günaydın yok be kuzu sanmıyorumgunaydın,,,,
kızım dıom ben sana senden umutluyum,,,senı de kaybettık bızım grupdan
eylul kız belkım yıne hamılesın..
ınsallah bu sefer tutunur bebişşşin..
inşallah gelmez kırmızılar..
yaw ordakı kar kesın buraya gelcek..
ama ben salı gunu doktora gıtcem,ogune kadar yagcaksa yagsın gıtsın..
yada az daha beklesın yaaa..ben cok kayarım karda..
nasıl gıtcem..:18:
dunden berı bunun derdıne düştüm
kışın hamıle olmak ıyı guzelde,böyle zorlukları var yaaaw..
anaaaaaaamm alttakı yazıda ilk süt sızıntılarına rastlayabılırsınız dıyooooo..
anaaaaaaammmm ben anne mı olcam sımdı
canım sanada günaydın :) gelir ama gelmezse 26 aralığa kadar beklerim heralde :) evlilik yıldönümümüz :)) ama sanmıyorum hamile oldugumugecen ay kimyasal olunca bu ayda gecikmiş olabilir
düşünmeye vaktim olmuyor zaten kuzu bu iş oüzden iyi oldu :) hayırlısı napalım :)) gelirse bekliyoz 8 aydır :)Hayırlısı olsun canım ya, sabret azdaha. İnşallah güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi olur. Beklememek daha iyi. Benimde kanda çıkmayınca ha geldi ha gelecek diye beklerken geçiverdi 1 hafta
günaydııııın kıslaaaaaaaaaaar
eylül hadi hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılar
al benden de o kadar miyopiiiikaç gündür böle yüreğim sıkılıyor, havalardanmı nedir ya? Yada yine izin alma moduna girdim galiba gidesim var buralardan
ay bende gitsem ama geri gelsem..daha çocuk yapııcam:))al benden de o kadar miyopiiiigitsem günlerce gelmeseeeeeem
yooooooooook 26sına kadar yaptırmameylül bugün test mi yaptrcan
gelir deme ..birde hamile oluncada aynı adet ağrısı oluyor ona takılma yani..sen yine fazla hareket etme kuzum..yooooooooook 26sına kadar yaptırmamkorkuyorummmmmmmmmmm ne kadar geç okadar iyi :) zaten kırmızılar gelir gibi adetim 1 gün geçti daha
sancım da yok ki :) 2 gün önce oldu bitti gitti :))))gelir deme ..birde hamile oluncada aynı adet ağrısı oluyor ona takılma yani..sen yine fazla hareket etme kuzum..
miyopi göbekte büyüme başladımı???
hadi hayırlısı canım..sancım da yok ki :) 2 gün önce oldu bitti gitti :))))
gelir deme ..birde hamile oluncada aynı adet ağrısı oluyor ona takılma yani..sen yine fazla hareket etme kuzum..
miyopi göbekte büyüme başladımı???
ilk hamilelikte çok büyümüyomuş ilk aylar..birde anne zayıfsa çok belli olmuyormuş..Biraz biraz başladı canım ama dışarıdan anlaşılmaz daha. Pantolonlar dar geliyor artık. Şuan tek pantalona kalmış durumdayım. 2de elbisem var, çevirip çevirip onları giyiniyorum
ilk hamilelikte çok büyümüyomuş ilk aylar..birde anne zayıfsa çok belli olmuyormuş..
benimde okul var ya,5 6 aylık oluyor okul zamanı eğer bu ay kalabilirsem hayırlısı bakalım..
çin takvimine bakıonmu cinsiyet için öyle bişey varmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?