- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
Nabaysunuz paçilar...
Sumisali sevindim yaa görüonmu bi doktor hayallerini altüst ediyor biri yeniden inşa ediyor..
Bende ilk yeni bi senelik evliyken kist çıkmıştı..doktora gittim polikistik over dedi..anaam dedim eşimde zaten sperm düşüklüğü var bende pcos hadi bakalım nasıl çocuk yapacaksak diye..
Sonra bu kisti soğan kürü kullanarak attım zaten küçük bi kistti..Ondan sonra kasıklarımda en ufak ağrı olunca aha diyodum yine kist çıktı korkusu oluşmuştu bende..sonra bu iki sene içinde ne kadar doktora gittiysem biri bile demedi sende pcos var diye..ben dediğim halde böyle böyle teşhis koyuldu bana ilk sene diye..doktorlar hep sende böyle bişey yok o kist de büyük ihtimal kan pıhtısı gibi bişeydi ve gerçektende öle kaç değişik doktora gittim öle bi sorun görmediler..yanlış teşhis koyuldu..çok şükür rahimle ilgili bi sıkıntım çıkmadı hiç..
İşte demem o ki gerçekten bi doktorla yetinmicen..Benim bu yüzden sabit bi doktorum olamadı henüz : )
Neyse sumisali tüp avatarını kaldırabilirsin artık sen bizden değilsin : )
Bizde eşimle karar verdik bi dahaki ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz..Tabi bi mani çıkmazsa inş..
€n azından bi tane aşılama yapalım bi deneyelim dedik..he biz dios ama daha doktorla görüşmeye gitmedik bakalım doktor değerlerimize bakıp ne dicek ? Belki aşılama zaman kaybı direk tüp dicek orasına bakıcaz artık..he tüp derse onu yaptırırmıyız bilmiom şu aşamada..maddi olarak zorlanırız ewt ama en kötü bileziklerimi bozarım diyorum ..bi yandan da kenarda tek güvencemiz onlar diyorum şu anda eşim normal çalışıyo olsaydı da birazda para birikimimiz olsaydı daha iyi olur diyorum..Yani direk tüp derse ne yaparız bilmiyorum açıkcası kafam karışık..
Şimdi bursada aşılama ve tüp bebek merkezlerini araştırıyorum..En büyük kıstaslarımızından biri doktorun bayan olması tabiki : ) bu yüzden de pek seçenek olmuyor aslında..
Ama güvenemiyorum da napcam bilmiyorum..Şu aşamada da kimseye söylemek istemiyoruz açıkcası eşimle de öle karar aldık..Yoksa belki çevreme söylesem yardım edecek insanlar vardır ama beraberinde bir sürü sıkıntı da olur...Herkes sorar eder kimseyi çekemem şimdi..
Şimdilik bizde durumlar böyle ..Bakalım karar verip aricaz bi merkezi artık..bunun öncesinde de eşim sipermiyogram testi çektircek..bende rahim filmi ve hormon testlerimi falan alıp götürcem sanırım ..
Ya gülgüzeli nerdesin ? Sen bu konuLarda daha çok bilgilisin ne yapmamız gerekiyor acaba
kızlar bende geldim napionuz :))
bugün işe gittim oryantasyon vardı işe ısındım :))
bir tane hamile var 32 haftalık haftaya izine çıkıcakmış :)))
tahlillerde %70 indirim varmış muayenede çalışana ücret yokmuş ayy nasıı mutlu oldum :)))
mayısta tedaviye başlarım heralde hahahah :)
mucizegibi iş valla :)) neyse hayırlısı ama sanırım internet kısıtlıymışyani sormadım ilk günden ama müşteri temsilcileri kullanamıyor. belkim benimki açık olur :)))) inşalalh açık olur :)
selam kızlarr nasılsınız bakalım varmı güzel gelişmelerrr
selam canım geliyorum okuyup okuyup cıkıyorum bugünlerde pek keyfim yok hiç bişey yapasım gelmiyo..depresyona giriyorum sanırım.
evet cnm ilk doktora giderken şimdiye kadar yaptırdıgın tüm tahlil ve film leri götür yanında ..teşhisi daha kolay olur birde tekrar yaptırmanızı istemez bu yüzden..inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım Rabbimin bir bildigi vardır.
