hayırlı uğurlu olsun mimoza. keyfini çıkarın bebişinle şu güzel günlerinben doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaracamdr 29 aralıkda gel dedişubatın başına kadar çalışacam bengünaydın kızlar :) dün itibarıyla doğum iznine ayrıldım :) ama bu hafta sonuna kadar çalışıcam öyle söylemiştim ben cuma günü verirler sandım raporu dün verdiler :)
Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin eslemciminşallah emeklerinizin karşılığını kat kat verecek siz çok beklediniz en iyisi gelecek inşallahSelam şekerler..Sonunda yağmurun kırmızıları geLmiş hadi hayırLısı oLsun inş..yaa kırmızıyada sevinir hale geLdik..işte herşeye şükredelim diye boşuna demios..Duygucum seninde kızın hayırLı olsun : ) umarın hayırLı bi evlat oLur..ALLah tamamına erdirsin inş.. Bende bekarken nedense erkek bebek hep severdim ama şimdi bende hep kızlara özeniyorum yaaa.....EyLüLcüğmde işe başlamış ne güzel eminim çok iyi gelecek ona..hemde sanırım hastanede...daha ne ister : )Bizde merkezimizi seçtik..Perşembe gidecez doktora inş ..Sipermiyogramda orda yapılcakmış ..Bakalım kaç ay test yapmamıştık ne haLdeyiz ALLah bilir..İnş aşılama için iyidir durumLar..Bende bugün yarın yıkanırım zaten..İlk görüşme ücretsizmiş..ozaman gerçi beni muayene etmez ki ..neyse ben yine temizlenip giderim nolur nolmaz..Kıslar ne güzel bi söz buldum : Allah kuLuna 3 şekiLde cvp verir :-Evet ..der..İstediğini verir..-Hayır..der..Daha iyisini verir..-Bekle der..En iyisini verir !İnş sabredenlerden oluruz..
hamileler burda canımama benim yazdıklarıma kimse pek cevap vermiyorbende okumayı tercih ediyorumyağmurum çok sevindim kırmızın gelmiş....üç kuruş fazla olsun,kırmızı olsunkızlar ya dün adet günümdü olmadım..bu ay korunduk ama ekşın günüme bir kaç gün kala korunmadık...neyse ben stress yaptım bu ay korunmycam ya ondan sanırım..biri hamile kalsın ortalık şenlensin..gerçi hamile çoğaldıkça kaçışlar başlıyooo.....sayın koca göbekliler size söylüyorummm
herkese günaydınbugün hastayım gibi hissediyorumhalsizim yorgunum başım ağrıyor burnum akıyor inşallah daha ilerlemezsizler nasılsınızhayırlı uğurlu olsun mimoza. keyfini çıkarın bebişinle şu güzel günlerinben doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaracamdr 29 aralıkda gel dedişubatın başına kadar çalışacam benRabbim hakkınızda en hayırlısını versin eslemciminşallah emeklerinizin karşılığını kat kat verecek siz çok beklediniz en iyisi gelecek inşallah hamileler burda canımama benim yazdıklarıma kimse pek cevap vermiyorbende okumayı tercih ediyorum
canım sanada hayırlı günler :)hayirli gunler bacilarrr ben anca gelebildim gene
ama cok yorgunum uyumak istiyorum ama odun evde yokken 5 saat gozlerimi kapatsamda uykuya dalamiyom nasil bi hikmettir anlamadim neyse artik yeni bir liste yapsak diyorum ne dersiniz?
herkese günaydınbugün hastayım gibi hissediyorumhalsizim yorgunum başım ağrıyor burnum akıyor inşallah daha ilerlemezsizler nasılsınızhayırlı uğurlu olsun mimoza. keyfini çıkarın bebişinle şu güzel günlerinben doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaracamdr 29 aralıkda gel dedişubatın başına kadar çalışacam benRabbim hakkınızda en hayırlısını versin eslemciminşallah emeklerinizin karşılığını kat kat verecek siz çok beklediniz en iyisi gelecek inşallah hamileler burda canımama benim yazdıklarıma kimse pek cevap vermiyorbende okumayı tercih ediyorum
bende uyuyamıyorum.bol bol rüya görüyorum..hatta kocamı arıyodum rüyamda tel de başka kadın sesi geliodu....hayirli gunler bacilarrr ben anca gelebildim gene
ama cok yorgunum uyumak istiyorum ama odun evde yokken 5 saat gozlerimi kapatsamda uykuya dalamiyom nasil bi hikmettir anlamadim neyse artik yeni bir liste yapsak diyorum ne dersiniz?
canım sanada hayırlı günler :)
ben işe başladımliste hazırlama işini siz yapın ben ilk sayfaya eklerim bacımm :))
canım facedeki gibi adım soyadım ordada :)))dünürcanaz kaldı tosuncuğun gelmesine,ufaktan çantana başla sende..dua et unutma benide bende kuzucuk istiyorummmmmmm
bende uyuyamıyorum.bol bol rüya görüyorum..hatta kocamı arıyodum rüyamda tel de başka kadın sesi geliodu....
aynı listeden başa döneriz olarmı?? gelmeyenleri napıcaz,,devam edelimmi..
eylül twitter ni bana atsana ...face ten yada buradan..çok kullanmıyorum ama olsun
Günaydın kızlarrr kaç gündür giremiyordum rahatsızdım biraz misafirlerim vardı izmirden çok yoruldum herhalde ağrım çok oldu doktor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi yattım bende. Bugün biraz daha iyiyim. Kimlerden ne haberler var bakalım telden okuyabildiğim kadarıyla yağmurun kırmızıları gelmiş hayırlı olsun :)
Eylül de iş bulmuş çok sevindim walla hastanede çalışmak büyük ayrıcalık:)
Benim öküzümüde işten kovmuşlar bugün nihayet :)
Günaydın kızlarrr kaç gündür giremiyordum rahatsızdım biraz misafirlerim vardı izmirden çok yoruldum herhalde ağrım çok oldu doktor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi yattım bende. Bugün biraz daha iyiyim. Kimlerden ne haberler var bakalım telden okuyabildiğim kadarıyla yağmurun kırmızıları gelmiş hayırlı olsun :)
Eylül de iş bulmuş çok sevindim walla hastanede çalışmak büyük ayrıcalık:)
Benim öküzümüde işten kovmuşlar bugün nihayet :)
74 gunum kalmış ona mı panikliyim..
basıma iş aldım ona mı..
nerdesınız kızlaaaaaaaaarr..
kaldım yapayalnız,bı basıma,çaresiz
sinirden gülme geldi
basıma iş aldım ona mı..
sinirden gülme geldi
basıma iş aldım ona mı..
sinirden gülme geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?