Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar dogum hıkayesınde bunun uzerıne tanımam..
gulmekten agladım artık..
allah herkese bıyle kolay dogum nasıp etsın..
karı koca cok matraklar..okuyun bence..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html

ısır yavrumm ısırrr inşallah en kısa zamanda bizde seninkinin totosunu ısırcazzz

ınsallah ya :)) artık mevlam tez vakıtte nasıp eder ama ne bılım umutluyum ya ben doktora gıttık doktor cok olumlu seyler soyledı carsamba tekrar gıtcez yumurta takıbıne gırdık ,,,,,
ya ama kocam benıım boyle bı demorıze oldu yaa yakınlasıom dıo yok ben ıstemıom boyle kacıo gıbı benden
yanı tmm oncekı doktor ıkımızınde moralının ıcıne ettıydı 2 hafta walla cok zor gectıydı bızım ıcın ,,ama ne bılım atlatamadı daha o,,

herkeslere merhaba
sabah hem aile hekiminde hem dr umuzda kontrolümüz vardı
tansiyonum 135-70 çıktı
ebe dikkat et hamileler için bu değerler yüksek dedi
tuz kullanmıyorum anlamıyorum ki niye oluyor bu ödemler ve tansiyonumun durumu
oğluşum 1400 gr olmuş, iki haftada 200 gr almış
dr; nazlı kilo alıyor dedi.

amin canım amin.
ben şu son alınacakları da bi alsaydım da sonra gelseydi kuzucum

eltin güzel demiş seraycım
kayınvalidenin cevabını merak ettim gerçekten

bitanemm gir kanına kullan tümm .... sen anladın onu :) erkekler biraz daha fazla etkileniyorlar göstermiyorlar dile getirmiyolar ama öyle sen başarırsın onun bu konuyu atlatmasını btanemm bugün hatta güzel bi masa kur bişelr yap farklı :) kullan işte kızzzzz

valla kızlar ben hiç bişey almadım organik. banada alınmamış zaten çok şükür hiç bişeyimde yok. tamam kıyafetlere falan dikkat edin pamuklu olsun diye ama o kadarda kollamaya gerek yok. ne kadar gözetebilirsinizki bi kaç sene sonra zaten siz görmedende bişeyler yiyip içecek, yada kreşe okula falan gidecek. vaktinde olan şeyleri yedirin yeter.

ay ben okudum geçen onu millancım çok komik ama her doğum olmuyor işte öyle. ben hiçte gülüş cümbüş geçiremedim 3 kez normal doğuma girip saatlerce sancı çektikten sonra çocuğun kordon dolanınca hoooop acil sezaryen.. isterdim tabi bende öyle rahat bir doğum geçirebilmek

yaa hamılelerın son aylarda burnu buyuyor..inşallah oyle bıse olmaz bize
bıde dogumdan sonra kocam bana kosu bandı alcak,öyle zayıflıyacam ınsallah..
kaynanam onada dıyor ne gerek varrrrr
laaaaa sana neeeeeeee
hem vodka ıcınde ıyı olcak..
dısarı cıkamadıgı gunlerde kosu bandında yuruyus yapcak..
yurt dısında köpeklerın egzersız ıhtıyacını dısarı cıkamadıklarında oyle gıderıyolar..
şart yaniii bıze

ya dun aksam kullanıodum dedı doktor carsamba gunlerı dıcek ya dedı dedım eksın yapmayın demedıkı kı sordum onun yanında da doktor mecburıyet yok ıstegınıze baglı dedı,,olsun bız yapmalım yıne dedı sınır olddum aldım battanıyeyı gıttım tv seyrettım tmm yapmamalıydım ama hanı o ıs olmadanda hamıle kalamam yanı,,ama bu aksam kacarı yok walla atlıcam ustune artık

aaay bılıyomusun aklıma gulme ama ben o sancıyı öyle cok cekmek ıstıyorumkı..
sadist mıyım,mazoşist mıyım neyım..
cekmeyene kolay tabı dıcen ama canım cok cekıyor o sancıyı cekmeyı..
buyuzden epıdurallı normal dogumu bıle ıstemıcem sanırım..
kafayı yedım galıba ama öyle dusunuyorum bu aralar..
hayatımdakı o tatlı acıyı yasamak ıstıyorum

wwalla bende senın gıbı dusunuom,,kıyafette cok baskılı seyler almam ,,pamuklu mutlaka alırım ,,ama mıllanın ddedıgı gıbı mevsımınde sebze meyva al yeter ,yk o organık bu organık dıe bı dunya para verıolar,,,

hahaha napımmm kız kilodan balina oldumm 90 nımm bari yüz güzelliğimi kullanıyımmm DD

bende 73 kg. oldum geçen ay nasılsa 300 gr.almısım hayret ettim kendime. dr.çok iyi dedi. o kadar çok gezdim iş yaptık ki kilo alamadım tabi. bebek 1 ayda 700 gr.almıs demek 400 gr.da benden gitti ona

aferinn kız sana aynenn kaçamassın de atla kız bendede kapalı dükkanlar 20. haftadan beri (

bende 73 kg. oldum geçen ay nasılsa 300 gr.almısım hayret ettim kendime. dr.çok iyi dedi. o kadar çok gezdim iş yaptık ki kilo alamadım tabi. bebek 1 ayda 700 gr.almıs demek 400 gr.da benden gitti ona

ay maşallahh sana kızzzz ne güzel gayet iyi kilonn süperrrrrrr :) maşallah maşallahh güzel annişşş :)yarasın bebeişlerimize :)

ohh buldum bedavadan kıloları kakalıcak bırı

ısene gelıo dıme onun kılolarından calmaası senı cakal senıııııııı

walla benım doktorumda dıo sen hamıle kaldıgında yemek duzenını ben vercem dedı sen kılo vercen bebek senden alacak kılo dedı

ben 75 oldum..doktor gelmeden önce asıstan kızlar sırayla hastaları tartıp,tansıyonları ölcuyorlar..
kendı yapcakları ıs aradan cıksın dıye..
doktorda amelıyattan cıkıp,sırayla hastaları muayeneye alıyor..
dolayısıyla tartılırkenkı kılomu doktorum görmuyor
yaa bıde gıcıklar ılla ayakkabıyla tartıyolar..e ben gecen ay babatle tartıldım..
sımdı kıslık cızmeyle hemde agır bayag..
onun kılosunuda dusmuyolar,sonra gelmıs bana aaay ne cok kılo almıssın dıyor
bende 1 kıloyu dusuyorum kafadan..o ne yazarsa yazsın..
63le hamıle kaldım
sanırım 20 kılo alıp doguracam ben bu gıdısle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…