Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Selam bacılarım
kımsecıkler yok zaten bu mızmut bacımı goruyorum bende temızlık yapıyorum zaten mola vermıstım bı bakım dedım bacılarıma
salı yatılı mısafırım geldıgı ıcın fena temızlk askıyla yanıyorum mecburıyettennnn
Yağmurcum ablamın doğum yaptıgı hastanede ben dıyım 5 sen de 10 cocuk amelıyathaneye gırdı cıktılar kasık fıtıgından hepsı gulerek gırdı ağlayarak cıktı o baskaneyse onu karıstırmayalımişin sakası kucucuk cocukların bıle gırdıgı bır operasyon hıc korkmayın canım
Evet cocuklarda fazla ağlamaktan zorlanmadan olusuyormus doktor ole soylemıstı o gun. Rabbım bır an once sağlığına kavustursun kocanı hıc takmayın kafanıza Rabbım buyutk dert vermesın

Ay ne sıkıcı bi güüüüüün
Bugün işte olmak da çok sıkıcıdır evde oturmakta öyle..
Yemek yapasım yoook,evi toplayasım yoook,yemek yiyesim yoook,dışarı çıkasım yook...ama çok fena çocuk yapasım vaar o da olmuyo
Aslında pijamalarımı çekip abur cuburumu alıp film izleyesim var bi film önerin kıslar
Özgecim yerinde hiç olmak istemezdim çünkü hiç misafir kaldırasımda yok sana kolay gelsin hayatım..cümbür cemaat 10 günlük misafir işin zor..hem sen çalışmıyon mu nasıl olcak o iş ?
Ya bu hal arada geliyor bana çok garip..böyle nasıl desem hiç bişeyden zevk almıyorum..mesela evde sıkılıom dışarı çıkıom dışardanda sıkılıp eve geliom..arkadaşlarla toplanalım diyom görüşüyoz bu sefer onlarda açmıyor beni yine sıkılıp dönüom..napcam bilmiyorum..arada sizlere de oluyomu böyle şeyler yoksa ben kafayımı yiom :26:

ayyyy ayni ben sanki beni tarif ettin gizbende tam dusunuyodum bir film olsada izlesem...

ayyyy ayni ben sanki beni tarif ettin gizbende tam dusunuyodum bir film olsada izlesem...

Ben sana önereyim ozman geçende izlediğim bi film bilmiyom izledinmi duygu önermişti ''black'' filmin adı..

Banada tam bu tarzda film lazım..mümkünse müstehcen olmicak aşk meşk romantik falan olmiicak bu tarzda istiyom değişik hikaye olsun duygusal olabilr iyice sulugöz oldum zaten birazcık ağlarda rahatlarım belkim

sağolun kıslar teşekkür ederim. amin canlarım dediğiniz gibi allah dermansız dert vermesin.. doktorda küçük bi operasyon dedi. bi günde de taburcu oluyormuş sanırım. yinede bi araştırcaz işte hangi doktor hangi hastane daha iyi. allah razı olsun hepinizden
eslem aynen öyle valla.. çok sıkıcı bi gün.. hele ki çalışıyorsan gerçi çalışmasanda sıkılır insan arada bana da oluyor öyle. hiç bişe yapasım gelmiyor. öyle zamanlarda en güzeli evle uğraşmak yada kendinle uğraşmak bacım. ben öyle gideririm sıkıntımı. mesela temizlik yap evde yada canın istemiyorsa evle uğraşmak bakım yap kendine... ayaklarını uzatıp film izlemek de güzel bi seçenek olabilir. aaaaaaaaaah şimdi evde olmak vardı yaaa bak içim gitti yine keşke evde olsamdı

ay yok kıs evde olmak da sıkıcı hiç özenme..çünkü evde oturan bayanların her zaman yayılıp film izleme ya da yan gelip hiçbişey yapmama durumu olabilir bunlar bizim için değişiklik değil yani..ama çalışan bayanlar için eminim en büyük keyif..işte herzaman olan şey bi müddet sonra etkisini kaybediyor..arada olan daha kıymetli..

