Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlar

kocaman maşallah oğluşuna seraycım
Rabbim damatlıklarını da göstersin
nasıl dayanıyorsun yorulmadan
benim belim kopuyor eve gelene kadar

gunaydın kızlar:))

dun gıttık doktora sonrada ablama gıttım sonra eve geldık ,sonra fılm kusagı yaptık esımle zevklıydı :)))
doktor gusel seyler soyledı,,sabah sag kasıgımda cok agrım olduydu,,doktora gıtmeden yarım saat once gectı ,,sonra muayene falan oldum doktorr yımırtlamısın dedı gunlerı soyledı falan bakalım ınsallah gebe kalırım eger kalamazsam adetın 3.gunu gel dedı ,,ama ınsallah gebe kalıp gıderım yaaaaaaaaaaartık hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

inşllah su misali. bi dahaki gidişine bebiş haberini alırız.

günaydın kızlar

kocaman maşallah oğluşuna seraycım
Rabbim damatlıklarını da göstersin
nasıl dayanıyorsun yorulmadan
benim belim kopuyor eve gelene kadar

bende dayanamıyorum ya eskiden 24 saat gezerdim ilk hamileliğimdede öyleydim ama şimdi ayaklarım beni taşımıyor sanki bir ağrıyor ayak bileklerim başım dönmeye başlıyor. bir mağazada pes ediyorum. oysaki hiç bana göre değil. ilkinde doğacağı güne kadar çarşı pazar market hiç bişey bırakmazdım. yaşlanıyommu ne

günaydın canım.maşallah oğluşuna tosuncuk olmuş :) annesi iyi bakmış demekki.nts ye ben 2.kez girdim 32.haftadan itibarende her kontrolde nts ye gönderiyolarmış.bize ilişki yasağıgelmedi tam gaz devam :) ama koca göbişten dolayı haraketlerim kısıtlı tabi onu da idare ediyoruz artık.

Günaydınlar millet;
Önce benim haberlerimi vereyim; Bugün doktora gittik, bebişimizi gördük. Ayy ilk defa bu kadar net olarak gördüm. Ayakları elleri Allahıma şükürler olsun, sağlıklı bir şekilde gördük. Ense kalınlığını ölçtü. Sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti tam emin olmamakla birlikte kız gibi duruyor dedi. Allahım çok mutlu oldum ne yalan söyleyeyim. Ama erkek olursada sıkıntı yok Rabbim hayırlı evlat versin diye duamız.
7-8 ocakta 4lü test için çağırdı bende sadece down sendromuna mı bakılıyor dedim, doktorda evet dedi, down sendromu çıksada aldırmicam dedim o yüzden yaptırmasak olurmu dedim. Olur dedi, eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi. Ozaman bi ay sonra gel cinsiyetine bakalım dedi. 12 hafta + 5günlükmüş. 3 ayı atlattık Rabbime şükürler olsunki.
Kan hapı verdi, Vegaferon adında. Hamileler siz ne kullandınız? Tetanoz aşısını sordum 20.haftada dedi. Şubata denk geliyor oda. Hemen not aldım, unutmayayım diye. Baş ağrılarımı sordum, gebelik yapmaz ama birçok gebenin başağrısı oluyor dedi, ağrı kesici yazdı minoset. Ama ben içmeyi düşünmüyorum, sadece evde bulunsun diye aldım. Annemde çok çabuk sinirleniyorsun ya ondan oluyor heralde dedi bana. Kahve içince biraz geçiyor, ağrıdığı zaman Türk kahvesi içiyorum bende o gün içmediysem.

Onun dışında, uçak yolculuğunu sordum belki izine gideriz diye, sıkıntı olmaz dedi. Başkada bişi yok. Gelecek ay cinsiyeti kesinleştirecez artık. Ayy busefer çok mutlu ayrıldım, çok güzel gördüm bebişimi. Allahım nazarlardan saklasın

Canım inşallah hamile kalırsın iyi değerlendir bugünleri. Bu ay olmasada sıkıntınız yok Allaha şükür, kafaya takıcak bi problem yok. İnşallah olucak bu ay

ohyhhh masallah masallah ne guzel haberler bunlar masallah cok sevindim allah saglikla kucaginiza lamayida nasip etsin insallah

günaydııınnnn..
mıyopıciiim benım kan hapım ferrum..
magnezyum hapım magnavital..
bıde mıde yanmasını önlemek ıcın gavıscon dıye bı surubum var..tabı ben sütle gecırmeye calısıyorum bunu..

neyse nts'ye baglanan hamişler..
nasıl oluyor o? dıcem ama ben yıne cevap gelene kadar arastıriim sıteden

MaŞallah cnm çok sevindim bak ne güzeL ilerliyosun

Nasıl korkuodun ilki gibi oLcak diye bak şimdi bebişinin cinsiyetini bile öğrencen nerdeyse..SAnırım sen kız istiyorsun Rabbim hayırLı eyLesin cinsiyeti ne olursa olsn..

