çalışırken bende rahattım canım kimse sesini çıkartamıyordu şimdi evdeyim diye oluyor bunların hepsi zaten. canım benimki ile konuşulmuyor ki canım ben lafı açsam o hemen kapatıyor yada sesi yükselmeye başlıyor hemen. Ne yapıcam nasıl yapıcam bilemedim walla şaştım kaldım öyle.günaydııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrne var yok nasılsınız ben yine rüyalarlarımla boğuşmaktayım.. neler oluyor bana anlamıyorum arada bi geliyorlar. geceleri uyuyamıyorum. iki gündür sürekli yine eşimi başkalarıyla görüyorum, kuşumu ölmüş görüyorum hep bi korkuyla uyanıyorum sabahları. neden böyle oluyor bilmiyorum. çok huzursuzum yine. sanki kötü bişeyler olacak gibi hissediyorum. ve ben ne zaman böyle rüyalar görsem eşimle aramız kötü oluyıor. hiç bi sebeb yok odunlaştı yine. soğuk soğuk davranıyo.ona noluyo bilmiyorum. arada bi sanki yabancalaşıyoruz birbirimizden. sizdede oluyor mu böye yoksa ben mi abartıyorum. rüyalardan dolayı kafamda kuruyorum :18:
sagocum üzme kendini noluuur. kafa şişirmekte neymiş biz hepimiz kardeşiz burda hepimiz kimseye anlatamadıklarımızı burda birbirimize anlatıyoruz. belki elimizden bişey gelmiyor ama konuşup,içimizi döküp rahatlıyoruz en azından. yazdıklarının hepsini okudum çok kızdım, çok üzüldüm gerçekten. allah yardımcın olsun. böyle kaynana-görümce girdi mi araya zorlaşıyor herşey. ama ne olursa olsun sen bebeiğini düşün yavrum. kimseye ezdirme kendini. naz yap biraz hatta abart hamileliğini kullan bence. böylece eşinde kıyamaz hem. madem onlar sana karşı eşini dolduruyor sende eşinle konuş güzel güzel. o da anlyacaktır senin halinden.zaten şu erkek milletini hiç anlamıyorum. sanki o anasıysa karşısındaki karısı değil. hep anneleri haklıdır nedense. benimki annesi bişeyi yanlış yapsa bile hiç laf söyletmez. hep korur. ama allaha şükür kayınvalide pek karışmıyor şimdilik. o da tabi çalışıyorum mesleğim var diye yoksa alır yanına oturtur herşeyi benden beklerdi valla. ben çalışıyorum uzağım ayağına rahatım yani.
gunaydın kızlar
kocam cok sukur ıse gıttı ,,,sagolsun grıbı kaptım ondan ,bogazlarım fena ,,ust damagım cokmus gıbı,gozlerım sıs uff yaaa ufff:2::2::2:
kırmızılar geldı cok sukur dun,,dedıydım ya dun adet gunum dıe onu beklıomus ,,,
yarın yada sonrakı gun doktora gıtcem ınsallah ,,
sız ne yaptınız var mı deısıklıkler,,
geçmiş olsun kusum hoşgeldin. şu an bende bi değişiklik yok ateşimi ölçüyorum bu ay bakalım nollcekkkgunaydın kızlar
kocam cok sukur ıse gıttı ,,,sagolsun grıbı kaptım ondan ,bogazlarım fena ,,ust damagım cokmus gıbı,gozlerım sıs uff yaaa ufff:2::2::2:
kırmızılar geldı cok sukur dun,,dedıydım ya dun adet gunum dıe onu beklıomus ,,,
geçmiş olsun canım....
sagocum saol canım akşam bakayım ben dua kitabına. kafamda çok kuruyorum ben acayip bişeyim çok kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyomsankim çok yakışıklı bi kocam varda kapacaklar. adam o kadar iki dünyadada senden başkasını istemem diyor ben hala buluyorum kızacak,kıskanacak bişeyler bugün okuyup üfleyip yatayım bi de bakalım
geçmiş olsun kusum hoşgeldin. şu an bende bi değişiklik yok ateşimi ölçüyorum bu ay bakalım nollcekkkinşallah dfüzene girer bu ay adetim ya da gelsin bebişler artıkın sen niye gitcektin doktora :44:
hee bakdım gecmıse,,sanırım esın senınde ılgılenmenı ıstıo malum gelınsın :)) hamıle olsanda :))
yanı ben acıkcası gıderım kaynanama,ama cokda ugrasmam sancım var ayagına daha kolay ıslerı tercıh ederım,yanı gıtmezsen daha cok tantana cıkcak ,,,
ne bılım doktor adet olursan 3.veya4. gun mutlaka gell dedı bende o gazla nasıl olsa gebe kalırım dıe nıe gelcem dıe sormadım ,
ee sen gıttın mı doktora adet ıcın tekrar?
