Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydınlar kızlar
gözünüz aydın duygu
RAbbim hayırlı evlatlardan eylesin kızını maşallah
güzel yazgılar yazsın

günaydın kızlar :) dün itibarıyla doğum iznine ayrıldım :) ama bu hafta sonuna kadar çalışıcam öyle söylemiştim ben cuma günü verirler sandım raporu dün verdiler :)

Selam şekerler..

Sonunda yağmurun kırmızıları geLmiş hadi hayırLısı oLsun inş..yaa kırmızıyada sevinir hale geLdik..işte herşeye şükredelim diye boşuna demios..

Duygucum seninde kızın hayırLı olsun : ) umarın hayırLı bi evlat oLur..ALLah tamamına erdirsin inş.. Bende bekarken nedense erkek bebek hep severdim ama şimdi bende hep kızlara özeniyorum yaaa.....

EyLüLcüğmde işe başlamış ne güzel eminim çok iyi gelecek ona..hemde sanırım hastanede...daha ne ister : )

Bizde merkezimizi seçtik..Perşembe gidecez doktora inş ..Sipermiyogramda orda yapılcakmış ..Bakalım kaç ay test yapmamıştık ne haLdeyiz ALLah bilir..İnş aşılama için iyidir durumLar..Bende bugün yarın yıkanırım zaten..İlk görüşme ücretsizmiş..ozaman gerçi beni muayene etmez ki ..neyse ben yine temizlenip giderim nolur nolmaz..

Kıslar ne güzel bi söz buldum :

Allah kuLuna 3 şekiLde cvp verir :

-Evet ..der..İstediğini verir..

-Hayır..der..Daha iyisini verir..

-Bekle der..En iyisini verir !

İnş sabredenlerden oluruz..

benim doktor daha 2,5 aylıkken söylemişti ama aslında 3,5-4 ten önce söylenmiyor. kemik yapısından mı ne anlıyor. ama şimdi daha kesin oldu. bu sene kız senesi sanırım 20-30 tane hamile duymuşumdur hep kız. 1-2 erkek ya var ya yok. kısmet tabi belli olmaz yine .Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

teşekkür ederim canım evlat tabi ikiside bir ama kızlar cimcime oluyor işte giydirmesi süslemesi. Rabbim ikisinide yaşatsın inşallah hepimize. söz çok güzelmiş gerçekten.

İşte geldim burdayım Ne var ne yok?

aman hosgeldın nerdesın beeeeeee

napım canım ya oyle kocam ıste calısıo ,evı temızlemem lazım ama hıc halım yok nasıl olsa alttakı teyzede evde yok artık aksam temızlıgı ederım:))) severımde aksam uzerı ıs etmeyı :)

senın nasıl gıdıo bulantılar falan ne durumda

kızlar napionuz ya :)

hastanede çalışıyorum ya bana sağlık testi yapcaklar tahlil işte ne varsa :) bide film çekilecekmiş yaa ben hamilelik şuphem var diyemedim yarım edin napcam ben???

ooff ya daha çıkmaz ki 10 gün var adete aratırdm biraz çektirenlerde herhangi bir orun olmamış

ya ıyıde canım olmıcak dıe bısey yok ama,,kan testlerını yaptır ama senınle ılgılenen yonetıcıne durumu soylemen lazım ,,adet olursan o donemde yaptırırsın fılmlerı,
sonucda rontgen odasında sadece hamıleler demıo hamılelık suphesı olanlarda yazıo ,,

ooff ya daha çıkmaz ki 10 gün var adete aratırdm biraz çektirenlerde herhangi bir orun olmamış

canım bi şekilde belirt doktora falan; çektirme kesinlikle. Sanki atla deve değil. Yönlendiren doktora yada yöneticine söyle. Bi filminde eksik olsun. Sonuçta bu iş için teklifi yapan onlar, sıkıntı yaratamazlar.

Çok ilginçtir haftasonu bulantım olmuyor ama baş ağrısı oluyor şiddetli. haftaiçide baş ağrısı olmuyor ama bulantım oluyor çocukta ben gibi kararsız. İşle alakalı bazen iyiki çalışıyorum diyorum, bazende bırakıp gitsem diyorum ya, çocukta bendeki kararsızlığı farketti, iki tarafında iyi-kötü taraflarını gösteriyor

yanı ılgınc bı durum cıdden :)))
ne etsın bebecık annesının durumuna gore hayatını sekıllendırıo

ya ben iş aralarında bakıyorum, hep ben yazarken herkes gitmiş oluyor. Ama bu haksızlık

heralde canım sonucda calısıosun bız evdeyız ,,ısını ıhmal etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…