Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amin canı amin serum verdiler ytıyor dinleniyor. zaten doktoru bu hastanede... başında bekliyor :) inşallah vaktinde gelir
kilosu 2,800 mıs

Son düzenleme:

kız benım sacım zaten ınce tellı..
bugun yıkansam yarına kafama yapısıyor
oyuzden sancım hafıften yoklayınca hemen banyo yapcam..
cunku o saclarla 2 gun hastanede ne ederım ben

Benim annemde kalcak onlarda gelip kalcaklar çünkü şehir dışındalar aramızda 3 saat mesafe var. o bişeye kokmaz bulaşmaz bi işte ellemez anca karışır. Geçen gün annem ıspanak yıkıyor o da başında duruyor annem çeşmeyi açtıkca o kapatıyormuş. Annem delirdim diyo. Olan anneciğime olcak yazık.

Size bişey anlatayım çok gülersiniz. Eltim 7 ay önce doğum yaptı. Orda kalıyorlardı kayınvalidemler. Sabah hem eltimin hemde bebeğin kontrolü varmış. Kahvaltı edip çıkmışlar evden hastaneye gitmişler. Bulaşık yataklar falan kalmış öyle. Eltim diyo eve bi geldik ne bulaşığı ellemiş ne de yatakları örtmüş. Ne yapmış biliyor musunuz kuaföre gitmiş saçını kestirmiş fön çektirmiş eltiminde lohusa tacını almış kafasına takmış atmış bacak bacak üzerine oturuyormuş eltim diyo şok oldum. anne özeniyorsan sende doğur bitane demiş

hahahhhahhahhah
kız bu nee,senınkı mıllete akıl verıyor ama kendıne yetmıyor aklı herhalde
eltın ıyı lafı yapıstırmıs ama anlıyana tabiii..

eylul durabılıyon mu burda?
yoksa kacamak mı gırdın sımdı?

kız ordakı doktorlara ıyı bak..bıgun onların bırının elınde doguracan ınsallah

Bende aynı şeyleri düşünüyorum bi de ben doğum fotografçısı ayarladım evde hep makyajlı fönlü oturur beklerim artık

aaaaaaaaaa sınırlerım tepeme cıktı yaaaaa..
1 ay önce annemle bebek ıcın cekmecelı bı dolap aldık bı magazadan..
merkezlerı amasyadaymıs..1 hafta sonra dolabınız elınızde olur dedıler..
1 hafta sonra dolap geldı..montajı yapacak olan cocuk dedı bunun yayları eksık cıkmıs..
fabrıkadan yay gelsın haftaya montajı yaparım..
ıyı tamam dedım..aradan 10 gun gectı ses yok..magazaya gıttım anlattım..
musterı hızmetlerıne yonlendırdıler,aradım anlattım..
kız not aldı..aradan 1 hafta gectı sımdı yıne aradım..
yıne anlattım..aaayyy 1 ay oldu alalı,taksıdını yatırma zamanım geldı..
ama benım evımde hala tahta parcaları olarak duruyor dolap..
bu hıc olmıcak bıseyse ben gerı vermek ıstıyorum dedım..
du bakalım kız numaramı aldı,gerı döncek ınsallah..
te alllllllaaaaaaahhım yaaaaaaaa

slmmm,,,

ya sımdık aktardan gelıom eylul dedıydı avıcenna dıe neyse gıttım gordum rafda aldım kız geldı aktardakı neden alıonus dedı dedım arkadasım ıstedıydı ,,kız dedı bende de sorun vardı dedı onu deıl epimeydum alın dedı o cok daha etkılı dedı ben de sorun vardı avıcenna yı kulladım pek bıseye yaramadı dedı o epımeydum da 45 lıraydı dedım ben arkadasa sorum o benden avıcenna ıstedıydı dedım cıkdım ,,,yaa eylul hangısını alcam ben kafam karısdı ,,

canımm bizimde başımıza bu olay bellonada geldi bide özel üretime mobilya dolap s,parişinde başımıza geldi çok sinir bozucu hele bellona siz çizmişinizdir sehpayı dedi bir ay sonra niye hala gelmedi deyince ben sinir oldumm resmenn

aynen doğum çantasını hazırda tutunn bende her ihtimale karşı hazırladım yıkanıp ütülenecek

kız bebegın gıysılerını neyle yıkadın?
sabun tozuyla mı yıkancakmıs ılla neymıs..
yumusatıcıda mı kullanamıyoz?
benımde yıkamam lazım aldıklarımı

bitanemm kayınvalidemde sabun tozu var onla yıkıcaz sabun tozuyla yıkadı eltimde hala daha onu kullanıyor ve 30 dercede yıkıcaz dedi bi gün götürcem ona yada o gelcek bana ütülücek yıkıcak

selamm canımmmm

ya benım ablamlar hep hacı sakırın bebekler ıcın olan sabun tozları var onla yıkılardı,
ya yumusatıcı yada dıger deterjanlar alerjı yapabılıolar,,

Benim annem yanımda Allaha şükür bi manisi olmazsa bakar banada. Benim korkum gelip bak böle olmaz şöle yapın. Bak şu olmaz böle olsun demesi. Birde bizde adet böyle gelin doğum yapınca kaynanasına gelir derse naparım korkusu var bende. 80km ötede oturuyorlar, eşimde demez yok anne evde kalsın diye, toz kondurmaz anasına ama inşallah öle bişi demezler. Naparım bilmiyorum ya.

Valla seninkiler ne cins bilmiyorum ama bizimkiler hem yapmaz hem söyler. Ama ben kararlıyım anneme öle beşik falan aldırmicam. Ne istiyorsa yapsın ama bana şunu al bunu demicem. Annemlerin gönlünden ne geçiyorsa onu yapsınlar. Zaten örgü dersen oooo bisürü yaparlar. Zaten yazın doğacak Allahın izniyle. Eşiminde ben dedikten sonra gerekçesiyle, bişi diyeceğini sanmıyorum. Çünkü görümcemin düğününden sonra açık açık söledim, annem böle altın alsaydı ozaman yaptırırdım ama bütün altınları sonradan gelenlerde dahil çıkarıp verdi, istemem bişi dedim. Birde biliyorumki ben bişi sölemesem bile annemler k.validemlerden daha çok şey yapar. Ben zaten odasını falan kendi zevkime kendi bütçeme göre almak istiyorum. Eğer annemler almaya kalksa acaba bu pahalımı oldu diye diye hiç gönlüme göre alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…