Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydııııııııııııııın kızlar.... düşünceli,kafa kurcalayan binbir soruyla uyandım yine... artık içimdeki sesleri susturmak istiyorum çok huzursuzum

üzme canım sen kendini ilaçla tedavi olunacak bişi benmde yüksekti zamanında onun için kendini strese sokma çok önemli bişey değil.

Dün seminerde anne sütünün prolaktin ve progesteron ile oluştuğunu söylediler yani bizim sütümüz çk olacak:)
herşeyin pozitif yönünü konuşmamız gerekiyor demi cnm bnm

canım bazı doktorlar adetli iken de muayene edebiliyorlar beni doktorum muayene etmişti çok iğrenç bişey inş. seni muayene etmez.

gerçi belki sadece usg ile karından bakar.

kızlar geçmişi okudum okudum anca kendime gelebildim.
dün seminerden sonra anneme gittim sonrada bnm öküzüm geldi kaynanama gittik Allah'ım gitmeyeydim keşke yaaa deli etti beni yine
oğlunu gördü başladı yine kendini acındırmaya bizimkide dayanamadı sonunda anasına bağırdı sen çok konuşuyorsun falan diyerekten kendimden utandım walla ohhhhh dedim içimden. Babaannesine kötü davranıyor annesine sinir oldu iyice. sonrada eve geldik ben zaten yorgunluktan koltukta uyuya kalmışım bir saat uyudum uyandım yatağımıza gidelim dedim. yatağa gittik bizimki sarıldı bana seni seviyorum demez mi şokkk oldum walla. kendi gözüyle görünce anasını anladı. kaynanam kendini acındırıyor akşam oğlunu gördü yaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyy aklıma geldikçe hareketleri iyice sinir oluyorum yaaaaaa

günaydııııııııııııııın kızlar.... düşünceli,kafa kurcalayan binbir soruyla uyandım yine... artık içimdeki sesleri susturmak istiyorum çok huzursuzum

Canım noldu hayırdır niye böyle oldun, neyi kafaya taktın bukadar? Bu sıralar biraz yoruldun sanırım ruhen. İşyeri, bebek, kocan, çok takma kafaya tatlım.

Sen kaynananı boşverde kocanın dediği seni seviyorumda kal. Kaynananı düşünüpte o güzelliğin zevkini kaçırma

topic bomboş bugün. en iyisi ben karnımı doyurayım snrada kızımı görmeye gideyim hastaneye yılın son kontrolüne çağırdı doktorum daha sonrada gezmeye inicem pendike.....

Selam kızlarrr kimsecikler yok nereye gitti herkes? Bende çok giremiyorum bu aralar. Bazen gece girip okuyorum geçmişi.

Burdayım canım iyiyim sen nasılsın?

bende iyi çok şükür. işe git eve gel hergün aynı. hem kış hemde riskli olduğumdan pek dolaşamıyorum. akşamdan tavuk gibi yatıyorum :) gerçi iyi oluyor çok çabuk yoruluyorum bu aralar. biraz kendime geliyorum erken yatınca. senin nasıl gidiyor.

En güzeli canım yat dinlen. Eee büyüttün artık sende bebişini yormaya başlamıştır. Bizde hazırlıklar son sürat devam ediyor gerçekten çok az kaldı. Sadece bebeğin değil evinde ihtiyacları alışverişler falan hiç bitmiyor. Bugün doktoruma gideceğim bakalım son durum ne. Artık doğum şeklide belli olur diye düşünüyorum. Belki çatı için muayene eder. Ayrıca ntsye bağlıcak bugün. Artık iyice ağırlaştım çünkü bi an önce zaman geçsinde sağ salim doğsun istiyorum

Son düzenleme:

ben daha anca yolu yarıladım ama 2. zor geçiyor biraz ilkinde çok enerjiktim.çok iyiydim hep öyle olcak sandım. şimdiden karnım çok çıktı. rahat oturamıyorum. oturunca zor kalkıyorum. ayakkabılarım, çorabım için zor eğiliyorum. daha 9 ayada çoook var napcam bilmiyorum ben çatı muayenesi olmadım hiç sağlık sorunum yoktu çocuğunda gelişimi iyiydi doktor baştan beri normal dedi. son anda normal doğumda bebeğe kordon dolanınca acil sezaryene aldılar. pek takma bence bu çatı işlerine. olmayınca istesende olmuyor. olacağı varsada bi anda oluyor işte. eskiden çatı muayenesimi varmış :)

Hehe doğru söylüyorsun canım. Bende zor hareket ediyorum artık. Benim 25 haftadan sonra çıktı karnım o zamana kadar görenler sen kilomu aldın diyorlardı hiç karnım yoktu neredeyse.
Bakalım artık ne dicek doktorumuz bugün. Ben normal doğum istiyorum çok ama nasip tabi

inşallah gönlüne göre olur canım. bende ilkinde çok istedim nasip olmadı.bunda deneyeyim dedim bar şimdide bebeğin eşi rahim ağzına yakın olduğu için olmaz dedi doktor. hayırlısı olsun napalım. onların sağlığı yerinde olsunda.

Tabi ki en önemlisi o sağ salim gelsinler inşallah.

yıne gızlı kacamak geldım kızlar..
salı doktora gıttık,henuz erken ama benım bebıs ters duruyor..
yanı kafası yukarda hala..gercı 36.haftaya kadar vaktı varmıs.
hatta kımısı tam dogarken,dogum pozısyonunu alırmıs..
ama normalde herkesınkı 32.haftada bas asaga durmaya baslarmıs..
neyse bende netten arastırdım neler yapabılırım donmesı ıcın dıye..
karnın altından muzık dınletılebılırmıs,ses dogru dönermıs ozaman bebekler..
dızlerı karna bukup popoyu havaya dıkıp,duz bı yerde yatmak lazımmıs..gunde 3 kez 10 ar dakka..
neyse hepsını denıyorum naaapiiiim bu kız benı bıcak altına yatırcak gıbıme gelıyor ama.
ben elımden gelenı yapiiim yınede normal dogum ıcın..
bu arada boyumuz 43 cm..kilomuz 2.250..
neyse ben kacııım yakalanmadan..öptum hepınızı..

millan kkocaman olmus kuzun:) ben de cumartesi gidicem bakalaım ne alemde:) benim kız da 28. haftada bası asagıdaydı bende de erken dogarsa diye telas var bakalım geri donmus mu? dr geri donebilir erken demişti.. daha vakti var döner döner annesi üzmez seni o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…