arada bir olur öyle canım
bende de oluyo bazen uzaklara dalıom,film şeridi geçiyor gözümden..
muz ye tatlım iyi gelir:103::103::103::103:
yukarda link attım...şimdi kaybolmuş baktım..
bencede dönem dönem değişiyor...diyorum ya bazen kendimi hayal aleminde bulabiliorumyaa bu yıyecekler afrodızyak etkısı yapıyor mu gercekten..
bana sankı pek etkı etmıyor gıbı..
hanı o nıyetle yersem,kendı kendımı costurabılırım belkı ama
normalde de yıyoz sonucta hıc oyle duvara tırmanmıyorum..
bu modla,ruh halıyle,belkıde yıldızlarla ılgılı bısey bılemıyorum..
cunku herzaman istek olmuyor..
mısal şu dönem cok ısteksızım..
2 hafta önce kuduruyordum
ama şöylede bıse var..hıc ısteklı olup,yaparken ıstegım kacmadı..
bazen isteksız baslayıp,sonradan havaya gırdıgım oluyor..
bazende ölü gıbı oluyorum ama rol yapıyorum..naaapiiiiiiimm..
bıtsede kurtulsak hesabıııı
baktım da ekşi sözlükte hakkında baya yazmışlar..sloganları varmış onları yazmışlar da iğrenç...buraya yazsam direkt üyelik iptali olur canım..bende şok oldum...önce iç çamaşırı satan bişey sandım açılıncaallah allah bende hıc görunmuyor..hep wee baby var reklam olarak..
dıkkat etcem bakiiiim..
yalnız hıc hoş degıl,bende yakıstıramadım..
bızkı konusma tarzımızdan dolayı mimlenıyoruz..
bu sekılde hayata genıs bı bakıs acısı olan bı yerde bulunuyormusum meger
baktım da ekşi sözlükte hakkında baya yazmışlar..sloganları varmış onları yazmışlar da iğrenç...buraya yazsam direkt üyelik iptali olur canım..bende şok oldum...önce iç çamaşırı satan bişey sandım açılınca
kız miyopi senin minnoşun cinsiyet vakti bilem gelmiş,,maşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
burada reklam yapılması da ayrıca garip...
ben bi yemeğimi ocağa koyayım...gelicemm
inşallah Allah gönlüne göre versin,hayırlı evlat olsun sanaCanım dün doktor ultrasonda bakınca kız gibi duruyor dedi ama kesin konuşamadı. Yüksek ihtimal dedi. 1 ay sonra daha kesin söyleyebilirim dedi. Benim içime hep erkek doğuyordu belkide hep öle istediği için kocam, öle geliyordu. Kız deyince çok mutlu oldum ama Allahım sağlık sıhhat versin. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi, bakalım 1 ay sonra daha net bir bilgi edinince kaptırcam kendimi
Bende görünce şaşırdım da işyerinde neymiş diye tıklamaya korktum açıkçası
ecemcim APİKOBAL B1,B6,B12 vitamini. bende çok kullandım. sinir stress dönemlerinde falan destekleyici olarak. bir çok şey içinde kullanılıyor. evet kokusu ve tadı iğrenç ötesi ama bu B vitaminleri böyle malesef. elevitte bile onca vitaminden B nin kokusu daha baskın. doktorun ne amaçla verdi bilmiyorum ama uzun süredir kullanıyormuşsun istersen ona yada farklı doktora bir kez daha sor. belki artık ihtiyacın yoktur. yada b12 nin falan kanda testine bakıyorlar onu yaptırıp değerlerini öğrenebilirsin.kızlar baktımda neredeyse 1 senedir folikasit ve vitamin içiyorum:::) 2 düşük derken 1 yıldır vitamin ağacı oldum..ama doktorun son verdiği pembe renkli vitamin var aprikopal mi neyse bitince almycam daha çok acayip kokuyor..hiç sevmem vitamin kokusunu...hamileyken midemi çıkarır bu...
merys damadıma öpücük gönderiom kuzum:)
günaydın kıslar... yine sıkıcı bi hafta sonu iş günüdün eşim rahatsızlandı. kasık fıtığı varmış en yakın zamanda ameliyat olması gerekiyor. yani bizim bebek işi bu ara ertelendi gibi. hayırlısı olsun. sizin bilginiz var mı bu kasık fıtığı hakkında. ameliyat olan var mı bildiğiniz tanıdığınız. zor oluyor mu :26:doktor kolay bi operasyon dedi ama ne bilim korkuyorum yinede.
günaydın kızlar :) bu gün iş yerinde son iş günüm izne ayrıldım ya artık evdeyim iznim bitene kadar.
günaydın kıslar... yine sıkıcı bi hafta sonu iş günüdün eşim rahatsızlandı. kasık fıtığı varmış en yakın zamanda ameliyat olması gerekiyor. yani bizim bebek işi bu ara ertelendi gibi. hayırlısı olsun. sizin bilginiz var mı bu kasık fıtığı hakkında. ameliyat olan var mı bildiğiniz tanıdığınız. zor oluyor mu :26:doktor kolay bi operasyon dedi ama ne bilim korkuyorum yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?