Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok millancım bunu düşünmen çok normal. sancı çekmek değil asıl sorun. herşey unutulup gidiyor.ben mesela 6 saat sancı çektim ama aklımda kalan sancının değil (benim çocuk biraz iriydi yukarıdaydıda) kaburgalarıma attığı tekmenin acısıydı. bak bende mesela ona rağmen hala normal istiyorum ama artık mümkün değilmiş sanırım

evet su misali çok baskılı resimli şeylerde iyi değil sade pamuklu olsun yeter. organik tamam iyi güzel olabilirde ne kadar devam ettirebilirizki ömrü boyunca tepesinde mi olacağız yada maddi olarak çok pahalılar. kaliteli olsun yeter. zaten çok sakınan göze çöp batarmış.

dimi yaaa bende diyorum aynı böle eşime ama o yanaşmıyor ben diyorum hadi o diyorrr olmaz yaaa geri çekiliyor :)

benim eşimde aynı yoncamelcim. ilkinde hiç sorun yoktu ama o yinede korkuyor.şimdide zaten sorun var hiiiç yanaşmıyor. gerçi benimde işime geliyor. zor geliyor banada. yaşlandımmı ne :)

günaydın kızlar. dün doktora gittim. Allah izin verirse topicte bir kızımız daha oluyor . gelişimi herşeyi çok normal dedi günü gününe gidiyormuş.bütün organlarına baktı ayak tabanlarını bile görüyorlar ya ben pek anlayamadım ama kalbini gördüm küçücük pıt pıt atıyor. bir de ayak parmaklarını. ikinci hamileliğim ama ilk gibi heyecanı hepsi farklı oluyormuş demek. ilki sezeryan olduğu için normal doğum yapabilirmiyiz dedim. olabilir dedi ama muayene ederken plasentanın rahim ağzında olduğunu bugüne kadar olan kanamalarıda onun yaptığını ve normal doğum olamayacağını söyledi. olması gerekenden epey aşağıda duruyormuş. napalım kısmet değilmiş hareketlerime falan dikkat edicem,ekşında yasak. hayırlısıyla doğsunda sağsalim.

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın bacılaaaaar bugün önemli birgün.yaklaşık 2,5 aylık beklemenin ardından kırmızılarım teşrif ettiler vatana millete hayırlı olsun ayyy nasıl mutlu oldum rahatladım bilemezsiniz inşallah bi daha böleee sorun yaşamam sizler nasılsınız

maşallaaaah canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kızını ne güzel bi oğlan bi kız oluyor haaa hadi hayırlısı canım darısı bizlerin başına inşallah
eylül kıs valla dört ayağının üstüne düştün yine hastan işi hele ki bu dönemde senin için çok iyi olmuş. bu şşnansın böyle devam etsin de tez vakitte hamile ol inşallah.... artık orada sorar öğrenirsin herşeyi bizi de bilgilendirirsin kuzum aaaah aaaah bende bulsamdı öyle bi iş en azından doktora gitcem izin alcam derdi olmadı doktor sürekli yanında hahahaaha

kusum o dediğinden benim herifede alsam olur aslında ama yok ben çekinirim soramam ki

hey masallahhhhhhhh elalem kız gorsun kızzzzzzzzz
18.haftada gozuko mu o kadar,,ene parmakları ne mınnakdır onun oy oy oy
warya yanlız senın ılk cocuk ınsallah kıskanmaz,,gercı erkekdı dıme senın ılk cocugun,kıskanma genelde aynı cınslerde oluyomus dıe duyduydum tabı cocuga gorede deısır:)
belkı cıkar plesanta yukarı ,,cunku benım arkadasımın da oyleydı hatta rahıme yapısık oldunu soyledıydı doktor sonra dogum sırasında dondu artık mı ne kız normal dogum ettı 3 dıkısı mı ne vardı,,sezeryan olsanda bence son zamana kadar bekle derım,he sancı cekcen ama ne bılım belkı doner dıe dedım,,

allahım ya ınsallah benım de kızım olur cok ıstıommmmmmmmmmmmmmm

ıyı barı ya sevındım adet olmana ,,walla ne bılım satıcı kız ben kullanıorum dedı esımde alıo dedı ama cıdden cok farklı falan dedı yanı hatta kızın gozlerınde kırmızı ısıklar parlıodu yanı:)))))
walla kızım hıc utanma yaz bı kaagıda gıt satıcı kızın yanına aktarda ver elıne al ,kız bana ne ıcın alıonus dıe sormasa bende demezdım arkadasa alıorum dıe ,,,

