ayyy yok canım yaaaaaaayyyyyy bizim annisimizin alinganligi mi tutmus kiyamam ben sanaolurmu hic sana cevap yazmamak canim hem ben senin yazdiklarini hep cok begeniyorum oyle guzel yaziyorsun ki dicek laf bulamiyorum
aaaaa tarihe baktimda bugun abimin dogum gunuama biz odunla dogum gunlerini kutlamiyoruzz
hep dua ediyorum canımcımdünürcanaz kaldı tosuncuğun gelmesine,ufaktan çantana başla sende..dua et unutma benide bende kuzucuk istiyorummmmmmm
teşekkür ederim duygucummeryscim çok geçmiş olsun ilerlemez inşallah. dikkat et kendine.
millan sen ara kayınvalideni74 gunum kalmış ona mı panikliyim..
basıma iş aldım ona mı..
nerdesınız kızlaaaaaaaaarr..
kaldım yapayalnız,bı basıma,çaresiz
sinirden gülme geldi
millan konuş deyince hemen konuşmaya mı gittin kız:)
bi durum muhakemesi yapsaydık iyiydi:))))
neyse topic sessiz kalmasın..şimdi reklemlar:
dün bizim nişan yıldönümüzdü..ben odun (muzmutun bizlere alıştırdığı hitap)
cuğumun hatırlamasını ümit etmiyorken ..çiçek almış ( o artık banko),, nişan fotomuzu halı yaptırmış...şok oldummm...hediyeye şok olmadım..odunun 1 hafta önceden bunu akıl etmesine şok oldum:)))
neyse çok hoş iyi ama nasıl asılırki..yatak odamda dursun bakalım...
yok canım yılbaşı hediyesi:))hee benimki bırak nişanı doğumgünümü hatırlamıyor, odun değilde öküz diyeceğimnüfusta farklı kutladıım farklı bnm, gidiyor nüfustaki gün değilmiydi diyor, sinir ediyor beni. Seninki bayaı bi çaba sarfetmiş yani. Güzel şeyleri haketmiş Aslında evlenmeden önce böle diildi noldu anlamıyorum ya, Bakalım ben yılbaşında hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemedim. Hani yılbaşını kutladığımızdan değil, bnm hediye alasım var yani EE sizler bişiler alcakmısınız?
yok canım yılbaşı hediyesi:))
ama hamile olursam bu defa ona hem bebek hem kendisiyle ilgili bir hediye alıcam...kısmet bakalım:)
millan konuş deyince hemen konuşmaya mı gittin kız:)
bi durum muhakemesi yapsaydık iyiydi:))))
neyse topic sessiz kalmasın..şimdi reklemlar:
dün bizim nişan yıldönümüzdü..ben odun (muzmutun bizlere alıştırdığı hitap)
cuğumun hatırlamasını ümit etmiyorken ..çiçek almış ( o artık banko),, nişan fotomuzu halı yaptırmış...şok oldummm...hediyeye şok olmadım..odunun 1 hafta önceden bunu akıl etmesine şok oldum:)))
neyse çok hoş iyi ama nasıl asılırki..yatak odamda dursun bakalım...
bende bişey görmedim miyopiOnuda yapmadı öküzcük bak, millet karısına hamile kalınca hediye alır, benimkinde tık yok. Bişileri söylemeden akıl etsin diyorum ama olmuyor. Söylesemde bari bana hediye alsın
ewet canım çok sevindim walla tazminatını bana verecek :) bende bozulan bileziklerimi alacağım yerine :) işi hazır canım p.tesiye kadar evde yatacak p.tesi başlayacak işe :) ayyy çok mutluyum walla kızım kısmetiyle geliyor inş.sagocum sanki sen sevinmiş görünüyorsun bu işe :) e varmı hazır bi işi eşinin.
geçmiş olsun canımmcımmmmm
saol kuzm başladım işte takılıoz şimdilik :))))
hayırdır ne oldu eşine??
Onuda yapmadı öküzcük bak, millet karısına hamile kalınca hediye alır, benimkinde tık yok. Bişileri söylemeden akıl etsin diyorum ama olmuyor. Söylesemde bari bana hediye alsın
ewet canım çok sevindim walla tazminatını bana verecek :) bende bozulan bileziklerimi alacağım yerine :) işi hazır canım p.tesiye kadar evde yatacak p.tesi başlayacak işe :) ayyy çok mutluyum walla kızım kısmetiyle geliyor inş.
gözünüz aydın sago
eşinin işi hazırsa alacağı tazminat bonus olmuş sana :))
aynen öyle oldu walla canım kızımızda sevindi galiba duyduğumuzdan beri pek hareketli zillim :)
ben kaçtım bacılar yemek yapayım markete gideyim meyvem bitti :)
Hayatımda yemediğim kadar mandalina yedim walla bu sene :)
işim bitince gelirim yine
kız anamm senin bu kaynana tam dayaklıkkkkkızlar aramıcam
banane yaaa o sıra cantamda telın sesını duymamısım..
eve gelıncede bıze geldıgını ogrendım ama ayrıntıyı bılmıyorum..
oyuzden bende bıdaha gerı donmedım derım..
ölsem aramam..helekı bızden kovularak gıtmıs,hıc arayıp basıma dert alamam..
ben dunyadan haberım yokmus gıbı davrancam..
kocamda hos ona bızım bebegımıze karsı ılgısızlıgınden öturu soylenmıstır..
cunku herseyını benım annem yaptı ya..
kaynanamında ördugu yunu bıle bıze aldırmaya kalkması kocamın zoruna gıttı..
ben konunun bu oldugunu bılıyorum ama söylenenlerden haberım yok..
sonuc olarak habersızmısım gıbı yapcam banane yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?