Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

valla gecen ayki sureye gore ocak 4 tu ama bu ay ilk defa 14 gunde yumurtladim galiba o yuzden yilbasi diye tahmin ederim allah bilir yani kac aydir surekli sasirtiyo beni cunku

yaa bende elif,ayşe veya zeynep gıbı basıt bıldık ısımlerı sevıyorum..
ama koyamıyorum..elif,kocamın eskı sevgılısının adı
ayse ısmınden kocam nefret edıyor,hıcbı ayseyle anlasamıyor..
zeynebıde yakın bı arkadasımız kızına koydu:S
zaten kocam bu uc ısmıde sevmıyorkı..ben neyı düşünüyorum:S

millan site yine seni şutladı ya da kocan bastı:))
ani çıkış yaptın..
hadi bi doğurda doğum hikayeni dinleyelim:)

13 ocak gibi olurum sanırım daha çoook var..abdest bile almadım daha hastayım..hayırlısı bakalım bu ay çalışmalara başlıycaz..
ooooo daha cok var desene hayirlisi insallah senin oncekiler ilk istedigin aydan olmustu dimi oyle hatirliyom?

ooooo daha cok var desene hayirlisi insallah senin oncekiler ilk istedigin aydan olmustu dimi oyle hatirliyom?
evet canım ikiside bıraktığım ay oldu çok şükür..adet gecikmesi yaşaadığım halde öyle olmuşlardı..yinede bol bol incir yiyeyim diyorum..ya birde bi sitede bir kür var..çok övülüyor..dur sana mesaj atayım linkini bir bak yapalım diyoz.çocukla ildili değil ama genel hastalıklara..bi oku bakalım

yolla canim bakayim bi ama bana sorarsan madem biraktigin an hamile kaliyon hic bulasma kurlere olan dengen bozulur sonra birde pihtilasma ilaci kullancan budefa biliyon bu kurler ilaclarin ham maddesi ilacda doz yapacagi etki hesaplaniyo ama bunda o yok o yuzden ilk ay normal dene insallah baska biseyde gerek kalmaz...

geldimi muzmut??
damar tıkanıklığına falan çok iyi geliomuş dur bakiim yazıyı kopyalayabişlirsem atayım buraya

Ya canım o kürleri hemen uygulamayın, sorabileceğiniz doktor varsa yakın tanıdık sorunda yapın. Bende soğan kürünü yapcaktım, son ay çalışmalara başlamadan önce, yakın bi arkadaşım var doktor, o bana yapma demişti. Yeni kürtaj oldun ya aşırı kanaman olur yada kesebilir demişti bende başladıım halde bıraktım ozaman.

canım bunda sadece limon ve sarımsak var..limon zaten pıhtılaşmaya iyidir..10 dk geçse linki sanada atardım bi okurdun
http://**************************/2012/12/limon-suyu-ve-sarmsagn-muhtesem-ortaklg.html

geldimi muzmut??
damar tıkanıklığına falan çok iyi geliomuş dur bakiim yazıyı kopyalayabişlirsem atayım buraya

canım bunda sadece limon ve sarımsak var..limon zaten pıhtılaşmaya iyidir..10 dk geçse linki sanada atardım bi okurdun
http://**************************/2012/12/limon-suyu-ve-sarmsagn-muhtesem-ortaklg.html
ya aynen su yukardaki gibi geldi ama acilmiyo sayfa bulunamadi diyo bencede ilk ay bekle ecem acelemiz yok nasilsa

nyese canlar ben kocama kaciyom
birazdan gelir yemegimi hazir edem kahvaltinin ustune cok actir simdi yarin gorusuruk insallah allaha emanet olun

kaçtınızmı kızlar. bende eve geldim bugün işyerinden erken çıktık kar nedeniyle ama 10 dk lık yolu 1 saatte anca gelebildim çarşıdan eve trafik felaket otobüsler 40 dk da zor geliyor.

kızlar napionuz burda kar felaket yağıyor... dışarısı çok güzellll ama yarın işe giderken baya zorlanccam gibi :)) Allah dışarda kalanların yardımcısı olsun...

günaydın kızlar adetim bugün itibariyle 1 gün geçmiş bulunmakta :18: neyse hayırlısı

Günaydın kızlar;

Eylülcüm hadi hayırlısı, sabret biraz daha. Perşembeye kadarmı beklicen?
canım sanada günaydın :) gelir ama gelmezse 26 aralığa kadar beklerim heralde :) evlilik yıldönümümüz :)) ama sanmıyorum hamile oldugumu gecen ay kimyasal olunca bu ayda gecikmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…