özelden mesaj attım canım bakarsın bizim işyerine. dışarıdan gelen hammaddelerin içindeki çinkoyu eriterek alıyoruz. sonra onu hayvan yemlerine falan katkı olarak gübre seramik kauçuk farklı sektörlerin kullanacağı şekile getiriyoruz. 1000 derecede falan eriyolar.
canım eşim geldi acil çıktım..baktım ya baya büyük bir yermiş..benim yaşadığım şehirde şubesi olsa çalışmak isterdimbak orda hakkımızda kısmında 4 ve 7 de benim fotoğrafımda var.
canım eşim geldi acil çıktım..baktım ya baya büyük bir yermiş..benim yaşadığım şehirde şubesi olsa çalışmak isterdim
istanbul da sanırım..
maden mühendisi çalıştırıyomusunuz???
.fotolara baktım..4 te sarı saçlı bayan var o senmisin duygu??
bak vaktin olursa bu videoyuda izle bende ilk defa gördüm :) bi ara çekmişlerdi ama izlememiştim hiç
BİR KİŞİ BİR ÜRÜN MEBOR 2012 | Bereket TV
meşhurrr olmuşsun duyguuuuuuuuuuuuuuuuu:)
çok tatlısın canım yaa..ben 4 e basınca 5 e atlamış..göremedim...
bende gönderdim sana mesajla önceki çalıştığım yeri..
beyaz bina varya orda tesis mühendisliği yapmıştm..
herşey çok güzel , çok hoş,tesis çok büyük ama başındaki insanların madenle alakası olmadığı için bunalıyorsun artık laf anlatmaktan..patronunuz videoda konuşan kişi ise iyi ve bilgili biri gibi..
laboratuar aynı bizimkine benziyor..
57 GÜN MÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!!!!
allahım sen yardım et yarabbiiiiiim..
yaa benım 57 ise..dimeh veya serayın kac gunu kaldı kı..:18::18:
yaw dogurmak uzereyız yaaaaaaaaaaa
57 GÜN MÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!!!!
allahım sen yardım et yarabbiiiiiim..
yaa benım 57 ise..dimeh veya serayın kac gunu kaldı kı..:18::18:
yaw dogurmak uzereyız yaaaaaaaaaaa
nee 3 gun muuuuu????Naber?
3 gunum kaldi benim :)
evet gunler cok cabuk gecıyor..günler su gibi valla millancım. bende 3 sene önce gün sayıyordum çocuk geldi 3 yaşına dün gibi herşey ya. ne zaman evlendim,çocuk oldu büyüdü ikinciyi ne zaman düşündüm nerdeyse yolu yarıladım. galiba kıyametin alametlerini yaşıyoruz gerçekten. okula falan giderken o 40 dk ders hiiiç bitmezdi işkence gibiydi son 5 dk saat gibiydi. ama şimdi bi pazartesi bi cuma ay bitmiş, yıl bitmişben yaşlılık depresyonuna girdim galiba
nee 3 gun muuuuu????
kız cok heyecanlandım sımdı yaaaaaaaaaa..
sezeryan olcan ozaman 3 gun dıyebıldıgıne göre..
3 gun sonra yenı bı hayat baslıyor senın ıcın oooohhh..
insana bu hamılelık hıc bıtmıcekmıs gıbı gelıyor halbukı..
allahım yardım etsın sana ,sag saglım,saglıcakla kavus bebısıne ınsallah..
eeyy gıdı nıye hamıle kalamıyoz dıye yakınmalarınızı okur,bende kendı kendıme üzülürdüm..
sımdı bebek ıcın gerı sayıyoruz..cok şükür..,kız dogunca fotosunu koy daha..yada facene koyarsın ordan göruruz..
ilk bebısımız o bızım sonucta
evet canim, 10 sene once myom amelliyati olmustum sezaryen seklinde yapmislardi. O yuzden normal dogum yapamiyormusum. Uzuldugumu soylemem :) epidural yapicam. Esimle elele giricez insallah. O guzel ani yasamak istiyoruz. aynen oyle bebek olmuyo diye aglarken dogum gunu geldi cok sukur. Bana 3 senedir hamileyim gibi geliyo. Amin canim insallah sagliyla kucagimiza alabiliriz. Face'e yukleticem foto. Ablam halledicek o isleri. Evet topigin ilk bebegi Efe'mmm.
Allah isteyenlere bebis, hamile arkadaslara da saglikli dogum kismet etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?