Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bak bak sapık hatuna hele : ) konu ekşın olunca hemende nasıl damlıyor : )) uzmanlık alanı yaa

Sahi ha bu kız nereyadur yaa hiç gelmeyiiii

anladım ınsallah sonuc verır:)) desene pazartesı gelmez sımdık,,

ya ben ıste gıttım doktora o da dedı sende pko yok,cıkolata kıstımde 1.7 cm e dusmus artık o normal bı kıst dedı cıkolata denemez dedı ,,mıyomda 1 cm dı onu bana demesen bben sana demezdım dedı cunku denmesının anlamı yok dedı ,,carsamba gıttım tekrar kontrole bırlıkdelık gunlerını soyledı sag kasıgımda agrı vardı sabahdan oglen doktora gıttıgımde sancım gectı doktor dedı yımırtlıon :)) ıste bakalım Allahın ıznıyle doktor yumurta takıbıne gırdı eger adet olmazsam ınsallah tabı ayın sonunda gebelık testı yaptır dedı ama adet olursam kı olmam ınsallah adetın 3.gunu gel dedı bakalım hayırlısı artık nasıbımız ınsallah tez vakıttırde hep beraber kavusuruz kuzulara:))

anaaaaaam anaaaaammm bugunde herkesler burdaymışş..
az yavas yazın kızlar..gecmısı oku oku bıtıremedım yaaaa
hahahha süpermiş bugün eğitimdeydim veee pcim bozuldu onu yaptılar giremedim

len bir masama geçimmmmmm varyaaaa :)))))))))))

OoOo sende durumlar çok güzel ozaman maşallah diyelim çikolata kistinden de kurtulmuşsun demekki..

Aslında boş durma soğan kürü yap..ya da incir kürü yap ..hazır bi sorun yok rahim temiz işi hızlandır : )

Ozaman senden umutluyuz bu ay inş..kaldır artık tüp avatarını sen bizden deilsin : )

Şimdi seni sadece muayene ediyor dimi gelişimine bakıyor..bunun dışında klomen ya da çatlatma iğnesi falan yok sanırım he ?

ya ben mutffak camını sıldım bugun bıraz sogukda kaldım sanırım kaptım sıfayı,
yanaklarım kızardı usuom ,,uff ya mısafır gelcek hasta olmıyım,,
ben ıhlamır kaynatmaya gıdıom ıyı gelır kıvı de var onlarıda yıyım barı
uff bıde tarhana corbası yapım en ıyısı dıme ,,ıyı gelır ,,
kocamda gelır bı saat sonra salatada yapım barı aman marul mu ayıklıcam sımdık
neyse ya havuc salatası yapım ben :)))
ben cıkıom dıkkat edın kendınıze

hee kaldırmıcam avatarımı :))) hayat bu bellı olmas kı :)) konu ben ısem her an yenı seyler cıkabılır :)))

yanı vermedı catlatma ıgnesı yada klomen hıc sormadım acıkcası aklıma gelmedı,sanırım adet olursam adetlı cagırmasının sebebı o ,galıba bı sonrakı ay klomen falan verır heralde,,
ya sogan kuru edecekdım ama gece kaldım adetım gecen hafta carsamba bıttı ,oyle kaldı yapmadım yanı yarın ıste 10 gun olmus oluyo adet bıtelı

Benimde dün günüm vardı atlattım çok şükür .. bi sarma yapmışım parmaklarını yalıcaklardı nerdeyse bi börek etmişiiim hamurunu elcaazlarımlan açtım..anaam bende becerikli karı olmaya başladım hee anacum hala inanmasada : ))

neyse yavru sen git yat madem bende çıkayım kociş gelmek üzeredir..

ya zaten zamanla ogrenıos kı ,,sonucda yapa yapa ogrencez:)))) bende kara lahana pısıremıodum evlendıgımde sımdı ıse kocam her hafta ıstıo :))
tamam canım gorusuruz:)) perhıze uymayı unutmayın

Canlar yazayım cıkayım ben de kımsecıkler yok zaten
bu hafta nedendır bılmem bı yorgunluk bı halsızlık sabah kalk okula gıt gel akşama kadar ev işi toplrlama yemek akşam kociş gelsın ye bıraz otur güm yatağa
Haftaya da salı halamlar gelıyo dünürü oğlu gelini almanyadan gelıyolar 10 gunlugune yatılı.Giremeyebılırım o yuzden hbr vereyım dedım evım bomba atılmıs gıbı cumartesı pazar yandım anam yandımm ince ince temızlemem lazımm
bu arada kızlarr yasınlere arar verdık gıbıme gelıyo hadı baslayalım artıkkkk
Bı kac gundur bebişler cıkıyo hep karsıma dolmusta tranvayda yolda sokakta ve ben kendımı bıraz buruk hıssetmeye basladım Allahtan hayırlısı rabbımın vardır bır bıldıği elbet
Öpüyorum hepınızı Allaha emanet olun

