canım anlatamam sana sülük gibi...en iyisi görmezden gel canım
yada bulduğun telefonu ara, eşiniz beni niye eklemiş diye sor.
teklifi reddetmediğin sürece gelen istek öylece bekliyor diye biliyorum ben.
ayrıca bayanın amacı ne olabilir ki yani :44:
eski sevgilinin eşini ekleyip ne gibi bi paylaşımda bulunabilir ki :44:
dost değil ahbap değil
ya kızlar lütfen bakın bişey diycemm
sinirden elim titriyor..
benim eşimin eski sevgilisi vardı..biz tanışmadan ayrılmışlardı..
ama nişanlyken rahatsız etti..
evliyken bile rahatsız etti..ki biz evliyken kendiside nişnlydı.düğününe 1 ay vardı..bende kızdım hatta aradığını nişanlısına,nişanlısının ablasına falan söyledim...o ara tartışmışlar ama düğün yakın diye bozmadılar düğünü yaptılar sanrm..
bunlar olalaı neredeyse 1 sene oldu..
ya kız şimdi beni face ten eklemiş..
napym kızlar..
istek göndersiği sayfayı kaydetmek istiyorum..nasıl yapıcam..
ayrıca eşinin tel ini buldum face ten,eşime arattırıp böyle böyle yapıyor eşin deyip konuştursammı???bıktm ben bu kadından
Canım sen daha fazla uzatma bence, lafını dinletemiyorsun şeklindede dolduruyor olabilirler kocanı, git dediyse git ama arada sancım var, yoruldum, şöle oldu böle oldu de istifini hiç bozma, sorun senden kaynaklanmasın. Cins bu kocalar işte. Öle kafanızı şişirdimde deme, kafamız şişmiyor, aksine sana farklı bakış açıları getirince sende rahatlıyorsun bizde birine yardım etmenin huzurunu yaşıyoruz. Hepimiz için geçerli bu. Bende anlatıyorum, farklı şeyler söylendiğinde kinim azalıyor inanki.
Canım geçmiş olsun, bende de kaç günden beri halsizlik falan var ama yormamaya çalışıyorum kendimi. Gece ev sıcak birde bende çok terliyorum iki gecedir. Terlemek iyidir heralde demekki ateşim çıksada düşüyor sonrasında.
Bizimki yine bi havalarda, dün annemlere gittik, yemeğe annem az et koymuş benim tabağımda et yok zaten, baktı bnmki, tabağına et var dedi nasıl yiyeceksin dedi. Halbuki öğlen yememişim açım ve et kokusu gelmedi bana, adamdaki art niyet annem yaparsa herşeyi yiyorum mantığında. Bende kalktım masadan midem bulanıyor yiyemicem dedim, sora o yedi bende ondan sonra gittim yedim. Neyse misafir gelcekti akşam onun için gitmiştik, konuşmadım ben bayaı bi, kalkmaya yakın düzeldi gibi aramız, neyse giderken annem gün parası istedi bende yanımda yok dedim, bu yanımda bitti noldu ne var diye bende yok bişi dedim. Annemin borcu var bana, o borçtan ödesin gün paranı diyip duruyor diye parada olmayınca yanımda vermedim anneme, herneyse çıktık eve gidiyoruz, gizliyomuşum ondan. Halbuki gizlediğim bişi yok, bu tür şeylerde araya girmeyi sevmem onla annesinin, annesi çekinmesin diye, benimde annemle arama girmesini istemem annem çekinmesin diye. Sonuçta verdikten sonra verdim diyorum oda diyor, gizleme falan yok ama adam cins işte basmıyor beyni.
Ondan sonra evde konuşmuyor bende geç oldu diye yattım zaten, sabah kalktım bende konuşmuyorum işte. Nolucak bilmiyorum ama bu konuşmama küsme huyunu bırakması için bende kararlıyım, gerekli haller dışında bende konuşmicam. Hiç sevmiyorum bu durumu ama yapmassam buna alıştı bu sıralar hep yapıyor. ve ben çok sinir oluyorum. Bişi soruyorum cevap vermiyor, salak salak oturuyor. ağzımızın tadı yok hiç. Bilmiyorum bazen hayat böle geçermi acaba diyorum. Adam hep hatalara odaklı, hiç güzel şeyleri görmeyi bilmiyor. Bende tam tersi o anlık sinir oluyorum ama sonradan görmezden gelebiliyorum bazı şeyleri. Ha ben dosdoğruyum yanlış onun tavrında demiyorum ama o bunu diyor. Ona sorsan onun hiç bi yanlışı yok, bütün hataları yanlışları herzaman ben yapıyorum.
