Ay ne sıkıcı bi güüüüüün
Bugün işte olmak da çok sıkıcıdır evde oturmakta öyle..
Yemek yapasım yoook,evi toplayasım yoook,yemek yiyesim yoook,dışarı çıkasım yook...ama çok fena çocuk yapasım vaaro da olmuyo
Aslında pijamalarımı çekip abur cuburumu alıp film izleyesim var bi film önerin kıslar
Özgecim yerinde hiç olmak istemezdim çünkü hiç misafir kaldırasımda yoksana kolay gelsin hayatım..cümbür cemaat 10 günlük misafir işin zor..hem sen çalışmıyon mu nasıl olcak o iş ?
Ya bu hal arada geliyor bana çok garip..böyle nasıl desem hiç bişeyden zevk almıyorum..mesela evde sıkılıom dışarı çıkıom dışardanda sıkılıp eve geliom..arkadaşlarla toplanalım diyom görüşüyoz bu sefer onlarda açmıyor beni yine sıkılıp dönüom..napcam bilmiyorum..arada sizlere de oluyomu böyle şeyler yoksa ben kafayımı yiom :26:
ayyyy ayni ben sanki beni tarif ettin gizbende tam dusunuyodum bir film olsada izlesem...
çok geçmiş olsun yağmurcum. benim eşimde ileri derecede bel fıtığı biz ameliyat olmamak için elimizden geleni yapıyoruz. malum bel olduğu için biraz riskli. ama sizinki çok zor bişey değil sanırım hatta erkek bebeklerinde çok oluyor duymuştum ameliyat ettirildiğini dayımda olmuştu .sanırım kaçınılmaz bir ameliyat kasık şişiyor heralde. bebeklerde özellikle ağlayınca falan. ameliyatsizda geçmiyor diye biliyorum.. inşallah eşin tez zamanda kavuşur sağlığına ama korkulacak bişey yok sen endişelenme. erkekler için çok yaygın bir rahatsızlık. doğuştanda olabiliyor.
hayirli gunler bacilar pek ugrayan yok bugun cumartrsi yaa neyse
yagmurcum benim arkadasin oglunda olmustu aglamaktan fitik olmustu kasigi ameliyat ettiler ayni gun eve yolladilar yani bir hafta kadar dikkkat edildi okadar...bende basit bi ameliyet olarak biliyom ama yetiskinde degisirmi bilemem//
sağolun kıslar teşekkür ederim. amin canlarım dediğiniz gibi allah dermansız dert vermesin.. doktorda küçük bi operasyon dedi. bi günde de taburcu oluyormuş sanırım. yinede bi araştırcaz işte hangi doktor hangi hastane daha iyi. allah razı olsun hepinizdenSelam bacılarım
kımsecıkler yok zaten bu mızmut bacımı goruyorum bende temızlık yapıyorum zaten mola vermıstım bı bakım dedım bacılarıma
salı yatılı mısafırım geldıgı ıcın fena temızlk askıyla yanıyorum mecburıyettennnn
Yağmurcum ablamın doğum yaptıgı hastanede ben dıyım 5 sen de 10 cocuk amelıyathaneye gırdı cıktılar kasık fıtıgından hepsı gulerek gırdı ağlayarak cıktı o baskaneyse onu karıstırmayalım işin sakası kucucuk cocukların bıle gırdıgı bır operasyon hıc korkmayın canım
Evet cocuklarda fazla ağlamaktan zorlanmadan olusuyormus doktor ole soylemıstı o gun. Rabbım bır an once sağlığına kavustursun kocanı hıc takmayın kafanıza Rabbım buyutk dert vermesın
eslem aynen öyle valla.. çok sıkıcı bi gün.. hele ki çalışıyorsanAy ne sıkıcı bi güüüüüün
Yemek yapasım yoook,evi toplayasım yoook,yemek yiyesim yoook,dışarı çıkasım yook...ama çok fena çocuk yapasım vaaro da olmuyo
Aslında pijamalarımı çekip abur cuburumu alıp film izleyesim var bi film önerin kıslar
Özgecim yerinde hiç olmak istemezdim çünkü hiç misafir kaldırasımda yoksana kolay gelsin hayatım..cümbür cemaat 10 günlük misafir işin zor..hem sen çalışmıyon mu nasıl olcak o iş ?
Ya bu hal arada geliyor bana çok garip..böyle nasıl desem hiç bişeyden zevk almıyorum..mesela evde sıkılıom dışarı çıkıom dışardanda sıkılıp eve geliom..arkadaşlarla toplanalım diyom görüşüyoz bu sefer onlarda açmıyor beni yine sıkılıp dönüom..napcam bilmiyorum..arada sizlere de oluyomu böyle şeyler yoksa ben kafayımı yiom :26:
eslem aynen öyle valla.. çok sıkıcı bi gün.. hele ki çalışıyorsangerçi çalışmasanda sıkılır insan arada bana da oluyor öyle. hiç bişe yapasım gelmiyor. öyle zamanlarda en güzeli evle uğraşmak yada kendinle uğraşmak bacım. ben öyle gideririm sıkıntımı. mesela temizlik yap evde yada canın istemiyorsa evle uğraşmak bakım yap kendine... ayaklarını uzatıp film izlemek de güzel bi seçenek olabilir. aaaaaaaaaah şimdi evde olmak vardı yaaa bak içim gitti yine keşke evde olsamdı
Ay ne sıkıcı bi güüüüüün
into the wild. diye bir film var eslemcim.tavsiye ederim.gerçek yaşanmış bir hikaye.
bende izledim bacim o filmi cok begendim bende bu dediklerinden istemiyom filimlerde ama genelinde var bu zimbirtilar,,,Ben sana önereyim ozman geçende izlediğim bi film bilmiyom izledinmi duygu önermişti ''black'' filmin adı..
Banada tam bu tarzda film lazım..mümkünse müstehcen olmicak aşk meşk romantik falan olmiicak bu tarzda istiyom değişik hikaye olsun duygusal olabilr iyice sulugöz oldum zaten birazcık ağlarda rahatlarım belkim
aaahhhh bacim sende olmasan nerden bulcaz bole filimler..into the wild. diye bir film var eslemcim.tavsiye ederim.gerçek yaşanmış bir hikaye.
into the wild. diye bir film var eslemcim.tavsiye ederim.gerçek yaşanmış bir hikaye.
türkçe alt yazılı bulamadım ben :26:
bende izledim bacim o filmi cok begendim bende bu dediklerinden istemiyom filimlerde ama genelinde var bu zimbirtilar,,,
aaahhhh bacim sende olmasan nerden bulcaz bole filimler..
Ay ne sıkıcı bi güüüüüün
kaçıverdi hepsi filmi izlemeye :)..bende kaçayım. 2 tır hammadde gelmiş yapılacak bir sürü analiz var.çok yoruldum. akşamada eltimler gelecekmiş. bişey hazırlamaya vaktimde yok. napcam ben şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?