wwuuuuu yazdıgın herseyı sankı yasadım suan..
sanırım doguruyorum bendekarnıma agrılar gırdı korkudan
yaa duygu benı bı aydınlat..hastaneye gıttın,dogumu beklıyorsun bı yatırım bı kaldırıyolar senı..
kanaman oluyor falan fılan..tum bunları yasarken ustunde ne oluyor?
canım onlar doğumdan çıktıktan sonra giyinmişlerdr :)yanı normalde dogursak amelıyat onlugu gıyıyoruz..
yaa ben bugune kadar kımın dogum sonrası zıyaretıne hast.gıttıysem hepsı pıjamalıydı..
benımde kafam karıstı buyuzden
yanı normalde dogursak amelıyat onlugu gıyıyoruz..
yaa ben bugune kadar kımın dogum sonrası zıyaretıne hast.gıttıysem hepsı pıjamalıydı..
benımde kafam karıstı buyuzden
canım onlar doğumdan çıktıktan sonra giyinmişlerdr :)
dün hamile arkadaşa hırka alacaktık..2 hafta var doğumuna.kış ayında olacağı için,şöyle totoyu örten sıcak tutan hırka baktık..lcw de sabahlık gibi ama daha panduf olan hırka türü şeyler var onlardan aldı..bana da kullanışlı geldi...bir de onda doğum lekesi yok,cildi tertemiz..bi tek toto su azcık büyümüş
duyguuuuuuu lavman denılen seyı nasıl yapıyolar?
cok soru sordum amabu son sorum duygu..
dogumdan sonra ayaga kalkabılıyor muyuz hemen?
mısal tuvaletımız gelse naapcaz? altına koyulan beze yapmıcaz dimi
onu kanama ıcın koyuyolar de noooooolur
Millan sayesinde bilmediğimiz ince ayrıntıları bile öğrenios : )
eferim yavru sor sor
bebeği kaç nefeste pırtlatıyoruz
nooolmuş yaniiiii benımde dogum lekem yooook,benımde popom buyudu
lcw da varmı öyle dogum ıcın gecelık,pijama,sabahlık falan?
ıstedıgım gıbı bı sabahlık bulamazsam bende uzun hırkalarımdan götururum valla..
yaa dun okadar aradım hıc gecelık bulamadım:S
normal doğumdakiler hemen kalkıyor. sezaryende istersen beze yapabiliyorsun idrarını zaten için boş olduğu için öbürü gelmiyor. 3 gün 5 er adet bisküvi ve kayısı suyuyla durdum keşke doğumdan önce çoook yemek yeseydim dediğimi hatırlıyorum :) dikişlerine göre canım ama ilk saatler zaten sonda olur onu çıkardıktan sonra bez takarlar. birde kum torbası gibi ağır bişey koyuyorlar karnına hareket etmemen için.
her aklına geleni sorabilirsin canım yeterki stres yapmayın çokta plan yapmayın işte hayırlısını isteyin bir şekilde olup bitiyor herşey. rahat ol. bebişte strese girmesin.
maşallah mılanıma..nooolmuş yaniiiii benımde dogum lekem yooook,benımde popom buyudu
lcw da varmı öyle dogum ıcın gecelık,pijama,sabahlık falan?
ıstedıgım gıbı bı sabahlık bulamazsam bende uzun hırkalarımdan götururum valla..
yaa dun okadar aradım hıc gecelık bulamadım:S
Millan sayesinde bilmediğimiz ince ayrıntıları bile öğrenios : )
eferim yavru sor sor
bebeği kaç nefeste pırtlatıyoruz
benimde doğum lekem olmadı hiç 25 kilo almıştım ama hiç çatlağımda olmadı sadece koskocaman bir karnım vardı. birde göbeğinizden aşağı doğru siyah bir çizgi oluyor doğumdan sonra kayboluyor.
kız bize gelene kadar,kaç kişi doğum yapar bu topicte..hepsinin neredeyse 2 3 ayı kaldı...anaa bizlerin doğumuna kim güzin ablalık yapcak duygu ozamana kadar giderse
neyse olmadı 3.yü yapar belki bizle birlikte
anaa bizlerin doğumuna kim güzin ablalık yapcak duygu ozamana kadar giderse
neyse olmadı 3.yü yapar belki bizle birlikte
yanı sezeryan olursak yataktan kalkamıcaz bı sure..
ozaman guzellesemıcezde:S öyle pasaklı pasaklı herkes bızı görcek:S
ben normal dogurımde şöyle bı tuvalette ıkı allık,rımel bıse surelım..sacımızı havalandıralım
maşallah mılanıma..
benim toto küçük zaten,azcık büyüse olur:))
ama göğüs büyümese daha iyi zaten küçük değiller....
emzirdikçe küçülüyomuş gerçi....
duygu yaa sezeryanda çok mu yatak döşek oluyosun..birde benim gittiğim doktor yapıştırma yapıyomuş..izi falanda olmuyo diyolar..sen hiç duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?