Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar uzun zamandır gelemedim dün prolaktin testimi tekrarladım ve sonuc hüsran yükselmiş gene 33 olmuş ama yine iyi 77idi 3ay önce. bugünde hastanedeki doktora gitcem. 4te randevum var tüm testlerimi alıp gitcem işte başlasın tedavime konuscam :))) sonucta hep hastanedeyim istediğinde gidebilirm.. sizler napiyorsunuz? nasıl gidiooo??

iyiyiz cnm sen nasılsın? bende uzunca bi zamandan sonra anca geldim... bencede hazır hastanedeyken yaptır ne var yok cnm neyse çıksın ortaya hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım inşallah

Çok kafaya takma, sorunun çözümsüz bir sorun değil. Ne kadar önce anlarsan okadar iyi olur çözüm için. o yüzden git doktora, önerileri dinle bakalım neler diyecek. Hadi geçmiş olsun tatlım, az kaldı bebişde yalnız bırakmicak seni

İnşalahh canım inşallahhh bakalımmmm hayırlısı Allah'tan....

saolsun arkadaşlar sakinleştirdi:)))
neyse kendisini engelledim..bizimki uslanmaz çıktı anacım
merys in dediği gibi sohbet mi edicez,ne akla eklion beni..merak işte...
halbuki baksa daha çok üzülecek..

canım ya prolaktin den belkide kalsan bile atıyo vücut sen değerlerini düzeltmeye bak..hem doktor l kanka ol,daha çoooook gidip gelirimki ben sana deyiver
hamile kalmanda problem yok,hormonu düzeltirsen inşallah düzelecek bence

inşallah düzelir canımmmm 3ay önce 77 idi neyse 33e düşmüş :)

ilahi miyopicim eşin çok komik valla. kaç yaşında. çok mu erken evlendiniz? ne istediğini bilmeyenlerden anladığım kadarıyla. benim 2,5 yaşındaki çocuk küsüyor böyle herşeye söyle istersen eşine :) ..baba olcan artık de. bi çeki düzen versin. incir çekirdeğini doldurmayacak şey için senide üzüyor. Allah yardımcın olsun canım biri karnında biri yanında 2 sini bir büyütcen heralde. ama yinede şükret ne kötü insanlar var en azından dövmüyor aldatmıyor vs. bi sürü iğrenç şey işte. konuşmayı dene diycem pek değişmez galiba ama sen yinede dene istersen.

meryse katılıyorum ecemcim olmuş bitmiş bişey ne manyaklar var ya. kendi başınıda belaya sokcam diey korkmuyor. hiç kabul etme. aklını bulandırma. ama eşine söyle rahatsız etmesi devam eder yada mesaj falan atarsa.

evet zaten kızda bi deli cesareti var..
eşimle az önce konuştum.( çünkü eski hattı duruyor onu kapatması için)
ikimizde tozuttuk dalga geçmeye başladık..:)
sen bilrsinde muattab olma dedi yine..
sonrada diyoki benim maile,face e bak bakalım banada göndermişmi...
yok dedim göndermemiş..salla ya acıyodum ama delimi ne dedi..Allah yüzüme bakmışki ilerisi olmamaış karaktersiz insan dedi..
bende hattın nolcak dedim..
zaten diğer hattıma çevrem alışmaya başladı..1 2 aya kadar kapatırım tamamen dedi..

sonrada gülerek diyo ki kız belki dertleşmek istemiştir niye terslyosun
.

miyopi duygu ya katılıyorum..eşin olgunlaşmamış henüz...tatlı dille çözmeye çalış...ama anlamıyorsa bu defa daha kararlı bir tavır koy.
karşındaki bir çocuk var ve sen onun hatasını anlamadan yanaşırsan,,yaptığını doğru hisseder..umarım sorunlar karşısında annesinin dizinin dibinde ağlayan cins değildir..

acaba diyorum sen ailesiyle konuşsan,,sürekli küsüp darılıyor,üzüyor beni desen...ailesinden de yüz bulamayınca hatasını anlarmı??

Ya gerçekten bazen ilk başta sinirleniyorum falan ama aslında dediğiniz gibi komik şeyler bunlar. ve bunlarla aklı sıra bende değişmesini istediği huylarımı değiştirebileceğini düşünüyor. Aptal aptal şeyler söylüyor. Yaşına baksan adam sanırsın 30 yaşında, genç falanda değilki benden 4 yaş büyük hani. Benim hatalarım oluyor, çabuk sinirleniyorum, yapıdan sebep erkek gibiyim biraz kafa tutuyorum inat ediyorum falan ama buna sorsan kendisi 4*4lük biri. Birde işin içinden çok güzel çıkmayı biliyor "ben zor bi insanım, ben böyleyim"

Yetiştiği ortamdan sebep biraz geri kafalı kalmış bence. Hani benim ailemde öle modern aile denebilecek bi aile değil hatta baksan tutucu falan dersin yani lisede falan diğer arkadaşlarıma göre ben daha kısıtlıydım ama bunlar bağnaz denir ya, o cinsten. Küçük yer mantığında yetişmiş bi insan işte. Çok fazla afişe olmamak amaçlı söyleyemiyorum memleketini maalesef ama bunların geneli böle. Çevremde ne kadar onun memleketinden insan varsa hep bi kendini beğenmişlik, bizim memleket bi tane, herşey burda var mantığında gıcık insanlar.

Ailesiyle konuşmanın bana pek fayda sağlayacağını düşünmüyorum zaten ailesinin bu kadar şımartmaları yüzünden olan bişi. hatta bazen annesinin yanında kavga ettiğimiz oluyor annesi oğlunu sakinleştirip kızması gerekirken gelip bana sakin ol, aman alttan al falan diyor. Ama bazen eşim kavga ettiğimiz zamanlarda, çok sinirlendiğinde mesajların dozunu kaçırıyor, geçende tehdit ettim bundan sonra öle gönderdiğin mesajları annene, babana ve kardeşine yollicam dedim. Tırstığını hissettim ve yapacağımı biliyor, yapmayı da düşünüyorum. Çünkü bazen ona kendi yaptıklarını yapuınca dank ediyor.

selam canlar nasilsiniz bakem iki gundur yokum arayan soran yok ben ezikniyin laeyn
ne var ne yok biri ozet gecsin bakem bizim iki gundur pascalya burda tatildi odunumda evdeydi ondan hic giremedim

selam canlar nasilsiniz bakem iki gundur yokum arayan soran yok ben ezikniyin laeyn
ne var ne yok biri ozet gecsin bakem bizim iki gundur pascalya burda tatildi odunumda evdeydi ondan hic giremedim
eylülün prolaktini yüksekmiş ama geçen defasına göre daha düşük çıkmış..doktora gidicek..
sago buradaydı ama kaynanasına gitmek için çıktı..
lilyum başka topiklerle karıştırmazsa uğruyor buraya
miyopi ve bebiş iyi çok şükür..baba da biraz çocuksu durumlar var onunla uğraşıyor birde...
merys de buralardaydı onda da sorun yoktu maşallah..
bende iyiyim :)
hamile yok,,inşallah yakında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…