benimki de olsun...millan kkocaman olmus kuzun:) ben de cumartesi gidicem bakalaım ne alemde:) benim kız da 28. haftada bası asagıdaydı bende de erken dogarsa diye telas var bakalım geri donmus mu? dr geri donebilir erken demişti.. daha vakti var döner döner annesi üzmez seni o:)
yıne gızlı kacamak geldım kızlar..
salı doktora gıttık,henuz erken ama benım bebıs ters duruyor..
yanı kafası yukarda hala..gercı 36.haftaya kadar vaktı varmıs.
hatta kımısı tam dogarken,dogum pozısyonunu alırmıs..
ama normalde herkesınkı 32.haftada bas asaga durmaya baslarmıs..
neyse bende netten arastırdım neler yapabılırım donmesı ıcın dıye..
karnın altından muzık dınletılebılırmıs,ses dogru dönermıs ozaman bebekler..
dızlerı karna bukup popoyu havaya dıkıp,duz bı yerde yatmak lazımmıs..gunde 3 kez 10 ar dakka..
neyse hepsını denıyorum naaapiiiimbu kız benı bıcak altına yatırcak gıbıme gelıyor ama.
ben elımden gelenı yapiiim yınede normal dogum ıcın..
bu arada boyumuz 43 cm..kilomuz 2.250..
neyse ben kacııım yakalanmadan..öptum hepınızı..
iyi geceler kızlarr bende bugün dısardaydımm..
kaynanamın komşularıyla birlikte bigün gecirdik ..
tabi konu dönüp dolaşıp bebege geldi her zamanki gibisanki ellerine bir bıçak almışlarda kalbimin içine sokup karıştırdılarr..
okadar canım yandı ki..
Rabbim sabrımın mükafatını verir inşallah kimseyi bu yolda sınamasın Allahım çok zor
yıne gızlı kacamak geldım kızlar..
dızlerı karna bukup popoyu havaya dıkıp,duz bı yerde yatmak lazımmıs..gunde 3 kez 10 ar dakka..
neyse hepsını denıyorum naaapiiiimbu kız benı bıcak altına yatırcak gıbıme gelıyor ama.
benimki de olsun...
dönsüüüünn..
tepinsiiinnn....
maşallah diyeyimde ben size:))
pıhtıdan dolayı büyük ihtimal sezeryan diolar..belli olmaz yine de..
duygu zormu sezeryan...?? yani uyandıktan sonra
Selam kızlarrrr...
Gittim bugün dr.uma herşey yolunda çok şükür ama biraz üzüldüm sanki az kilo almış, en son 11 aralıkta gitmiştim 2043 gr.dı bugün 2391 gr. çıktı. Sanki az kilo almıs gibi geldi bana. 15 günde 350 gr. gibi bişey almış daha fazla almalıydı galiba. Dr. herşeyi normal dedi kiloya falan hiç takılmadı. Boyunuda söylemedi bu sefer bende sormayı unuttum. Bugüne kadar hep iri gitmişti oysa ki. Bi dahaki kontrolüm 7 ocakta o güne kadar ne yesem ne içsemde bebişim biraz toparlasa sizce? Hergün süt içiyorum ama bu ara yumurta yemeyi bırakmıştım tiksindim artık yumurtadan. Tavsiyelerinizi bekliyorum bebişime kilo aldıralım acil
maşallah millancım kuzucuğunayıne gızlı kacamak geldım kızlar..
seraycım kilosu güzel benceSelam kızlarrrr...
Gittim bugün dr.uma herşey yolunda çok şükür ama biraz üzüldüm sanki az kilo almış, en son 11 aralıkta gitmiştim 2043 gr.dı bugün 2391 gr. çıktı. Sanki az kilo almıs gibi geldi bana. 15 günde 350 gr. gibi bişey almış daha fazla almalıydı galiba. Dr. herşeyi normal dedi kiloya falan hiç takılmadı. Boyunuda söylemedi bu sefer bende sormayı unuttum. Bugüne kadar hep iri gitmişti oysa ki. Bi dahaki kontrolüm 7 ocakta o güne kadar ne yesem ne içsemde bebişim biraz toparlasa sizce? Hergün süt içiyorum ama bu ara yumurta yemeyi bırakmıştım tiksindim artık yumurtadan. Tavsiyelerinizi bekliyorum bebişime kilo aldıralım acil
dur ben bunu twit e atayım belki gören olurr..kızlar bi akrabamın kızı losemi şu an Marmara üniv. hastanesinde yatıyor. 7 yaşında.. yoğun bakımda. çok acil A (+) kana ihtiyacımız var. kan vermek isteyen yakınlarınız varsa veya facebook sayfanızdan falan yayınlarmısınız? ulaşacakları kişi Tülay ÇAKMAK 0544 789 42 75
kızlar bi akrabamın kızı losemi şu an Marmara üniv. hastanesinde yatıyor. 7 yaşında.. yoğun bakımda. çok acil A (+) kana ihtiyacımız var. kan vermek isteyen yakınlarınız varsa veya facebook sayfanızdan falan yayınlarmısınız? ulaşacakları kişi Tülay ÇAKMAK 0544 789 42 75
Allah yar ve yardımcıları olsun.çok üzüldüm(((
kızlar bi akrabamın kızı losemi şu an Marmara üniv. hastanesinde yatıyor. 7 yaşında.. yoğun bakımda. çok acil A (+) kana ihtiyacımız var. kan vermek isteyen yakınlarınız varsa veya facebook sayfanızdan falan yayınlarmısınız? ulaşacakları kişi Tülay ÇAKMAK 0544 789 42 75
son haftalarda toparlar canım sen merak etme. napcan o kadar kilolu bebeği herşeyin azı karar çoğu zarar. 1 kilo doğanlar var. daha dur senin 1 ayın var 3 ü rahat geçer o. hiç te az değil 2391 şu an için gayet normal bi bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?