benimde senden kalır yanım yok biliyosun bir aşılama yaptırdım olmadı ..tekrar gidelim diyorum direk tüp deneriz tabi doktorun fikriyle sabitleşir işlem ama benim gönlüm tüpten yana(biraz daha acılı bi işlem olsada gözümü kararttım artık )ya herro ya merroaglanıcak halime gülüyorum kafayada takıyorum of bilmiyorum yaa ..eşimde üzüldügümü görüyo gidelim dedi.. ama bi yanım cesaret ediyo bi yanım etmiyoo..ya bu seferde olmazsa naparım ben
Eki Görüntüle 571681 Eki Görüntüle 571682 Eki Görüntüle 571684 Eki Görüntüle 571686 Eki Görüntüle 571688 Eki Görüntüle 571690 Eki Görüntüle 571692 Eki Görüntüle 571694 Eki Görüntüle 571696 Eki Görüntüle 571697 Eki Görüntüle 571698 Eki Görüntüle 571699 Eki Görüntüle 571700 Eki Görüntüle 571701 Eki Görüntüle 571702 Eki Görüntüle 571703 Eki Görüntüle 571704 Eki Görüntüle 571705 Eki Görüntüle 571706 Eki Görüntüle 571707 Eki Görüntüle 571708 Eki Görüntüle 571709 Eki Görüntüle 571710 Eki Görüntüle 571711
kızımın cicileri teyzeleri boş vaktimiz wardı çektik koyduk :)
Pazartesi yenilerini alacağız bunlar bana doğumdan sonra baya bir süre yeter herhalde ee hediyedee gelir büyük ihtimalle :)
Hastane çıkışımız hediye gelecek zaten :)
Eki Görüntüle 571681 Eki Görüntüle 571682 Eki Görüntüle 571684 Eki Görüntüle 571686 Eki Görüntüle 571688 Eki Görüntüle 571690 Eki Görüntüle 571692 Eki Görüntüle 571694 Eki Görüntüle 571696 Eki Görüntüle 571697 Eki Görüntüle 571698 Eki Görüntüle 571699 Eki Görüntüle 571700 Eki Görüntüle 571701 Eki Görüntüle 571702 Eki Görüntüle 571703 Eki Görüntüle 571704 Eki Görüntüle 571705 Eki Görüntüle 571706 Eki Görüntüle 571707 Eki Görüntüle 571708 Eki Görüntüle 571709 Eki Görüntüle 571710 Eki Görüntüle 571711
kızımın cicileri teyzeleri boş vaktimiz wardı çektik koyduk :)
Pazartesi yenilerini alacağız bunlar bana doğumdan sonra baya bir süre yeter herhalde ee hediyedee gelir büyük ihtimalle :)
Hastane çıkışımız hediye gelecek zaten :)
oyyyy oyyyyy oyyyyyyyyyyy kızım bunlar ne boyleeeeeeeeeeee
ya o puantıyelı elbıseyı mı gıyecek o bacaklarıyla:))))) kız ısırırım ben onu
o gaz kacıran totosunuda ısırırım
Allah saglıkla sıhhatle gıymeyı nasıp etsın ınsallahh
anaaaaam nakada da daatttlıııııı
yaaaw şu el kadar elbıseler bıle buyuk gelcek bızımkılere
yerım ben onuuuuuuu,kokusu bıle geldı burnuma..
selam canlar nasılsınız? ben okula gdip geliyorum cok yogunum gelemiyorum bu aralar... lakin takip ediyorum sizleri:))
simdi benimde soyle bi durumum var bebeğimn kafası asagıda, yani dönmus korkuyorum erken dogmaz demi?
ya geçende kim dedi black filmini izleyin tavsiye ederim diye ...o neydi yaa ! ağla ağla bi hal oldum.. eşimde yanımda gitmedi bi türlü rahat rahat ağlayım kastım kendimi..ama gerçekten güzel bi film ..izlenilecek bi film yani..
https://www.***********************...21745341.30558.149658545079412&type=1&theater
kızlar internetten siparişde verebiliyorsunuz.. bakmak isteyen olursa civil.com
kzlar slm bengeldim gitcem :) neti test ediyorum masamdayımgiriyorum işlerimbitince gelirm artık öptüm sizi :)
kzlar slm bengeldim gitcem :) neti test ediyorum masamdayımgiriyorum işlerimbitince gelirm artık öptüm sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?