selammm bacilarrr nabersiniz pazar oldugu ne kaDAR belli in cin top oynibende hakemlik yapam bari
slmmmm
uff grıp olcam sankııııııı:2::2::2:
kocam arkadaslarının yanına gıttı mevlut varmıs,,gelene kadar bende sızle takılım :))
dun bı koca karı yontemı ogrendım bebek ıcın
Hakeeem hanıııım ! sahayı terkedip gitmek var mı : )
Aha geLdim yardımcı hakem olarak..
Şuna bak millet kocalarıyla sahalarda fink atsın bize hakemlik düşsün
Adaletmi len bu
Siz gezerken aç kalmayın diye kocişim işe gitti .. Aah ah hayırLısıyLa bebekim geLsinde bizde seneye bebekimizle bol bol gezeriz napalımm..
Zaten bugün rüyamda yine kandırıldım..Rüyamda gebelik testi yapiom annemin ısrarı üzerine.. hemen pozitifi görüom ama mutluluktan kafayı yicem ..anneme diom bu aramızda kalsın ben 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüodum sende söyleme diyorum..Allahım inş rüya değildir diorum okadar mutluyum ki..Ama bi yandan da rüya olduğunu hissediom sanki..Sonra ertesi gün olmuş rüyamda halamı görüyorum halamda diyor ki sen hamilesin ben biliyorum dedim o gördüğüm rüya değilmiydi yani gerçekten hamilemiyim diyorum yok diyor rüya değil hamilesin..ama diyorum ben daha yıkanalı bi kaç gün oldu (ki gerçktn öle) nasıl olcak falan bişeyler diyorum sonra her ne kadar gözlerimi açmak istemesemde uyanıyorum hatırlamıyorum gerisini
İşte böyle yine uyandığımda hayal kırıklığıyla uyandığım rüyalarımdan..Rüya ne ilginç bişey yaa..Okadar şey yaşiosun sonra bi bakion sen yatağın içinde yation hiçbişe olmamış gibi..
Yarın da doktora gitcez büyük gün ! Bakalım eşimin sonuçları ne durumda aşılama için ne dicek doktor ..
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım :18:
Yanağımda durup dururken sivilce çıktı ..göğsümün üstünde tam dekolte yerinde küçük küçük sivilceler çıktı..Vücut artık tepki vermeye başladı : )
Gerçekten bi insanın mutlu olup olmadığını cildinden anlarsınız derler ya hakkat doğru..Yeni evliyken cildim nasıl parlardı..Sıkıntılar stresler işn içine girdikçe bi yerden belli ediyor kendini
İşin ilginç tarafı da bunu çok belli etmeyen biriyim..Normalde de herşeyi çok kafaya takan melankolik biri değilimdir ..Sıkıntılarımı öyle çok uzatıp kendime dert ettirmeye çalışmam mesela ama işte belkide çok bastırıyom bazı duyguları sonra da bi yerden fora veriyor..
Hemen kendimi toparlamaya çalışırım bizimkide dertmi bizim derdimizi nimet sayanlar var etrafta derim kendi kendime..
Aaaff Yarabbi af..Gidip incir kürümü içeyim bari ılıklaşmıştır ..
Anaa bende topici boş sanıp döktürüyodum kıslar gelmiş hoşgelmişsiniz kıslaaar
Aha yeni bi yöntem
Anlat bakem çabuk !
Bu arada gripin ilerlemesin hemen ıhlamur falan iç bastırsın misafirlerin sana bakmak zorunda kalmasın sonra : ))
he bende ruyamda 4 tane kopek apartman kapısının onundeydı hatta bırı ıcerı gırmek ıstıodu bende ıteklıodum ama oyle havlamıolar saldırmıolar sankı kendı kopeklerım gıbı benı gorunce kuyruk sallaıolardı bende yemek verıodum onlara :)))
Aha yeni bi yöntem
Anlat bakem çabuk !
