Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çalışırken bende rahattım canım kimse sesini çıkartamıyordu şimdi evdeyim diye oluyor bunların hepsi zaten. canım benimki ile konuşulmuyor ki canım ben lafı açsam o hemen kapatıyor yada sesi yükselmeye başlıyor hemen. Ne yapıcam nasıl yapıcam bilemedim walla şaştım kaldım öyle.

canım geceleri yatarken çok mu düşünüyorsun sen kafanda o yüzden olur böyle şeyler okuyarak uyu istersen. birde tam dua kitabın varsa orada gece uykuda kabus görenler için dualar war onları okuyabilrsin rahatlatır seni

gunaydın kızlar

kocam cok sukur ıse gıttı ,,,sagolsun grıbı kaptım ondan ,bogazlarım fena ,,ust damagım cokmus gıbı,gozlerım sıs uff yaaa ufff:2::2::2:
kırmızılar geldı cok sukur dun,,dedıydım ya dun adet gunum dıe onu beklıomus ,,,
yarın yada sonrakı gun doktora gıtcem ınsallah ,,
sız ne yaptınız var mı deısıklıkler,,

geçmiş olsun canım....

sagocum saol canım akşam bakayım ben dua kitabına. kafamda çok kuruyorum ben acayip bişeyim çok kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyom sankim çok yakışıklı bi kocam varda kapacaklar. adam o kadar iki dünyadada senden başkasını istemem diyor ben hala buluyorum kızacak,kıskanacak bişeyler bugün okuyup üfleyip yatayım bi de bakalım

geçmiş olsun kusum hoşgeldin. şu an bende bi değişiklik yok ateşimi ölçüyorum bu ay bakalım nollcekkk inşallah dfüzene girer bu ay adetim ya da gelsin bebişler artıkın sen niye gitcektin doktora :44:

ne bılım doktor adet olursan 3.veya4. gun mutlaka gell dedı bende o gazla nasıl olsa gebe kalırım dıe nıe gelcem dıe sormadım ,
ee sen gıttın mı doktora adet ıcın tekrar?

canım sorunda orda zaten bana böyle yapıyorlar beni iki canımla hüngüe hüngür ağlatıp gece uykularımdan ediolar yaaa gidip yanlarında oturasım bile gelmio walla. çekip vursalar daha iyi beni.

canım sorunda orda zaten bana böyle yapıyorlar beni iki canımla hüngüe hüngür ağlatıp gece uykularımdan ediolar yaaa gidip yanlarında oturasım bile gelmio walla. çekip vursalar daha iyi beni.

ıyıde canım sen nıe o kadar kafana takıosun kı
gıtcen orda onların yanında olcan kımse senden cıddı anlamda ıs beklemez
amac bak gelın de burda demek

ıyıde canım sen nıe o kadar kafana takıosun kı
gıtcen orda onların yanında olcan kımse senden cıddı anlamda ıs beklemez
amac bak gelın de burda demek
canım onlar benden babaanneye bakmamı istiyorlar bende baştan nasıl bakayım hamile hamile dedim. şimdi kocamı fitliyorlar bana karşı

hadı ya muayene etmıcek mı ? tahlıl mı olcam nıe kı ?
canım benim tahminim öyle adetin 3. veya 4. günü genelde hormon tahlili yapar doktorlar ondan çağırırlar büyük ihtimalle senide o yüzden çağırmıştır

ne bılım doktor adet olursan 3.veya4. gun mutlaka gell dedı bende o gazla nasıl olsa gebe kalırım dıe nıe gelcem dıe sormadım ,
ee sen gıttın mı doktora adet ıcın tekrar?
adetliyken gittimdi canım. bi sorun çıkmadı tamamen stresten dedi. inansam mı bilemedim ama kaldı öyle :44: bakalım bu ay ne olacak merak ediyorum valla ateş ölçüyoırum işte kendimce. yumurtlama günümü falan anlarım belki diye. bugün 16.gün sanırım yımırtlıyom bi kaç gündür. bakalım bu ayın sonund ane olcek merakla bekliyorum kusum.
kıssss sen ne zaman adet oldundu en son yumurtlamışsın dememiş miydi doktor sana. ben kaçırdım mı o arada sen gördün mü yine kırmızıları

