kız bize gelene kadar,kaç kişi doğum yapar bu topicte..hepsinin neredeyse 2 3 ayı kaldı...
evet benımde karnım kocaman ve o cizgiden var..
cok kötu görunuyor o cızgı yaaa
dogum sonrası karnım bos cuval gıbı mı olcak
duygu kac kılo verdın dogumdan cıkınca???
o kadar da olsun nolcak..kocam görüyo oda beğensin bi zahmet ..ben neşterin altına yatmışım kırarım kafasını..epidural düşünüyoruz bakalım..bebeğin çıkışını göreyim diyorum..hatta abartıp o arada makyaj mı yapsamevet ecemcim zaten artık dikiş olayı pek yok sanırım iki ucu tutsun diye atıyorlar. o kadar ortası yapıştırma oluyor. bi kesik izi var bende illaki belli oluyor ama estetik yapanlar varmış onlarda o izde olmuyormuş.
yo hiçte yatak döşek olmuyorsun ben yatmadım hiç gezdim durdum koridorda. ufak bi kesik işte. normaldede olabiliyor alttan dikiş atıyorlar bazen. zaten ikisindede yürümeni istiyorlar ilk saatlerden sonra.
aslını unutan asılzade olamaz millanNe yapacağuk ozman hepsi gidecek ya bunların ...
Neyse doğum ve sonrası içinde bilgi lazım ..doğuma kadar herşeyi ezberledik ne de olsa kademe atlarız
Onlar bize bak biz şunları şunları yaptık siz yapmayın ya da böyle yaparsanız daha iyi olur şunları alın daha kullanışlı diye akıl verirler en azından ..
Yani en azından millandan bekliyorum bunları : ) yoksa geldiği yeri unutup bilmişlik mi yapar bize acaba
Kobay millan
kız bize gelene kadar,kaç kişi doğum yapar bu topicte..hepsinin neredeyse 2 3 ayı kaldı...
inşallah canım ya..ben gelirim ecemim merak etme bırakmam sizi. kimle muhabbet etcem konuşcam böyle
inşallah canım ya..
ben doğumu düşünmüyorum..
şu son aya kadar bi ulaşalım da hayırlısı ile..
iğneye rağmen bebeğini kaybedenleri duyunca üzülüyorum...
aslında tüp bebek yapan arkadaşlar önce bu pıhtı testini yaptrsınlar.o kadar para verecekler..sedece 1 tüp kan ile yapıyolar...kardeşimde yaptracak o yeni evli
evet ben istanbul da olsam basardım sizi:)ay ne güzel oldu böyle muhabbet ettik. zaman geçivermiş anlamadım bile. iş te yoktu bugün pek iyi oldu canımda sıkılmadı. iyi ki varsınız kızlar. keşke normaldede görüşebilsek. en azından istanbuldakiler falan denk getirebilsek
canım hemen yapmıyolar sanki neyse..tüp bebek topiğinde okuyorum,böyle kaybedenler oluyor..olacak diye bişey yok ama önlem almakta fayda var..ben o kadar pişmanımki 2.bebekten önce yapmadığıma..dimi mantıklı aslında..
bende yarın inş tedavime başlıyorum doktora bi sorayım bakayım..
güle güle duyguuuuuuuuuuuu...benim saat gelmiş kızlar izninizle bana müsade sabah görüşürüz Allah izin veirse. öpüyorum hepinizi.
kocamın yemegının temelını atmaya gıdım dedım..
sıte benı hemen sutlamışarkamızı dönmeye gelmıyor
kızlar ben bı doguriiim,hepınızın pc dogum ablası olcam..
suan egıtımdeyım..2 ayım kaldı yada daha kısa..
egıtım sonu benden ala dogumcu olamaz..
merak etmeyın,ben varken kafanızda soru olmıcak
bu arada sumisali yok sanki gözüme çarpmadı ya da bi kaç gündür..umarım bi sıkıntı yoktur..
neyse kociş gelmek üzeredir bende çıkayım sofrayı hazırlayım çok acıktım..sabahtan beri sıcak su torbamla oturuom ve tabiki kankim majezikimide içtim : )
ya ALLahım nolur bu son adetim olsun ve bi daha regl sancısı çekmeyim..
buradaki hamileler de hamile kalmaya çalışıyordu.hamile kalmaya çalışırken daha uçuklardı anne olunca hepsine bi ağırlık çöktü...hala dahamile kalmaya çalışanlar var ben gibiBen hamile kalmaya çalışanlardanım. Hep gebe kalmaya çalışanların bir arada olduğu topiklerde okudum yazdım şimdiye kadar, ilk kez sizin topiğe uğradım. Hamilelerin muhabbetleri daha güzelmiş :)
Yazımı okuyan herkese hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar diliyorum.
Allah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah o zaman bende daha rahat okur yazarım bu topiklerde...
Benim için de dua edin...
iyi akşamlar herkese
eveeeeett eslem aygaz yapıcakkkkBen geldimmmmmm
eslem gıııııı tüp bebeğemi karar verdiniz geçmişi çok okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?