Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlarr nasılsınız bakalım varmı güzel gelişmelerrr

selam canım geliyorum okuyup okuyup cıkıyorum bugünlerde pek keyfim yok hiç bişey yapasım gelmiyo..depresyona giriyorum sanırım.
evet cnm ilk doktora giderken şimdiye kadar yaptırdıgın tüm tahlil ve film leri götür yanında ..teşhisi daha kolay olur birde tekrar yaptırmanızı istemez bu yüzden..inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım Rabbimin bir bildigi vardır.
benimde senden kalır yanım yok biliyosun bir aşılama yaptırdım olmadı ..tekrar gidelim diyorum direk tüp deneriz tabi doktorun fikriyle sabitleşir işlem ama benim gönlüm tüpten yana(biraz daha acılı bi işlem olsada gözümü kararttım artık )ya herro ya merro aglanıcak halime gülüyorum kafayada takıyorum of bilmiyorum yaa ..eşimde üzüldügümü görüyo gidelim dedi.. ama bi yanım cesaret ediyo bi yanım etmiyoo..ya bu seferde olmazsa naparım ben

eylülcüm işe mi girdin hayırlı olsun
sumisalinin son durum ne oldu bilgin varmı

Bizimde paramız olduğunda cesaretimiz yoktu şimdi cesaret var para yok : ))

Valla bende şu anda para olsa öskenin de dediği gibi aşılama tuttu tuttu tutmadı bi daha olmadı tüp bebek : )) olana kadar devam ederdim ..çok pis gaza geldim bu aralar çok sıkıldım çok bunaldım böyle bi mucizeye okadar ihtiyacımız var ki anlatamam..

Canım ben senin yerinde olsam devam ederdim tedavime eğer maddi bi sıkıntınız yoksa..az değil sende sanırım benim gibi 3 seneyi doldurdun evlilikte artık..düşünsene şimdi hamile kalsak bile 4.senede çocuğumuz olcak..bu aralar onu düşünüyorum geçmi kalıyoruz ne..en azından aklımızda kalmasın tutmazsada elimizden geleni yaptık deriz napalım..

Ama artık tüp bebek de korkulacak bişiy yok ki ..Sadece yumurta geliştirici iğne vuruluyosun..Sonra yumurtalar belirli büyüklüğe geLdiğinde anestezi aLtında yumurta toplama işlemi yapılıyor..sonra da transfer işlemi ..ki bu normal jinekolojik muayene gibi oluyomuş hiç acı hissetmiyosun..bukadar sonrası ALLah Kerim : )

He manevi yönünü diyosan evet insan yıpranıyor kolay değil tutmamasına da kendini hazırlaması lazım tabi..ama bekle bekle de bu veletlerin geleceği yok ..Belki ALLah öyle nasip edecek bize..yani en azından denemek lazım..boş boş beklemek bilet almadan piyangonun çıkmasını beklemek gibi geliyor bana artık..

Zaten böyLe bişey yaparsak da kimseye sölemeyi düşünmüyoruz biz..insanlarla uğraşmamak için..he tutarsa söyleriz ama tutmazsa gerek yok zaten insanların diline düşmeye..

Ya çevremde de inadına yeni yeni bebek mağazaları açılıyor ..geçen gün önünden geçtik..içim gitti valla..çok güzel bi yerdi..

Ben bekarken bile çok severdim bebek mağazalarını okadar bebeklere düşkündüm kaldı ki evliyim ve çocuğum olmuyor imtihana bakın..Ne kadar doğru en çok istediğin şeyden imtihan olursunuz sözü..

Yinede şükrediyoruz tabi Rabbim derecemizi arttırsın inş..

slm,,,,

eslemım ya nıe usuon kendını bak benımde 3 yılım bıtıo,,hem bıde ıkı enkazım var ,ve ne sulalemde nede cevremde dusuk eden yok ama benım ıkı tane oldu hemde 4 ay arayla,,,
nasıp walla bazı seyler,abım bıle evlendı benden sonra bak sımdı cocukları 4 aylık oldu,
hem sen hıc asılama yaptırmadan nede tup bebek dıon kı,,bak gecen haftada doktor bana tup bebek dedıydı mevlam valla resmen bı haftada hem huzun hem mutluluk yasattı,,,

kızımın cicileri teyzeleri boş vaktimiz wardı çektik koyduk :)
Pazartesi yenilerini alacağız bunlar bana doğumdan sonra baya bir süre yeter herhalde ee hediyedee gelir büyük ihtimalle :)
Hastane çıkışımız hediye gelecek zaten :)

oyyyy oyyyyy oyyyyyyyyyyy kızım bunlar ne boyleeeeeeeeeeee

ya o puantıyelı elbıseyı mı gıyecek o bacaklarıyla:))))) kız ısırırım ben onu
o gaz kacıran totosunuda ısırırım

