yıne gızlı kacamak geldım kızlar..
salı doktora gıttık,henuz erken ama benım bebıs ters duruyor..
yanı kafası yukarda hala..gercı 36.haftaya kadar vaktı varmıs.
hatta kımısı tam dogarken,dogum pozısyonunu alırmıs..
ama normalde herkesınkı 32.haftada bas asaga durmaya baslarmıs..
neyse bende netten arastırdım neler yapabılırım donmesı ıcın dıye..
karnın altından muzık dınletılebılırmıs,ses dogru dönermıs ozaman bebekler..
dızlerı karna bukup popoyu havaya dıkıp,duz bı yerde yatmak lazımmıs..gunde 3 kez 10 ar dakka..
neyse hepsını denıyorum naaapiiiimbu kız benı bıcak altına yatırcak gıbıme gelıyor ama.
ben elımden gelenı yapiiim yınede normal dogum ıcın..
bu arada boyumuz 43 cm..kilomuz 2.250..
neyse ben kacııım yakalanmadan..öptum hepınızı..
canım twit attım bir radyocu da paylaştıumarım bulunmuştur..face tede paylaştım..amin meryscim. kanaması varmış. radyolara falanda verdim bakalım inşallah çıkar birileri. internettede kanbankası siteleri varmış aklınızda olsun sizlere de lazım olursa yada gönüllü olabiliyorsun.
öncelikle günaydınlarrrrr
cumamız mübarek olsun Rabbim evlat isteyenlerin dualarını kabul buyursun
maşallah millancım kuzucuğuna
benim oğlan da daha dönmedi
ama fıldır fıldır mübarek
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
seraycım kilosu güzel bence
fazla kilolu olması doğumda sıkıntı çıkarıyormuş
ama bebekler muz pekmez ceviz den kilo alıyormuş aklında bulunsun
kızlar bi akrabamın kızı losemi şu an Marmara üniv. hastanesinde yatıyor. 7 yaşında.. yoğun bakımda. çok acil A (+) kana ihtiyacımız var. kan vermek isteyen yakınlarınız varsa veya facebook sayfanızdan falan yayınlarmısınız? ulaşacakları kişi Tülay ÇAKMAK 0544 789 42 75
canım twit attım bir radyocu da paylaştıumarım bulunmuştur..face tede paylaştım..
duygucum senin akrabanmı yoksa yazıyı kopyaladınmı?
günaydın kızlar..
millan kocanı şutla da gel..çok ıssız buralar yaaa
bende derdim var topiğine takılıyorum artık.:)
sizden hayır yok...
ben okuyunca içim kararıyor ama sizde yoksunuz,,ders çalışmakta istemiyorum...takılıyorum öyle..10 da kaldırcam kendılerını..yataktan kalkması 10 bucuk..
evden gıtmesı 11i bulur
bır derdım var bölümü ıyı yaa..bende canım sıkılınca hep oraları okuyorum guzel oluyor
özellıkle eşim ve ailesi kısmını
evet duygu ya iyiki sen varsın..aşkolsun ecemcim ben burdayım ya. görmedinmi?
evet duygu ya iyiki sen varsın..
yoksa anne olan kaçıyor:))
günaydın:)
canım sen laboratuardaydın dimi?
tromboz paneli testide yapıyomusunuz?
süpermiş kuzum..yok canım ben sağlıkçı değilim. çok isterdim ama.. biz çinko türevleri falan üretiyoruz. çinko oksit,çinko gübresi falan. tabiki en çokta Zn analizi yapıyorum. kurşun,arsenik,civa demir gibi falanda ağır metal analizleri.
süpermiş kuzum..
bende krom analizi yapıyorum..hatta haftaya ilk analizimi yapıcam..işyerinde yapıyodum ama okulda ilk defa yapıcam..yalnız demir analizinde ağır bir koku oluyor..hamileyken zor olmuyormu..
ben de yüksek lisans yapıyorum krom atığını zenginleştrme üzerine...işte bazı makinelerde testler yapıp,içindeki krom miktarı artmış mı ona bakıcam..büyük ihtimal titrasyonla yaparım,benim bildiğim o şekilde çünkü..eğer hocamız farklı bir şekilde öğretirse bakıcaz bakalım...keşke cihaz olsa da pat diye yapılsa...senin çalıştığın yer maden tesisimi?ıcp diye spektrometre var bizde. bakacağın numuneyi asitte çözüyosun cihaza veriyorsun. o ne istersen içinde ne varsa veriyor sana yüzde kaç varsa. bazen titrasyonla yapıyorum onuda sülfirik asitle çözüyorum potasyum permanganatla titrasyon yapıyorum. asitlerin kokusu çok fena kaynatınca çok duman oluyor. hidroklorikle nitrik asit. dikkat etmeye çalışıyorum ama içinde olunca napcan. sen kromu neyle bakıyon
ben de yüksek lisans yapıyorum krom atığını zenginleştrme üzerine...işte bazı makinelerde testler yapıp,içindeki krom miktarı artmış mı ona bakıcam..büyük ihtimal titrasyonla yaparım,benim bildiğim o şekilde çünkü..eğer hocamız farklı bir şekilde öğretirse bakıcaz bakalım...keşke cihaz olsa da pat diye yapılsa...senin çalıştığın yer maden tesisimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?