gözünüz aydın duygugünaydın kızlar. dün doktora gittim. Allah izin verirse topicte bir kızımız daha oluyor . gelişimi herşeyi çok normal dedi günü gününe gidiyormuş.bütün organlarına baktı ayak tabanlarını bile görüyorlar ya ben pek anlayamadım ama kalbini gördüm küçücük pıt pıt atıyor. bir de ayak parmaklarını. ikinci hamileliğim ama ilk gibi heyecanı hepsi farklı oluyormuş demek. ilki sezeryan olduğu için normal doğum yapabilirmiyiz dedim. olabilir dedi ama muayene ederken plasentanın rahim ağzında olduğunu bugüne kadar olan kanamalarıda onun yaptığını ve normal doğum olamayacağını söyledi. olması gerekenden epey aşağıda duruyormuş. napalım kısmet değilmişhareketlerime falan dikkat edicem,ekşında yasak. hayırlısıyla doğsunda sağsalim.
Canım tam aynı sıralarda yazmışız ben bunu yeni gördüm. Hadi hayırlıı olsun. Kızçene Allahım sağlık sıhhat versin. Bende ne yalan söyliim kız olsun istiyorum ama içime erkek doğuyor sanki. Allahım sağlık sıhhat versinde inşallah dierlerinde öbür cinsiyetten olsun. Daha öncesinde görmedimi doktor yoksa sölemedimi? Bende perşembe gidicem ya söylermi? Ben söylemesin istiyorum ama eşim varkende söylemeyin diyemem. Yoksa böle 20.hafta kadar dursun bilmeden.
Yağmurcum adetin de vatana millete hayırlı olsun. Bayağı rahatlamışsındır sen şimdi. Hadi bakalım yeni dönem başladı. Soğan kürüne bak, ne zaman başlanacaksa ona başla onu yap bence. İyi gelir inşallah.
Kızlar buarada ben gecikmeli olarak yasinlere başladım. Allahım sonunda okuyabilmeyi nasip etti. Devam etmeye çalışıyorum inşallah gecikmelide olsa hepinizin yasinlerini okicam, hakkınızı helal edin bu gecikmeden dolayı.
günaydınlar kızlar
gözünüz aydın duygu
RAbbim hayırlı evlatlardan eylesin kızını maşallah
güzel yazgılar yazsın
günaydın kızlar :) dün itibarıyla doğum iznine ayrıldım :) ama bu hafta sonuna kadar çalışıcam öyle söylemiştim ben cuma günü verirler sandım raporu dün verdiler :)
hayirli gunler kizlar nasilsiniz bekem
yagmur kirmizilar hayirli olsun birgun kirmizilara bole hamile kalmissin gibi ssevinecegin gelmezdi aklina dimi
duyguacar allah bagislasin canim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Selam şekerler..
Sonunda yağmurun kırmızıları geLmiş hadi hayırLısı oLsun inş..yaa kırmızıyada sevinir hale geLdik..işte herşeye şükredelim diye boşuna demios..
Duygucum seninde kızın hayırLı olsun : ) umarın hayırLı bi evlat oLur..ALLah tamamına erdirsin inş.. Bende bekarken nedense erkek bebek hep severdim ama şimdi bende hep kızlara özeniyorum yaaa.....
EyLüLcüğmde işe başlamış ne güzel eminim çok iyi gelecek ona..hemde sanırım hastanede...daha ne ister : )
Bizde merkezimizi seçtik..Perşembe gidecez doktora inş ..Sipermiyogramda orda yapılcakmış ..Bakalım kaç ay test yapmamıştık ne haLdeyiz ALLah bilir..İnş aşılama için iyidir durumLar..Bende bugün yarın yıkanırım zaten..İlk görüşme ücretsizmiş..ozaman gerçi beni muayene etmez ki ..neyse ben yine temizlenip giderim nolur nolmaz..
Kıslar ne güzel bi söz buldum :
Allah kuLuna 3 şekiLde cvp verir :
-Evet ..der..İstediğini verir..
-Hayır..der..Daha iyisini verir..
-Bekle der..En iyisini verir !
İnş sabredenlerden oluruz..
İşte geldim burdayımNe var ne yok?
kızlar napionuz ya :)
hastanede çalışıyorum ya bana sağlık testi yapcaklar tahlil işte ne varsa :) bide film çekilecekmiş yaa ben hamilelik şuphem var diyemedim yarım edin napcam ben???
ooff ya daha çıkmaz kionu demen lazım,,eger sorun olur dıe dusunuosan baska bı yerde kan testı yaptır,
ooff ya daha çıkmaz ki10 gün var adete aratırdm biraz çektirenlerde herhangi bir orun olmamış
ooff ya daha çıkmaz ki10 gün var adete aratırdm biraz çektirenlerde herhangi bir orun olmamış
aman hosgeldın nerdesın beeeeeee
napım canım ya oyle kocam ıste calısıo ,evı temızlemem lazım ama hıc halım yok nasıl olsa alttakı teyzede evde yok artık aksam temızlıgı ederım:))) severımde aksam uzerı ıs etmeyı :)
senın nasıl gıdıo bulantılar falan ne durumda
Çok ilginçtir haftasonu bulantım olmuyor ama baş ağrısı oluyor şiddetli. haftaiçide baş ağrısı olmuyor ama bulantım oluyorçocukta ben gibi kararsız. İşle alakalı bazen iyiki çalışıyorum diyorum, bazende bırakıp gitsem diyorum ya, çocukta bendeki kararsızlığı farketti, iki tarafında iyi-kötü taraflarını gösteriyor
ya ben iş aralarında bakıyorum, hep ben yazarken herkes gitmiş oluyor. Ama bu haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?