madem bakamıcaklardı ne dıe aldılar geldıler,ben senden bakmanı ıstedıklerını bılmıodum yuh dıorum ,,,sende de herkes kendı kaynanasına baksın ,,alalal ,,bosver tavız verme o zaman ,kocan da bır surat ıkı asar ucuncusunde vazgecer,,,
hormon tahlılı kaldıydı zaten onu da edem de bı rahatlıyam

baya önceki konuşmalarda yazıyordu canım ben anladım zaten onları okumadığını. Bende öyle dedim zaten görümcelerim çıkartıyor bunların hepsini.

canım yaptır aklında kalmasın. eğer ki hormonlarda bişey varsa tedavi görürsün için rahat eder.

he yumurtladım adetten bı hafta sonra zaten uc gun yumurtluomusuz ,,yumurtladıkdan bı hafta sonrada adet oluoz ıste dollenme olmadıysa,,,
sagonun dedıgı gıbı hormon tahlılı ısteyebılır ,,
ya dedım zaten bız sadece doktorun dedıgı gunlerden bı gunu degerlendırdık kocamın anlamsız ısteksızlıgınden ,,
ya bence hıc takıp etme akısını bırak

hımm. valla kusum akışına bırakiiim diyorum ama olmuyor. en azından adet olacağım zamanı kestiririm belki böylece. inşallah düzene girer şu adetim asrtık benim öncelikli isteğim bu valla o anlamsız isteksizlik benimkindede oluyor genelde kusum sen adetten den bi hafta sona yumurtluyon. yumurtladıktan bi hafta sona da adet oluyon o yüzden 2 haftada bi adet oluyon demekki. acaba benim nasıl bi döngüm var 2 ayda anca görüyooom kırmızıları :26:

ya kızlar lütfen bakın bişey diycemm
sinirden elim titriyor..
benim eşimin eski sevgilisi vardı..biz tanışmadan ayrılmışlardı..
ama nişanlyken rahatsız etti..
evliyken bile rahatsız etti..ki biz evliyken kendiside nişnlydı.düğününe 1 ay vardı..bende kızdım hatta aradığını nişanlısına,nişanlısının ablasına falan söyledim...o ara tartışmışlar ama düğün yakın diye bozmadılar düğünü yaptılar sanrm..
bunlar olalaı neredeyse 1 sene oldu..
ya kız şimdi beni face ten eklemiş..
napym kızlar..
istek göndersiği sayfayı kaydetmek istiyorum..nasıl yapıcam..
ayrıca eşinin tel ini buldum face ten,eşime arattırıp böyle böyle yapıyor eşin deyip konuştursammı???bıktm ben bu kadından

aynen bacım belki bzimki idare edebilse bu kadar nefret etmezdim. Zaten hayatımızda onlar olmasa biz hiç kavga bile etmeyiz herhalde hep onların yüzünden griyoruz birbirimize

Canım sen daha fazla uzatma bence, lafını dinletemiyorsun şeklindede dolduruyor olabilirler kocanı, git dediyse git ama arada sancım var, yoruldum, şöle oldu böle oldu de istifini hiç bozma, sorun senden kaynaklanmasın. Cins bu kocalar işte. Öle kafanızı şişirdimde deme, kafamız şişmiyor, aksine sana farklı bakış açıları getirince sende rahatlıyorsun bizde birine yardım etmenin huzurunu yaşıyoruz. Hepimiz için geçerli bu. Bende anlatıyorum, farklı şeyler söylendiğinde kinim azalıyor inanki.