Ne güsel paranızı da kazanıyorsunuz..biz evde bütün işleri bedava yapioz ama

Gerçi desene biz ev işlerinide yapıyoruz : )) ya çalışan bayan olmak hiç bana göre değil gerçekten düşünüyorumda kaldıramam heralde Allah da mecbur etmesin kimseyi yaa..

into the wild. diye bir film var eslemcim.tavsiye ederim.gerçek yaşanmış bir hikaye.

bende izledim bacim o filmi cok begendim bende bu dediklerinden istemiyom filimlerde ama genelinde var bu zimbirtilar,,,

into the wild. diye bir film var eslemcim.tavsiye ederim.gerçek yaşanmış bir hikaye.
aaahhhh bacim sende olmasan nerden bulcaz bole filimler..

Son düzenleme:
bende izledim bacim o filmi cok begendim bende bu dediklerinden istemiyom filimlerde ama genelinde var bu zimbirtilar,,,

aaahhhh bacim sende olmasan nerden bulcaz bole filimler..

ne demek kuzum..emrinize amade bacınız.

bende çok seviyorum film izlemeyi ama benim izlemeye çok vaktim olmuyor .bir kanıt dizisini kaçırmıyorum kanal d de. ama yanımdaki arkadaş film makinesi gibi. onun sayesinde izliyorum biraz.. yeni şeyler buldukça sizede yazarım.

kaçıverdi hepsi filmi izlemeye :)..bende kaçayım. 2 tır hammadde gelmiş yapılacak bir sürü analiz var.çok yoruldum. akşamada eltimler gelecekmiş. bişey hazırlamaya vaktimde yok. napcam ben şimdi..

laynnnn ben geldım hepınız üşüşmüşsünüz oldu mu şimdikine
eslemcım bacım gelen yabancım değil halam her sene gelır kalır bende alısverıs gezerız halama çok düşkünümdür oda bana Allah razı olsun ben evlenırken ha dediğim yere han kurdu deyim yerindeyse evlenırken o kadar maddi manevı katkısı oldu ki bana
Şimdi oğlu evlenıyor mayısta almanya cok pahalı oldugu için gelınlık kınalık ne varsa burdan alıp götürecekler oğlu gelını dünürü hep bırlıkte gelıyorlar misafır berekettır der her zaman eşim buyursun gelsınler
Hem halam çok tıtızdır kesın ben ışteyken silip süpürür evimi
ohhh ben de onların sayesınde işten sonra paso gezıcem çok eglencelı oluyor halamın gelmesı cem yılmazın dişi versıyonu kahkaha eksık olmaz evımızden o gelınce
Ama işin kotu yanı calışırken evı ecemın dedıgı gıbı pokemonlar götürüyodu bu aralar benımde kansızlıktanmıdır nedır elım kolum kalkmıyo sımdı yiyosa yapma temızlık
Neyse bana kolay gelsın koltuklarımı sıldım şimdi ütüye geçecem ütü bıtmeden sankı ev bana temızlenmıs gıbı gelmıyo onları bıtıreyım barı optum hepınızı yıne uğrarım belkım byyyyyyy

slm kızlar,,,
dedıydım ya bugun mısafır gelcek dıe geldıler ,kocamın tarafından agır baslar :))
cok sukurkı yaptıgım tum ıkramlar lezzetlı oldu walla ben bıle sasırdım
hanı bı ıkı tanesını yenı denedıydım cuvallıcam dıe dusunuodum ama herkes tarıf ıstedı
hatta hazır yufka ıle yaptıgım boregı herkes el acması sandı

yoruldum ama en azından becerıklı,temız,guleryuzlu gelın profılını hala korumakdayım
bıde bebem gelse ah ah ne gusel olacak

kaçıverdi hepsi filmi izlemeye :)..bende kaçayım. 2 tır hammadde gelmiş yapılacak bir sürü analiz var.çok yoruldum. akşamada eltimler gelecekmiş. bişey hazırlamaya vaktimde yok. napcam ben şimdi..

walla erken gelebılseydım sana maksımum 15 dk hazırlancak olan herkesın el acması borek dıe yedııgı tarıf verırdım walla artık kurtarıcı boregımı buldum:)))

selammm bacilarrr nabersiniz pazar oldugu ne kaDAR belli in cin top oynibende hakemlik yapam bari

slmmmm

uff grıp olcam sankııııııı:2::2::2:

kocam arkadaslarının yanına gıttı mevlut varmıs,,gelene kadar bende sızle takılım :))
dun bı koca karı yontemı ogrendım bebek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…