yok bitanemmm aslında ama benim eşim korkuyo ikinizie ya bişe olursa diye yaklaşamıyor:) kaldık böle biz kardeş gibi :))
kız ben 14 kilo almışımm duramıyorum annem duramıyorumm yaaa oha banaben 75 oldum..doktor gelmeden önce asıstan kızlar sırayla hastaları tartıp,tansıyonları ölcuyorlar..
kendı yapcakları ıs aradan cıksın dıye..
doktorda amelıyattan cıkıp,sırayla hastaları muayeneye alıyor..
dolayısıyla tartılırkenkı kılomu doktorum görmuyor
yaa bıde gıcıklar ılla ayakkabıyla tartıyolar..e ben gecen ay babatle tartıldım..
sımdı kıslık cızmeyle hemde agır bayag..
onun kılosunuda dusmuyolar,sonra gelmıs bana aaay ne cok kılo almıssın dıyor
bende 1 kıloyu dusuyorum kafadan..o ne yazarsa yazsın..
63le hamıle kaldım
sanırım 20 kılo alıp doguracam ben bu gıdısle
yok bitanemmm aslında ama benim eşim korkuyo ikinizie ya bişe olursa diye yaklaşamıyor:) kaldık böle biz kardeş gibi :))
hımm,,ya aslında benım de cok aklıma takılo o olay yanı bebek hıssedermı kı ?
hadi inşallah millanaaay bılıyomusun aklıma gulme ama ben o sancıyı öyle cok cekmek ıstıyorumkı..
sadist mıyım,mazoşist mıyım neyım..
cekmeyene kolay tabı dıcen ama canım cok cekıyor o sancıyı cekmeyı..
buyuzden epıdurallı normal dogumu bıle ıstemıcem sanırım..
kafayı yedım galıba ama öyle dusunuyorum bu aralar..
hayatımdakı o tatlı acıyı yasamak ıstıyorum
bende 73 kg. oldumgeçen ay nasılsa 300 gr.almısım hayret ettim kendime. dr.çok iyi dedi. o kadar çok gezdim iş yaptık ki kilo alamadım tabi. bebek 1 ayda 700 gr.almıs demek 400 gr.da benden gitti ona
hımm,,ya aslında benım de cok aklıma takılo o olay yanı bebek hıssedermı kı ?
hiç gitmemiş gibi dalayım konuya:)hımm,,ya aslında benım de cok aklıma takılo o olay yanı bebek hıssedermı kı ?
dimi yaaakızım bıse olmaz sacmalamayın..
ılk 3 ay en sakat zamanlar..kı ozaman bıle bıse olmaz..
suan en rahat dönemındesın,rahat rahat yapın..
bıde bunun lohusalıgı var,sımdı yaptıklarınız yanınıza kar kalcak
ecemc,mm canım bencede pıhtılaşma kanla ilgili bi sorun olmaz ama genede doktora danışmak lazım bitanemmya bide bu arada
milanımmmmmmmmmm kız rahimmde orgz. kasılmaları oluyor yaa bebek onları hisseder bitanem rahimm onun yuvası anammama hamilelikte ilk üç ay ve son ay yasakmış sanırım kaan kocatepe amca öyle diyodu sanırımm :))
kız cumartesi başladım işe :) saol kuuzmeylul hayırlı olsun canım,,bellıkı ılk gun olmasına ragmen guzel gıtmıs ısler,,
ya ben yazdım ya sana aktara gıttım falan dıe okuyabıldın mı
kız cumartesi başladım işe :) saol kuuzm
yok canım bir yandan ev işi yapıom bir yandan size yazıyom okumadım geçmişi noldu kız?? yaz bakim :)
geçmişe döndüm kuzummm :))slmmm,,,
ya sımdık aktardan gelıom eylul dedıydı avıcenna dıe neyse gıttım gordum rafda aldım kız geldı aktardakı neden alıonus dedı dedım arkadasım ıstedıydı ,,kız dedı bende de sorun vardı dedı onu deıl epimeydum alın dedı o cok daha etkılı dedı ben de sorun vardı avıcenna yı kulladım pek bıseye yaramadı dedı o epımeydum da 45 lıraydı dedım ben arkadasa sorum o benden avıcenna ıstedıydı dedım cıkdım ,,,yaa eylul hangısını alcam ben kafam karısdı ,,
ayy deli senii :) iyi demişsin bence onun dediğini al bakim :) bende ondan alim bu kavonoz bitti gibi :) öbür aya bide onu deniyelim :)))) premedyum :) ismi güzelmiş :)))hee ben bugun basladın sanıom :) pardon ya :))
ya aktara gıttım dedı avecenna ben kullandım dedı pek fayda etmedı dedı ama premedyum mu ne ıste o var dedı oda 45 lıra onu kullanıorum dedı cok etkılı dedı esımde arada alıo dedı cok fark ettırıo dedı,, bende dedım kendıme almıom arkadasa alıorum sorum ona dedım
bıde kız ılk avecanneyı alırken dıo nıe alcaksınız dedım arkadasım sorun yasıomusda o yuzden alıom
kızlar kocam gelebilir heran kaçabilirim :)
ben 75 oldum..doktor gelmeden önce asıstan kızlar sırayla hastaları tartıp,tansıyonları ölcuyorlar..
kendı yapcakları ıs aradan cıksın dıye..
doktorda amelıyattan cıkıp,sırayla hastaları muayeneye alıyor..
dolayısıyla tartılırkenkı kılomu doktorum görmuyor
yaa bıde gıcıklar ılla ayakkabıyla tartıyolar..e ben gecen ay babatle tartıldım..
sımdı kıslık cızmeyle hemde agır bayag..
onun kılosunuda dusmuyolar,sonra gelmıs bana aaay ne cok kılo almıssın dıyor
bende 1 kıloyu dusuyorum kafadan..o ne yazarsa yazsın..
63le hamıle kaldım
sanırım 20 kılo alıp doguracam ben bu gıdısle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?