kısım tanıdığım aktarcı kız olsa gitcem de benim bildiğim gördüğüm tüm aktarcılar erkek nasıl gidim aliiiim çekinirim ki ben

kısım tanıdığım aktarcı kız olsa gitcem de benim bildiğim gördüğüm tüm aktarcılar erkek nasıl gidim aliiiim çekinirim ki ben

hım yanı erkekden almak bıraz dogru ,,ya sana en uzak olan hıc gıtmeyecegın aktarcıya gıdebılırsın aslında hazır kıs ayındayız guzelce sarıl sarmala kendını atkı ıle ssadece gozlerın acıkda olsun bıde sapka tak kafana yaz kagıda sunu alabılırmıyım de al ,,hem adam sebep sormaz alır verır hemen

sarıp sarmalanayım haaa kendimi kamufle edim yani tmm kusum bi bakarım

sağol yağmurcum amin. bende senin kırmızılara çok sevindim. bunun arkasınada bebiş gelir inşallah. evet farklı olmasına bende çok sevindim ama tabi önce sağlıklı olması

görünüyomuş canım adam bütün iç organlarına bile baktı valla tabi ben kalbini gördüm nası aıyor. o ayak tabanlarına bile baktı. göz çukurları kafatası falan. tabi ben buraya aldanarak boy kilosunu sordum. onun için daha çok küçük ultrason ölçemez dedi :) ama günü gününe gidiyormuş tam adetimin başladığı günden beri.
bende normal istiyorum zaten öbürünü yaşadım. gerçi onda normalide yarı buçuk yaşadım bi çıkamadıydı. kısmet tabi yaşasın bişey olmasında. çıkar inşallah canım plasentada.
şimdilik bişey yok sen nesin diyoruz ben abiyim diyor :) karnımı açınca bakmıyor ama hiç kapatıyor hemen. geçen arkadaş geldi onun bebeğini kamyon kasasına koyup bütün gece gezdirdi bizimkinide top yapıp camdan aşağı atmaz inşallah :)))

hayirli gunler kizlar nasilsiniz bekem
yagmur kirmizilar hayirli olsun birgun kirmizilara bole hamile kalmissin gibi ssevinecegin gelmezdi aklina dimi
duyguacar allah bagislasin canim saglikla kucagina almayi nasip etsin

hayirli gunler kizlar nasilsiniz bekem
yagmur kirmizilar hayirli olsun birgun kirmizilara bole hamile kalmissin gibi ssevinecegin gelmezdi aklina dimi
duyguacar allah bagislasin canim saglikla kucagina almayi nasip etsin
aaaaay sorma bacım yaaa hamile kalmış kadar sevindim tabi sonuçta kırmızı olmadan bebe de olmas. yeni ay yeni umut demek. valla düzenli adet oluyorsanız şükredin bacım bi sorunumuz neyim olmasın sağlıklı olalımda ben beklemeye rağzıyım rabbim elbet biliyor doğru zamanını bebeğin. kısss inanır mısınız hamile kalim diye okumak isteyip çok uzun olunca okuyamadığım kenzül arş duasını bile adet olim diye okudum o derece yanii rabbim bi daha bekletmesin bölee gerçekten çok zor rabbim hepimize önce sağlık sıhhat versin inşallah

Canım tam aynı sıralarda yazmışız ben bunu yeni gördüm. Hadi hayırlıı olsun. Kızçene Allahım sağlık sıhhat versin. Bende ne yalan söyliim kız olsun istiyorum ama içime erkek doğuyor sanki. Allahım sağlık sıhhat versinde inşallah dierlerinde öbür cinsiyetten olsun. Daha öncesinde görmedimi doktor yoksa sölemedimi? Bende perşembe gidicem ya söylermi? Ben söylemesin istiyorum ama eşim varkende söylemeyin diyemem. Yoksa böle 20.hafta kadar dursun bilmeden.

Yağmurcum adetin de vatana millete hayırlı olsun. Bayağı rahatlamışsındır sen şimdi. Hadi bakalım yeni dönem başladı. Soğan kürüne bak, ne zaman başlanacaksa ona başla onu yap bence. İyi gelir inşallah.

Kızlar buarada ben gecikmeli olarak yasinlere başladım. Allahım sonunda okuyabilmeyi nasip etti. Devam etmeye çalışıyorum inşallah gecikmelide olsa hepinizin yasinlerini okicam, hakkınızı helal edin bu gecikmeden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…