Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız bize gelene kadar,kaç kişi doğum yapar bu topicte..hepsinin neredeyse 2 3 ayı kaldı...

Ne yapacağuk ozman hepsi gidecek ya bunların ...

Neyse doğum ve sonrası içinde bilgi lazım ..doğuma kadar herşeyi ezberledik ne de olsa kademe atlarız

Onlar bize bak biz şunları şunları yaptık siz yapmayın ya da böyle yaparsanız daha iyi olur şunları alın daha kullanışlı diye akıl verirler en azından ..

Yani en azından millandan bekliyorum bunları : ) yoksa geldiği yeri unutup bilmişlik mi yapar bize acaba

Kobay millan

evet benımde karnım kocaman ve o cizgiden var..
cok kötu görunuyor o cızgı yaaa
dogum sonrası karnım bos cuval gıbı mı olcak
duygu kac kılo verdın dogumdan cıkınca???

77 ile doğuma girdim 73 ile eve geldim 3 gün sonra 4 kilo çocuk doğdu bendende 4 kilo gitti anlayacağın sonra günden güne 70 e derken 67 ye düştüm 3-4 ay kaldım öyle. sonra ev aldık eşimle beraber taşıdık eşyaları asansörde yoktu o ara 62 ye falan düştüm. şimdide 63 le hamile kaldım .
ama birçok arkadaşım 10 kilo verip çıkıyor onu nasıl beceriyorlar henüz anlamış değilim. benden çocuk hariç hiç bişey gitmemiş. sanki suyu eşi içimdeydi.. şişkinlik olduğunu söylediler zaten ginden gine de azar azar gitmeye başladı.

o kadar olmuyor tabide benim gibi çok kilo alınca kalıyor işte biraz göbek ama dert etme emzirince herşey eriyip gidiyor ben pek emziremedim. birde spor yaparsın 3-4 ay sonra falan toparlanır bişeycik kalmaz.

o kadar da olsun nolcak..kocam görüyo oda beğensin bi zahmet ..ben neşterin altına yatmışım kırarım kafasını..epidural düşünüyoruz bakalım..bebeğin çıkışını göreyim diyorum..hatta abartıp o arada makyaj mı yapsam
aslını unutan asılzade olamaz millan
hatta senden video bekliyoruz..doğuma giderken ..sancı çekerken..
doğuma canlı bağlantı yaparsın belki
bizleri bilgilendir kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm

ben gelirim ecemim merak etme bırakmam sizi. kimle muhabbet etcem konuşcam böyle
inşallah canım ya..
ben doğumu düşünmüyorum..
şu son aya kadar bi ulaşalım da hayırlısı ile..
iğneye rağmen bebeğini kaybedenleri duyunca üzülüyorum...

aslında tüp bebek yapan arkadaşlar önce bu pıhtı testini yaptrsınlar.o kadar para verecekler..sedece 1 tüp kan ile yapıyolar...kardeşimde yaptracak o yeni evli

ay ne güzel oldu böyle muhabbet ettik. zaman geçivermiş anlamadım bile. iş te yoktu bugün pek iyi oldu canımda sıkılmadı. iyi ki varsınız kızlar. keşke normaldede görüşebilsek. en azından istanbuldakiler falan denk getirebilsek

dimi mantıklı aslında..

bende yarın inş tedavime başlıyorum doktora bi sorayım bakayım..

evet ben istanbul da olsam basardım sizi:)
malesf benim yaşadığım yerde ilaç niyetine 1 taneniz yok...neyse siz toplaşın bizede 3G bağlantı yapın

dimi mantıklı aslında..

bende yarın inş tedavime başlıyorum doktora bi sorayım bakayım..
canım hemen yapmıyolar sanki neyse..tüp bebek topiğinde okuyorum,böyle kaybedenler oluyor..olacak diye bişey yok ama önlem almakta fayda var..ben o kadar pişmanımki 2.bebekten önce yapmadığıma..
doktora ablamda var iğne yapıyor deyiver eslem...bizde baktıralım diye ısrar et...

kocamın yemegının temelını atmaya gıdım dedım..
sıte benı hemen sutlamış arkamızı dönmeye gelmıyor

kızlar ben bı doguriiim,hepınızın pc dogum ablası olcam..
suan egıtımdeyım..2 ayım kaldı yada daha kısa..
egıtım sonu benden ala dogumcu olamaz..
merak etmeyın,ben varken kafanızda soru olmıcak

bu arada sumisali yok sanki gözüme çarpmadı ya da bi kaç gündür..umarım bi sıkıntı yoktur..

neyse kociş gelmek üzeredir bende çıkayım sofrayı hazırlayım çok acıktım. .sabahtan beri sıcak su torbamla oturuom ve tabiki kankim majezikimide içtim : )

ya ALLahım nolur bu son adetim olsun ve bi daha regl sancısı çekmeyim..

haydın bende yemegı tamamlamaya döniiimmm..
her ısım bıtınce
kocamda hala yoksa gelırım buraya..

Takipteyiz baby sana güveniyoruz

Evet canım sumisali yok geçen haftadan beri. En son kocası hastalanmıştı, bence o da kocasından kaptı şifayı muhtemelen hastalandı, inşallah iyidir gelir bi kaç güne.

Ben hamile kalmaya çalışanlardanım. Hep gebe kalmaya çalışanların bir arada olduğu topiklerde okudum yazdım şimdiye kadar, ilk kez sizin topiğe uğradım. Hamilelerin muhabbetleri daha güzelmiş :)
Yazımı okuyan herkese hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar diliyorum.
Allah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah o zaman bende daha rahat okur yazarım bu topiklerde...
Benim için de dua edin...
iyi akşamlar herkese

buradaki hamileler de hamile kalmaya çalışıyordu.hamile kalmaya çalışırken daha uçuklardı anne olunca hepsine bi ağırlık çöktü...hala dahamile kalmaya çalışanlar var ben gibi
Allah gönlüne göre versin inşallah çabucak hamile kalırsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…