Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

oy masallah desene kuzunun gelısı dort gozle beklenıo :)))))))))))))
hee utulersın acelesı yok ,,bos bı zamanında halledersın onları ,,
ya bebek senın oda da olmıcak mı ?
yanı sezaryanda gecelık daha mantıklı ama onden dugmelı al kı emzırme kolay olsun ,
pıjamada yanında bı takım olsun normal dogum yaparsan onu kullanadabılırsın ,,

ohaaaaaa.. benım mınıcık mısket kadar olan meme uclarım..
suan oldu tenıs topu kadar..nasıl alcak onu cocuk agzına bogulur yaa..
bu meme ucu yarası herkeste oluyor mu kı

benım yanımda olsada odası hazır olsun daha..
mısafır gelınce besıgı tasırız ıkı dakka

boğulmuyorlar millancım evet bütün bölgeyi alması gerekiyor hastanede gösterirler zaten. benim çok kötü yara olmuştu süt yerine kan fışkırıyordu. bir çok kadının oluyor özellikle ilk çocukta. ama inşallah siz yaşamazsınız. doğumdan daha beter diyebilirim. parça parça oluyor. çocuğuda pek emziremedim zaten o yuzden mastist mi ne oldum süt akmayınca iltihap yaptı içerde. inşallah bu sefer olmam bende

evet bende gogus kahverengı olan kısmı tamamen alması gerektıgını bılıorum,,zaten cogu anne sadece gogus ucunu verdıgı ıcın yara oluyo yada parcalanıo falan,,,

canım bnmde meme ucum hiç yoktu bazen çok üşürsem mercimek kadar çıkıyordu okadar şimdi oldular kafam kadar ama bebek alıyormuş hepsini ağzına bende diyordum çocuk boğulur diye ama eğer ilk sefer düzgün vermezsen kesin meme ucu yara oluyor o yüzden ilk memeyi veren hemşirenin çok biligli olması lazım. Görümcem doğum yaptığında bir memesini hemşire verdi o yara olmadı ötekini kendisi verdi yara oldu zar zor emziriyordu ordan çok çekti walla

anam yara olmus gıbı acısını hıssettım zaten sımdı..
ıyı oldu bunları ogrendıgım..ben sadece ucunu verırdım cunku..

yaa bu sıte nıye hemen cevrımdısı yapıyor..
cevap yazarken 2 degıl 3 satır yazsam yenıden gırıs yapmam gerekıyor..
bıde hızlı hızlı yazdıgım halde..eskıden boyle degıldı yaa..
buda benı aldatıyor herhalde

pff banyo yapmam lazım..

benim içi ndaha erken ama kız ismi düşündünüzmü. eşim ışıl,ipek yada ışık istiyor. ama ben farklı bişeyler olsun isityorum tabi aynı zamanda anlamı güzel olsun söylemesi kolay olsunda istiyorum. çok kafam karışık. ikra düşünüyordum. çoğu insan söylemez diye korktum.

herkes susmusken ben banyoya gırım barııı..
bugun ne guzel kalabalık olduk..eskısı gıbı..
cok mutlu oldum baakkk
angeldan hala ses yok tabiiiiiiii
neyse ben banyodayım..

canım biz çok kavga ettik eşimle isim konusunda bir türlü karar veremedik ama en sonunda aden derin ismine karar verdik yaa ikisni beraber kullanıcaz yada tek birini seçicezz başkada isim bakmıyorum walla. Biz zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde aden demiştik bakalım

erkek olursa babası,kız olursa ben koycam dıye anlasmıstık..
3 bucuk aylıkkenkı doktorum erkek oldugunu soyledı..
babası hemen koyacagı ısımlerı hazırladı..
-timurhan
-fatih terim
-hakan şükür
-metin oktay
bu dordunden bırı olcaktı..allah yuzume guldu cocugum kız cıktı sonradan
ama ben bı turlu kız ısmı begenemedım..kocam yıne görevı ustlendı
-sedef
-defne
-azra
ve aklıma gelmeyen bı cok gıcık oldugum ısmı begendı..neyse ben onların arasından buğlem olmasında karar kıldım..
gercı ben beren ısmını cok ıstedım ama kocam beren saat yuzunden sıcak bakmadı..
sonuc olarak buğlem oldu yaniiiii
ortalama 3 aydır buğleme alıstık..şimdide baska ısım begenıp degıstıremıyorum..
kaldı öyle

buğlemi bende çok istedim cnm da benim odunum annem söyledi diye kabul etmedi bende onun söylediklerini istemedim anası istiyor diye şimdi yine benim dediklerim oldu :):)

ailelerde var tabi ilkine kayra koyduk diye tavır yaptılar epey. onlar klasik isim istiyor. bende değişik bişeyler istiyorum aden i bilmiyordum hoşmuş. derini bende çok beğeniyorum

ailelerde var tabi ilkine kayra koyduk diye tavır yaptılar epey. onlar klasik isim istiyor. bende değişik bişeyler istiyorum aden i bilmiyordum hoşmuş. derini bende çok beğeniyorum

yaaa benim ailem yine modern isimler söylüyorlar mantıklı isimler de kaynanamgil eylem ayşe yağmur diyorlar beğenmedim hiç birini zaten. Ben aden koyucam diyorum kaynanam ben ona adem derim dio bende dedim sen seslenme :)

dur bakiim bende isimleri yazayım..kız olursa elif kesin..yanına ecem,defne düşünüyoruz ama hanzade de çeliyor aklımızı:)
erkek olursa göktürk olucak eşimin yoğun isteği üzerine:) ikinci karahan,üçüncü uygur...ve yeni türk devletleri olarak karşınızda olcaz:)))

ilahi ecem
bizim olsunda hic korunmayi dusunmuyom zaten sipsakda kalamiyorum hamile cok cocuk olsun tek derdimiz ismi olsun aklimizdan her gecen ismi koyariz

ilahi ecem
bizim olsunda hic korunmayi dusunmuyom zaten sipsakda kalamiyorum hamile cok cocuk olsun tek derdimiz ismi olsun aklimizdan her gecen ismi koyariz
türk devletlerini koycaz sırayla...bende yanlarına halife isimleri koyayım diyorum..ömer göktürk,,osman karahan,,ali uygur...ilk kız olursa elif:başlangıç ilk demek miş zaten..
bende sezeryan olursam 1 sene ancak korunurum ..sonra koyvercem gitsin..ya en azından ilaç niyetine bi taneyi pırtlatsam..
senin bat ne zaman muzmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…