Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Orası öyle tabi yavru..Çalışan hanımlar malesef toptan temizlik yapmak zorundalar ..Bu seferde canları çıkıyor tabi..Bi de çalışan kadınların temizliği ertelemesi gibi bi durumu olamaz hepten altından kalkması zorlaşır..
Yaptığın işe de bağlı tabi..Benim arkadaş muhasebeci..Kendine belirli bi program yapar..Eve geldiğinde haftanın her gününe ayrı bi iş yazar ama azar azar ..atıyorum cuma günleri ütü..salı günleri dolap silme..böylece birikmiyor diyor ..sonra hafta sonuna bırakınca temizlikten başımı alamıom dinlenemediğime yaniom diyor..
Ama bu işler diyom ya hep yaptığın işle yani yoğunluğuyla birazda bünyeyle alakalı..

Müdür yardımcısından ızın aldım yarın için gıtmıcem okula benım canavarlara performans ödevı ıcın bı gun daha gün doğdu
belim tutuldu laynnnn temızlıkte bıtmedı kocamda ıkıdebır arıyo bıttı mı bıttı mı dıye gelsın ona saracam zaten saracak adam arıyom

Aa benimde gezmekten eve bi gelişim vardır ..önce takılarımı takmışsam hemen onları çıkarırım sonra üstümü başımı aynı hızla..sanki batıyolar bana..hemen eşofmanları giyer eğer çok yorgunsam sonra yerleştiririm çıkardıklarımı..
Zaten nedense eve geldiğimde ayıptır sölemesi hemen tuvaletim gelir vc ye zor koştururum sanki vc yokmuş gibi gittiğim yerde
O da bi huy işte kolay kolay herkesin evinde vc ye gdemiom yaa .. napimm çok kıymetli benmkiler

ben bundan oncekı işimde kafamı kaldıramıyodum esıme dokundurtmuyodum kendımı akşam 8e doğru eve gel yemek bulaşık sonra kım dus alacak o saatte dıyodum off kavgalar tartısmalar bıde yenı evlıyız
Rabbım oyle buyukki ben işten ayrılmayı dusunurken onlar baska bı iş teklıfı yaptılar kabul etmedım tazmınatımı da aldım cıktım
sonra 2 sene evde kalınca herseyımı rayına oturttum sımdıkı işim bin şükürler olsun rahat fakat sonucta oğretmensın boğazların şişiyo konusmaktan bagırmaktan ayakların arıyo ayakta kalmaktan uykusuz kalıyosun erken kalkıyosun ama yınede Rabbıme şükürler olsun eskı işimle kıyaslarsam resmen nankörlük yapmıs olurum
ben de her hafta dıyorum ki su gun sunu yapıcam ama mutlaka bıse cıkıyo ya dısarda işşim oluyo ya bı yere gıtmemız gerekıyo
Sonra haftasonu iş yaparken bı bakmıssın ışık hızıyla geçmiş ve sen dinlenmek yerine bi yerlerın tutulmus uykusuz pazartesıye gelmıssın

Abartma kız sende boşver okadar inceden gitme halan yapar geri kalanını

Sağlığımızdan hiçbişey önemli değil unutmayın

walla en ıyısı ese sarmak bende kocama sararım hep
bı donem benımde oyle hem ev hem ıs olayı olduydu ıse gıtmeden ıkı saat once kalkıp yemek yapıp etrafı toparlayıp oyle gıderdım haftasonuda bana kalırdı,,zor ama ,,

aynen aynennn
hıcbıyerde mecbur kalmadıkca gırmem wc ye o gun yıkamadıysam wcmı bıle en pıs benımkıde olsa kendımınınki baskadır

Abartma kız sende boşver okadar inceden gitme halan yapar geri kalanını

Sağlığımızdan hiçbişey önemli değil unutmayın

ya aslında bı kac haftadır ustunden yaptıydım temızlıgı olmusken tam olsun dedımmm
ya halam hıc onemlı degıl yabancım degıl kuzenımde ole ama kuzenımın karısı ve anası ılk kez gelıyo evıme arkamdan laf etsın ıstemem ben içten içe gıttıgım evlerı eleştırırm dekarıya bak süsünden geri kalmamıs evın halıne bak dıyeee
ama cıdden ole olmuyo mu kızlar size de bı eve gıdıyosun esyalar super evı afedersın pok götürüyo
yada hatun çok süslü dısardan bakan manken sanar bı daha bakar evıne gıt paçanı sıyır ole gır
valla benım evım evlendıgım zamankı esyalara göre modern döşemiştim ama tabı zamanla deforme oluyor bana gelen hep yatılı geldı çünkü ama onemlı olan luks den zıyade evın temız olması
zaten dınımızden gösteris hava çok günah

