Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ay koptum yaa : )) ozaman senin onu hiç koşturmaman senin için daha hayırLı desene ..daha çok iş çıkaran cinsten seninki..

KIzlar ben kaçarrrrrr
kocamda yoldaymıs gelıyomus temızlıge tam gaz devam optum sızı
Allaha emanet olun

Tamam bebek sana kolay gelsin..Bende iş yapcağım yok bari gidip ibadet yapayım biraz..Bu ay ALLahın izniyle şu Kenzül Arş duasını hergün okumaya çalışıcam inş..

Bu arada yarın doktora gidicez kıslar dua edin emi anya konya belli olcak ..nasıl bir yol izlicez bakalım..

Allah yardımcın olsun canım..bende tekrar koltuklarıma döneym

aspirin kanı sulandırır ecemcim. onun için kanamanı arttırabilir. damar tıkanıklığı olanlar kullanıyor aspirini. tabi sende tedavi için kullanıyorsun. doktora sormadan kesme istersen.

günaydınnnnnnnnnnnnn .anlaşılan bütün hafta sonu temizlik yapmışsınız. ben cumartesi çalıştıydım. pazarda çarşı,pazar,market akşam oldu. hiç bişey yapamadım valla.. ama annem yapmış :) o evde kalmıştı.

günaydın yavruceylanlar napionuz nerelerde herkescikler yahu :)

benim kırmızılar gelcek galba 4gün erkenden karnım ağrıyor

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerde bu millet saat kaç olmuş kimsecikler yooooooooook

Canlarım günaydın;
Bugün biraz geç oldu ama geçmişi okudum o ara işler çıktı bitürlü yazamadım

Canım kasık fıtığı ameliyetı kolay bi ameliyat, benim yiğenimde oldu, çok öksürmekten çıktı ondada, geçen sene ameliyat oldu, sonrasında Allaha şükür bi sıkıntısı, ağrısı falan olmadı

Ayy banada genellikle oluyor bu, ama benimki biraz rahatlıktan kaynaklı. İş yapmaya çok gelemiyorum. Hele birde çalışıyor olunca herşey haftasonuna kalıyor, birtürlü yetiştiremiyorum, haftasonları malum zaten, kocam saolsun herhafta anasına gidiyoruz pazar günü akşam gelincede hiçbi iş yetişmiyor. Şu sıralar zaten kocam bana iş yaptırmıyor illa kapıcının karısını çağırıp yapıcam, kadını da haftaiçi çağıramıyorum, bu haftasonu gitmicektik güya anasına, gene bişi çıktı gitti. Pokemondanda öte şeyler götürüyor, napcam bilmiyorum

ya kızlarr kimse girmiyor buraya neden acaba bakımmmm bende şubat annelerinde takılıyorum zaten yazsamda pek gören yok trip atıyım biraz hheehehe

anammmmm kimse kalkmadımı dahaaa uyanınnnnnnnnnnn lennnnnn :)) miyopi tünaydınn bitanemmmm nasılsınnn bende temizliğe girişcem birazdan haftasonu yatılı misafirim var ufaktan iş yapıcamm haftasonuna kadar

hayirli gunler bacilarrrrr
ben erken uyaniyomda odun gec gidiyo ise o gitmedede giremiyom napam

anammmmm kimse kalkmadımı dahaaa uyanınnnnnnnnnnn lennnnnn :)) miyopi tünaydınn bitanemmmm nasılsınnn bende temizliğe girişcem birazdan haftasonu yatılı misafirim var ufaktan iş yapıcamm haftasonuna kadar

Ya işte bakalım bende haftaiçi yavaştan yapıcam bişiler artık. En azından çamaşır işini hallederim, haftasonuda temizlik yaparım. Çok ütüm birikmedi Allahtan

gunaydın kızlar..
aaay benım hala uykum var sankii..1de yattım 9 da kalktım ama beynım uyusuk hala:S
vodkayıda hafta sonu bı arkadasımıza verdık,saolsun hala getırmedı..
cocugunu annesıne bırakan anneler gıbı hıssedıyorum kendımı
hem o tatılde,hem bız
dünde kocam arkadaslarını cagırdı macı ızlemeye..
bende anneme kactım,sız erkek erkege rahat rahat ızleyın dedım
halbukı amacım servis yapmaktan kacmaktı
eve bı geldım..kola,fanta,nescafe,cay hadı neysede benım sütüme kadar içmişler
tee allaaaaaam yaaaaaaa

Son düzenleme:
Ya işte bakalım bende haftaiçi yavaştan yapıcam bişiler artık. En azından çamaşır işini hallederim, haftasonuda temizlik yaparım. Çok ütüm birikmedi Allahtan

aynen bitanem yormadan günlere böl yavaş yavaş yap bende öle yapıcam yoksa bel ağrısı olarak geri dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…