Canım geçmiş olsun, bende de kaç günden beri halsizlik falan var ama yormamaya çalışıyorum kendimi. Gece ev sıcak birde bende çok terliyorum iki gecedir. Terlemek iyidir heralde demekki ateşim çıksada düşüyor sonrasında.

Bizimki yine bi havalarda, dün annemlere gittik, yemeğe annem az et koymuş benim tabağımda et yok zaten, baktı bnmki, tabağına et var dedi nasıl yiyeceksin dedi. Halbuki öğlen yememişim açım ve et kokusu gelmedi bana, adamdaki art niyet annem yaparsa herşeyi yiyorum mantığında. Bende kalktım masadan midem bulanıyor yiyemicem dedim, sora o yedi bende ondan sonra gittim yedim. Neyse misafir gelcekti akşam onun için gitmiştik, konuşmadım ben bayaı bi, kalkmaya yakın düzeldi gibi aramız, neyse giderken annem gün parası istedi bende yanımda yok dedim, bu yanımda bitti noldu ne var diye bende yok bişi dedim. Annemin borcu var bana, o borçtan ödesin gün paranı diyip duruyor diye parada olmayınca yanımda vermedim anneme, herneyse çıktık eve gidiyoruz, gizliyomuşum ondan. Halbuki gizlediğim bişi yok, bu tür şeylerde araya girmeyi sevmem onla annesinin, annesi çekinmesin diye, benimde annemle arama girmesini istemem annem çekinmesin diye. Sonuçta verdikten sonra verdim diyorum oda diyor, gizleme falan yok ama adam cins işte basmıyor beyni.

Ondan sonra evde konuşmuyor bende geç oldu diye yattım zaten, sabah kalktım bende konuşmuyorum işte. Nolucak bilmiyorum ama bu konuşmama küsme huyunu bırakması için bende kararlıyım, gerekli haller dışında bende konuşmicam. Hiç sevmiyorum bu durumu ama yapmassam buna alıştı bu sıralar hep yapıyor. ve ben çok sinir oluyorum. Bişi soruyorum cevap vermiyor, salak salak oturuyor. ağzımızın tadı yok hiç. Bilmiyorum bazen hayat böle geçermi acaba diyorum. Adam hep hatalara odaklı, hiç güzel şeyleri görmeyi bilmiyor. Bende tam tersi o anlık sinir oluyorum ama sonradan görmezden gelebiliyorum bazı şeyleri. Ha ben dosdoğruyum yanlış onun tavrında demiyorum ama o bunu diyor. Ona sorsan onun hiç bi yanlışı yok, bütün hataları yanlışları herzaman ben yapıyorum.

Küser konuşmaz, sorunlar ortada kalır, sürekli her kavgada en baştan benim yanlışlarımı sayar, hiçbizaman ama şunuda doğru yaptın demez, ondan sonra benim düzelmemi bekler. Ve ben kendisi gibi davrandığım zaman nasıl sinir oluyor anlatamam. Madem bukadar doğrusun be adam kendi yaptığını sana yapınca neden bukadar sinirleniyorsun dediğimdeyse sus pus kalıyor. Adam kafasında bi senaryo yazmış bendende aynı replikleri bekliyor. Sabah uyandırmaya gidiyorum, önceden diyordu öperek uyandırmıyorsun, öpüyorum kalksın diye yine uyanmıyor, sonra ama şöyle desen böle desen ben anlamıyorum ozaman çıkar senaryoyu ona göre oynayım bende yani.

en iyisi görmezden gel canım
yada bulduğun telefonu ara, eşiniz beni niye eklemiş diye sor.
teklifi reddetmediğin sürece gelen istek öylece bekliyor diye biliyorum ben.
ayrıca bayanın amacı ne olabilir ki yani :44:
eski sevgilinin eşini ekleyip ne gibi bi paylaşımda bulunabilir ki :44:
dost değil ahbap değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…