Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aaaaaaaaaaaaaaa :) nolmuşşşşşşşşşş :) hiç bilmiyorummmm :)

anaaaa bende mandalına delisi oldum..
halbukı kışın cıkan hıcbı meyveyı sevmezdım ben..
sımdı mandalına,portakal ne bulsam içine düşüyorum

afi,yet bal olsun
benim bu ara hiç meyve yiyesim gelmiyor
pek iştahım yok
şu da olsa yesek falan demedim hamileliğin başından beri
ve bu halimle 11 kg aldım
bazıları hiç belli değil kilo aldığın diyor
e mübarekler hamile kalmadan önce nerdydiniz
kaç ay moral bozukluğu yaşadım hamile misin yoksa bu göbek ne diyenler yüzünden

eylül bacım ben bu ay senin yaptığın ateş ölçme yöntemini deniyeceğim ama tablo oluşturduğunuz fertility friend adlı siteye bi türlü üye olamadım sorun bende mi acaba :26: birde o tabloları inceliyorumda kuşum açıklasana bana biraz ben tam anlamadım. şimdi yumurtlamadan önce ateş düşüyor yumurtlayınca tekrar yükseliyor mu ne zaman çatlıyor onu nasıl anlıyoruz oku oku kafam karıştı orda sen kendince bi anlatsana örneklen bana

ooooo ecem maşallah eşine
Rabbim daim etsin ne diyim

bende bişey görmedim miyopi
bakalım doğunca birşey görecek miyim

Ben doğurmadan önce Allahın izniyle Anneler günü var. Ben önceden yerini yapmayı düşünüyorum. Baktım gelmiyor bende ağzımla isterim almazsa söylecek çoook şeyim var ona

canım googlechorem dan giriyorsan kabul emiyor. explorer dan girersen kaydediyor. zaten sen ateş ölçünceo yumurtladığın günü gösteriyor söylüyor yazıyor yeni. eve geçince detaylı yazarım bacım :) sen ateşni ölç adetkende kadedersin sonra :) hep aynı saate ölç. aksatma yataktan kalkmadan konusmadan ölç

canım benim odunumda aynısı hamile kaldım bir çiçek bilem getirmedi doğum içinde ağzımla istedim ama pek ümidim yok yani :)
Canım sen mutlu olduysan ozaman hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcayın tazminatınızıda. Evlilik, bebek bunlar kısmeti arttıran şeyler bencede. Mutlaka bi artış oluyor kısmetlerde. Bizimde evlendikten sonra öle oldu. Ben iş değiştirdim, mutsuzdum eski işyerinde, eşiminde o ara maaşı arttı. Rabbim ihsan etti bu güzellikleri.

Bende hediye işini önce takmadım falan ama şimdi düşünüyorum, bi çiçek bari getirebilirdi. Tamam ne istesem yapıyor ama başlarda çok kavga ettik yani. Allah nazarlardan saklasın şu 1-2 haftadır iyiyiz.

Böle bahanelerin varsa boşver hiç arama ozaman.

Ben doğurmadan önce Allahın izniyle Anneler günü var. Ben önceden yerini yapmayı düşünüyorum. Baktım gelmiyor bende ağzımla isterim almazsa söylecek çoook şeyim var ona

ayy ne güzel
anneler gününe kadar benim kuzum büyümüş bile olur Allahın izniyle

eylül esraya senin hasan geri gelmiş:))

ayy ne güzel
merys durmadan dürt eşini bu benim ilk anneler günüm diye:)
eli mahkum... ay çok heyecanlıyım falan de...günü o kadar büyült ki gözünde,adam o gün bişey almak zorunda olduğunu hissetsin

ayy ne güzel
İnşallah canım; benimde doğuma 1 ay falan kalıyor ozamana.

Okadar dürtsek acaba hakkaten akıl ederlermi

İnşallah canım; benimde doğuma 1 ay falan kalıyor ozamana.

Okadar dürtsek acaba hakkaten akıl ederlermi
canım ona da tepki vermezse ,gün ışığında bir yere koy,suyunu ver,arada bir toprağını değiştir...artık ne diyim:)

benimki yaptı ama bikaç gün önceden geliyo bak dedim yani..neyse tam odun demeyelim akçaağaç olsun benimki

Selam kızlarrr...

Oğluşumla gezdik gezdik yeni girdik eve. Dışarıda fast food yememek için zor tuttum kendimi ama yemedim. Eve gelince kabak yemeğim vardı onu yedim üzerinede tatlı olarak kuru kayısı
Dün doktora gittim ara kontrole oğluşum 43 cm 2043 gr. olmuş. Ay sonunda tekrar gitcem nts ye bağlıcam dedi. Haa bi de eşimle bana bundan sonra kardeşsiniz ekşın yok uslu durun dedi

Maşallah size diyelim ozaman 32.haftadan sonramı yasaklanıyor

slm kkizlar anca yemek is guc bitti ay az daha duduklu tencerem patlicakti uzaya ucururdu beni ya neyse ucuz atlattik birazdan gelir odunum...
benim odunum ozel gunleri hic unutmuyo ama dinde yeri yok diye kutlamiyoz ayda bir cicek alir baktim o aldikca kuruyo cicekler bende saksida cicek al dedim onlarla ilgilenmesi buyumeleri cicek acmalari falan cok hosuma gidiyo hediye de alir hele mesela ben su gofreti seviyorum desem her markete gittiginde alir artik ginaaa gelir tiksindirir yani odun modun ama iyi odun

günaaaaaaaydııııııın günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın bugün topiği ben açim dedim hayırlı uğurlu günleriniz olsun inşallah bacılar

miyopicim benimde aynı kimlikle gerçeğin arasında 5 ay var. hangisi gelirse öbürünün tarihini hatırlıyor neticede ikisinide unutuyor. birde e hatırlatsaydın ya diyor :) gerçi bizde pek yok böyle doğum günü özel gün falan.ben de pek düşkün değilim. çocuğunkinide kutlamıyoruz öyle. bugün bizim evlilik yıldönümümüz.geçen akşama tlfunna hatırlatma yaptım ama bakalım hatırlayacakmı yinede.

e o zaman hayırlıymış bu işten çıkarma. yeni işi hayırlı olsun eşinin. benide çıkarırlarmıki acep doğum yapınca :) bende alsam tazminatımı dinlensem azcık bebişe baksam.

günaydın yağmurcum bende okumaya dalmışım. gündüz hiç biri gelmiyor akşam oluncada döktürüyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…