kızlar uzun zamandır gelemedimdün prolaktin testimi tekrarladım ve sonuc hüsran yükselmiş gene 33 olmuş ama yine iyi 77idi 3ay önce. bugünde hastanedeki doktora gitcem. 4te randevum var tüm testlerimi alıp gitcem işte başlasın tedavime konuscam :))) sonucta hep hastanedeyim istediğinde gidebilirm.. sizler napiyorsunuz? nasıl gidiooo??
Bakalım canım inşallahhhiyiyiz cnm sen nasılsın? bende uzunca bi zamandan sonra anca geldim... bencede hazır hastanedeyken yaptır ne var yok cnm neyse çıksın ortaya hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım inşallah
kızlar uzun zamandır gelemedimdün prolaktin testimi tekrarladım ve sonuc hüsran yükselmiş gene 33 olmuş ama yine iyi 77idi 3ay önce. bugünde hastanedeki doktora gitcem. 4te randevum var tüm testlerimi alıp gitcem işte başlasın tedavime konuscam :))) sonucta hep hastanedeyim istediğinde gidebilirm.. sizler napiyorsunuz? nasıl gidiooo??
İnşalahh canım inşallahhh bakalımmmm hayırlısı Allah'tan....Çok kafaya takma, sorunun çözümsüz bir sorun değil. Ne kadar önce anlarsan okadar iyi olur çözüm için. o yüzden git doktora, önerileri dinle bakalım neler diyecek. Hadi geçmiş olsun tatlım, az kaldı bebişde yalnız bırakmicak seni
saolsun arkadaşlar sakinleştirdi:)))ayy cnm vallahi bende iyi güldüm uçtum ben :) bu arada yazdıklarınıda okudum cnm bnmde benzer bi olay başıma geldi ama senin gibi eşimden emin olduğum için hiç problem etmedim... eski sevgiliymiş ewli bi kızı var falan filan habire eşime msj atıo ben de cevap yazmıştım eğer bu saçmalığa bi son vermezsen kocan dahil tüm sülalene neler yaptığını anlatırım dedim bidaha ses kesildi nalçak karı bide takıntılı oda eşimin lisede sewgilisiymiş ozamanlarda ewlilik hayali kıurarken bi kızmız olursa adını ecrin koyarız falan derlermiş karının bi kızı olmuş adınıda ecrin koymuş ümüğünü sıkasım var ama neyse hadi
inşallah düzelir canımmmmcanım ya prolaktin den belkide kalsan bile atıyo vücut sen değerlerini düzeltmeye bak..hem doktor l kanka ol,daha çoooook gidip gelirimki ben sana deyiver
hamile kalmanda problem yok,hormonu düzeltirsen inşallah düzelecek bence
daha öncede söylemiştm arkadaşımda prolaktn yüzünden kalamaıştı..düzelir düzelmez kaldı..aama syres sıkıntıda etkiler diyolar..bu ara hep mutlu ortamlarda takılinşallah düzelir canımmmm3ay önce 77 idi neyse 33e düşmüş :)
saolsun arkadaşlar sakinleştirdi:)))
neyse kendisini engelledim..bizimki uslanmaz çıktı anacım
merys in dediği gibi sohbet mi edicez,ne akla eklion beni..merak işte...
halbuki baksa daha çok üzülecek..
dimi yani herkes yuvasını kurmuş ne die çırpınıon huzur kaçırıon bak hayatına ama yok anacım illa çıkar rahatsız onlarda bizi bulur
aynen canım..saolsun arkadaşlar sakinleştirdi:)))
neyse kendisini engelledim..bizimki uslanmaz çıktı anacım
merys in dediği gibi sohbet mi edicez,ne akla eklion beni..merak işte...
halbuki baksa daha çok üzülecek..
dimi yani herkes yuvasını kurmuş ne die çırpınıon huzur kaçırıon bak hayatına ama yok anacım illa çıkar rahatsız onlarda bizi bulur
neyse ben görümcesine eniştesine mesaj attım..kaydettiğim sayfayla..azcık sahip çıkın giye..
ister inansınlar,,ister inanmasınlaaarrrr..
beni ilgilendirmez artık..
ama beni ekleme cesareti de şaşırttı hani..
