evet ya o kartpostalları bende çok severdim...yaaa ne geldi aklıma..
eskıden kartpostallar vardı..
gercı hala var ama eskısı gıbı önemlı bıse degıller artık..
o kartpostalların kar resimli olup bıde simli olanlarına öyle bayılırdımkı..
kendımı hep orda yasıyor sanardım
eeyy gıdı..
bıde resım dersınde,resım kagıdına o kartpostalı yapıstırıp,resmın devamını yapmamız ıstenırdı..
o bıraz sıkıcıydı..
hele bıde guzel resım yaptıgın ıcın bı kac arkadasında sana yaptırınca hepten sıkıcı oluyordu
anaaa bıde okul kapısında satıcılar vardı..lahmacun,eskimo,erık,kıraz satılırdı hep
bızde paso onlardan alırdık..
bıde okulun ordakı bakkaldan leblebı tozu alırdık hep..
özledım naaan o gunlerı..
evet ya o kartpostalları bende çok severdim...
kalın simleri olurdu.bizede kart attırırlardı yılbaşı için.bende hep izmirdeki teyzeme atardım
benim en nefret ettiğim ise bayrama giderdik okulca (23 nisan, 19 mayıs) .sonra öğretme bayramda gördüklerinizin resmini yapın derdi...ay nefret ederdim ondan..
bizim okulun karşısında da dondurmacı varcı vardı ..arada miniicik bi yol vardı.bağırırdık oda paramızı alıp bize dondurma getirirdi:)
desenli peçete koleksiyonum,pul koleksiyonum vardı..hala duruyolar gerçi..
eskimo ne millan
Haha millan ne guzel seyler yazmissin ole. Hepimizin cocuklugu ayni gecmisssss :) bende ozledim o gunleri
aynen annemde beni bi keselerdi keselediği yer yara olurdu :))))) abimde bana uçan tekme atardı ofilmleri izleyip izleyipdüşünüyorum daha naapardık dıye
çocukken pazardan pazara banyo yapardık..
annem legene su doldurur oturma odasında bızı yıkardı
bı yandan alfi izlemeye calısır,bı yandan yıkanırdık
bıde karete fılmlerı coktu ozamanlar..
her ızledıgımızde kardesım ordakı karetecılerden bırı oldugunu sanıp,benı döverdi
Ooooffff ne bicim pazar yaaaaa sıkıntı dan öleceğim kocam disari cikalim dio ciksimda yokkkkkk
ayyy kıyamam sanaaaaaaaavalla evde yalnızım,hiiç dısardan haberım yok..
zaten hayatta cıkmam..ünıforma gıbı aynı seyı gıyıp cıkmaktan utanıyorum artık..
kendıme bıse almakta ıstemıyorum..aldıgım sey en fazla 1 hafta oluyor..
sonra göbegım onden kaldırmaya baslıyor..
oyuzden hıcbıse almadan az daha sıkcam dişimi..
düşün montlarımı bıle önü acık gıymek zorunda kalıyorum..
bu sogukta tarzan gıbı dolanamam..
topu topu 50 gun ıcınde hıc gıdıp bıse almak ıstemıyorum..
verdıgım paraya yazık:S kaldım cıbıldak
gece cıkıyorsam kocamın montunu gıyıyorum,onun önü kapanıyor..
hemde sebeklıgımı kımse görmemıs oluyor
ayyy kıyamam sanaaaaaaaa
haklısın canımmmmm çok haklısın hemde hamileler için kıyafet dert yani... neyssseee az kaldı kavusuyorsun bebegineeeeee....
ayy ben bile çok heyecanlıyımmm sizin doğum yakalaştıkcaaa.. bakalım bize ne getircek 2013... benim prolaktik hormonu yine yükselmiş kızzz... doktor kimsayalın bu yüzden olmuş olabilecegini söyledi. hastanedeki doktor tedaviye başlıcak işte. bakalım hayırlısı :))))
bu arada eltimde 3 cü çocugu düşünüyor... anamm benden önce kalırsa yandım beni kısır ilan ederler
öle valla olan var olmayan var ayy anammm işim çok zor benim yaaaaaaaaaaa oda abartmasın yaaaaaa..olan var olmayan var
söylede senden sonra yapsın..
ne bu boyle adamın gözune sokar gıbı
öle valla olan var olmayan var ayy anammm işim çok zor benim yaa
neyse herseyin hayırlısı napim yanii kısmet dimi ama dünyanın sonu değil ya :) herseyin hayırlısııı
kız senin bebegi merak ediyorum :) faceye atarsın dimi fotosunu görebilcez dimi???
bizimde şuan için bir planımız yok. zaten benimde havam yok bu aralar... bakalımmmm ogün yaparız bişeyler :)) sen kaynan ve kocan süper olur kızzz :)))yılbasında naapıyonuz?
bız ılk kez evde olcaz..cunku para yok..zaten olsada ben bu halımle cıkmak ıstemezdım
kocam gecen aksam dedı..senın annen yalnız,benımkı yalnız..
barı onları cagıralım dıye..
ama benımkı kendı evınde kuzenlerıyle olcak..
dolayısıyla gelemez bıze..
ve sanırım bu yılbasını kaynanam,ben ve kocam olarak gecırcez
sımdı benımkının gelemıcenı ogrenınce,kendı annesınıde cagıramıyor kocam..
kaldı arada yavrum
ama dusunsene butun yılım kaynanamla geccek demektır buuuu
hayy maşallahhhhhh az kalmışş sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbimmmmkız ozamana kocam halleder herhalde şu pc ve tel arasındakı baglantıyı..
olmazsada bı sekılde atacam fotosunu..baska pcden falan..
onu bunu bırak francesca 2 gun sonra doguruyormus yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?