kızlar bi doğum hikayesi okudum öldüm gülmekten geçenlerde kadın eşine bağrıyomuş çığlıklar ağrılar geldikçe :) diyomuşki eşine senin yüzünden senin suçunn ne yaptın bana bu acıları çekiyorummmmm diyomuşbi kezde hastanede canlı şahit oldum sezeryan yapan anne anastezi etkisi ile beni bıraktı ordaaaa yanlız diye ağlyodu eşimde bakma diyor etkilencez o zaman etkilenmiştim ama şimdi tatlı anılar bende yaşıcam o tatlı anıları diyorumm :))
ısır yavrumm ısırrrinşallah en kısa zamanda bizde seninkinin totosunu ısırcazzz
kızlar dogum hıkayesınde bunun uzerıne tanımam..
gulmekten agladım artık..
allah herkese bıyle kolay dogum nasıp etsın..
karı koca cok matraklar..okuyun bence..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
ozaman benımde sabuntozu almam lazım..
yumusatıcı da kullanamıyoz mu?
amin canım amin.kız 36 hafta cok erken..1 ay once dogmus oluyor.
inşallah gelcem dıye dıretmez bebek..
37 haftadan once dogan bebekler premature sınıfında oluyormus..
kuvezde kalcak yanii..allahım vaktınde,saglıklı dogum nasıp et yarabbım hepımıze..
eltin güzel demiş seraycımBenim annemde kalcak onlarda gelip kalcaklar çünkü şehir dışındalar aramızda 3 saat mesafe var. o bişeye kokmaz bulaşmaz bi işte ellemez anca karışır. Geçen gün annem ıspanak yıkıyor o da başında duruyor annem çeşmeyi açtıkca o kapatıyormuş. Annem delirdim diyo.Olan anneciğime olcak yazık.
Size bişey anlatayım çok gülersiniz. Eltim 7 ay önce doğum yaptı. Orda kalıyorlardı kayınvalidemler. Sabah hem eltimin hemde bebeğin kontrolü varmış. Kahvaltı edip çıkmışlar evden hastaneye gitmişler. Bulaşık yataklar falan kalmış öyle. Eltim diyo eve bi geldik ne bulaşığı ellemiş ne de yatakları örtmüş. Ne yapmış biliyor musunuz kuaföre gitmiş saçını kestirmiş fön çektirmiş eltiminde lohusa tacını almış kafasına takmış atmış bacak bacak üzerine oturuyormuşeltim diyo şok oldum. anne özeniyorsan sende doğur bitane demiş
ınsallah ya :)) artık mevlam tez vakıtte nasıp eder ama ne bılım umutluyum ya ben doktora gıttık doktor cok olumlu seyler soyledı carsamba tekrar gıtcez yumurta takıbıne gırdık ,,,,,
ya ama kocam benıım boyle bı demorıze oldu yaa yakınlasıom dıo yok ben ıstemıom boyle kacıo gıbı benden
yanı tmm oncekı doktor ıkımızınde moralının ıcıne ettıydı 2 hafta walla cok zor gectıydı bızım ıcın ,,ama ne bılım atlatamadı daha o,,
gıdıo markete paketlı organık bı dunya sey alıo,,gecen de ben ablamın kaynanasından koyde kendı yetıstırdıklerı fasulye aldım ,bunada verdım al dedım sana orjınal organık urun ılacsız koyde yetısen fasulye emın ol dedım cocuk daha cok vıtamın alır:))))
evet ya askı memnu seyretmekden ıcıme fenalık geldı baslasa berenın dızısı sevıom o karıyı ben :)
bitanemm gir kanına kullan tümm .... sen anladın onu :) erkekler biraz daha fazla etkileniyorlar göstermiyorlar dile getirmiyolar ama öylesen başarırsın onun bu konuyu atlatmasını btanemm bugün hatta güzel bi masa kur bişelr yap farklı :) kullan işte kızzzzz
ay ben okudum geçen onu millancım çok komik ama her doğum olmuyor işte öyle. ben hiçte gülüş cümbüş geçiremedim 3 kez normal doğuma girip saatlerce sancı çektikten sonra çocuğun kordon dolanınca hoooop acil sezaryen.. isterdim tabi bende öyle rahat bir doğum geçirebilmek
valla kızlar ben hiç bişey almadım organik. banada alınmamış zaten çok şükür hiç bişeyimde yok. tamam kıyafetlere falan dikkat edin pamuklu olsun diye ama o kadarda kollamaya gerek yok. ne kadar gözetebilirsinizki bi kaç sene sonra zaten siz görmedende bişeyler yiyip içecek, yada kreşe okula falan gidecek. vaktinde olan şeyleri yedirin yeter.
hahahanapımmm kız kilodan balina oldumm 90 nımm bari yüz güzelliğimi kullanıyımmm DD
ya dun aksam kullanıodum dedı doktor carsamba gunlerı dıcek ya dedı dedım eksın yapmayın demedıkı kı sordum onun yanında da doktor mecburıyet yok ıstegınıze baglı dedı,,olsun bız yapmalım yıne dedı sınır olddum aldım battanıyeyı gıttım tv seyrettımtmm yapmamalıydım ama hanı o ıs olmadanda hamıle kalamam yanı,,ama bu aksam kacarı yok walla atlıcam ustune artık
bende 73 kg. oldumgeçen ay nasılsa 300 gr.almısım hayret ettim kendime. dr.çok iyi dedi. o kadar çok gezdim iş yaptık ki kilo alamadım tabi. bebek 1 ayda 700 gr.almıs demek 400 gr.da benden gitti ona
aferinn kız sana aynenn kaçamassın de atlakız bendede kapalı dükkanlar 20. haftadan beri (
:))))))))))))
nıe kı sorun mu var eksın olursa ?
bende 73 kg. oldumgeçen ay nasılsa 300 gr.almısım hayret ettim kendime. dr.çok iyi dedi. o kadar çok gezdim iş yaptık ki kilo alamadım tabi. bebek 1 ayda 700 gr.almıs demek 400 gr.da benden gitti ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?