Küser konuşmaz, sorunlar ortada kalır, sürekli her kavgada en baştan benim yanlışlarımı sayar, hiçbizaman ama şunuda doğru yaptın demez, ondan sonra benim düzelmemi bekler. Ve ben kendisi gibi davrandığım zaman nasıl sinir oluyor anlatamam. Madem bukadar doğrusun be adam kendi yaptığını sana yapınca neden bukadar sinirleniyorsun dediğimdeyse sus pus kalıyor. Adam kafasında bi senaryo yazmış bendende aynı replikleri bekliyor. Sabah uyandırmaya gidiyorum, önceden diyordu öperek uyandırmıyorsun, öpüyorum kalksın diye yine uyanmıyor, sonra ama şöyle desen böle desen ben anlamıyorum ozaman çıkar senaryoyu ona göre oynayım bende yani.
ya kızlar lütfen bakın bişey diycemm
sinirden elim titriyor..
benim eşimin eski sevgilisi vardı..biz tanışmadan ayrılmışlardı..
ama nişanlyken rahatsız etti..
evliyken bile rahatsız etti..ki biz evliyken kendiside nişnlydı.düğününe 1 ay vardı..bende kızdım hatta aradığını nişanlısına,nişanlısının ablasına falan söyledim...o ara tartışmışlar ama düğün yakın diye bozmadılar düğünü yaptılar sanrm..
bunlar olalaı neredeyse 1 sene oldu..
ya kız şimdi beni face ten eklemiş..
napym kızlar..
istek göndersiği sayfayı kaydetmek istiyorum..nasıl yapıcam..
ayrıca eşinin tel ini buldum face ten,eşime arattırıp böyle böyle yapıyor eşin deyip konuştursammı???bıktm ben bu kadından
canım eşimin face te engelli o nişanlılığından bu yana..Canım bence akşam eşine göster seni eklemek istediğini sonrada engelle, seni eklediyse eşinide eklemeye çalışmıştır varsa face, onuda kontrol et ordanda engelle. Ondan sonra durumların seyrine göre bir yol izlersiniz. Biraz sakin bi yol izle. Muhattap olupta musallat etme kendinize. Hatta sen zaten araya girme. Aranacak olursa eşin ilgilensin. Erkekler bu konularda soğukkanlı davranır, sorunu çözmede daha rahat olurlar. Sen duygularını karıştırıp kadınla saç baş durumda bulabilirsin kendini. Ben olsam topu eşime atarım. Ha birde bu konuda eşinden zerre şüphen yok anladığım kadarıyla zaten, kadın çirkef. Bu sebeple eşinle arana soğukluk sokma, kadının istediği bu zaten. Senin aklına fitne sokmak benim tahminim. Tek derdi o yani.
canım anlatamam sana sülük gibi...
bu sayfayı kaydedip görümcesine falan göstermem lazım..
merys o izmirde ..orada olsam zaten bulundğu yere rezil ederdim onu...
eski aradğnda eşim kızdı ağza alınmycak mesaj attı..(ben üzüldüm diye,ben dedim diye yani)
bunun amacı başka bişey de çözemedim ben
canım eşimin face te engelli o nişanlılığından bu yana..
şu an baktım engelli hala..
eşimin dediği hiç muattab olmayalım..konuşur konuşur susar..
ya kızlar kendiside evli..hala ne demeye beni ekliyor...
şu sayfayı kaydedip eşine akrabalarına yollycam netten..yeter artık..
ya kızlar bende ilk önce umursamadım ama
evlenince aradığını öğrenince ben bunu aradım
ben kardeşiyim dedi geri afalladı arkadaşıyım dedi.ama sonradan öğrendimki onun no ymuş.
bana diyoki " onlar hala görüşüyolar,çok seviyolar birbirlerini.."
ve kızlar eşimin tel inde ben rastlamadım
faturalarında rastlamadım..
eşim tiksiniyorum artık bırak ne hali varsa görsün dediği biri.
sırf bozmak için yaptğnı düşünüyorum..
çünkü azcık şüphe etsem,bulurdum öyle bişeyi..
bu niyetteki bi kadına ben nsıl toleranslı olabilirim
canım ya o fırçanın yanındaki kutucuğu bulamadımcanım ben elimden geldiğince anlatmaya çalışayım sana sayfayı nasıl kayıt edeceğini snra çıkıcam sevgili kaynanacıma gideyim ayak üstü girer çıkarım zaten seminere gidicem diye.
