Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız ben 14 kilo almışımm duramıyorum annem duramıyorumm yaaa oha bana hızımı alamıyorummm

yok bitanemmm aslında ama benim eşim korkuyo ikinizie ya bişe olursa diye yaklaşamıyor:) kaldık böle biz kardeş gibi :))

kızım bıse olmaz sacmalamayın..
ılk 3 ay en sakat zamanlar..kı ozaman bıle bıse olmaz..
suan en rahat dönemındesın,rahat rahat yapın..
bıde bunun lohusalıgı var,sımdı yaptıklarınız yanınıza kar kalcak

hımm,,ya aslında benım de cok aklıma takılo o olay yanı bebek hıssedermı kı ?

doktorlar hissteme< diyolar ama rahimdeki kasılmayı hissederler bence bizde yavruş rahat olsun diye uzağız he bide bebeğe erkeğin s.. geçmemeliymiş o sıvı bazen bebek için riskli olurmuş yapılcaksa bile prezarvatif ile öneriyor doktorlar ama gene de içerde bi canlı var zarar veririmiyim diye insan tedirgin oluyor ama yapanlarıda duyorumm gel diyorum eşime bişe olmuyomuş yok banamısın demiyor stopp yapıyor

hadi inşallah millan
ben tırsmaya başladım ufak ufak
Rabbim dayanma gücü versin hepimize.

bende 73 kg. oldum geçen ay nasılsa 300 gr.almısım hayret ettim kendime. dr.çok iyi dedi. o kadar çok gezdim iş yaptık ki kilo alamadım tabi. bebek 1 ayda 700 gr.almıs demek 400 gr.da benden gitti ona

maşallah sana da kuzucuğuna da
ben aldım başımı gidiyorum
oğlumda nazlı kilo alıyormuş
aldığım hep bana kalacak yani ((

hısseder evet ama nasıl?
anası babası mutlu dıye oda mutlu olur
kızım yoksa neyını hıssetcek ora ayrı,o ayrı bı yerde..
yoksa anası gergın,babası gergın..al sana sıkıntılı bebek

hiç gitmemiş gibi dalayım konuya:)
ya benim arkadaş 8.ayında sanırım ekşınlar tam gaz:))
son ay tehlikeliymıiş...ilk 3 ay da dikkatli olun diolar...
ya acaba pıhtısı olanlarda sorun oluyomu ki...bana mantıksız gelio sorun sadece kanda sonuçta dimi

dimi yaaa bende diyorum aynı böle eşime ama o yanaşmıyor ben diyorum hadi o diyorrr olmaz yaaa geri çekiliyor :)

ecemc,mm canım bencede pıhtılaşma kanla ilgili bi sorun olmaz ama genede doktora danışmak lazım bitanemm ya bide bu arada
milanımmmmmmmmmm kız rahimmde orgz. kasılmaları oluyor yaa bebek onları hisseder bitanem rahimm onun yuvası anamm ama hamilelikte ilk üç ay ve son ay yasakmış sanırım kaan kocatepe amca öyle diyodu sanırımm :))

anam site bakımdaymış giremedim bi türlü yaaa ama şimdi evi üsten süpürcem bi halediyim yemeğide öptüm hepinizi kızlar

kızlar eve geldim :) internetim açıkmış benim :) holeeeyyy bir tamamen oturtim işlerimi hep birlikte olcaz inşallahh :)

hamile kız bugün serumu yedi sonra muayene oldu eve gönderdiler. şuan için durumu iyi... inşallah bebek sabırsız olmaz vaktinden önce gelmez

bide bugün herseyi bildim yaa :)sabah hamile kız geldi sandelye oturunca iniyordu onunla ugraştı ben yapma doğurcan şimdi dedim 2 saat sonra bebek geliyor dedi :) sonra yemekhaneye çıkıyorduk ne yemek var die konusuyorlar dedim kurufasulye pilav vardır dedim :) anam bi baktık öle :) sonra ben herseyi bilince kızın odasına çıktım yatıordu yeni doğum odasında :) yanında bir bayan vardı herseyi bildiğimden konu açıldı bana demesin mi ben nezaman hamile kalcam die oda bizden :) dedim bilsem kendimi bilirdim :))) prolaktini yüksekmiş onunda :) anammm dedim aynıyız :)) neyse ilaçsız 155ten 45e düşürmüş o ayrıntılı konusamadık :)

ayy bu iş yeri bana ugur getirir inşallah meleğim gelir :))

doğurancaya kadar çalışırım :))) hahahh doğurup izne çıkarım :) kadın doğumcuyu gördüm baya ilgili neyse hayırlısı artık :))

