Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benimki de olsun...
dönsüüüünn..
tepinsiiinnn....
maşallah diyeyimde ben size:))

pıhtıdan dolayı büyük ihtimal sezeryan diolar..belli olmaz yine de..
duygu zormu sezeryan...?? yani uyandıktan sonra

ohhh maşallah maşalla yesinler onun totusunu :):):)
canım benim zillimde ters duruyor bugün gittim doktora 35 santim 1480 gram dedi doktor. Büyük ihtimalle şişman bir bebiş olacakmış zilli öyle dedi doktor amca... şimdilik bişey demek için erken ama çok kilolu olursa sezeryana alırız dedi bende normal doğum istiyordum hep ama inş. bir terslik çıkmaz.

Selam kızlarrrr...

Gittim bugün dr.uma herşey yolunda çok şükür ama biraz üzüldüm sanki az kilo almış, en son 11 aralıkta gitmiştim 2043 gr.dı bugün 2391 gr. çıktı. Sanki az kilo almıs gibi geldi bana. 15 günde 350 gr. gibi bişey almış daha fazla almalıydı galiba. Dr. herşeyi normal dedi kiloya falan hiç takılmadı. Boyunuda söylemedi bu sefer bende sormayı unuttum. Bugüne kadar hep iri gitmişti oysa ki. Bi dahaki kontrolüm 7 ocakta o güne kadar ne yesem ne içsemde bebişim biraz toparlasa sizce? Hergün süt içiyorum ama bu ara yumurta yemeyi bırakmıştım tiksindim artık yumurtadan. Tavsiyelerinizi bekliyorum bebişime kilo aldıralım acil

iyi geceler kızlarr bende bugün dısardaydımm..
kaynanamın komşularıyla birlikte bigün gecirdik ..
tabi konu dönüp dolaşıp bebege geldi her zamanki gibi sanki ellerine bir bıçak almışlarda kalbimin içine sokup karıştırdılarr..
okadar canım yandı ki..
Rabbim sabrımın mükafatını verir inşallah kimseyi bu yolda sınamasın Allahım çok zor

Canım allah mutlaka görüyordur. İnsanlar bu konuda gerçekten çok acımasız. Kime ne anlamıyorum neden takılırlar bu konulara? Belki istemiyorsunuz kendinizi hazır hissetmiyorsunuz, maddi manevi hazır değilsiniz kime ne? Onlar gelecekleri zamanı biliyorlar sen sıkma canını

evet millancım genelde şimdiye kadar dönmesi lazımdı ama daha epey vakti var tabi bu aralar dönebilir. dediklerini duymamıştım hiç dene bakalım belki işe yarar. bu arada epey uzun bir kızımız olcak heralde şimdiden 43 cm. maşallah nazar değmesin

benimki de olsun...
dönsüüüünn..
tepinsiiinnn....
maşallah diyeyimde ben size:))

pıhtıdan dolayı büyük ihtimal sezeryan diolar..belli olmaz yine de..
duygu zormu sezeryan...?? yani uyandıktan sonra

yok ecemcim. ben acil sezaryene girdiğimden tam narkoz yedim. ayılınca odaya aldılar. azcık istifra ettim.iyiymiş onu atmazsan toparlayamıyormuşsun. sonrasında da hiç bişey çekmedim dikişlerle falanda bi sorunum olmadı. ama neticede bi yerin kesiliyor dikiş atılıyor. dikkat etcen tabi hareketlerine. normalde de aşağıdan kesik atıp dikiş atabiliyorlar. o daha zor olur sanırım hadi karnını koruyosun da idrar yaparken yanabilir biraz.

tabi normal doğum isteyenler korkmasın hemen. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

son haftalarda toparlar canım sen merak etme. napcan o kadar kilolu bebeği herşeyin azı karar çoğu zarar. 1 kilo doğanlar var. daha dur senin 1 ayın var 3 ü rahat geçer o. hiç te az değil 2391 şu an için gayet normal bi bebek

öncelikle günaydınlarrrrr
cumamız mübarek olsun Rabbim evlat isteyenlerin dualarını kabul buyursun

maşallah millancım kuzucuğuna
benim oğlan da daha dönmedi
ama fıldır fıldır mübarek

Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

seraycım kilosu güzel bence
fazla kilolu olması doğumda sıkıntı çıkarıyormuş
ama bebekler muz pekmez ceviz den kilo alıyormuş aklında bulunsun

kızlar bi akrabamın kızı losemi şu an Marmara üniv. hastanesinde yatıyor. 7 yaşında.. yoğun bakımda. çok acil A (+) kana ihtiyacımız var. kan vermek isteyen yakınlarınız varsa veya facebook sayfanızdan falan yayınlarmısınız? ulaşacakları kişi Tülay ÇAKMAK 0544 789 42 75

dur ben bunu twit e atayım belki gören olurr..

Bu mübarek Cuma günü hürmetine ,
Bizi sevdiğin kullar arasına kat ,bizi çok sabreden çok şükreden kullarından eyle .Seni çok analım.
Ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin .
Sıhhat ve afiyette daim eyle.
Sevdiklerimizi bize bağışla .AMİN

günaydın kıslar hayırlı cumalar herkese rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Son düzenleme:

Allah yar ve yardımcıları olsun.çok üzüldüm (((

günaydın arkadaşlar...

canım benim kan gruubum uyuyor a pozitif ama hamile olduğum için benden almazlar marmara üniversitesine yürüme 5 dk bnm evim gider verirdim hemen. Rabbim yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
hayirli cumalar canlar cuma bayramimiz mubarek olsun insallah cumlemizin dualari kabul olurduygu gecmis olsun rabbim sifa versin insallah.

Sağol canım bende nette baktım biraz haftasına göre normal. nedense biz daha fazla almasını bekliyorduk. geçen hafta çok kötü grip olmuştum bişey yiyemedim pek o da etkiledi muhtemelen. Ayda 750 gr. alıyor 2 aydır son ay yine öyle alsa 3 ü geçiyor. Çokta kilolu olmasın evet malum normal doğum istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…