valla gecen ayki sureye gore ocak 4 tu ama bu ay ilk defa 14 gunde yumurtladim galiba o yuzden yilbasi diye tahmin ederim allah bilir yani kac aydir surekli sasirtiyo beni cunkutürk devletlerini koycaz sırayla...bende yanlarına halife isimleri koyayım diyorum..ömer göktürk,,osman karahan,,ali uygur...ilk kız olursa elif:başlangıç ilk demek miş zaten..
bende sezeryan olursam 1 sene ancak korunurum ..sonra koyvercem gitsin..ya en azından ilaç niyetine bi taneyi pırtlatsam..
senin bat ne zaman muzmuş
türk devletlerini koycaz sırayla...bende yanlarına halife isimleri koyayım diyorum..ömer göktürk,,osman karahan,,ali uygur...ilk kız olursa elif:başlangıç ilk demek miş zaten..
bende sezeryan olursam 1 sene ancak korunurum ..sonra koyvercem gitsin..ya en azından ilaç niyetine bi taneyi pırtlatsam..
senin bat ne zaman muzmuş
13 ocak gibi olurum sanırım daha çoook var..abdest bile almadım daha hastayım..hayırlısı bakalım bu ay çalışmalara başlıycaz..seninki ne zaman bacim?
millan site yine seni şutladı ya da kocan bastı:))yaa bende elif,ayşe veya zeynep gıbı basıt bıldık ısımlerı sevıyorum..
ama koyamıyorum..elif,kocamın eskı sevgılısının adı
ayse ısmınden kocam nefret edıyor,hıcbı ayseyle anlasamıyor..
zeynebıde yakın bı arkadasımız kızına koydu:S
zaten kocam bu uc ısmıde sevmıyorkı..ben neyı düşünüyorum:S
ooooo daha cok var desene hayirlisi insallah senin oncekiler ilk istedigin aydan olmustu dimi oyle hatirliyom?13 ocak gibi olurum sanırım daha çoook var..abdest bile almadım daha hastayım..hayırlısı bakalım bu ay çalışmalara başlıycaz..
evet canım ikiside bıraktığım ay oldu çok şükür..adet gecikmesi yaşaadığım halde öyle olmuşlardı..yinede bol bol incir yiyeyim diyorum..ya birde bi sitede bir kür var..çok övülüyor..dur sana mesaj atayım linkini bir bak yapalım diyoz.çocukla ildili değil ama genel hastalıklara..bi oku bakalımooooo daha cok var desene hayirlisi insallah senin oncekiler ilk istedigin aydan olmustu dimi oyle hatirliyom?
yolla canim bakayim bi ama bana sorarsan madem biraktigin an hamile kaliyon hic bulasma kurlere olan dengen bozulur sonra birde pihtilasma ilaci kullancan budefa biliyon bu kurler ilaclarin ham maddesi ilacda doz yapacagi etki hesaplaniyo ama bunda o yok o yuzden ilk ay normal dene insallah baska biseyde gerek kalmaz...evet canım ikiside bıraktığım ay oldu çok şükür..adet gecikmesi yaşaadığım halde öyle olmuşlardı..yinede bol bol incir yiyeyim diyorum..ya birde bi sitede bir kür var..çok övülüyor..dur sana mesaj atayım linkini bir bak yapalım diyoz.çocukla ildili değil ama genel hastalıklara..bi oku bakalım
evet canım ikiside bıraktığım ay oldu çok şükür..adet gecikmesi yaşaadığım halde öyle olmuşlardı..yinede bol bol incir yiyeyim diyorum..ya birde bi sitede bir kür var..çok övülüyor..dur sana mesaj atayım linkini bir bak yapalım diyoz.çocukla ildili değil ama genel hastalıklara..bi oku bakalım
canım bunda sadece limon ve sarımsak var..limon zaten pıhtılaşmaya iyidir..10 dk geçse linki sanada atardım bi okurdunYa canım o kürleri hemen uygulamayın, sorabileceğiniz doktor varsa yakın tanıdık sorunda yapın. Bende soğan kürünü yapcaktım, son ay çalışmalara başlamadan önce, yakın bi arkadaşım var doktor, o bana yapma demişti. Yeni kürtaj oldun ya aşırı kanaman olur yada kesebilir demişti bende başladıım halde bıraktım ozaman.
geldimi muzmut??
damar tıkanıklığına falan çok iyi geliomuş dur bakiim yazıyı kopyalayabişlirsem atayım buraya
ya aynen su yukardaki gibi geldi ama acilmiyo sayfa bulunamadi diyo bencede ilk ay bekle ecem acelemiz yok nasilsacanım bunda sadece limon ve sarımsak var..limon zaten pıhtılaşmaya iyidir..10 dk geçse linki sanada atardım bi okurdun
http://**************************/2012/12/limon-suyu-ve-sarmsagn-muhtesem-ortaklg.html
günaydın kızlar adetim bugün itibariyle 1 gün geçmiş bulunmakta :18: neyse hayırlısı
canım sanada günaydın :) gelir ama gelmezse 26 aralığa kadar beklerim heralde :) evlilik yıldönümümüz :)) ama sanmıyorum hamile oldugumuGünaydın kızlar;
Eylülcüm hadi hayırlısı, sabret biraz daha. Perşembeye kadarmı beklicen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?