bitanemm kayınvalidemde sabun tozu var onla yıkıcaz sabun tozuyla yıkadı eltimde hala daha onu kullanıyorve 30 dercede yıkıcaz dedi bi gün götürcem ona yada o gelcek bana ütülücek yıkıcak
selamm canımmmm
yok bitanem kayınvalidem kullanmıcaz dedi sade sabun tozu dediozaman benımde sabuntozu almam lazım..
yumusatıcı da kullanamıyoz mu?
slm canım ,,,,
kızım ne kokossunuz :)) dusunsene ddogum sancısı tutmus sen bagrıomusun rujumu getırın rujumu getırın dıe
ya benım ablamlar hep hacı sakırın bebekler ıcın olan sabun tozları var onla yıkılardı,
ya yumusatıcı yada dıger deterjanlar alerjı yapabılıolar,,
hahahanapımmm kız kilodan balina oldumm 90 nımm bari yüz güzelliğimi kullanıyımmm DD
slm canım ,,,,
kızım ne kokossunuz :)) dusunsene ddogum sancısı tutmus sen bagrıomusun rujumu getırın rujumu getırın dıe
canım yaaa
acıbadem de doğumdan sonra kuaföre fön çektirip ,allığın falan sürüyolar:)))
yuhhhh ,,,kızım bebe tasıonus tabı kılo alcan verırsın bıdanem hıc kafana takma :))))))))))))))))
hem sımdı sızde bebegın verdıgı ayrı bı guzellık vardır
anaaam bunlarada hersey alerjı yapıyor..
ne edecem ben
gecen halı alıyorduk,onun bıle bebeklere alerjı yapmıyanını aldık..
cokta sakınmak ıstemıyorum ama napiim..herkes boyle yapıyor madem bı bıldıklerı vardır
yanı bazı seylere dıkkat etmekde yarar var ,,sonucda yenı dogduklarında vucutları derılerı cok hassas oldugu ıcın ,,,tabı bellı bır zaman sonra normal kendı camasırlarınla yıkıon ,
ya bızım burda bı komsu var ayy cıldırtıo benı ,,yok organık bulgur,organık pırınc,organık kıyma :)) allahım o kadarıda bana sacma gelıo,,,
ya bende sancım baslayınca dırek banyoya atcam kendımı..
masallah banyo yapmam yarım saat suruyor..
sacımı makyajımı da 1 saatte anca yaparım..
benım kız ınsallah sabırlı olur annesıne karsı..
evde dogurmıyalım guzellescez dıye..
zaten sancım baslayınca hıc kocama soylemıcem..
sonra kızar bana guzellesme derdıne dustum dıye
bıde ınsallah yanlıs alarm falan olmaz
yanı bazı seylere dıkkat etmekde yarar var ,,sonucda yenı dogduklarında vucutları derılerı cok hassas oldugu ıcın ,,,tabı bellı bır zaman sonra normal kendı camasırlarınla yıkıon ,
ya bızım burda bı komsu var ayy cıldırtıo benı ,,yok organık bulgur,organık pırınc,organık kıyma :)) allahım o kadarıda bana sacma gelıo,,,
kız bebegın gıysılerını neyle yıkadın?
sabun tozuyla mı yıkancakmıs ılla neymıs..
yumusatıcıda mı kullanamıyoz?
benımde yıkamam lazım aldıklarımı
haklsınnn bitanemm :) yerim kız oğluşumla senin o tatlı dilini
walla tadını cıkarın ,,,hayatınızın en ozgur ,en nazlı,sıze en cok toleranslı oldugunuz donemdesınız walla sonuna kadar kullanın :))))))))))))
aasıl ben senın o oglusunun totusunu ısırırımmmmm,,,
ona deki,organık yesen de ölecen..yemesende
pirinc,bulgurunda mı organıgı varmıs..hıc duymadım..
gıtsın pazardan mevsımıne göre meyvesını sebzesını alsın..
benım canımı sıkmasın
beren saatın yenı dızısı baslıyormus..hadı bakalım,izlicek bıse cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?