Bu arada gripin ilerlemesin hemen ıhlamur falan iç bastırsın misafirlerin sana bakmak zorunda kalmasın sonra : ))
kız eslem bacım rüyanın etkisindemisin hala misafiri gelecek olan o değil benimmmm
dünyadan esleme dünyadan esleme
Anaaa ben sumisaliyi sen yazmışsın gibi okumuşum niyeyse
Kafa yerinde dğil kıslar idare edin
Normal hayatımda da başladı bu tarz şapşallıklarım gidicimiyim neyim anam
Sumisali o dediğin yöntemi bende duydum ama bazılarıda bunun yumurtalıklarda yapışıklık yaptığını yazmışlar oyüzden güvenemedim..
aynne benımde bu aralar unutkanlık basladı dunde esımın kuzenı hastanede yatıyodu eve cıkmıs gıttık evde görmeye gec geldık dedım utu yapım hemen yatmayayım anam nasıl bır bas donmesı bende
bu bebıssızlık bızı yedi bitirdi
laynnnnn benım suratımda bıldım bılelı hep sıvılceler cıkar ozellıkle makyajlı yatmıssam hemen bır tane parlayıverır ben hep mutsuz muyum yoksammm
ya bu ev işi benı yedi bitirdi arkadaş 100metrekare ev ben temızlerken oluyor sanki 200 anlamadım gitti
yok yok bu ev temızlıgı bana göre değil anladım
yok be sanmam acıkcası nası yapıstırcak kı yumurtayı ,ben dun aksam denedım ,,zaten sureklı yapmıon yumurtlama zamanında bırlıkdelık oncesı yanı 1 ayda uc defa sadece,,
Ewt ya aynen katılıyorum..Bi de incesinin de incesi var bu temizliğin ben bazen abartabiliyorum sonra kendime kızıom..
Ama ben şöyle bi çözüm buldum ..temizlikte temizliği geciktirmiceksin..dolabın mı dağınık ertesi gün yaparım demiceksin hemen yapıcan..Fırının mı yağlanmış aman haftaya misafir gelcek zaten ozaman toptan temizlerim demicen hemen yapıcan..yani işleri ertelemicen ..böylelikle misafir geldiğinde sana sadece süpürüp toz almak kalıyor..çünkü evin hep düzenli ve temiz oluyor..
ŞAhsen bende düzene çok takığım..Yani dolap içlerinin yada evin düzeninin dağınık olmasına katlanamıyorum severim düzeni.. en basiti ünitemin altında seccade dolabı var ..millet seccade alır namazını kılar sonra gelişi güzel rastgele katlar koyar oraya ..benim içim içimi yerhepsi aynı şekilde aynı hizada olacak !
Yani düzenli olduğun zaman temizlik de daha kolay oluyor..
Ewt ya aynen katılıyorum..Bi de incesinin de incesi var bu temizliğin ben bazen abartabiliyorum sonra kendime kızıom..
Ama ben şöyle bi çözüm buldum ..temizlikte temizliği geciktirmiceksin..dolabın mı dağınık ertesi gün yaparım demiceksin hemen yapıcan..Fırının mı yağlanmış aman haftaya misafir gelcek zaten ozaman toptan temizlerim demicen hemen yapıcan..yani işleri ertelemicen ..böylelikle misafir geldiğinde sana sadece süpürüp toz almak kalıyor..çünkü evin hep düzenli ve temiz oluyor..
ŞAhsen bende düzene çok takığım..Yani dolap içlerinin yada evin düzeninin dağınık olmasına katlanamıyorum severim düzeni.. en basiti ünitemin altında seccade dolabı var ..millet seccade alır namazını kılar sonra gelişi güzel rastgele katlar koyar oraya ..benim içim içimi yerhepsi aynı şekilde aynı hizada olacak !
Yani düzenli olduğun zaman temizlik de daha kolay oluyor..
Fazla buhardan dolayı yapışıklık yapiomuş diye duydum nekadar doğru bilmem ama dediğin gibi sonuçta bi iki kere yapıcan ayda zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?