yanı ılgınc bı durum cıdden :)))
ne etsın bebecık annesının durumuna gore hayatını sekıllendırıo
heralde canım sonucda calısıosun bız evdeyız ,,ısını ıhmal etme sen
canım inşallahhh senin güzel haberini alırızzzzz :) bu ay senin ayın olsun :) gelmesin kırmızıların :)yağmurum çok sevindim kırmızın gelmiş....üç kuruş fazla olsun,kırmızı olsun
kızlar ya dün adet günümdü olmadım..bu ay korunduk ama ekşın günüme bir kaç gün kala korunmadık...neyse ben stress yaptım bu ay korunmycam ya ondan sanırım..
biri hamile kalsın ortalık şenlensin..gerçi hamile çoğaldıkça kaçışlar başlıyooo.....sayın koca göbekliler size söylüyorummm
canım bi şekilde belirt doktora falan; çektirme kesinlikle. Sanki atla deve değil. Yönlendiren doktora yada yöneticine söyle. Bi filminde eksik olsun. Sonuçta bu iş için teklifi yapan onlar, sıkıntı yaratamazlar.
insan kaynaklarıyla konusucam kan tahlilini verdiğimde :))) napim yaaa sonucta ben onlara işe girerken söylemiştim 7aydır deniyoruz kısmet demiştimmm... napim almasalardı dimi :))ya ıyıde canım olmıcak dıe bısey yok ama,,kan testlerını yaptır ama senınle ılgılenen yonetıcıne durumu soylemen lazım ,,adet olursan o donemde yaptırırsın fılmlerı,
sonucda rontgen odasında sadece hamıleler demıo hamılelık suphesı olanlarda yazıo ,,
aralık ikizler için süpermiş:))canım inşallahhh senin güzel haberini alırızzzzz :) bu ay senin ayın olsun :) gelmesin kırmızıların :)
benim 10 gün var ama işe başladığımdan beri aklıma gelmior :) yani 10 gün sonra günüm gecince hatırlatın :)))) adet günüm 21 aralık kıyamet kopacakmışya mayalara benim için başlangıç olur inşalalhh :)))
canım kocam geldi hoop die çıktımadete 3 4 gün kala bebek olurmu ki...
ay olursa çok gülerim..yımırta günü hesaplıyom ben o kadar:))
gerçi 2.kürtajdan sonra sapıtıyo garibim..
kızlar napionuz ya :)
hastanede çalışıyorum ya bana sağlık testi yapcaklar tahlil işte ne varsa :) bide film çekilecekmiş yaa ben hamilelik şuphem var diyemedim yarım edin napcam ben???
kan tahlilerimi verdim sonuclar çıksın ben film işni ertelerim 10gün falan :)))) sorarlarsa tahlilermi veririm napim :)))) hemde sölerim böle bölediyeeylülcüm henüz adetine bile çok var ben bişey olacağını sanmıyorum tabi doktorlar daha iyisini bilir. çünkü süpriz hamile kalan bir çok insan var benimde bir arkadaşım çektirmiş antibiyotik falanda kullanmıştı öğrenmeden çok şükür bişey olmadı. ama çok mecburi değilse içinde şüphe kalcağına çektirme adet olana kadar.
kan tahlilerimi verdim sonuclar çıksın ben film işni ertelerim 10gün falan :)))) sorarlarsa tahlilermi veririm napim :)))) hemde sölerim böle bölediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?