kız benim ki tam beceriksiz işi geçtim ben..
dün akşam sürahiden bardağa su dolduruyor foşşşşş diye aktarıyor tezgah yer su tabii..
sabah kahvaltı hazırladı karnım ağrıo diye ,çaydanlıkta çay vardı onu çöpe dökerken duvarlara sıçramış,tabi otur sil onu..
ama koltuğu çekme,perde takma falan yapar..
akşam yemeğe götürürse ödeşiriz bu durumda bi de onunla uğraşmıyım..
gerçi alinaziğim vardı azcık yeterse ...
maşallaahhhhh kocalaarrınızaaaaa
KIzlar ben kaçarrrrrr
kocamda yoldaymıs gelıyomus temızlıge tam gaz devam optum sızı
Allaha emanet olun
Allah yardımcın olsun canım..bende tekrar koltuklarıma döneymTamam bebek sana kolay gelsin..Bende iş yapcağım yok bari gidip ibadet yapayım biraz..Bu ay ALLahın izniyle şu Kenzül Arş duasını hergün okumaya çalışıcam inş..
Bu arada yarın doktora gidicez kıslar dua edin emi anya konya belli olcak ..nasıl bir yol izlicez bakalım..
Allah yardımcın olsun canım..bende tekrar koltuklarıma döneym
kosla kullanın kızlar o güzel temizliyor.ama bende kalmamış kirçöz diye muhteşem bişey var valla o da güzel:)
birde benim koltuklar çoook pofuduk..
bu arada dün reglimin 3.günüydü kızlar çok fazla kanama oldu afedersiniz gece bile kaltm ..tuvalette bi sürü pıhtı geldi..korkmadım desem yalan olur..aspirinden mi oluyoki..bugün içmesem diyorum kan kalmadı bende..
günaydın kıslar... yine sıkıcı bi hafta sonu iş günüdün eşim rahatsızlandı. kasık fıtığı varmış en yakın zamanda ameliyat olması gerekiyor. yani bizim bebek işi bu ara ertelendi gibi. hayırlısı olsun. sizin bilginiz var mı bu kasık fıtığı hakkında. ameliyat olan var mı bildiğiniz tanıdığınız. zor oluyor mu :26:doktor kolay bi operasyon dedi ama ne bilim korkuyorum yinede.
Ay ne sıkıcı bi güüüüüün
Bugün işte olmak da çok sıkıcıdır evde oturmakta öyle..
Yemek yapasım yoook,evi toplayasım yoook,yemek yiyesim yoook,dışarı çıkasım yook...ama çok fena çocuk yapasım vaaro da olmuyo
Aslında pijamalarımı çekip abur cuburumu alıp film izleyesim var bi film önerin kıslar
Özgecim yerinde hiç olmak istemezdim çünkü hiç misafir kaldırasımda yoksana kolay gelsin hayatım..cümbür cemaat 10 günlük misafir işin zor..hem sen çalışmıyon mu nasıl olcak o iş ?
Ya bu hal arada geliyor bana çok garip..böyle nasıl desem hiç bişeyden zevk almıyorum..mesela evde sıkılıom dışarı çıkıom dışardanda sıkılıp eve geliom..arkadaşlarla toplanalım diyom görüşüyoz bu sefer onlarda açmıyor beni yine sıkılıp dönüom..napcam bilmiyorum..arada sizlere de oluyomu böyle şeyler yoksa ben kafayımı yiom :26:
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerde bu millet saat kaç olmuş kimsecikler yooooooooook
anammmmm kimse kalkmadımı dahaaa uyanınnnnnnnnnnn lennnnnn :)) miyopi tünaydınn bitanemmmm nasılsınnn bende temizliğe girişcem birazdan haftasonu yatılı misafirim var ufaktan iş yapıcamm haftasonuna kadar
bir kismini basini izleyebildim anca canim malesefbu arada muzmut ve eslemcim izledinizmi filmi beğendinizmi?
hayirli gunler bacilarrrrr
ben erken uyaniyomda odun gec gidiyo ise o gitmedede giremiyom napam
Ya işte bakalım bende haftaiçi yavaştan yapıcam bişiler artık. En azından çamaşır işini hallederim, haftasonuda temizlik yaparım. Çok ütüm birikmedi Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?