Canım sen daha fazla uzatma bence, lafını dinletemiyorsun şeklindede dolduruyor olabilirler kocanı, git dediyse git ama arada sancım var, yoruldum, şöle oldu böle oldu de istifini hiç bozma, sorun senden kaynaklanmasın. Cins bu kocalar işte. Öle kafanızı şişirdimde deme, kafamız şişmiyor, aksine sana farklı bakış açıları getirince sende rahatlıyorsun bizde birine yardım etmenin huzurunu yaşıyoruz. Hepimiz için geçerli bu. Bende anlatıyorum, farklı şeyler söylendiğinde kinim azalıyor inanki.
Canım geçmiş olsun, bende de kaç günden beri halsizlik falan var ama yormamaya çalışıyorum kendimi. Gece ev sıcak birde bende çok terliyorum iki gecedir. Terlemek iyidir heralde demekki ateşim çıksada düşüyor sonrasında.
Bizimki yine bi havalarda, dün annemlere gittik, yemeğe annem az et koymuş benim tabağımda et yok zaten, baktı bnmki, tabağına et var dedi nasıl yiyeceksin dedi. Halbuki öğlen yememişim açım ve et kokusu gelmedi bana, adamdaki art niyet annem yaparsa herşeyi yiyorum mantığında. Bende kalktım masadan midem bulanıyor yiyemicem dedim, sora o yedi bende ondan sonra gittim yedim. Neyse misafir gelcekti akşam onun için gitmiştik, konuşmadım ben bayaı bi, kalkmaya yakın düzeldi gibi aramız, neyse giderken annem gün parası istedi bende yanımda yok dedim, bu yanımda bitti noldu ne var diye bende yok bişi dedim. Annemin borcu var bana, o borçtan ödesin gün paranı diyip duruyor diye parada olmayınca yanımda vermedim anneme, herneyse çıktık eve gidiyoruz, gizliyomuşum ondan. Halbuki gizlediğim bişi yok, bu tür şeylerde araya girmeyi sevmem onla annesinin, annesi çekinmesin diye, benimde annemle arama girmesini istemem annem çekinmesin diye. Sonuçta verdikten sonra verdim diyorum oda diyor, gizleme falan yok ama adam cins işte basmıyor beyni.
Ondan sonra evde konuşmuyor bende geç oldu diye yattım zaten, sabah kalktım bende konuşmuyorum işte. Nolucak bilmiyorum ama bu konuşmama küsme huyunu bırakması için bende kararlıyım, gerekli haller dışında bende konuşmicam. Hiç sevmiyorum bu durumu ama yapmassam buna alıştı bu sıralar hep yapıyor. ve ben çok sinir oluyorum. Bişi soruyorum cevap vermiyor, salak salak oturuyor. ağzımızın tadı yok hiç. Bilmiyorum bazen hayat böle geçermi acaba diyorum. Adam hep hatalara odaklı, hiç güzel şeyleri görmeyi bilmiyor. Bende tam tersi o anlık sinir oluyorum ama sonradan görmezden gelebiliyorum bazı şeyleri. Ha ben dosdoğruyum yanlış onun tavrında demiyorum ama o bunu diyor. Ona sorsan onun hiç bi yanlışı yok, bütün hataları yanlışları herzaman ben yapıyorum.