Ya bizim doktor başta yok dedi her ihtimale karşı ama son muayenede haftada 1 dedi. Daha 3 ayı bu hafta bitiriyoruz. 3 haftadır yapıyoz yani. Ondan öncede yapmıştık. sadece aradaki 20günde dayandık biraz. Eğer sıkıntı yoksa bişi olmayacağını söylüyorlar ama bilemiyorum. Eşimde biraz temkinli yaklaşıyor, ya bişi olursa diye. Bende istediğim gibi hareket edemeyince olsada olur olmasada olur durumundayım açıkçası :26: ama mani yoksa olması gerektiğini düşüncesindeyim. Karnım büyürse kocam napar bilmiyorum, muhtemel bi süre rafa kaldırır sora dayanamadığı durumlarda bende ısrar edersem bişiler yapar bebeğin bunu hissedip anlayacağınıda düşünmüyorum ama doktorlar ne diyor bilinmez. Son üç ayda erken doğuma sebep oluyormuş diye duymuştum.

Neyse benim mesai biter bende kaçarım

eylul hayırlı olsun canım,,bellıkı ılk gun olmasına ragmen guzel gıtmıs ısler,,

ya ben yazdım ya sana aktara gıttım falan dıe okuyabıldın mı

eylul hayırlı olsun canım,,bellıkı ılk gun olmasına ragmen guzel gıtmıs ısler,,

ya ben yazdım ya sana aktara gıttım falan dıe okuyabıldın mı
kız cumartesi başladım işe :) saol kuuzm

yok canım bir yandan ev işi yapıom bir yandan size yazıyom okumadım geçmişi noldu kız?? yaz bakim :)

kız cumartesi başladım işe :) saol kuuzm

yok canım bir yandan ev işi yapıom bir yandan size yazıyom okumadım geçmişi noldu kız?? yaz bakim :)

hee ben bugun basladın sanıom :) pardon ya :))

ya aktara gıttım dedı avecenna ben kullandım dedı pek fayda etmedı dedı ama premedyum mu ne ıste o var dedı oda 45 lıra onu kullanıorum dedı cok etkılı dedı esımde arada alıo dedı cok fark ettırıo dedı,, bende dedım kendıme almıom arkadasa alıorum sorum ona dedım
bıde kız ılk avecanneyı alırken dıo nıe alcaksınız dedım arkadasım sorun yasıomusda o yuzden alıom

geçmişe döndüm kuzummm :))

yavrum sen bilirsin ben aldım denedim hani etkili ama canını istediyor :)) tabi onuda denemek lazım :) fiyatına bakarsan daha etkili gibi sanki hahahhah :)

benim sana dediğim 25tl felandı :) yada 15 mi unuttum :)

ayy deli senii :) iyi demişsin bence onun dediğini al bakim :) bende ondan alim bu kavonoz bitti gibi :) öbür aya bide onu deniyelim :)))) premedyum :) ismi güzelmiş :)))

Benimde dr.umun hemşiresi tartıyor. bi önceki ay benide converselerimle tarttı. geçen ayda bende çizmeyle gidince çıkarayım bari dedim. baktım +1 kg. olcak çizme yüzünden. dediğin gibi onu da düşmüyorlar. bu sefer hemşire çıkardı çizmelerimi
Valla bende öyle 20 kg. bekliyorum ya bakalım geçen ay iyi gitmişim. bu ayın sonunda tekrar tartılcaz. bugün ara kontrol var ama bunda kg. tansiyon bakmıyor sadece ult.la bebeğe bakıyor bi de işte sıkıntı varmı nasılsın falan diye konuşuyor benimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…