Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

herkese günaydınbugün hastayım gibi hissediyorumhalsizim yorgunum başım ağrıyor burnum akıyor inşallah daha ilerlemezsizler nasılsınız
günaydın kızlar :) dün itibarıyla doğum iznine ayrıldım :) ama bu hafta sonuna kadar çalışıcam öyle söylemiştim ben cuma günü verirler sandım raporu dün verdiler :)
hayırlı uğurlu olsun mimoza. keyfini çıkarın bebişinle şu güzel günlerinben doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktaracamdr 29 aralıkda gel dedişubatın başına kadar çalışacam ben Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin eslemciminşallah emeklerinizin karşılığını kat kat verecek siz çok beklediniz en iyisi gelecek inşallah hamileler burda canımama benim yazdıklarıma kimse pek cevap vermiyorbende okumayı tercih ediyorum

hayirli gunler bacilarrr ben anca gelebildim gene
ama cok yorgunum uyumak istiyorum ama odun evde yokken 5 saat gozlerimi kapatsamda uykuya dalamiyom nasil bi hikmettir anlamadim neyse artik yeni bir liste yapsak diyorum ne dersiniz?

aaayyyyyy bizim annisimizin alinganligi mi tutmus kiyamam ben sanaolurmu hic sana cevap yazmamak canim hem ben senin yazdiklarini hep cok begeniyorum oyle guzel yaziyorsun ki dicek laf bulamiyorum
aaaaa tarihe baktimda bugun abimin dogum gunuama biz odunla dogum gunlerini kutlamiyoruzz

ama cok yorgunum uyumak istiyorum ama odun evde yokken 5 saat gozlerimi kapatsamda uykuya dalamiyom nasil bi hikmettir anlamadim neyse artik yeni bir liste yapsak diyorum ne dersiniz?
canım sanada hayırlı günler :)

ben işe başladımliste hazırlama işini siz yapın ben ilk sayfaya eklerim bacımm :))

dünürcan az kaldı tosuncuğun gelmesine,ufaktan çantana başla sende..dua et unutma benide bende kuzucuk istiyorummmmmmm

bende uyuyamıyorum.bol bol rüya görüyorum..hatta kocamı arıyodum rüyamda tel de başka kadın sesi geliodu....
canım sanada hayırlı günler :)

ben işe başladımliste hazırlama işini siz yapın ben ilk sayfaya eklerim bacımm :))

aynı listeden başa döneriz olarmı?? gelmeyenleri napıcaz,,devam edelimmi..

eylül twitter ni bana atsana ...face ten yada buradan..çok kullanmıyorum ama olsun

Günaydın kızlarrr kaç gündür giremiyordum rahatsızdım biraz misafirlerim vardı izmirden çok yoruldum herhalde ağrım çok oldu doktor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi yattım bende. Bugün biraz daha iyiyim. Kimlerden ne haberler var bakalım telden okuyabildiğim kadarıyla yağmurun kırmızıları gelmiş hayırlı olsun :)
Eylül de iş bulmuş çok sevindim walla hastanede çalışmak büyük ayrıcalık:)
Benim öküzümüde işten kovmuşlar bugün nihayet :)

canım facedeki gibi adım soyadım ordada :)))
evet listeye baştan dönebiliriz gelmeyenleri silsek mi kalsak mı bilemedim :))

geçmiş olsun canımmcımmmmm
saol kuzm başladım işte takılıoz şimdilik :))))
hayırdır ne oldu eşine??

selam kızlar. bana gelen bebek sitelerini söyleyeyim dedim size. bebekmarket.com diye bir yer var. orda bugün % 12 indirim varmış indirim kodu :121212 miş. 120 tl üzeri alışverişlerde geçerli. birde annelütfen.com var ordada fiyat indirimleri var ürünlerde. ve bebekmarket.com var ordada alt limitsiz % 25 indirim yapıyormuş KUPON KODU 2012BM12 bakmak isterseniz işinize yarar belki.