Küser konuşmaz, sorunlar ortada kalır, sürekli her kavgada en baştan benim yanlışlarımı sayar, hiçbizaman ama şunuda doğru yaptın demez, ondan sonra benim düzelmemi bekler. Ve ben kendisi gibi davrandığım zaman nasıl sinir oluyor anlatamam. Madem bukadar doğrusun be adam kendi yaptığını sana yapınca neden bukadar sinirleniyorsun dediğimdeyse sus pus kalıyor. Adam kafasında bi senaryo yazmış bendende aynı replikleri bekliyor. Sabah uyandırmaya gidiyorum, önceden diyordu öperek uyandırmıyorsun, öpüyorum kalksın diye yine uyanmıyor, sonra ama şöyle desen böle desen ben anlamıyorum ozaman çıkar senaryoyu ona göre oynayım bende yani.
kızlar yukarda yazdığma bi akıl verin..
birde bu sayfayı nasıl kaydedebilirim..net sayfasını
en iyisi görmezden gel canım
yada bulduğun telefonu ara, eşiniz beni niye eklemiş diye sor.
teklifi reddetmediğin sürece gelen istek öylece bekliyor diye biliyorum ben.
ayrıca bayanın amacı ne olabilir ki yani :44:
eski sevgilinin eşini ekleyip ne gibi bi paylaşımda bulunabilir ki :44:
dost değil ahbap değil
evet zaten kızda bi deli cesareti var..meryse katılıyorum ecemcim olmuş bitmiş bişey ne manyaklar var ya. kendi başınıda belaya sokcam diey korkmuyor. hiç kabul etme. aklını bulandırma. ama eşine söyle rahatsız etmesi devam eder yada mesaj falan atarsa.
miyopi duygu ya katılıyorum..eşin olgunlaşmamış henüz...tatlı dille çözmeye çalış...ama anlamıyorsa bu defa daha kararlı bir tavır koy.ilahi miyopicim eşin çok komik valla. kaç yaşında. çok mu erken evlendiniz? ne istediğini bilmeyenlerden anladığım kadarıyla. benim 2,5 yaşındaki çocuk küsüyor böyle herşeye söyle istersen eşine :) ..baba olcan artık de. bi çeki düzen versin. incir çekirdeğini doldurmayacak şey için senide üzüyor. Allah yardımcın olsun canım biri karnında biri yanında 2 sini bir büyütcen heralde. ama yinede şükret ne kötü insanlar var en azından dövmüyor aldatmıyor vs. bi sürü iğrenç şey işte. konuşmayı dene diycem pek değişmez galiba ama sen yinede dene istersen.
ilahi miyopicim eşin çok komik valla. kaç yaşında. çok mu erken evlendiniz? ne istediğini bilmeyenlerden anladığım kadarıyla. benim 2,5 yaşındaki çocuk küsüyor böyle herşeye söyle istersen eşine :) ..baba olcan artık de. bi çeki düzen versin. incir çekirdeğini doldurmayacak şey için senide üzüyor. Allah yardımcın olsun canım biri karnında biri yanında 2 sini bir büyütcen heralde. ama yinede şükret ne kötü insanlar var en azından dövmüyor aldatmıyor vs. bi sürü iğrenç şey işte. konuşmayı dene diycem pek değişmez galiba ama sen yinede dene istersen.
miyopi duygu ya katılıyorum..eşin olgunlaşmamış henüz...tatlı dille çözmeye çalış...ama anlamıyorsa bu defa daha kararlı bir tavır koy.
karşındaki bir çocuk var ve sen onun hatasını anlamadan yanaşırsan,,yaptığını doğru hisseder..umarım sorunlar karşısında annesinin dizinin dibinde ağlayan cins değildir..
acaba diyorum sen ailesiyle konuşsan,,sürekli küsüp darılıyor,üzüyor beni desen...ailesinden de yüz bulamayınca hatasını anlarmı??
eylülün prolaktini yüksekmiş ama geçen defasına göre daha düşük çıkmış..doktora gidicek..selam canlar nasilsiniz bakem iki gundur yokum arayan soran yok ben ezikniyin laeyn
ne var ne yok biri ozet gecsin bakem bizim iki gundur pascalya burda tatildi odunumda evdeydi ondan hic giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?