Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım anlatamam sana sülük gibi...
bu sayfayı kaydedip görümcesine falan göstermem lazım..
merys o izmirde ..orada olsam zaten bulundğu yere rezil ederdim onu...
eski aradğnda eşim kızdı ağza alınmycak mesaj attı..(ben üzüldüm diye,ben dedim diye yani)
bunun amacı başka bişey de çözemedim ben

Canım bence akşam eşine göster seni eklemek istediğini sonrada engelle, seni eklediyse eşinide eklemeye çalışmıştır varsa face, onuda kontrol et ordanda engelle. Ondan sonra durumların seyrine göre bir yol izlersiniz. Biraz sakin bi yol izle. Muhattap olupta musallat etme kendinize. Hatta sen zaten araya girme. Aranacak olursa eşin ilgilensin. Erkekler bu konularda soğukkanlı davranır, sorunu çözmede daha rahat olurlar. Sen duygularını karıştırıp kadınla saç baş durumda bulabilirsin kendini. Ben olsam topu eşime atarım. Ha birde bu konuda eşinden zerre şüphen yok anladığım kadarıyla zaten, kadın çirkef. Bu sebeple eşinle arana soğukluk sokma, kadının istediği bu zaten. Senin aklına fitne sokmak benim tahminim. Tek derdi o yani.

canım benim öküzümde seninki gibi işte aynı. suratını asar oturur ne oldu derim tepki yok. hep yorgunum hep yorgunum der durur konuşmaya çalışınca da sen herşeyi abartıyorsun der.
Sabahları bende benimkini öperek kaldırırım hep bu sabah yanına gidip çağırasım bile gelmedi walla. Akşam annesine gitmeden önce gayet iyiydi öptü sarldı falan. bir gtti geldi adam 180 derece döndü öyle olunca kaynanamı görümcelerimi arayıp ağzıma geleni sayasım geliyor.

ayyy canım walla ben bile sinirlendim ne kadar yüzsüz bir kadınmış o öle
istek yolladığı sayfayı kayıt edebilirsin ama nasıl anlatıcam sana onu burdan onu bilmiyorum

canım ben elimden geldiğince anlatmaya çalışayım sana sayfayı nasıl kayıt edeceğini snra çıkıcam sevgili kaynanacıma gideyim ayak üstü girer çıkarım zaten seminere gidicem diye.

şimdi internet sayfasını açıyorsun istek olan kısmı
daha sonra klavyenin üst kısımda f12 olan tuşun oralarda print screen diye bir tuş var ona basıyorsun
daha sonra bilgisayarsan painti açıyorsun
paintin sol tarafında yıldız ve kare kutucuklar varya fırça çizelgesinde ordaki kare kutucuğa basıyorsun ve paint sayfasında mouse ile sağ klik yapıyorsun ve yapıştır diyorsun
ozaman istek yapılan sayfanın olduğu gibi paint ekranına kayıt edildiğini göreceksin cnm sonrada paint kısmından dosyayı kayıt edersn.
eğer yapamazsan daha sonra başka bir yolla anlatmaya çalışırım.
umarım baya açıklayıcı anlatmışımdır da yapabilirsin.

Son düzenleme:
canım eşimin face te engelli o nişanlılığından bu yana..
şu an baktım engelli hala..
eşimin dediği hiç muattab olmayalım..konuşur konuşur susar..
ya kızlar kendiside evli..hala ne demeye beni ekliyor...
şu sayfayı kaydedip eşine akrabalarına yollycam netten..yeter artık..
ya kızlar bende ilk önce umursamadım ama
evlenince aradığını öğrenince ben bunu aradım
ben kardeşiyim dedi geri afalladı arkadaşıyım dedi.ama sonradan öğrendimki onun no ymuş.
bana diyoki " onlar hala görüşüyolar,çok seviyolar birbirlerini.."
ve kızlar eşimin tel inde ben rastlamadım
faturalarında rastlamadım..
eşim tiksiniyorum artık bırak ne hali varsa görsün dediği biri.
sırf bozmak için yaptğnı düşünüyorum..
çünkü azcık şüphe etsem,bulurdum öyle bişeyi..

bu niyetteki bi kadına ben nsıl toleranslı olabilirim

kadını muhattap alıp da iyice başınıza müsibet etme bence
amacı huzurunuzu kaçırmak orası aşikar
yoksa kendi nişanlıyken niye sizinle uğraşsın.

sayfayı print screen le kaydedebilirsin.
sonra da paint e gir kaydet.

