Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylul kız belkım yıne hamılesın..
ınsallah bu sefer tutunur bebişşşin..
inşallah gelmez kırmızılar..

yaw ordakı kar kesın buraya gelcek..
ama ben salı gunu doktora gıtcem,ogune kadar yagcaksa yagsın gıtsın..
yada az daha beklesın yaaa..ben cok kayarım karda..
nasıl gıtcem..:18:
dunden berı bunun derdıne düştüm

kışın hamıle olmak ıyı guzelde,böyle zorlukları var yaaaw..

anaaaaaaamm alttakı yazıda ilk süt sızıntılarına rastlayabılırsınız dıyooooo..
anaaaaaaammmm ben anne mı olcam sımdı

anaaaaaaamm alttakı yazıda ilk süt sızıntılarına rastlayabılırsınız dıyooooo..
anaaaaaaammmm ben anne mı olcam sımdı

evet canum inşallah gelmez ama inanasım yok gögüslerim agrıyor sadece başkada bişey yok

aman neyse canım hayırlısı gelirse kırmızı gelsin gelmezsede napim :))

hele şükür inan anne olcagına :)))))) delü karuuuu

canım sanada günaydın :) gelir ama gelmezse 26 aralığa kadar beklerim heralde :) evlilik yıldönümümüz :)) ama sanmıyorum hamile oldugumu gecen ay kimyasal olunca bu ayda gecikmiş olabilir

Hayırlısı olsun canım ya, sabret azdaha. İnşallah güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi olur. Beklememek daha iyi. Benimde kanda çıkmayınca ha geldi ha gelecek diye beklerken geçiverdi 1 hafta

Hayırlısı olsun canım ya, sabret azdaha. İnşallah güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi olur. Beklememek daha iyi. Benimde kanda çıkmayınca ha geldi ha gelecek diye beklerken geçiverdi 1 hafta
düşünmeye vaktim olmuyor zaten kuzu bu iş oüzden iyi oldu :) hayırlısı napalım :)) gelirse bekliyoz 8 aydır :)

kaç gündür böle yüreğim sıkılıyor, havalardanmı nedir ya? Yada yine izin alma moduna girdim galiba gidesim var buralardan

yooooooooook 26sına kadar yaptırmam korkuyorummmmmmmmmmm ne kadar geç okadar iyi :) zaten kırmızılar gelir gibi adetim 1 gün geçti daha
gelir deme ..birde hamile oluncada aynı adet ağrısı oluyor ona takılma yani..sen yine fazla hareket etme kuzum..

miyopi göbekte büyüme başladımı???

gelir deme ..birde hamile oluncada aynı adet ağrısı oluyor ona takılma yani..sen yine fazla hareket etme kuzum..

miyopi göbekte büyüme başladımı???

Biraz biraz başladı canım ama dışarıdan anlaşılmaz daha. Pantolonlar dar geliyor artık. Şuan tek pantalona kalmış durumdayım. 2de elbisem var, çevirip çevirip onları giyiniyorum

Biraz biraz başladı canım ama dışarıdan anlaşılmaz daha. Pantolonlar dar geliyor artık. Şuan tek pantalona kalmış durumdayım. 2de elbisem var, çevirip çevirip onları giyiniyorum
ilk hamilelikte çok büyümüyomuş ilk aylar..birde anne zayıfsa çok belli olmuyormuş..
benimde okul var ya,5 6 aylık oluyor okul zamanı eğer bu ay kalabilirsem hayırlısı bakalım..
çin takvimine bakıonmu cinsiyet için öyle bişey varmış:)

Geçen gün baktım çin takviminde erkek çıktı. Bilmiyorum artık. 15inde doktora gidicem inşallah ozaman belli olur. Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde cinsiyeti önemli değil desemde kız olmasını daha çok istiyorum ne yalan söyliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…