Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bitanemm kayınvalidemde sabun tozu var onla yıkıcaz sabun tozuyla yıkadı eltimde hala daha onu kullanıyor ve 30 dercede yıkıcaz dedi bi gün götürcem ona yada o gelcek bana ütülücek yıkıcak

ozaman benımde sabuntozu almam lazım..
yumusatıcı da kullanamıyoz mu?

kızlar bu arada kompedanda lohusa gecelik var çok beğendim on u aldık tavsiye ederimm ve 59 liraydı :) bide bebek için yan yatış yastığı alıcamm kusmalarda yan yatsın boğazına kaçmasın diye bide kundak var kafasını tutamıyor ya onuda alıcamm atarım linkini

ya benım ablamlar hep hacı sakırın bebekler ıcın olan sabun tozları var onla yıkılardı,
ya yumusatıcı yada dıger deterjanlar alerjı yapabılıolar,,

anaaam bunlarada hersey alerjı yapıyor..
ne edecem ben
gecen halı alıyorduk,onun bıle bebeklere alerjı yapmıyanını aldık..
cokta sakınmak ıstemıyorum ama napiim..herkes boyle yapıyor madem bı bıldıklerı vardır

slm canım ,,,,
kızım ne kokossunuz :)) dusunsene ddogum sancısı tutmus sen bagrıomusun rujumu getırın rujumu getırın dıe

ya bende sancım baslayınca dırek banyoya atcam kendımı..
masallah banyo yapmam yarım saat suruyor..
sacımı makyajımı da 1 saatte anca yaparım..
benım kız ınsallah sabırlı olur annesıne karsı..
evde dogurmıyalım guzellescez dıye..
zaten sancım baslayınca hıc kocama soylemıcem..
sonra kızar bana guzellesme derdıne dustum dıye
bıde ınsallah yanlıs alarm falan olmaz

yanı bazı seylere dıkkat etmekde yarar var ,,sonucda yenı dogduklarında vucutları derılerı cok hassas oldugu ıcın ,,,tabı bellı bır zaman sonra normal kendı camasırlarınla yıkıon ,
ya bızım burda bı komsu var ayy cıldırtıo benı ,,yok organık bulgur,organık pırınc,organık kıyma :)) allahım o kadarıda bana sacma gelıo,,,

bencede kızzz o kadarıda fazla sakınan göze de çöp batarmış derler

bak annem benım normal dogum yapmıs ve hıc dıkıssız,,4 cocukda da aynısını etmıs,,
halıyle son aya gırınce sancılar baslıomus artık ıyıden ıyıye hallerı alınca boynundan asagısını sıcak suyla yıkarmıs hastaneye gıtmeden,,
halıyle kaslar acılıo vucut rahatlıo ya dogum kolay oluyomus,,,,

ona deki,organık yesen de ölecen..yemesende
pirinc,bulgurunda mı organıgı varmıs..hıc duymadım..
gıtsın pazardan mevsımıne göre meyvesını sebzesını alsın..
benım canımı sıkmasın

beren saatın yenı dızısı baslıyormus..hadı bakalım,izlicek bıse cıktı

kızlar bi doğum hikayesi okudum öldüm gülmekten geçenlerde kadın eşine bağrıyomuş çığlıklar ağrılar geldikçe :) diyomuşki eşine senin yüzünden senin suçunn ne yaptın bana bu acıları çekiyorummmmm diyomuş bi kezde hastanede canlı şahit oldum sezeryan yapan anne anastezi etkisi ile beni bıraktı ordaaaa yanlız diye ağlyodu eşimde bakma diyor etkilencez o zaman etkilenmiştim ama şimdi tatlı anılar bende yaşıcam o tatlı anıları diyorumm :))

kız bebegın gıysılerını neyle yıkadın?
sabun tozuyla mı yıkancakmıs ılla neymıs..
yumusatıcıda mı kullanamıyoz?
benımde yıkamam lazım aldıklarımı

bende yıkamadım daha. doğum çantamıda hazırlamadım çünkü doğum çantası beğenip alamadım bitürlü eltim bebek için deterjanlar satılıyor onlardan al dedi markete gidip bakmak lazım. normal deterjanla yıkanmıyormuş evet

ısır yavrumm ısırrr inşallah en kısa zamanda bizde seninkinin totosunu ısırcazzz

gıdıo markete paketlı organık bı dunya sey alıo,,gecen de ben ablamın kaynanasından koyde kendı yetıstırdıklerı fasulye aldım ,bunada verdım al dedım sana orjınal organık urun ılacsız koyde yetısen fasulye emın ol dedım cocuk daha cok vıtamın alır:))))

evet ya askı memnu seyretmekden ıcıme fenalık geldı baslasa berenın dızısı sevıom o karıyı ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…