Allah saglıkla sıhhatle gıymeyı nasıp etsın ınsallahh

anaaaaam nakada da daatttlıııııı
yaaaw şu el kadar elbıseler bıle buyuk gelcek bızımkılere
yerım ben onuuuuuuu,kokusu bıle geldı burnuma..

hepsine bakıp bakıp duruyorm walla hiç ortadan kaldırasım gelmiyor evin içinde sergi serecem neredeyse. :)
bebek mağazasına gidince kendimi kaybediyorum zaten hepsini alayım geliyor. Okadar ucuzladıki birde şimdi iyice alasım geliyor hehehe :)

Hayırlı geceler bacılarım
Eslemcım hıc karsılasamadık senınle neyse ben yazayım sen okursun canım girdiğinde
Bız ılk korunmayı bıraktık aradan bı kac ay gectı benım zaten korunmayı bırakmadan once adet duzensızlıgım oldugu ıcın korkularım vardı perçinlendı bebısımız gelmeyınce.Psikolojim o kadar çökmüştü ki bır gun hıc unutmam bır gun ıkeadayız oranın oturma gruplarını bılırsın belkı sıra sıra neyse bı masanın yanından gecerken bı bebıs vardı oel tatlıki ıste kanda cekıyor bebıs de bana gelmek ıcın can atıyor annesı verdı kucagıma sevdım felan neyse annesıne verdım ben gectım bızım masaya bırden bı duygu yoğunlugu basladım herkesın ortasında ağlamaya tabı herkes çaktı bebegın anne ve babası en başta
Bu psikolojıden yavas yavas kurtardım kendımı namazla duayla sabırla tabı rabbım duydu sesımı her namazda her duada içime su serpti sanki
Sonra zaten bılıyosunuz doktor kontrollerım basladı esımın spermı sınırda cıkınca doktor ıkıncı muayenemde şak dıye tup bebek denemeye ne dersınız dedı normal yolla cocuk sahıbı olmanız cok zaman alır dedı ınanırmısın ne ağladım ne bişey sadece şaşkınlık.Sonra güldüm eğlendım geldım evıme her zaman ki gıbı yastıga basımı koyar koymaz uyudum o gece
Tam o sıralar işe basladım hıc beklemedıgım anda bunu da rabbım ıstedı .Vardı bır bıldıgı .Şİmdıyse tup bebekte sansımı maddı durumumuz elverdıgınce denıcem.Belkı okumussundur kayınvalıdemler ev alıyo bızde elımızde ne kadar bırıkımımız varsa verıcez oturdugumuz evın tapusunu alıcaz.Yanı kenarda tup bebek için hıcbır bırıkımımız kalmıyo.Ama Allah buyuk sağlıgımız yerınde olsun calısır kazanırız ne yapalım
Olmadı arabamız var kenarda hıc olmadı bu yasımıza kadar ne ben ne esım bırınden borc almıs degılız aılemden ısterız gercı o duruma gelırsek ben ıstemeden onlar verır ama ne yapalım borc almak ne gunah ne ayıp calısır ödenır.
Kayınvalıdem bızı soymanın pesınde yardım etmek bı yana dursun bana uzak olsunda ben bı kurus ıstemıyorum ondan ıyıce tıksındırdı zaten kendınden
Diyeceğim odur ki tüp bebek yapmaktan korkma canım bı sekılde halledılır ama bana sorarsan asılama yapmadan dırekt tüp bebek derım cunku asılamanın normal ılıskıye gırmekten pek farkı yok sansın da %10larda ki senın zaten esının spermlerınde sorun var yumurtanın ıcıne enjekte edılecek asılamada döllenırse hamıle kalacaksın
ama tüp bebekte dırek dollenmıs seklını transfer edecekler sana kı mıkroenjeksıyon yontemıyle yaptırırsanız dırek yumurtanın ıcıne gırıp dolleyecekler boylece sansın %50lere kadar cıkıcak bu tıp için çok ıyı bır yuzde demıstı doktorum
Tüp bebek merkezı secımı cok onemlı bana sorarsan jinemed bursa derım burda olsan da jınemed fulya.ben ona gıdecegım ıkı tanıdıgım orda ılk denemede hamıle kaldı.ılaclarla bırlıkte 5500/6000lirayı buluyormus tabı her vıcud farklı verılen ılac dozuna baglı bes asagı bes yukarı degısır ıstenen ek tahlıller felan
Zaten tup bebek yaptıracagın zaman embrıyolog secımı cok onemlı yumurta toplama transfer ıslemını doktorun yapıyorken dollenme yanı en onemlı işlemı embrıyolog yapıcak bunu ıyı arastır derım canım
Topıkte bı gun karsılasınca uzun uzun konusuruz ama bu ısler nasıp kısmet rabbım ol derse olur ancak belkı bı bakarız hıc bunlara gerek kalmaz bi bakmısız göbüşler bebişle dolmus
Ya Nasip!!!

