bacım senın dedıgın duzen calışmıyorken evet oluyor ama bır de calışmaya basladıgında
hafta ıcı gelıyorum eve pestılım cıkmıs uzanıyorum bıraz sonra saaatı kurup kalkıyorum esımın gelmesıne yakın yemek telaşı sonra yemek yenıyor mutfagı topla azcık cay kahve tv derken sızıyoruz ıkımızde
Çalışmaktan yoruldun mu evımı özluyorsun dersen hayırr bu calışmak bana cok ıyı geldı bebıs fıkrı bı kere eskısı gıbı dusundurmuyor benı ıkıncısı ınsanın kendı maasını kazanması kadar mukemmel bır sey yok esımde maasıma karısmadıgı için ohh at kosturuyom o mağaza senın bu mağaza benım
Hayatımda ılk defa para bırıktırmeye basladımsüperrr bişey benım için ee bıraz uykusuzluk yorgunlukta olucak artık cilvelkeri onlar
wallla ıtıraf edıom acayıp severım bıseylerı fırlatmayı hele dısardan geldıgımde hemen cıkarırım ustumu hop yatagın ustune fırlatırım
gıyınırım sonra toparlarım etrafı
ama dolap ıclerının dagınık olmasını bende sevmem
Orası öyle tabi yavru..Çalışan hanımlar malesef toptan temizlik yapmak zorundalar ..Bu seferde canları çıkıyor tabi..Bi de çalışan kadınların temizliği ertelemesi gibi bi durumu olamaz hepten altından kalkması zorlaşır..
Yaptığın işe de bağlı tabi..Benim arkadaş muhasebeci..Kendine belirli bi program yapar..Eve geldiğinde haftanın her gününe ayrı bi iş yazar ama azar azar ..atıyorum cuma günleri ütü..salı günleri dolap silme..böylece birikmiyor diyor ..sonra hafta sonuna bırakınca temizlikten başımı alamıom dinlenemediğime yaniom diyor..
Ama bu işler diyom ya hep yaptığın işle yani yoğunluğuyla birazda bünyeyle alakalı..
Müdür yardımcısından ızın aldım yarın için gıtmıcem okula benım canavarlara performans ödevı ıcın bı gun daha gün doğdu
belim tutuldu laynnnn temızlıkte bıtmedı kocamda ıkıdebır arıyo bıttı mı bıttı mı dıye gelsın ona saracam zaten saracak adam arıyom
Müdür yardımcısından ızın aldım yarın için gıtmıcem okula benım canavarlara performans ödevı ıcın bı gun daha gün doğdu
belim tutuldu laynnnn temızlıkte bıtmedı kocamda ıkıdebır arıyo bıttı mı bıttı mı dıye gelsın ona saracam zaten saracak adam arıyom
Aa benimde gezmekten eve bi gelişim vardır ..önce takılarımı takmışsam hemen onları çıkarırım sonra üstümü başımı aynı hızla..sanki batıyolar bana..hemen eşofmanları giyer eğer çok yorgunsam sonra yerleştiririm çıkardıklarımı..
Zaten nedense eve geldiğimde ayıptır sölemesi hemen tuvaletim gelir vc ye zor koştururumsanki vc yokmuş gibi gittiğim yerde
O da bi huy işte kolay kolay herkesin evinde vc ye gdemiom yaa .. napimm çok kıymetli benmkiler
Abartma kız sende boşver okadar inceden gitme halan yapar geri kalanını
Sağlığımızdan hiçbişey önemli değil unutmayın
Bekar kıslar bizim topiği okuyorsa kesin bekar kalmaya devam edecektir
yoruldummm..
koltuklarımın yarısını sildim 2 tek li kaldı...belim ağrıdı.her yanı slinio pofudukların...
çamaşırları yıkadım süpürüp silme kalsın artı dayanamıycem..
az dinleneyim ütü var..çoğalmasın canım çıkıyor...
bu arada ben de başka evde tuvalete girmem nedesen artık:)
yoruldummm..
koltuklarımın yarısını sildim 2 tek li kaldı...belim ağrıdı.her yanı slinio pofudukların...
çamaşırları yıkadım süpürüp silme kalsın artı dayanamıycem..
az dinleneyim ütü var..çoğalmasın canım çıkıyor...
bu arada ben de başka evde tuvalete girmem nedesen artık:)
halbuki temiz bişey yapmios orda ne farkeder yap çık işte dimi
hadi bakalım ösgeyle yarışa girin kim önce bitircek temizliği..
bende geçen güne misafirim vardı halletmiştim temizliği gerçi yine ev ister temizlik ama tam uyuşukluk havamdayımşu koltuk silmeyi de hiç beceremem zaten bi kadın elinde ne kadar güç olabilir ki iyice temizlensin ne bilim bana üstten üstten iş gibi geliyi tembelim ya ondan : )) ben anacuma yaptırım halı yıkama makinasıyla..
kocişde ayıptır sölemesi camla balkonları halletmişti zateeeeeeeeeeeennn
zaten ben sefer nıye bu kadar yoruldum sanıyosunn kocam calışıyor buı temızlıgımde
oyyyy ne buyuk bır faktörmüş meğersem kocişim temizliğimdesarmaktan vazgectım adama
kız benim ki tam beceriksiz işi geçtim ben..
tabiki kızıııım ..bazılarıda kıskanıyor kocişleri yardım etmiyor diye sonra nazara gelios ayolecem anladı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?