kızlaar ben cıkıorum yarın mısafır gelcek,bırazdan pazara gıtcem sonra evı temızlerım,,bı ıkı hazırlık edıcem sonra ,,aralarda gelmeye calısırım ,,kendınıze dıkkat edın opuom
Günaydın canım;
Kan hapını tok al dedi eczacı. Açmı almak gerekiyor? Başağrısının neden olduunu çözemedim ben ya. Eskidende çok çay kahve içmezdim sadece arada türk kahvesi içiyorum. Neskafeyi oldum olası sevmem şimdide içmemeye dikkat ediyorum, sen alkol olayını söyledikten sonra hiç ağzıma almam inşallah. Geçenlerde canım istedi aslında sütlü neskafe ama işyerinde süt olmadığı için içmemiştim evdede yok zaten neskafemiz. Kaldı öle, yoksa içecektim yani nerdeyse
Uçak içinde sordum, daha çok küçük zaten sıkıntı olmaz dedi, uçaktakilerede ben sölemesem nerden anlicaklarki, karnım yok bişi yok. Doktor raporunu 7-8 aylarda istiyorlar sanırım hatta bazısı 8.aydan sonra kabul etmiyor galiba.
Tetanozdan da korkuyorum aslında ama el mahkum olucaz yapcak bişi yok. Neyseki daha şubata çok var
kramp oluyormu ki millancım. bana sordu doktor ben yok dedim vermedi bişey zaten elevit kullanıyorsan o multivitamin ya hepsini içeriyor. vitaminde olsa fazlası zarar. benim kansızlığım yokmuş demir şurubunu bile bırakmayı düşünüyorum..
nst son aylarda başlıyor kalbine bakarken bant takıyorlar ya göğüse onun gibi karnına takıyorlar çocuğun kalp düzenini takip ediyorlar. son ay her hafta bakılıyor sanırım hatta son 1 haftada daha sık olsa gerek. normal doğum odasına girdiğindede direk bağlıyorlar zaten. benim öyle olmuştu.
bu arada gunaydın kızlarr..
kocam gıdınce yıne gelcem..suan kacamak gırdım..
ama su demır hapı konusunda bı anlasmaya varın..
çunku benımde kafam karısık o konuda..
ben bu aya kadar hep ac karna ıcıyordum..
bu ay ezcacı ılacın ustune tok karna demıs..bende tok ıcmeye basladım..
ama demırın emılımını azaltan cok besın var..mısal süt ıctıkten sonra ılacı ıcemezsın..
sankı ac karna ıcmek daha mantıklı..
sadece hap olarak çözulur gıder ıste..bıseyle etkılesıme gırmeden..
ama bılmıyorum bende naapcamı
ben aç diye biliyorum demirin emilimini arttırmak için zararı olmayabilir tok alıncada ama alabilirsen aç al bence. sana bir kaç yerde önereyim. oku bi
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...8180-gynoferon-kullanan-varmi-arkadaslar.html
DEMİR MİNERALİ: KANDA DEMİR-FERRITIN EKSİKLİĞİ, KANSIZLIK VE DEMİR İLAÇLARININ KULLANIMI - Prof.Dr.Metin ÖZATA
evet şuan kimse anlayamaz ama o alışveriş merkezlerinde falan bulunan makinelerin içindende geçmemen gerekiyor sanırım havaalanlarındada var hiç gitmedim ama.
nstyı arastırdım evet öyle yapılıyormus..
ooff son zamanlar paso hastaneye mı gıtcem yaniii..
yolda dogururum artık
ya benım ayagıma kram gırmıyorda..
gece uyurken nıyeyse gerılme hareketı yapıyorum sanırım..
işte o an bacagımın kası öyle bı cekılıyorkı..
o sıddetlı kasılmayla uyanıyorum..ova ova bı hal oluyorum..
ıste bu ay oldu bende bu..daha once yoktu oyuzden magnezyum vermemıstı doktorum..
şimdi sikayetım baslayınca hemen söyledım oda verdı..
magnezyum eksıklıgı de cok onemlı bıseymıs megersem..netten arastırmıstım..
cocukta bıle anneden dolayı o eksıklık yasanıyor ve ani ölumler oluyormus..
oyuzden korkuma gıttım hemen söyledım..
yoksa kan hapımdan baska bıse ıcmemm ben..zaten ılac ıcmeye karsı bırıyımdır
hayırlı cumalar kızlar günaydın hepinize :) millancım o magnezyumu sakın ihmal etme bende de senin gibi oldu gece gerilme haraketi istem dışı oluyordu sonrasında da bacağımda damar çekiliyodu doktor sordu zaten kramp var mı diye bende anlattım magnezyum verdi ilk zamanlar akşam yatmadan bir tane içtim ama sonraları yetmemeye başladı nts de kasılmalar görülünce doktor ikiye çıkardı sabah akşam içiyorum şimdi.demir hapını da içebilirsen aç karnına iç sabahları bana hep öyle verdiler ve içtiğinde yarım saat boyunca süt ve süt ürünleri tketmemen gerekiyo emilimini azaltıyomuş.çayla falan da birlikte içme dedi doktor.
ben bilemedim tatlım neden olduğunu...yaa kızlar sabah kalktım koltugun bı kenarını boydan boya sıldım leke olmustu..
o andan ıtıbaren karnımın sol alt kısmında hareket edınce bı sancı oluyor..
bebek hareket halınde suan..ılk once ona bıse oldu sandım ama..
nıye gecmıyorkı bu agrı:S
demır hapının prospektusunu okudum orda tok karna yazıyor..
puff bende en ıyısı aksam yemegıyle yatma vaktı arasında ıcım..
ozaman ne ac oluyorum ne tokhemde bıse yememıs olurum..
yaa bu magnezyum gunde 2 adet ıcılebılıyorsa bende mı oyle ıcesem..
cunku zaman zaman o kasılmalarım devam edıyor..
aklıma gelmısken sımdı ıcım..aslında ben hergun ıcmeyı ıhmal edıyorum bazen..
önce hergun ıcmeyı bı ogreniiim..sonra 2 ye cıkarırım yetmezse
yaa kızlar sabah kalktım koltugun bı kenarını boydan boya sıldım leke olmustu..
günaydın kızlar...hayırlı cumalar..
dün regl olmaya başladım..ama adet düzenim biraz bozuldu gibi ...bi kaç gün sarkmalar oluyor..neyse..bu regl den sonra korunma yok..inşallah doğru düzgün gelir sıpam..
ayrıca cumanız mübarek olsun....
yaa kızlar sabah kalktım koltugun bı kenarını boydan boya sıldım leke olmustu..
kizlar nirdesinizzzz yaaaa size bisiii sorcam ama nasil sorsam bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?