Ösgecim ne güzel yazmışsın valla ama ben kendi adıma artık normal yolla pek düşünmüyorum hamile kalacağımı eşimin ameliyatından sonra 2buçuk sene gçti nerdeyse.. hiç hamile kalamadım..ve doğru diyosun bizim için aslında direk tüp daha iyi..bunun bende farkındayım..zaten aşılama için sperm değerlerinin belirli bi yükseklikte olması gerekiyomuş..işte eşim de bu sters sıkıntının içinde hiç sanmıyorum ki değerleri yükselmiş olsun..bilmiyorum bakıcaz eşim sipermiyogram çektircek duruma göre doktor dicek zaten ilk önce aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi diye..Ben diyorum zaten şu anda durumum olsa direk tüp bebek yaparım çünkü şans daha yüksek..Ama inan şu anda evlilğimin en sıkışık dönemindeyiz..Biliyosun mevzuları eşim dükkandan ayrıldı memurluk işi yüzünden evde ders çalışıyor ve haftada bir yada iki gün gidiyor işe..ve biz boğaz tokluğuna geçiniyoruz bu aralar..he benim ailemin durumu iyi eşiminde ailesinin durumu iyi ama böyle bişeyi kendi paramızla yapmak istiyoruz..eşim kabul etmez zaten benim ailemden almamı..kendi ailesinden de almaz aramız iyi değil onlarla zaten ben görüşmüyorum hemde verirler sonra lafını yaparlar oyüzden gerek yok ..

Asıl niyetimiz eşim bi işe girsin ondan sonraydı bu işler ama baktık bu iş faslı uzicak bu önümzdeki sınavı da kazanamazsa taa bi dahaki genel alımlara kalcak bizim memurluk işi..Dedik bu sıkıntıların içinde öyle bi mucize yaşasak ne güzel olur ne moral olur bize..eşimde sonunda onayladı..haklısın dedi ..Bakalım hele gidelim doktorada ne dicek ona göre bi hal çaresine bakıcaz artık..

He jinemed demişsin..Jinemed murat beyle görüştüm bi kere gitmiştik ona..İyi bi doktor konuşkan tatlı dilli amma velakin genç ve yakışıklı : ) eşim erkek doktor olayına biraz karşı malesef..yoksa burda en iyisi bursa acıbadem hatta doktorları prof. .. şimdi bursa koza tüp bebek merkezi diye biyer bulduk ..bununda adını hep duyuyodum..doktorları hep bayan..doktor hanım bi iki kere tv ye çıkmış videolarını izledim iyi hoş bi kadına benziyor bakalım yakından nasıl : ) eskiden jinemed murat beyle çalışıyomuş zaten sonra ayrılmış kendi ekibini kurmuş..

ßizim için mucize..Rabbim için ise Ol demesine bakan bişey..Artık dediğin gibi ya Nasip !

selam canlar nasılsınız? ben okula gdip geliyorum cok yogunum gelemiyorum bu aralar... lakin takip ediyorum sizleri:))

simdi benimde soyle bi durumum var bebeğimn kafası asagıda, yani dönmus korkuyorum erken dogmaz demi?

hayır masalcım 7 ayda dönüyor bebek artık doğum pozisyonuna ayarlanıyor. bişey olmaz Allahın izniyle dönmese sorun. hala dönmemiş derler.

ben demiştim eslemcim çok güzel ve çok anlamlı bir film değilmi? evet biraz fazla duygusal ama .

herkese günaydınnn. haftasonu giremedim çok özledim sizi. hiç kardeşim yoktu ama bi sürü kardeşim oldu sizin sayenizde kızlar

Günaydın millet;

haftasonu kaynatmışsınız yine. Özgecim yazdığın şeye okadar duygulandımki, ağlicaktım nerdeyse. İşyerinde olmasam salmıştım ama tuttum kendimi. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin. Sizlerede tez zamanda bebişler versin inşallah. Bende perşembe doktora gidicem, dua edin, ense kalınlığı ölçümü yapılacak. Rabbim sağlık sıhhat versin, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Sumisali biz sana demedikmi, hemen bi doktorun dediğiyle yetinme diye. Bak iyiki gittin 2.doktora. Kafan rahatladı, önünü gördün. Hadi bakalım kafaya takmak yok, olucak Rabbimin izniyle en kısa sürede.

kzlar slm bengeldim gitcem :) neti test ediyorum masamdayımgiriyorum işlerimbitince gelirm artık öptüm sizi :)

kzlar slm bengeldim gitcem :) neti test ediyorum masamdayımgiriyorum işlerimbitince gelirm artık öptüm sizi :)

ooo hoşgeldin. Hadi hayırlı olsun işinde. İyi bakalım, bize bağlanabiliyorsun yani. Sıkıntı yok. Kolay gelsin canım, ilk günün ve bundan sonraki günlerin çok güzel geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…