Günaydın miyopicim. tesadüfmü bilmem ama bu sene gerçekten kızlar baskın. benim her duyduğum hamile kendimde dahil kız :). tabi Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin. ama gönlüne göre olmasına sevindim. benim doktorda kayrada sadece 2 li testi yaptırmıştı. şimdide öyle. 3 lü, 4 lü istemiyor devamını. tabi 35 i falan geçen hamileliklerde daha titiz davranıyorlar. sende en iyisini yapmışsın.
kan hapı hepsi aynı sayılır. ben şu an maltofer kullanıyorum vanilyalı tadı ama çok tatlı. komferde kullandım onun dağ çileği aroması birde şişesi daha büyük diğerlerine göre. bu seferde eczacı elinde vegaferon varmış onu verdi daha başlamadım ona. aç içeceksin. ve çay,süt gibi şeyler almayacaksın ardından.
tetanoz aşın 5 doz sanırım doğumdan önce 2 devamı doğumdan sonraya denk geliyor. benim son dozlar 2. hamilelikle çakıştı :)
ağrı kesici veya ilaç almaya bende tasvip etmiyorum her ne kadar doktorlar bişey olmaz desede. benimde bu aralar baş ağrılarım çoğaldı sanırım sinüzitten ama idare ediyorum işte. çay, kahve gibi şeyleri sürekli içip ara verdiğinde baş ağrısı yapabiliyor malum kafein bağımlılık yapıyor. ayrıca nescafe az bir miktarda olsa alkol içeriyor. eşimin amcasının oğlu kahve içip trafiğe takıldığında alkolmetrede açıkmış ağzına alkol sürmez oysa. tabi kan testinde doğrusu çıkmış. ama türk kahvesi arada iyi diyorlar.
uçak yolculuklarında havayollları doktor izni istiyor sanırım yola çıkmadan araştır mağdur olma oralarda.

ay ne çok konuştum sabah sabah :))) napım kimsede yok zaten

kramp oluyormu ki millancım. bana sordu doktor ben yok dedim vermedi bişey zaten elevit kullanıyorsan o multivitamin ya hepsini içeriyor. vitaminde olsa fazlası zarar. benim kansızlığım yokmuş demir şurubunu bile bırakmayı düşünüyorum..
nst son aylarda başlıyor kalbine bakarken bant takıyorlar ya göğüse onun gibi karnına takıyorlar çocuğun kalp düzenini takip ediyorlar. son ay her hafta bakılıyor sanırım hatta son 1 haftada daha sık olsa gerek. normal doğum odasına girdiğindede direk bağlıyorlar zaten. benim öyle olmuştu.

Günaydın canım;

Kan hapını tok al dedi eczacı. Açmı almak gerekiyor? Başağrısının neden olduunu çözemedim ben ya. Eskidende çok çay kahve içmezdim sadece arada türk kahvesi içiyorum. Neskafeyi oldum olası sevmem şimdide içmemeye dikkat ediyorum, sen alkol olayını söyledikten sonra hiç ağzıma almam inşallah. Geçenlerde canım istedi aslında sütlü neskafe ama işyerinde süt olmadığı için içmemiştim evdede yok zaten neskafemiz. Kaldı öle, yoksa içecektim yani nerdeyse

Uçak içinde sordum, daha çok küçük zaten sıkıntı olmaz dedi, uçaktakilerede ben sölemesem nerden anlicaklarki, karnım yok bişi yok. Doktor raporunu 7-8 aylarda istiyorlar sanırım hatta bazısı 8.aydan sonra kabul etmiyor galiba.

Tetanozdan da korkuyorum aslında ama el mahkum olucaz yapcak bişi yok. Neyseki daha şubata çok var

kızlaar ben cıkıorum yarın mısafır gelcek,bırazdan pazara gıtcem sonra evı temızlerım,,bı ıkı hazırlık edıcem sonra ,,aralarda gelmeye calısırım ,,kendınıze dıkkat edın opuom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…