canım sorunda orda zaten bana böyle yapıyorlar beni iki canımla hüngüe hüngür ağlatıp gece uykularımdan ediolar yaaa gidip yanlarında oturasım bile gelmio walla. çekip vursalar daha iyi beni.
canım kesiin hormon tahlili yapacaktır ondan gel demiştir.
canım onlar benden babaanneye bakmamı istiyorlar bende baştan nasıl bakayım hamile hamile dedim. şimdi kocamı fitliyorlar bana karşııyıde canım sen nıe o kadar kafana takıosun kı
gıtcen orda onların yanında olcan kımse senden cıddı anlamda ıs beklemez
amac bak gelın de burda demek
canım benim tahminim öyle adetin 3. veya 4. günü genelde hormon tahlili yapar doktorlar ondan çağırırlar büyük ihtimalle senide o yüzden çağırmıştırhadı ya muayene etmıcek mı ? tahlıl mı olcam nıe kı ?
adetliyken gittimdi canım. bi sorun çıkmadı tamamen stresten dedi. inansam mı bilemedim ama kaldı öyle :44: bakalım bu ay ne olacak merak ediyorum valla ateş ölçüyoırum işte kendimce. yumurtlama günümü falan anlarım belki diye. bugün 16.gün sanırım yımırtlıyom bi kaç gündür.ne bılım doktor adet olursan 3.veya4. gun mutlaka gell dedı bende o gazla nasıl olsa gebe kalırım dıe nıe gelcem dıe sormadım ,
ee sen gıttın mı doktora adet ıcın tekrar?
canım onlar benden babaanneye bakmamı istiyorlar bende baştan nasıl bakayım hamile hamile dedim. şimdi kocamı fitliyorlar bana karşı
canım benim tahminim öyle adetin 3. veya 4. günü genelde hormon tahlili yapar doktorlar ondan çağırırlar büyük ihtimalle senide o yüzden çağırmıştır
madem bakamıcaklardı ne dıe aldılar geldıler,ben senden bakmanı ıstedıklerını bılmıodum yuh dıorum ,,,sende de herkes kendı kaynanasına baksın ,,alalal ,,bosver tavız verme o zaman ,kocan da bır surat ıkı asar ucuncusunde vazgecer,,,
hormon tahlılı kaldıydı zaten onu da edem de bı rahatlıyam
adetliyken gittimdi canım. bi sorun çıkmadı tamamen stresten dedi. inansam mı bilemedim ama kaldı öyle :44: bakalım bu ay ne olacak merak ediyorum valla ateş ölçüyoırum işte kendimce. yumurtlama günümü falan anlarım belki diye. bugün 16.gün sanırım yımırtlıyom bi kaç gündür.bakalım bu ayın sonund ane olcek merakla bekliyorum kusum.
kıssss sen ne zaman adet oldundu en son yumurtlamışsın dememiş miydi doktor sana. ben kaçırdım mı o arada sen gördün mü yine kırmızıları
hımm. valla kusum akışına bırakiiim diyorum ama olmuyor. en azından adet olacağım zamanı kestiririm belki böylece. inşallah düzene girer şu adetim asrtık benim öncelikli isteğim bu vallahe yumurtladım adetten bı hafta sonra zaten uc gun yumurtluomusuz ,,yumurtladıkdan bı hafta sonrada adet oluoz ıste dollenme olmadıysa,,,
sagonun dedıgı gıbı hormon tahlılı ısteyebılır ,,
ya dedım zaten bız sadece doktorun dedıgı gunlerden bı gunu degerlendırdık kocamın anlamsız ısteksızlıgınden ,,
ya bence hıc takıp etme akısını bırak
aynen bacım belki bzimki idare edebilse bu kadar nefret etmezdim. Zaten hayatımızda onlar olmasa biz hiç kavga bile etmeyiz herhalde hep onların yüzünden griyoruz birbirimize
gunaydın kızlar
en iyisi görmezden gel canımya kızlar lütfen bakın bişey diycemm
sinirden elim titriyor..
benim eşimin eski sevgilisi vardı..biz tanışmadan ayrılmışlardı..
ama nişanlyken rahatsız etti..
evliyken bile rahatsız etti..ki biz evliyken kendiside nişnlydı.düğününe 1 ay vardı..bende kızdım hatta aradığını nişanlısına,nişanlısının ablasına falan söyledim...o ara tartışmışlar ama düğün yakın diye bozmadılar düğünü yaptılar sanrm..
bunlar olalaı neredeyse 1 sene oldu..
ya kız şimdi beni face ten eklemiş..
napym kızlar..
istek göndersiği sayfayı kaydetmek istiyorum..nasıl yapıcam..
ayrıca eşinin tel ini buldum face ten,eşime arattırıp böyle böyle yapıyor eşin deyip konuştursammı???bıktm ben bu kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?