günaydın canım.maşallah oğluşuna tosuncuk olmuş :) annesi iyi bakmış demekki.nts ye ben 2.kez girdim 32.haftadan itibarende her kontrolde nts ye gönderiyolarmış.bize ilişki yasağıgelmedi tam gaz devam :) ama koca göbişten dolayı haraketlerim kısıtlı tabi onu da idare ediyoruz artık.
Sadece gebelerde deil gebe kalamayıp kayanlarda oldu ama neeeyyysee artıkın : )
wt cnm aşılama için değerlerimiz uygunsa inş düşünüyoruz bakalım doktor ne dicek..
Randevuyu ertelemek zorunda kaldık..eşim sperm testi için 3 gün cinsel perhis yapması lazım ayıptır sülemesi ..pazartesiye kaldı artık..
Sen napiyosun nedir son durumlar ?
hahahha süpermiş bugün eğitimdeydim veee pcim bozuldu onu yaptılar giremedimanaaaaaam anaaaaammm bugunde herkesler burdaymışş..
az yavas yazın kızlar..gecmısı oku oku bıtıremedım yaaaa
hahahha süpermiş bugün eğitimdeydim veee pcim bozuldu onu yaptılar giremedim
len bir masama geçimmmmmm varyaaaa :)))))))))))
anladım ınsallah sonuc verır:)) desene pazartesı gelmez sımdık,,
ya ben ıste gıttım doktora o da dedı sende pko yok,cıkolata kıstımde 1.7 cm e dusmus artık o normal bı kıst dedı cıkolata denemez dedı ,,mıyomda 1 cm dı onu bana demesen bben sana demezdım dedı cunku denmesının anlamı yok dedı ,,carsamba gıttım tekrar kontrole bırlıkdelık gunlerını soyledı sag kasıgımda agrı vardı sabahdan oglen doktora gıttıgımde sancım gectı doktor dedı yımırtlıon :)) ıste bakalım Allahın ıznıyle doktor yumurta takıbıne gırdı eger adet olmazsam ınsallah tabı ayın sonunda gebelık testı yaptır dedı ama adet olursam kı olmam ınsallah adetın 3.gunu gel dedı bakalım hayırlısı artık nasıbımız ınsallah tez vakıttırde hep beraber kavusuruz kuzulara:))
ehh gorecez bakalım masana gectıgın gunlerı
OoOo sende durumlar çok güzel ozaman maşallah diyelimçikolata kistinden de kurtulmuşsun demekki..
Aslında boş durma soğan kürü yap..ya da incir kürü yap ..hazır bi sorun yok rahim temiz işi hızlandır : )
Ozaman senden umutluyuz bu ay inş..kaldır artık tüp avatarını sen bizden deilsin : )
Şimdi seni sadece muayene ediyor dimi gelişimine bakıyor..bunun dışında klomen ya da çatlatma iğnesi falan yok sanırım he ?
ya ben mutffak camını sıldım bugun bıraz sogukda kaldım sanırım kaptım sıfayı,
yanaklarım kızardı usuom ,,uff ya mısafır gelcek hasta olmıyım,,
ben ıhlamır kaynatmaya gıdıom ıyı gelır kıvı de var onlarıda yıyım barı
uff bıde tarhana corbası yapım en ıyısı dıme ,,ıyı gelır ,,
kocamda gelır bı saat sonra salatada yapım barı aman marul mu ayıklıcam sımdık
neyse ya havuc salatası yapım ben :)))
ben cıkıom dıkkat edın kendınıze
Benimde dün günüm vardı atlattım çok şükür .. bi sarma yapmışım parmaklarını yalıcaklardı nerdeysebi börek etmişiiim hamurunu elcaazlarımlan açtım..anaam bende becerikli karı olmaya başladım hee anacum hala inanmasada : ))
neyse yavru sen git yat madem bende çıkayım kociş gelmek üzeredir..
Günaydınlar millet;
Önce benim haberlerimi vereyim; Bugün doktora gittik, bebişimizi gördük. Ayy ilk defa bu kadar net olarak gördüm. Ayakları elleri Allahıma şükürler olsun, sağlıklı bir şekilde gördük. Ense kalınlığını ölçtü. Sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti tam emin olmamakla birlikte kız gibi duruyor dedi. Allahım çok mutlu oldum ne yalan söyleyeyim. Ama erkek olursada sıkıntı yok Rabbim hayırlı evlat versin diye duamız.
