ne kizisen yaaa ben hasas bir cocukumah muzmut bi de bişey yazdıktan sonra pcnin başında olsan çok iyi olacak 10 dk dır senin cvp yazmanı bekliorum burda ..
neyse umarım sıkıntılı bişeyin yoktur..artık gördüğünde yazarsın..benim şimdi çıkmam lazım..
ne kizisen yaaa ben hasas bir cocukumya sey hani bu eksinla ilgili bole basta istiyom hatta bazi zaman odunun aklini ben celiyom ama son zamanlarda faaliyete gecince birden istegim gidiyo kafam dagiliyo sanki isteyen ben degilmisim gibi zorla oluyomus gibi soguyom birden neden bole oluyo anlamadim sizce neden olabilir?
şimdi evladım ekşını yapmak ıcın yapma..
cocuk olsun dıye yapma..ki sen ateslıyosan zaten aklından bunları cıkarıp işe baslıyorsun demektır..
ama sonradan elektrık tellerınde bı sorun oluyor baglantı kopuyor demekkı..
neden? cunku bılınc altında sureklı bı amac ugruna bu işe baslamak yatıyor..
çözum olarak ıse basladıgında sureklı kendını ateslıcek seyler dusun..
aklın baska yerlere ucup gıtmesın,kocana ve o olaya konsantre ol..
zevk aldıgın noktalardan olaya devam et..kopmasına ızın verme baglantının
sevgılerımle millan dümen
sevgili millan dumenşimdi evladım ekşını yapmak ıcın yapma..
cocuk olsun dıye yapma..ki sen ateslıyosan zaten aklından bunları cıkarıp işe baslıyorsun demektır..
ama sonradan elektrık tellerınde bı sorun oluyor baglantı kopuyor demekkı..
neden? cunku bılınc altında sureklı bı amac ugruna bu işe baslamak yatıyor..
çözum olarak ıse basladıgında sureklı kendını ateslıcek seyler dusun..
aklın baska yerlere ucup gıtmesın,kocana ve o olaya konsantre ol..
zevk aldıgın noktalardan olaya devam et..kopmasına ızın verme baglantının
sevgılerımle millan dümen
yok iste onun icin olsa duzene saatine falan dikkat ederdim ki su anda dimirtlama donemimde degilim yani kafaya takcak bisey yok niye bole oluyo bende anlamadim kocamda gecen gun sizin gibi dusunup beni damizlik okuz olarak kullaniyosun diye kizdiBende millana katılıyorum. Çocuk için yaptıın aklına gelip kopuyorsundur. Onu düşünme, zevk almaya bak
millan dr a sor oyle artır magnezyumuyaa kızlar sabah kalktım koltugun bı kenarını boydan boya sıldım leke olmustu..
o andan ıtıbaren karnımın sol alt kısmında hareket edınce bı sancı oluyor..
bebek hareket halınde suan..ılk once ona bıse oldu sandım ama..
nıye gecmıyorkı bu agrı:S
kızlar baktımda neredeyse 1 senedir folikasit ve vitamin içiyorum:::) 2 düşük derken 1 yıldır vitamin ağacı oldum..ama doktorun son verdiği pembe renkli vitamin var aprikopal mi neyse bitince almycam daha çok acayip kokuyor..hiç sevmem vitamin kokusunu...hamileyken midemi çıkarır bu...millan dr a sor oyle artır magnezyumu
ben bir gün kalsiyum bir gün magnezyum içiyordum
kramplardan gece uyuyamayınca günde bire çıkardı doktorum
ama ikisnin arası yakın olmayacak dedi
birbirlerini etkisiz hale getiriyormuş yakın aralıklarla içince
birini sabah birini yatmadan iç dedi
kasılmalarında artık normal canım
uzan dinlen ve kendini yorma artık
kızın annesini daha çok düşünüyo bak
arada bir olur öyle canımyok iste onun icin olsa duzene saatine falan dikkat ederdim ki su anda dimirtlama donemimde degilim yani kafaya takcak bisey yok niye bole oluyo bende anlamadim kocamda gecen gun sizin gibi dusunup beni damizlik okuz olarak kullaniyosun diye kizdi
kızlar baktımda neredeyse 1 senedir folikasit ve vitamin içiyorum:::) 2 düşük derken 1 yıldır vitamin ağacı oldum..ama doktorun son verdiği pembe renkli vitamin var aprikopal mi neyse bitince almycam daha çok acayip kokuyor..hiç sevmem vitamin kokusunu...hamileyken midemi çıkarır bu...
merys damadıma öpücük gönderiom kuzum:)
kızdığın zaman "vitaminsiz geliiiiiiiiiiiiiiinnn" dersindamadın da ellerini öpüyor canım
vitamini yine de bi sor dr a istersen.
gelinimiz eksik vitaminli olmasın
arada bir olur öyle canım
bende de oluyo bazen uzaklara dalıom,film şeridi geçiyor gözümden..
muz ye tatlım iyi gelir:103::103::103::103:
kızdığın zaman "vitaminsiz geliiiiiiiiiiiiiiinnn" dersin
1 senedir vitamin içiom artık vitamin fışkırır yavrumdan,yalnız yavrum çok nazlı kaynanası iğneliycek anasını
arada bir kaç ay ara verdiğim oldu tabii...ama saçlarıma yaradı daha çabuk uzuyolar..ben kansızım bide inşallah düzelmiştir daha çok et yemeye çalışıyorum bakalım..sabah canan karatay diye doktor var ya pekmez kan yapmaz diyo..bende yapar diye sulandırıp içiodum1 senedir iciyorsan bence senin vitamin depolari doludurne diye vitamin veriyolarki bana hic vermediler ben eksikmiyim leynn
arada bir kaç ay ara verdiğim oldu tabii...ama saçlarıma yaradı daha çabuk uzuyolar..ben kansızım bide inşallah düzelmiştir daha çok et yemeye çalışıyorum bakalım..sabah canan karatay diye doktor var ya pekmez kan yapmaz diyo..bende yapar diye sulandırıp içiodum
kızlar yaaa
bu yanda ki reklamlarda çıkan casual club ne ayak!!!
böyle saçma şey görmedim..yanlışlıkla tıkladım.."ihanet artık yasak değil" yazıyor..arkadaş sitesinin ötesinde bişey..evli çiftlerde olabiliomuş..hey Allah ım sen bizi koru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kadınlar kulübünde böyle reklamın yapılmasını beklemezdim
ben şu anda senin yazının yanında görüorm canım..Casual Clubo ne yaaaaa..
bende görunmuyor ama olayı anlıyamadım..
evlı cıftlerde olabılıyor derken?
çift olarak katılıp eş mı degıstırıyorlar ne?
yoksa fazla mı uctum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?