sagocum sanki sen sevinmiş görünüyorsun bu işe :) e varmı hazır bi işi eşinin.

kızlar hamileyken grip nezle boğaz ağrısını evde geçireyim ilaç almayayım demeyin..daha çok zara vereiliomuş...yinedde doktora gidin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

evimi pokemon götürüyor..hem yazayım hem iş yapayım:)

evımı toparladım..lahana dolmamı sardım..
bebısımın odasını duzenledım..
daha ne yapiiiiiiiimmmm
ayyy dun annemın ızın gunuydu ya..hep onunlaydım..
saat 4 gıbı kaynanam aramaya basladı telden..
ben acmadım..içimden acmak gelmedı hıc..
oda ınatla 3 kez aradı..neyse kocama derım dedım ıcımden,
annen yıne yün ıster benden dıye acmadım telını..
neyse aksamda kocam benden once eve geldı..
bende annem ve kardesımle eve geldım..
kocam gızlı gızlı annemle karsılastınız mı dısarda dedı..
yoo burda mıydı dedım..evet geldı,tartıstık,sınırlendım yolladım onu dedı..
aslında kovdum dedi:S bende benıde aramıstı bugun demedım,diyemedım..
neyse sonra konusuruz dedı..annemlerın yanına gectık..
ben korkuma,annemler gıttıkten sonra bıle nıye tartıstınız,noooldu dıyemedım..
kocamda gs nın macının stresınden unuttu anlatmayı..
vıııyyy ben kocamı coşturdum..annene yun al dakka bası benden ıstemesın dıye
sımdı durumlar bu hale gelmıs:18::18:
demese mıydım ne:18::18:
ve de acaba kaynanam benı nıye aramıstı ki??
zaten kocamla arası bozuktu:26:

Son düzenleme:
vede kaynanamın öyle habersız zart dıye bıze gelme huyu yoktur ki..
kocamlada konusmadıgına göre acaba benımle konusmaya mı gelmıstı bıze..
şansa kocam cıktı karsısına,ben evde yokum..
acaba bugunde gelırmı kı..sonucta suan kocam iste ben evde tekım..
dün okadar aradım nıye acmadın derse ne derım yaaww:S
kabak gıbı kaldım ortada,hıcbıseyden haberım yok..soramıyorum da benle ılgılı bıse cıkcak dıye:S

74 gunum kalmış ona mı panikliyim..
basıma iş aldım ona mı..
nerdesınız kızlaaaaaaaaarr..
kaldım yapayalnız,bı basıma,çaresiz
sinirden gülme geldi

basıma iş aldım ona mı..
sinirden gülme geldi

gercekten tuhaf bi durum bacim benimde gulesim geldi ama keske kocan mac izlerken sorsaydin anenle niye tartistiniz ki sole ilgisiz dil ucuyla biseler anlardin ozaman...

basıma iş aldım ona mı..
sinirden gülme geldi

o aramadan,gelmeden sen ara canım...
anne dün açamadım hayırdır bişey mi oldu dersin..eşim sinirliydi bişey anlatmadı dersin sorarsa...
yalnız sana mı kızacak yünden dolayı bilemedim...
tatlım sen konuşmayı kaydet edebiliyosan..
sen ara ki o gelmeden iyice kabarmasın olay:)

basıma iş aldım ona mı..
sinirden gülme geldi

yettik kuzum geldik. Bence sen bişi yokmuş gibi ara bence. Dün duymamışım eve gelincede yemek falan geç olmuş arayamadım de. Şimdi hiç aramasan daha suçlu konuma düşersin, bence ara

konuşmayı kaydet demem şundan ötürü; ben kaynanalarla konuştuğum zaman , söylemediğim şeyi söylemiş olurum, onları söyledikleri söylenmemiş olur..sen kaydet anacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…