Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben aç diye biliyorum demirin emilimini arttırmak için zararı olmayabilir tok alıncada ama alabilirsen aç al bence. sana bir kaç yerde önereyim. oku bi
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...8180-gynoferon-kullanan-varmi-arkadaslar.html

DEMİR MİNERALİ: KANDA DEMİR-FERRITIN EKSİKLİĞİ, KANSIZLIK VE DEMİR İLAÇLARININ KULLANIMI - Prof.Dr.Metin ÖZATA

evet şuan kimse anlayamaz ama o alışveriş merkezlerinde falan bulunan makinelerin içindende geçmemen gerekiyor sanırım havaalanlarındada var hiç gitmedim ama.

nstyı arastırdım evet öyle yapılıyormus..

ooff son zamanlar paso hastaneye mı gıtcem yaniii..
yolda dogururum artık

ya benım ayagıma kram gırmıyorda..
gece uyurken nıyeyse gerılme hareketı yapıyorum sanırım..
işte o an bacagımın kası öyle bı cekılıyorkı..
o sıddetlı kasılmayla uyanıyorum..ova ova bı hal oluyorum..
ıste bu ay oldu bende bu..daha once yoktu oyuzden magnezyum vermemıstı doktorum..
şimdi sikayetım baslayınca hemen söyledım oda verdı..
magnezyum eksıklıgı de cok onemlı bıseymıs megersem..netten arastırmıstım..
cocukta bıle anneden dolayı o eksıklık yasanıyor ve ani ölumler oluyormus..
oyuzden korkuma gıttım hemen söyledım..
yoksa kan hapımdan baska bıse ıcmemm ben..zaten ılac ıcmeye karsı bırıyımdır

bu arada gunaydın kızlarr..
kocam gıdınce yıne gelcem..suan kacamak gırdım..
ama su demır hapı konusunda bı anlasmaya varın..
çunku benımde kafam karısık o konuda..
ben bu aya kadar hep ac karna ıcıyordum..
bu ay ezcacı ılacın ustune tok karna demıs..bende tok ıcmeye basladım..
ama demırın emılımını azaltan cok besın var..mısal süt ıctıkten sonra ılacı ıcemezsın..
sankı ac karna ıcmek daha mantıklı..
sadece hap olarak çözulur gıder ıste..bıseyle etkılesıme gırmeden..
ama bılmıyorum bende naapcamı

miyopi için yazmıştım millancım. ben aç içiyorum aç tavsiye ediyorum emilim bakımından. tabi aç içip hemen arkasına emilimi azaltacak çay,süt gibi şeylerde içmeyeceksin sabah içemiyorsanız ben 11 gibi öğle yemeğinden önce içiyorum. sonuçta yine aç oluyorum.

Canım saol bilgilendirme için. Ozaman bende gece yatarken içerim. Hem aç gibi oluyorum hemde üstüne bişi yeme şansım yok Birde ben o güvenlik kapılarından falan hiç geçmiyorum zaten hamile olduğumdan beri. Söyleyince kimse bişi demiyor zaten. Bayramdada uçak yolculuğu yapmıştım ben zaten, ozamanda söyledim geçmedim kapıdan kadın polis elle arama yaptı sadece.

hayırlı cumalar kızlar günaydın hepinize :) millancım o magnezyumu sakın ihmal etme bende de senin gibi oldu gece gerilme haraketi istem dışı oluyordu sonrasında da bacağımda damar çekiliyodu doktor sordu zaten kramp var mı diye bende anlattım magnezyum verdi ilk zamanlar akşam yatmadan bir tane içtim ama sonraları yetmemeye başladı nts de kasılmalar görülünce doktor ikiye çıkardı sabah akşam içiyorum şimdi.demir hapını da içebilirsen aç karnına iç sabahları bana hep öyle verdiler ve içtiğinde yarım saat boyunca süt ve süt ürünleri tketmemen gerekiyo emilimini azaltıyomuş.çayla falan da birlikte içme dedi doktor.

günaydın kızlar...hayırlı cumalar..
dün regl olmaya başladım..ama adet düzenim biraz bozuldu gibi ...bi kaç gün sarkmalar oluyor..neyse..bu regl den sonra korunma yok..inşallah doğru düzgün gelir sıpam..
ayrıca cumanız mübarek olsun....

demır hapının prospektusunu okudum orda tok karna yazıyor..
puff bende en ıyısı aksam yemegıyle yatma vaktı arasında ıcım..
ozaman ne ac oluyorum ne tok hemde bıse yememıs olurum..

yaa bu magnezyum gunde 2 adet ıcılebılıyorsa bende mı oyle ıcesem..
cunku zaman zaman o kasılmalarım devam edıyor..
aklıma gelmısken sımdı ıcım..aslında ben hergun ıcmeyı ıhmal edıyorum bazen..
önce hergun ıcmeyı bı ogreniiim..sonra 2 ye cıkarırım yetmezse

yaa kızlar sabah kalktım koltugun bı kenarını boydan boya sıldım leke olmustu..
o andan ıtıbaren karnımın sol alt kısmında hareket edınce bı sancı oluyor..
bebek hareket halınde suan..ılk once ona bıse oldu sandım ama..
nıye gecmıyorkı bu agrı:S

ben bilemedim tatlım neden olduğunu...
azcık uzan bakalım..geçer inşallah

kendine göre 2 ye çıkarma canım herşeyin fazlası zarar bana doktor verdi o da kasılma göründü diye nts de.magnesyumu verirken en çok ne zaman kasılman oluyo demişti gece uykuda gerilirken oluyo dedim o zaman yatmadan önce iç dedi.yani sen sabah içiyosun ya o yüzden gece devam edebilir akşam yatmadan iç.bide aksatma etkisini görmezsin.benim ilk kullanmaya başladığımda da oldu ama sonrasında olmadı hele şimdi hiç yok.

Canım biraz dinlen, yorma kendini bugün başka işlerle.

hayırlı cumalar canım inşallah bebişin en hayırlı zamanda gelir evinize.ben cuma günleri hep cuma duası okudum bitince duamı ettim hayırlı sağlıklı bebekler istedim allahtan.ve hep diyorum canım ilişkiye girmeden sen ve eşin sağlıklı sıhatli evlatlarımız olur inşallah diye dua edip başlayın ben yaptım.kuzenim söylemişti o da 6 ay hamile kalamadı böyle diyerek mi allahım uygun gördü ondan mı sonunda hamile kaldı aralığın sonunda doğumu var hayırlısıyla.sende elinden geleni yap canım.içinden geldiği gibi bile dua etsen rabbim duyar mutlaka.

kendini yoruyorsun canım o onun işareti bazen bebişler bizi düşünüyo yorulunca mutlaka bir yerimizde ağrı oluyo sancılar normal artık bu saatten sonra :) dinlen iyice geçer mutlaka

hayirli cumalar kizlar
nassiniz bakem pek kimseler yok gibi ama bende anca gelebildim napam....
dun troid icin kontrolum vardi tum tahlilere falan herseye bakti doktor herseyin normal ama stres yapip kafaya takarsa olmaz dedi bu kadin hic sinirlenmicek dedi eve gelince sinir etti beni bende patladim onaaaasonra sakinlesince alisverise gittik gezdik yatiya geldik eve

ah muzmut bi de bişey yazdıktan sonra pcnin başında olsan çok iyi olacak 10 dk dır senin cvp yazmanı bekliorum burda ..

neyse umarım sıkıntılı bişeyin yoktur..artık gördüğünde yazarsın..benim şimdi çıkmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…