Kızlar ben kacar kocam gelıomus ,,,tabıkı karnı acmıs adamla evlendık dısarda yemek yemeyı kesdı adam :) pılav yapım fasulye var yemekde pılavsız yemez:))
optums

Bekar kıslar bizim topiği okuyorsa kesin bekar kalmaya devam edecektir

hehehehhehe
bıze kımse anlatmadı bunları kamuoyu duy sesımızııııııı
yok ya herseye ragmen ınsanın kendı evı gıbısı var mı pokemonlar götürsede bazen o evvvvvv bizim evimizdirrrrrrrrr lay lay lay laylaaaaa

yoruldummm..
koltuklarımın yarısını sildim 2 tek li kaldı...belim ağrıdı.her yanı slinio pofudukların...
çamaşırları yıkadım süpürüp silme kalsın artı dayanamıycem..
az dinleneyim ütü var..çoğalmasın canım çıkıyor...

bu arada ben de başka evde tuvalete girmem nedesen artık:)

yaaa ecemmm belim agrıdı deme benımkı resmen tutuldu ve hala devam etmem lazımm temızlıge
4 e kadar burdayım canlar yoksa saldıkca salacam dönim iimin basına ne kadar yapsam kardırrrrr

halbuki temiz bişey yapmios orda ne farkeder yap çık işte dimi

hadi bakalım ösgeyle yarışa girin kim önce bitircek temizliği..

bende geçen güne misafirim vardı halletmiştim temizliği gerçi yine ev ister temizlik ama tam uyuşukluk havamdayım şu koltuk silmeyi de hiç beceremem zaten bi kadın elinde ne kadar güç olabilir ki iyice temizlensin ne bilim bana üstten üstten iş gibi geliyi tembelim ya ondan : )) ben anacuma yaptırım halı yıkama makinasıyla..

kocişde ayıptır sölemesi camla balkonları halletmişti zateeeeeeeeeeeennn

zaten ben sefer nıye bu kadar yoruldum sanıyosunn kocam calışıyor buı temızlıgımde
oyyyy ne buyuk bır faktörmüş meğersem kocişim temizliğimde sarmaktan vazgectım adama

kosla kullanın kızlar o güzel temizliyor.ama bende kalmamış kirçöz diye muhteşem bişey var valla o da güzel:)
birde benim koltuklar çoook pofuduk..
bu arada dün reglimin 3.günüydü kızlar çok fazla kanama oldu afedersiniz gece bile kaltm ..tuvalette bi sürü pıhtı geldi..korkmadım desem yalan olur..aspirinden mi oluyoki..bugün içmesem diyorum kan kalmadı bende..

zaten ben sefer nıye bu kadar yoruldum sanıyosunn kocam calışıyor buı temızlıgımde
oyyyy ne buyuk bır faktörmüş meğersem kocişim temizliğimde sarmaktan vazgectım adama

tabiki kızıııım ..bazılarıda kıskanıyor kocişleri yardım etmiyor diye sonra nazara gelios ayol ecem anladı onu

tabiki kızıııım ..bazılarıda kıskanıyor kocişleri yardım etmiyor diye sonra nazara gelios ayol ecem anladı onu
kız benim ki tam beceriksiz işi geçtim ben..
dün akşam sürahiden bardağa su dolduruyor foşşşşş diye aktarıyor tezgah yer su tabii..
sabah kahvaltı hazırladı karnım ağrıo diye ,çaydanlıkta çay vardı onu çöpe dökerken duvarlara sıçramış,tabi otur sil onu..
ama koltuğu çekme,perde takma falan yapar..
akşam yemeğe götürürse ödeşiriz bu durumda bi de onunla uğraşmıyım..
gerçi alinaziğim vardı azcık yeterse ...

maşallaahhhhh kocalaarrınızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…