aaay bılıyomusun aklıma gulme ama ben o sancıyı öyle cok cekmek ıstıyorumkı..
sadist mıyım,mazoşist mıyım neyım..
cekmeyene kolay tabı dıcen ama canım cok cekıyor o sancıyı cekmeyı..
buyuzden epıdurallı normal dogumu bıle ıstemıcem sanırım..
kafayı yedım galıba ama öyle dusunuyorum bu aralar..
hayatımdakı o tatlı acıyı yasamak ıstıyorum
wwalla bende senın gıbı dusunuom,,kıyafette cok baskılı seyler almam ,,pamuklu mutlaka alırım ,,ama mıllanın ddedıgı gıbı mevsımınde sebze meyva al yeter ,yk o organık bu organık dıe bı dunya para verıolar,,,
hımm,,ya aslında benım de cok aklıma takılo o olay yanı bebek hıssedermı kı ?
dimi yaaabende diyorum aynı böle eşime ama o yanaşmıyor ben diyorum hadi o diyorrr olmaz yaaa geri çekiliyor :)
günaydın kızlar. dün doktora gittim. Allah izin verirse topicte bir kızımız daha oluyor . gelişimi herşeyi çok normal dedi günü gününe gidiyormuş.bütün organlarına baktı ayak tabanlarını bile görüyorlar ya ben pek anlayamadım ama kalbini gördüm küçücük pıt pıt atıyor. bir de ayak parmaklarını. ikinci hamileliğim ama ilk gibi heyecanı hepsi farklı oluyormuş demek. ilki sezeryan olduğu için normal doğum yapabilirmiyiz dedim. olabilir dedi ama muayene ederken plasentanın rahim ağzında olduğunu bugüne kadar olan kanamalarıda onun yaptığını ve normal doğum olamayacağını söyledi. olması gerekenden epey aşağıda duruyormuş. napalım kısmet değilmişhareketlerime falan dikkat edicem,ekşında yasak. hayırlısıyla doğsunda sağsalim.
eylül kıs valla dört ayağının üstüne düştün yinekızlar eve geldim :) internetim açıkmış benim :) holeeeyyy bir tamamen oturtim işlerimi hep birlikte olcaz inşallahh :)
hamile kız bugün serumu yedi sonra muayene oldu eve gönderdiler. şuan için durumu iyi... inşallah bebek sabırsız olmaz vaktinden önce gelmez
bide bugün herseyi bildim yaa :)sabah hamile kız geldi sandelye oturunca iniyordu onunla ugraştı ben yapma doğurcan şimdi dedim 2 saat sonra bebek geliyor dedi :) sonra yemekhaneye çıkıyorduk ne yemek var die konusuyorlar dedim kurufasulye pilav vardır dedim :) anam bi baktık öle :) sonra ben herseyi bilince kızın odasına çıktım yatıordu yeni doğum odasında :) yanında bir bayan vardı herseyi bildiğimden konu açıldı bana demesin mi ben nezaman hamile kalcam die oda bizden :) dedim bilsem kendimi bilirdim :))) prolaktini yüksekmiş onunda :) anammm dedim aynıyız :)) neyse ilaçsız 155ten 45e düşürmüş o ayrıntılı konusamadık :)
ayy bu iş yeri bana ugur getirir inşallah meleğim gelir :))
doğurancaya kadar çalışırım :))) hahahh doğurup izne çıkarım :) kadın doğumcuyu gördüm baya ilgili neyse hayırlısı artık :))
hee ben bugun basladın sanıom :) pardon ya :))
ya aktara gıttım dedı avecenna ben kullandım dedı pek fayda etmedı dedı ama premedyum mu ne ıste o var dedı oda 45 lıra onu kullanıorum dedı cok etkılı dedı esımde arada alıo dedı cok fark ettırıo dedı,, bende dedım kendıme almıom arkadasa alıorum sorum ona dedım
bıde kız ılk avecanneyı alırken dıo nıe alcaksınız dedım arkadasım sorun yasıomusda o yuzden alıom
günaydın kızlar. dün doktora gittim. Allah izin verirse topicte bir kızımız daha oluyor . gelişimi herşeyi çok normal dedi günü gününe gidiyormuş.bütün organlarına baktı ayak tabanlarını bile görüyorlar ya ben pek anlayamadım ama kalbini gördüm küçücük pıt pıt atıyor. bir de ayak parmaklarını. ikinci hamileliğim ama ilk gibi heyecanı hepsi farklı oluyormuş demek. ilki sezeryan olduğu için normal doğum yapabilirmiyiz dedim. olabilir dedi ama muayene ederken plasentanın rahim ağzında olduğunu bugüne kadar olan kanamalarıda onun yaptığını ve normal doğum olamayacağını söyledi. olması gerekenden epey aşağıda duruyormuş. napalım kısmet değilmişhareketlerime falan dikkat edicem,ekşında yasak. hayırlısıyla doğsunda sağsalim.