7-8 ocakta 4lü test için çağırdı bende sadece down sendromuna mı bakılıyor dedim, doktorda evet dedi, down sendromu çıksada aldırmicam dedim o yüzden yaptırmasak olurmu dedim. Olur dedi, eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi. Ozaman bi ay sonra gel cinsiyetine bakalım dedi. 12 hafta + 5günlükmüş. 3 ayı atlattık Rabbime şükürler olsunki.
Kan hapı verdi, Vegaferon adında. Hamileler siz ne kullandınız? Tetanoz aşısını sordum 20.haftada dedi. Şubata denk geliyor oda. Hemen not aldım, unutmayayım diye. Baş ağrılarımı sordum, gebelik yapmaz ama birçok gebenin başağrısı oluyor dedi, ağrı kesici yazdı minoset. Ama ben içmeyi düşünmüyorum, sadece evde bulunsun diye aldım. Annemde çok çabuk sinirleniyorsun ya ondan oluyor heralde dedi bana. Kahve içince biraz geçiyor, ağrıdığı zaman Türk kahvesi içiyorum bende o gün içmediysem.
Onun dışında, uçak yolculuğunu sordum belki izine gideriz diye, sıkıntı olmaz dedi. Başkada bişi yok. Gelecek ay cinsiyeti kesinleştirecez artık. Ayy busefer çok mutlu ayrıldım, çok güzel gördüm bebişimi. Allahım nazarlardan saklasın
Canım inşallah hamile kalırsın iyi değerlendir bugünleri. Bu ay olmasada sıkıntınız yok Allaha şükür, kafaya takıcak bi problem yok. İnşallah olucak bu ay
günaydııınnnn..
mıyopıciiim benım kan hapım ferrum..
magnezyum hapım magnavital..
bıde mıde yanmasını önlemek ıcın gavıscon dıye bı surubum var..tabı ben sütle gecırmeye calısıyorum bunu..
neyse nts'ye baglanan hamişler..
nasıl oluyor o? dıcem ama ben yıne cevap gelene kadar arastıriim sıteden
günaydınnnn kızlar hayırlı cumalar...
Günaydın miyopicim. tesadüfmü bilmem ama bu sene gerçekten kızlar baskın. benim her duyduğum hamile kendimde dahil kız :). tabi Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin. ama gönlüne göre olmasına sevindim. benim doktorda kayrada sadece 2 li testi yaptırmıştı. şimdide öyle. 3 lü, 4 lü istemiyor devamını. tabi 35 i falan geçen hamileliklerde daha titiz davranıyorlar. sende en iyisini yapmışsın.
kan hapı hepsi aynı sayılır. ben şu an maltofer kullanıyorum vanilyalı tadı ama çok tatlı. komferde kullandım onun dağ çileği aroması birde şişesi daha büyük diğerlerine göre. bu seferde eczacı elinde vegaferon varmış onu verdi daha başlamadım ona. aç içeceksin. ve çay,süt gibi şeyler almayacaksın ardından.
tetanoz aşın 5 doz sanırım doğumdan önce 2 devamı doğumdan sonraya denk geliyor. benim son dozlar 2. hamilelikle çakıştı :)
ağrı kesici veya ilaç almaya bende tasvip etmiyorum her ne kadar doktorlar bişey olmaz desede. benimde bu aralar baş ağrılarım çoğaldı sanırım sinüzitten ama idare ediyorum işte. çay, kahve gibi şeyleri sürekli içip ara verdiğinde baş ağrısı yapabiliyor malum kafein bağımlılık yapıyor. ayrıca nescafe az bir miktarda olsa alkol içeriyor. eşimin amcasının oğlu kahve içip trafiğe takıldığında alkolmetrede açıkmış ağzına alkol sürmez oysa. tabi kan testinde doğrusu çıkmış. ama türk kahvesi arada iyi diyorlar.
uçak yolculuklarında havayollları doktor izni istiyor sanırım yola çıkmadan araştır mağdur olma oralarda.
ay ne çok konuştum sabah sabah :))) napım kimsede yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?