şimdi internet sayfasını açıyorsun istek olan kısmı
daha sonra klavyenin üst kısımda f12 olan tuşun oralarda print screen diye bir tuş var ona basıyorsun
daha sonra bilgisayarsan painti açıyorsun
paintin sol tarafında yıldız ve kare kutucuklar varya fırça çizelgesinde ordaki kare kutucuğa basıyorsun ve paint sayfasında mouse ile sağ klik yapıyorsun ve yapıştır diyorsun
ozaman istek yapılan sayfanın olduğu gibi paint ekranına kayıt edildiğini göreceksin cnm sonrada paint kısmından dosyayı kayıt edersn.
eğer yapamazsan daha sonra başka bir yolla anlatmaya çalışırım.
umarım baya açıklayıcı anlatmışımdır da yapabilirsin.
canım nişanlıyken mesaj atmıştı..ben farkettim..nişanı atacaktım ben.bak madem böyle bişey var bn istemem dedim..canım senin huzurunu kaçırmak için yapıyor belli bişey zaten sen onu en iyisi engelle faceden falan bir daha rahatsız edemesin sizi. Zaten başka nasıl ulaşacak ki sana. ulaşamaz ki. 4
Eşinden eminsen sıkıntı yok canım bnm umursama bile.
canım benimki 2010 ya..o yüzden farklı saırım...Eki Görüntüle 588197
canım buraya şeklin, çizdim bir bak bakalım yapabilecek misin. İnş. becermişimdir hehehe :)
canım eşimin face te engelli o nişanlılığından bu yana..
şu an baktım engelli hala..
eşimin dediği hiç muattab olmayalım..konuşur konuşur susar..
ya kızlar kendiside evli..hala ne demeye beni ekliyor...
şu sayfayı kaydedip eşine akrabalarına yollycam netten..yeter artık..
ya kızlar bende ilk önce umursamadım ama
evlenince aradığını öğrenince ben bunu aradım
ben kardeşiyim dedi geri afalladı arkadaşıyım dedi.ama sonradan öğrendimki onun no ymuş.
bana diyoki " onlar hala görüşüyolar,çok seviyolar birbirlerini.."
ve kızlar eşimin tel inde ben rastlamadım
faturalarında rastlamadım..
eşim tiksiniyorum artık bırak ne hali varsa görsün dediği biri.
sırf bozmak için yaptğnı düşünüyorum..
çünkü azcık şüphe etsem,bulurdum öyle bişeyi..
bu niyetteki bi kadına ben nsıl toleranslı olabilirim
yok canım hiçbişey yazmadım engelledim kızı zaten..Kadına toleranslı olma değil bizim sana dediğimiz kadını muhattap alman zaten sıkıntı yaratır düşüncesindeyim ben. Sen muhattap oldukça cevap verdikçe sana sallicak bişiler. İçine kurt düşürecek amaç bu bence. Sen cevap verki, oda tekrar senle konuşsun. Hiçbir şekilde muhattap alma benim tavsiyem. sadece eşine göster, sonrada engelle. Başka yollardanda deneyecektir eklemeyi falan ozamanlarda hep engelle. Artık baktın çok rahatsız ediyor ozaman kocana söyle, kadının eşiyle o muhattap olsun. Bence eşiyle arasında sorun falan vardır, kocanada zamanında kafayı taktığı için bi bakim bakalım, ben mutsuzum o niye mutlu diip aranızı bozmaya çalışıyor olabilir. Yani kocanla ilgili bi tasarruf yok ortada sadece huzurunuzu kaçırmak, o yüzden seni ekliyor zaten
ay lilyum hiç güleceğim yoktu:)Allahımmmm rezil rüsva oldum sabahtan beri bizim topik die başka topiğe yazıorumm..yağmuuuurr nerdesin bacım bana demişin karıştırdın kuşum die ama anca uyandım sağol varol burdan anlaşılıoki ben bayağı yoğunum ve kafam kaçmış durumdaabide yazmışımki kızlar sizle muhabbet etmeyi dertleşmeyi özledim die kızlarda diodurki bu da kim be hay kafam yaa heç güleceğim yktu ilahi ben
ay lilyum hiç güleceğim yoktu:)
bi kere de sanki biri buraya yazmıştı ,,kimse tanımamıştı tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?