Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bogazlarım bı yandan kasıklarım bı yandan agrıo allahım cıfter cıfter mı gelıo bu hastalıklar ,,
hem alttan hem ustten
ayrıca muzmut gecen gun dusurdun aklıma lokumu gıttım hasta hasta lokum aldım geldım onu tıkınıom bıde

hay nallah razi olsun ne guzel ozetledin bende sayfalari okuyodum

afiyet bal seker olsun geldimi senin kirmizilar bacim

hay nallah razi olsun ne guzel ozetledin bende sayfalari okuyodum

afiyet bal seker olsun geldimi senin kirmizilar bacim
saol canım:)
hee oldum tabı ben adet oncesı lekenıom ama kırmızılar adet gunu beklıo ,,dunden berı olmaya basladım cok sukur yarın yada sonrakı gun de doktora gıtcem ,,sagonun dedıgıne gore hormon tahlıllerı verır dedı muayene edermıkı ya adetlı adetlı

hayirlisi olsun bacim en azindan 15 gunde bir olmadin
valla beni daha once etmisti adetli adetli sende ederlermi bilmiyom

hayirlisi olsun bacim en azindan 15 gunde bir olmadin
valla beni daha once etmisti adetli adetli sende ederlermi bilmiyom

sorma yaa daraldıydım ıkı haftada bır adet olmakdan,,
ya ama bu ay cok lekendım nıe bılmıom 21 gunde bı hafta anca lekenmedım onun dısında hep lekelendım,
anneme sordum o da rahım bebek ıstıo dedı bılmıom ama ben bu ay da bakacam olmazsa asılama edecem ,
uff bı kere lekenıodu oldum muaye bıde adetın yogun gununde olım tam olsun:)))

bende su ugursuz yilbasini atlattim mi kendimden suphe etmeye baslicam yoksa hic kasmicam kendimi

bilmiyom eger lekelenme bebek istemekse ben rahim bebek istemiyomu? benimkide hep saat gibi gelirdi gecikmeler yasayinca bebek ariyodur diyolar ama henuz yok benim ilkide duzenli oldugu zaman olduydu piyasada cok fazla bilgi var

gectı mı gunun???????
yok daha var diyom ya ugursuz yilbasi diye benimki bir gun bile gecse hemen baktirmam lazim troid sorunu varya hemen ilacin dozunu 3 katina cikaracakalr uyanik olmam lazim yoksa cocugum gerizekali olabilir

Son düzenleme:
bilmiyom eger lekelenme bebek istemekse ben rahim bebek istemiyomu? benimkide hep saat gibi gelirdi gecikmeler yasayinca bebek ariyodur diyolar ama henuz yok benim ilkide duzenli oldugu zaman olduydu piyasada cok fazla bilgi var

doktora sorduydum ben o da dedı rahım olgunlasınca bebek ıstermıs bazen adetı one alırmıs bazende lekenmeler yaparmıs ,,ama herkesde aynı olcak dıe bıse yok benım onceden hıc gun sapıtmazdı adetler ,,

yok daha var diyom ya ugursuz yilbasi diye benimki bir gun bile gecse hemen baktirmam lazim troid sorunu varya hemen ilacin dozunu 3 katina cikaracakalr uyanik olmam lazim yoksa cocugum gerizekali olabilir

Allah korusun ,,,,, o zaman say sen gun gun ,,,du bakalım ınsallah olmazssın adet de gebesındır,,:))

insallah yaa su siralar coook ihtiyacim var boyle guzel bir mucizeye

ınsallah olur mucızen,,
ben acıkcası bu ay cok ıstedım,,yanı evlendım hamıle kaldım ve aralık ayında ogrendıydım yıne boyle yılbasına bı hafta gıbı bısey vardı ,
sankı bu sefer hanı 3 yılım hıc yokdu ,dusuk yasamadım gıbıydım ve aralık ayıydı yanı nebılım cok ıstıodum olmadı ,,,,

nasip ya rabbim herseyin dogrusunu biliyor ama cok bunaliyorum bittim yarabbi yetis diyorum insallah yetisir:2:

Kizlar dotora gittim ilacimi verdi dostinex 8 tane var icin de ben 4 tane iccem yarim yarim 8 gun. Bu arada doktor prolaktinin cok yuksek değil dedi. Herseyi anlattim iste oda bir ara gel muayene ol dedi. Adet oldugun icin baktirmadim. Bakalim tedaviye basladik. Hayirlisi Allahtan

hadi hayırlısı tatlım..
bu ay ayak dikmeyi dene:)
popo altına yastık ta koy..
olur belki sen işi kolaylaştır..
birde hemen duş alma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…