Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

arada bir olur öyle canım
bende de oluyo bazen uzaklara dalıom,film şeridi geçiyor gözümden..
muz ye tatlım iyi gelir:103::103::103::103:

yaa bu yıyecekler afrodızyak etkısı yapıyor mu gercekten..
bana sankı pek etkı etmıyor gıbı..
hanı o nıyetle yersem,kendı kendımı costurabılırım belkı ama
normalde de yıyoz sonucta hıc oyle duvara tırmanmıyorum..

bu modla,ruh halıyle,belkıde yıldızlarla ılgılı bısey bılemıyorum..
cunku herzaman istek olmuyor..
mısal şu dönem cok ısteksızım..
2 hafta önce kuduruyordum

ama şöylede bıse var..hıc ısteklı olup,yaparken ıstegım kacmadı..
bazen isteksız baslayıp,sonradan havaya gırdıgım oluyor..
bazende ölü gıbı oluyorum ama rol yapıyorum..naaapiiiiiiimm..
bıtsede kurtulsak hesabıııı

yukarda link attım...şimdi kaybolmuş baktım..

allah allah bende hıc görunmuyor..hep wee baby var reklam olarak..
dıkkat etcem bakiiiim..
yalnız hıc hoş degıl,bende yakıstıramadım..
bızkı konusma tarzımızdan dolayı mimlenıyoruz..
bu sekılde hayata genıs bı bakıs acısı olan bı yerde bulunuyormusum meger

bencede dönem dönem değişiyor...diyorum ya bazen kendimi hayal aleminde bulabiliorum

baktım da ekşi sözlükte hakkında baya yazmışlar..sloganları varmış onları yazmışlar da iğrenç...buraya yazsam direkt üyelik iptali olur canım..bende şok oldum...önce iç çamaşırı satan bişey sandım açılınca

du bende bakiiim ekşiye..
vay namızsızlar..meger ne dolaplar dönuyor bız saftiriklerin cevresınde:S

ben bıse demıyorum yuuuhhh yanii..
harbi kezbanız yaa,millet neler yapıyor..
vede alenı bunun reklamı yapılıyor:S

kız miyopi senin minnoşun cinsiyet vakti bilem gelmiş,,maşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım dün doktor ultrasonda bakınca kız gibi duruyor dedi ama kesin konuşamadı. Yüksek ihtimal dedi. 1 ay sonra daha kesin söyleyebilirim dedi. Benim içime hep erkek doğuyordu belkide hep öle istediği için kocam, öle geliyordu. Kız deyince çok mutlu oldum ama Allahım sağlık sıhhat versin. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi, bakalım 1 ay sonra daha net bir bilgi edinince kaptırcam kendimi
burada reklam yapılması da ayrıca garip...
ben bi yemeğimi ocağa koyayım...gelicemm

Bende görünce şaşırdım da işyerinde neymiş diye tıklamaya korktum açıkçası

inşallah Allah gönlüne göre versin,hayırlı evlat olsun sana

hiç tıklama canım,rezillik diz boyu!! çiftler birlikte oluyolarmış,yani farklı 2 aile
ayrıca eşinden sıkılıp monoton hayat sürenleri canlandırıyomuş..kadında olabilir..
ne haltlar yediklerini birde örnekle anlatmışlar...
hayır da bu reklamın burada işi ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eylüüüüüüll hasanın durumunu yazdım kuzum:)) bir üyeden alıntı yaptım
"kızın hasanla dalga geçtiği başından beri belliydi, hasandan jip istemiş,bir daireyi üzerime yap demiş,alay etmiş herkesin içinde
muz kafalı falan demiş hasana kız babasıyla trabzona gitmiş uçak biletlerini bile ben aldım bir teşekkür edip Allah razı olsun demediler diyo...
özetle kız kendini rezil etti

ecemcim APİKOBAL B1,B6,B12 vitamini. bende çok kullandım. sinir stress dönemlerinde falan destekleyici olarak. bir çok şey içinde kullanılıyor. evet kokusu ve tadı iğrenç ötesi ama bu B vitaminleri böyle malesef. elevitte bile onca vitaminden B nin kokusu daha baskın. doktorun ne amaçla verdi bilmiyorum ama uzun süredir kullanıyormuşsun istersen ona yada farklı doktora bir kez daha sor. belki artık ihtiyacın yoktur. yada b12 nin falan kanda testine bakıyorlar onu yaptırıp değerlerini öğrenebilirsin.

günaydın kıslar... yine sıkıcı bi hafta sonu iş günü dün eşim rahatsızlandı. kasık fıtığı varmış en yakın zamanda ameliyat olması gerekiyor. yani bizim bebek işi bu ara ertelendi gibi. hayırlısı olsun. sizin bilginiz var mı bu kasık fıtığı hakkında. ameliyat olan var mı bildiğiniz tanıdığınız. zor oluyor mu :26:doktor kolay bi operasyon dedi ama ne bilim korkuyorum yinede.

çok geçmiş olsun yağmurcum. benim eşimde ileri derecede bel fıtığı biz ameliyat olmamak için elimizden geleni yapıyoruz. malum bel olduğu için biraz riskli. ama sizinki çok zor bişey değil sanırım hatta erkek bebeklerinde çok oluyor duymuştum ameliyat ettirildiğini dayımda olmuştu .sanırım kaçınılmaz bir ameliyat kasık şişiyor heralde. bebeklerde özellikle ağlayınca falan. ameliyatsizda geçmiyor diye biliyorum.. inşallah eşin tez zamanda kavuşur sağlığına ama korkulacak bişey yok sen endişelenme. erkekler için çok yaygın bir rahatsızlık. doğuştanda olabiliyor.

saat 10 oldu yaw hala uyuyormusunuz.uyanın leynnnn... bebişler olsunda görcem sizi nasıl dikiliyorsunuz sabahın köründe ayağa :)

günaydın kızlar :) bu gün iş yerinde son iş günüm izne ayrıldım ya artık evdeyim iznim bitene kadar.

darısı bizim başımıza mimozacım. erken ayrılmışsın. gerçi bende ilkinde 37. haftaya kadar çalıştım ama bunda pek gücüm yok. 32 yi bi devirsem çalışamam heralde. işe devam edecekmisin doğumdan sonra

hayirli gunler bacilar pek ugrayan yok bugun cumartrsi yaa neyse

yagmurcum benim arkadasin oglunda olmustu aglamaktan fitik olmustu kasigi ameliyat ettiler ayni gun eve yolladilar yani bir hafta kadar dikkkat edildi okadar...bende basit bi ameliyet olarak biliyom ama yetiskinde degisirmi bilemem//

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…