yoo ben buldum..hiiiiç aradıgından bıle haberım yokmus gıbı davranacam..
kocamada demıcem aramıs dıye..cunku haberım yok aradıgından..
tel cantamdaydı duymadım..sonra yıgenlerım her salı gunu yaptıkları gıbı benım telımı alıp
oyun oynadılar..ekranda 3 cevapsız yazıyosa da onlar yok etmıstır,ben bılmıyorum
arada kaynamıs gıtmıs yanı ne bılım canım aaaaaaaaa..
anaaaa bende mandalına delisi oldum..
halbukı kışın cıkan hıcbı meyveyı sevmezdım ben..
sımdı mandalına,portakal ne bulsam içine düşüyorum
ooooo ecem maşallah eşine
Rabbim daim etsin ne diyim
bende bişey görmedim miyopi
bakalım doğunca birşey görecek miyim
eylül bacım ben bu ay senin yaptığın ateş ölçme yöntemini deniyeceğim ama tablo oluşturduğunuz fertility friend adlı siteye bi türlü üye olamadım sorun bende mi acaba :26: birde o tabloları inceliyorumda kuşum açıklasana bana biraz ben tam anlamadım. şimdi yumurtlamadan önce ateş düşüyor yumurtlayınca tekrar yükseliyor mu ne zaman çatlıyor onu nasıl anlıyoruz oku oku kafam karıştı orda sen kendince bi anlatsana örneklen bana
ewet canım çok sevindim walla tazminatını bana verecek :) bende bozulan bileziklerimi alacağım yerine :) işi hazır canım p.tesiye kadar evde yatacak p.tesi başlayacak işe :) ayyy çok mutluyum walla kızım kısmetiyle geliyor inş.
Canım sen mutlu olduysan ozaman hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcayın tazminatınızıda. Evlilik, bebek bunlar kısmeti arttıran şeyler bencede. Mutlaka bi artış oluyor kısmetlerde. Bizimde evlendikten sonra öle oldu. Ben iş değiştirdim, mutsuzdum eski işyerinde, eşiminde o ara maaşı arttı. Rabbim ihsan etti bu güzellikleri.canım benim odunumda aynısı hamile kaldım bir çiçek bilem getirmedi doğum içinde ağzımla istedim ama pek ümidim yok yani :)
yoo ben buldum..hiiiiç aradıgından bıle haberım yokmus gıbı davranacam..
kocamada demıcem aramıs dıye..cunku haberım yok aradıgından..
tel cantamdaydı duymadım..sonra yıgenlerım her salı gunu yaptıkları gıbı benım telımı alıp
oyun oynadılar..ekranda 3 cevapsız yazıyosa da onlar yok etmıstır,ben bılmıyorum
arada kaynamıs gıtmıs yanı ne bılım canım aaaaaaaaa..
Ben doğurmadan önce Allahın izniyle Anneler günü var. Ben önceden yerini yapmayı düşünüyorum. Baktım gelmiyor bende ağzımla isterim almazsa söylecek çoook şeyim var ona
canım googlechorem dan giriyorsan kabul emiyor. explorer dan girersen kaydediyor. zaten sen ateş ölçünceo yumurtladığın günü gösteriyor söylüyor yazıyor yeni. eve geçince detaylı yazarım bacım :) sen ateşni ölç adetkende kadedersin sonra :) hep aynı saate ölç. aksatma yataktan kalkmadan konusmadan ölç
merys durmadan dürt eşini bu benim ilk anneler günüm diye:)ayy ne güzel
anneler gününe kadar benim kuzum büyümüş bile olur Allahın izniyle
eylül esraya senin hasan geri gelmiş:))
merys durmadan dürt eşini bu benim ilk anneler günüm diye:)
eli mahkum...ay çok heyecanlıyım falan de...günü o kadar büyült ki gözünde,adam o gün bişey almak zorunda olduğunu hissetsin
İnşallah canım; benimde doğuma 1 ay falan kalıyor ozamana.ayy ne güzel
anneler gününe kadar benim kuzum büyümüş bile olur Allahın izniyle
Okadar dürtsek acaba hakkaten akıl ederlermieylül esraya senin hasan geri gelmiş:))
merys durmadan dürt eşini bu benim ilk anneler günüm diye:)
eli mahkum...ay çok heyecanlıyım falan de...günü o kadar büyült ki gözünde,adam o gün bişey almak zorunda olduğunu hissetsin
canım ona da tepki vermezse ,gün ışığında bir yere koy,suyunu ver,arada bir toprağını değiştir...artık ne diyim:)İnşallah canım; benimde doğuma 1 ay falan kalıyor ozamana.
Okadar dürtsek acaba hakkaten akıl ederlermi
Selam kızlarrr...
Oğluşumla gezdik gezdik yeni girdik eve. Dışarıda fast food yememek için zor tuttum kendimi ama yemedim. Eve gelince kabak yemeğim vardı onu yedimüzerinede tatlı olarak kuru kayısı
Dün doktora gittim ara kontrole oğluşum 43 cm 2043 gr. olmuş.Ay sonunda tekrar gitcem nts ye bağlıcam dedi. Haa bi de eşimle bana bundan sonra kardeşsiniz ekşın yok uslu durun dedi
Maşallah size diyelim ozaman32.haftadan sonramı yasaklanıyor
hee benimki bırak nişanı doğumgünümü hatırlamıyor, odun değilde öküz diyeceğimnüfusta farklı kutladıım farklı bnm, gidiyor nüfustaki gün değilmiydi diyor, sinir ediyor beni. Seninki bayaı bi çaba sarfetmiş yani. Güzel şeyleri haketmiş Aslında evlenmeden önce böle diildi noldu anlamıyorum ya, Bakalım ben yılbaşında hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemedim. Hani yılbaşını kutladığımızdan değil, bnm hediye alasım var yani EE sizler bişiler alcakmısınız?
ewet canım çok sevindim walla tazminatını bana verecek :) bende bozulan bileziklerimi alacağım yerine :) işi hazır canım p.tesiye kadar evde yatacak p.tesi başlayacak işe :) ayyy çok mutluyum walla kızım kısmetiyle geliyor inş.
günaaaaaaaydııııııın günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınbugün topiği ben açim dedim hayırlı uğurlu günleriniz olsun inşallah bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?