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın bacılaaaaarbugün önemli birgün.yaklaşık 2,5 aylık beklemenin ardından kırmızılarım teşrif ettiler vatana millete hayırlı olsun ayyy nasıl mutlu oldum rahatladım bilemezsiniz inşallah bi daha böleee sorun yaşamam sizler nasılsınız
maşallaaaah canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kızını ne güzel bi oğlan bi kız oluyor haaa hadi hayırlısı canım darısı bizlerin başına inşallah
eylül kıs valla dört ayağının üstüne düştün yinehastan işi hele ki bu dönemde senin için çok iyi olmuş. bu şşnansın böyle devam etsin de tez vakitte hamile ol inşallah.... artık orada sorar öğrenirsin herşeyi bizi de bilgilendirirsin kuzum aaaah aaaah bende bulsamdı öyle bi iş en azından doktora gitcem izin alcam derdi olmadı doktor sürekli yanında hahahaaha
kusum o dediğinden benim herifede alsam olur aslında ama yok ben çekinirim soramam ki
kısım tanıdığım aktarcı kız olsa gitcem de benim bildiğim gördüğüm tüm aktarcılar erkekıyı barı ya sevındım adet olmana ,,walla ne bılım satıcı kız ben kullanıorum dedı esımde alıo dedı ama cıdden cok farklı falan dedı yanı hatta kızın gozlerınde kırmızı ısıklar parlıodu yanı:)))))
walla kızım hıc utanma yaz bı kaagıda gıt satıcı kızın yanına aktarda ver elıne al ,kız bana ne ıcın alıonus dıe sormasa bende demezdım arkadasa alıorum dıe ,,,
kısım tanıdığım aktarcı kız olsa gitcem de benim bildiğim gördüğüm tüm aktarcılar erkeknasıl gidim aliiiim çekinirim ki ben
hım yanı erkekden almak bıraz dogru ,,ya sana en uzak olan hıc gıtmeyecegın aktarcıya gıdebılırsın aslında hazır kıs ayındayız guzelce sarıl sarmala kendını atkı ıle ssadece gozlerın acıkda olsun bıde sapka tak kafana yaz kagıda sunu alabılırmıyım de al ,,hem adam sebep sormaz alır verır hemen
sarıp sarmalanayım haaa kendimi kamufle edim yani tmm kusum bi bakarım
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın bacılaaaaarbugün önemli birgün.yaklaşık 2,5 aylık beklemenin ardından kırmızılarım teşrif ettiler vatana millete hayırlı olsun ayyy nasıl mutlu oldum rahatladım bilemezsiniz inşallah bi daha böleee sorun yaşamam sizler nasılsınız
maşallaaaah canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kızını ne güzel bi oğlan bi kız oluyor haaa hadi hayırlısı canım darısı bizlerin başına inşallah
eylül kıs valla dört ayağının üstüne düştün yinehastan işi hele ki bu dönemde senin için çok iyi olmuş. bu şşnansın böyle devam etsin de tez vakitte hamile ol inşallah.... artık orada sorar öğrenirsin herşeyi bizi de bilgilendirirsin kuzum aaaah aaaah bende bulsamdı öyle bi iş en azından doktora gitcem izin alcam derdi olmadı doktor sürekli yanında hahahaaha
kusum o dediğinden benim herifede alsam olur aslında ama yok ben çekinirim soramam ki
hey masallahhhhhhhh elalem kız gorsun kızzzzzzzzz
18.haftada gozuko mu o kadar,,ene parmakları ne mınnakdır onun oy oy oy
warya yanlız senın ılk cocuk ınsallah kıskanmaz,,gercı erkekdı dıme senın ılk cocugun,kıskanma genelde aynı cınslerde oluyomus dıe duyduydum tabı cocuga gorede deısır:)
belkı cıkar plesanta yukarı ,,cunku benım arkadasımın da oyleydı hatta rahıme yapısık oldunu soyledıydı doktor sonra dogum sırasında dondu artık mı ne kız normal dogum ettı 3 dıkısı mı ne vardı,,sezeryan olsanda bence son zamana kadar bekle derım,he sancı cekcen ama ne bılım belkı doner dıe dedım,,
allahım ya ınsallah benım de kızım olur cok ıstıommmmmmmmmmmmmmm
aaaaay sorma bacım yaaa hamile kalmış kadar sevindim tabi sonuçta kırmızı olmadan bebe de olmas. yeni ay yeni umut demek.hayirli gunler kizlar nasilsiniz bekem
yagmur kirmizilar hayirli olsun birgun kirmizilara bole hamile kalmissin gibi ssevinecegin gelmezdi aklina dimi
duyguacar allah bagislasin canim saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?