Son düzenleme:

canım senin huzurunu kaçırmak için yapıyor belli bişey zaten sen onu en iyisi engelle faceden falan bir daha rahatsız edemesin sizi. Zaten başka nasıl ulaşacak ki sana. ulaşamaz ki. 4
Eşinden eminsen sıkıntı yok canım bnm umursama bile.

canım ya o fırçanın yanındaki kutucuğu bulamadım

canım nişanlıyken mesaj atmıştı..ben farkettim..nişanı atacaktım ben.bak madem böyle bişey var bn istemem dedim..
normalde burnundan kıl aldırmaz ama..konuştu anlattı.ben zaten senden önce ayrıldım ondan.sen bile yoktun dedi..kız kaçmayı bile teklif etti istemedim dedi.bende zaten en ufak bir istek olsa kız dünden razı dedi..ama ben artık tiksiniyorum..dedi..hatta o zamandan verdi şifresini..al sen ne dersen de kıza dedi..ben o zaman hiç bilmiyodum kızı..ekli falan da değildi zaten..msn nine beddualı mesajlar atmış oradan bulmuştum kızı.
deli resmen ,takıntılı

hadi ben kaçtım canlarım kaynanama gideyim gelincede seminere giderim akşam üstü gelirim eve neler olduğunu yazarım size.
hadin öpüyorum hepinizi.

Kadına toleranslı olma değil bizim sana dediğimiz kadını muhattap alman zaten sıkıntı yaratır düşüncesindeyim ben. Sen muhattap oldukça cevap verdikçe sana sallicak bişiler. İçine kurt düşürecek amaç bu bence. Sen cevap verki, oda tekrar senle konuşsun. Hiçbir şekilde muhattap alma benim tavsiyem. sadece eşine göster, sonrada engelle. Başka yollardanda deneyecektir eklemeyi falan ozamanlarda hep engelle. Artık baktın çok rahatsız ediyor ozaman kocana söyle, kadının eşiyle o muhattap olsun. Bence eşiyle arasında sorun falan vardır, kocanada zamanında kafayı taktığı için bi bakim bakalım, ben mutsuzum o niye mutlu diip aranızı bozmaya çalışıyor olabilir. Yani kocanla ilgili bi tasarruf yok ortada sadece huzurunuzu kaçırmak, o yüzden seni ekliyor zaten

Allahımmmm rezil rüsva oldum sabahtan beri bizim topik die başka topiğe yazıorumm..yağmuuuurr nerdesin bacım bana demişin karıştırdın kuşum die ama anca uyandım sağol varol burdan anlaşılıoki ben bayağı yoğunum ve kafam kaçmış durumdaa bide yazmışımki kızlar sizle muhabbet etmeyi dertleşmeyi özledim die kızlarda diodurki bu da kim be hay kafam yaa heç güleceğim yktu ilahi ben

face ten istek geri alınabiliyor ya o yüzden kaydettim..
ben ona yeterince tahammül ettim..

ya benim bir arkadaşım vardı onun dediği geldi aklıma..
böyle kişilikte bir insansa evliliğinde her sorun olduğunda sana sarabilir demişti..cidden haklıymış.
salak kız..
eşime hiç söylemycem bile..

yok canım hiçbişey yazmadım engelledim kızı zaten..
eşimede söylemycem..
ama bu kaydettiğim fotoyu yolluycam onun akraba ve eşine..
bence yeter artık..
inanmayan linkine kadar kopyaladım bakar..
cidden ben ilk zamanlar üzüldüm bile kıza ama gerekmiyomuş

ay lilyum hiç güleceğim yoktu:)
bi kere de sanki biri buraya yazmıştı ,,kimse tanımamıştı tabii:)

ay lilyum hiç güleceğim yoktu:)
bi kere de sanki biri buraya yazmıştı ,,kimse tanımamıştı tabii:)

ayy cnm vallahi bende iyi güldüm uçtum ben :) bu arada yazdıklarınıda okudum cnm bnmde benzer bi olay başıma geldi ama senin gibi eşimden emin olduğum için hiç problem etmedim... eski sevgiliymiş ewli bi kızı var falan filan habire eşime msj atıo ben de cevap yazmıştım eğer bu saçmalığa bi son vermezsen kocan dahil tüm sülalene neler yaptığını anlatırım dedim bidaha ses kesildi nalçak karı bide takıntılı oda eşimin lisede sewgilisiymiş ozamanlarda ewlilik hayali kıurarken bi kızmız olursa adını ecrin koyarız falan derlermiş karının bi kızı olmuş adınıda ecrin koymuş ümüğünü sıkasım var ama neyse hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…