Bizde bugün doktora gitcektik güya eşime sipermiyogram çekip aşılama için ön görüşme yapacaktık..ama eşim sperm testi için cinsel perhize uymadığı için erteledik malesef

Bi yandan da bugün incir kürüne başladım..Tadı kötü değil çok şekerli sadece..En azından soğan küründen iyidir..

Bu incir kürünüde annemin ısrarları yüzünden deniyorum..yoksa kürlerden de sıkıldım artık..neyse zararı yok sonuçta hatta biraz kilo aldırıyomuş ..

Bakalım hayırlısı artık bidahaki adet tarihim yılbaşı büyük ihtimal .. bu sene benim için çok güzel geçmedi ..yeni sene inş hayırlı uğurlu gelir..bebekli gelir

ohyhhh masallah masallah ne guzel haberler bunlar masallah cok sevindim allah saglikla kucaginiza lamayida nasip etsin insallah

Canlarım hepinize teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Eslemcim hakkaten ilk başlarda nasıl korkuyordum ya bişi olursa diye. Çok şükür Rabbime ilk 3 ayı bitirdik inşallah riskimizde bitti inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin, hayırlı evlatlar nasip etsin. Kız olmasını istiyorum ama erkek olursada üzülmem. Allahın izniyle 2.-3.çocuklarda diğer cinsiyetten olur inşallah

hayırlı olsun gızzz:)) hehe kızçe yagmuru var topıcde :)) ohh masallah oh masallahhhhhhhh

ben en fazla yarım saat kırkbeş dk yürüyebiliyorum
sonra hemen mola vermem lazım
dr umda oyle demişti, en fazla yarım saat yürü sonra 15dk dinlen diye
normal galiba sanırım

hadi gözünüz aydın miyopicim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
erkek dönemi geçti artık gelen bebişler kız maşallah
inşallah diğer arkadaşlarımız da hamile kalıp yetişecek bize
ben hala kullanıyorum kan hapını
gyno lu bi şeydi ama tam adını hatırlamıyorum
ayrıca kalsiyumum magnezyumum var
midem için gavisconum
baş ağrılarım olduğu zaman minosetim var
birde iltihap belası çıktı başıma
avuç avuç ilaç içiyorum
usanç geliyor bazen

anaaaaaam anaaaaammm bugunde herkesler burdaymışş..
az yavas yazın kızlar..gecmısı oku oku bıtıremedım yaaaa

ufff cumartesı mısafır var ,,accuk agır tıplemesınden

dıom yapam su boregı ,sonrada ya carsaf boregı edecem yada arnavut boregı ,
tatlı olarak dıom kadayıflı muhallebı edım ,,kavrulmus kadayıfım var ,,
bı cesıt daha tatlı etmem lazım ama ne edecem bulamadım
salata olarak bulamadım bıse off offfffff menu olusturamadım nıyeyse

cıdden he dagıldık tatılde deıl

Bende eski sayfalarımızı okuyodum şimdi..Ne günlerdi bea..Ne çok konuşuyomuşuz

Sabah toplanırdık ..Sonra evi toplamak için dağılırdık sonra yine toplanırdık taaki kocişler baskın yapana kadar

Güzel günlerdi..Ama her güzel şeyin de bi sonu var tabi..

Şimdi öyle değiliz çünkü ozaman hiçbirimiz hamile değildik hepberaber hamile kalma çabası vardı gırgır vardı..Şimdi bi çoğumuz hamile kaldı .. farklı topiclere kayanlar oldu : ) sadece arada girip bi cümle yazıp çıkanlar oldu..hamile kalamayıp kendini başka yerlere atanlar..işe başlayanlar .. vs..

Ama hayatın kanunu bu hiçbişey sürekli aynı seyirinde gitmez ki

cıdden he saatlerce dururduk :)))))

evet o kayma kısmına katılıom ,,,sıtem edelım bu gebelere :))))))))))) bırakıolar bızı
oyle canım tabıkı ama yınede kopmadık daha bırbırımızden :)))
sen napıon nasıl gıdıo bebek calısmaların,,asılama nıyetın vardı

Sadece gebelerde deil gebe kalamayıp kayanlarda oldu ama neeeyyysee artıkın : )

€wt cnm aşılama için değerlerimiz uygunsa inş düşünüyoruz bakalım doktor ne dicek..

Randevuyu ertelemek zorunda kaldık..eşim sperm testi için 3 gün cinsel perhis yapması lazım ayıptır sülemesi ..pazartesiye kaldı artık..

Sen napiyosun nedir son durumlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…