünkü...rekabet söz konusu...

iyiymis yaaa biz de mi kus mus olaylarina girsek acaba

O depresyondan cok afedersin ama esek gibi cikacak. Hayatin devam ettigini gorecek illaki.

iyiymis yaaa biz de mi kus mus olaylarina girsek acaba

valla ben dedim saksı alayım toprak alayım biber maydonoz ekiyim...az filizlendiler bir sabah baktım tarumar olmuşlar neden...karga eşelemiş...bana kafa dağıtmakta yasak anam babam cinlerim tepeme çıktı o gözüm gibi baktığım fidelerin o halini görünce...

walla çok kötü yakalandım canım karşımda duruyomuş görmedim bir de keyifli içiyorum ki sorma yani :) içeri nasıl kaçacağımı bilemedim :)

Zaten keyifli bir sekilde cekerken yakalanirsin illaki. Ben de yoneticime yakalanmistim. Taklidimi yapiyodu oyle de guzel cekiyo ki diye :)))))

Selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr

kiloluyum ve azimliyim artikinnnnnnnn vercegim bu kilolari

azmimin sonu basari olmali

95 kilodan inmeliyim 60 i görmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaa cok ayip hamile kalinca sativerdin kuslari yani onlara sana can yoldasi olmustu oysaki,bir ara anneminde vardi ama 30 tane falan kokularina tahammul edemiyordum valla

Canim valla bende 17 tane kus vardi. Muhabbet, kanarya, hint bulbulu vs. kendimi onlara adamistim resmen. Kanaryalarim 2 tane ve cok guzel otuyolar onlari biraktim sadece. Kokulari farkli geldi ve hep tanidiklara verdim zaten. Su an hic umrumda degil ama ya :)

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr

Kiloluyum ve azimliyim artikinnnnnnnn vercegim bu kilolari

Azmimin sonu basari olmali

95 kilodan inmeliyim 60 i görmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canım bende kilo vermeyi çok istiyorum düğünden sonra baya bir kilo aldım eski günlerime dönmem lazım

dün ben bizimkine dedim walla canım ananıda al git diye

Ya en iisi Allahım hayırlı ve mutlu birşekilde onlardan uzaklaştırmayı bilsin. Ya ben aslında ailemin olduğu şehre gitmek istiyorum hem onlara yakın yine, hemde ailemin memleketi rahat, doğduğum büyüdüğüm şehir. Ama onada haksızlık olur gibi geliyor. Yoksa benim ailem karışmaz, ben çağırmasan gelmez. Onların tam tersi. Ben eşimin memleketinde yaşasam kafayı yerdim heralde. Allah büyük konuşturmasın ama eşim istiyor eninde sonunda oraya gidicez diyor ama Allahım inşallah nasip etmez gitmeyi. Mutlu olacaksak sorun yokda, çok karışırlar gibi geliyor. Allahım hayırlısını versin, o hayırlısında gönlümüzü razı eylesin... AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…