ooo ne 2 si ne 3 ü ecemcim benim kayınvalide 8 tane doğurmuş normal evde ve hatta kimisini tek başına jiletle göbek bağını kesmiş. evet kolay bir iş değil doğum bazen umulmadık şeyler gelebiliyor insanın başına kendimden örnek veriyorum size defalarca anlatmışımdır. çook güzel bir hamilelik geçirdim.9 mart doğum demişti doktorum 8 martta dahil çarşı pazar dolandım durdum ne sancı ne bişey. hatta o gün doktora gittim nstye falan bağlandım doğumla ilgili hiç bişey yok. doktor bekliycez dedi 1 hafta daha oldu oldu olmadı alcaz artık. akşam misafir falan ağırladım. sonra yattım hiç bişeyim yoktu yine derken gece 3 gibi tuvalete kalktım ceviz gibi bir parça düştü benden ama sancı falan yok yine. hiç sesimi çıkarmadım yattım geriye bende gece doğum korkusu olanlardandım :) sabah 6 ya doğru az az kanamada olmaya başladı.korkmaya başladım biraz ama yinede sancım falan yok ya. kol çantamı alıp anneme dedim biz bi kontrole gidip gelcez (hala doğuma gitmiyorum) tabi doktorum gelmemişti en korktuğum şey olmuştu. nöbetçi doktor muayene etti rahim 8 cm. açık doğum başlamış dedi. kol çantamı eşimin eline tutuşturdular beni doğumhaneye. üstümü falan çıkarttılar bağladılar nstye. kanamam az az devam ediyor hep. tabi arada idrarımıda kaçırıyorum çocukta kaburgalarımı tekmeleyip duruyor. yavaş yavaş sancıda başladı. ama sancımı daha çok canımı yaktı bebeğin tekmelerimi şu an hatırlamıyorum. ve nihayet doktorum geldi. doğuma aldı çocuğu bir türlü yakalayamadı. biraz daha bekleyelim dedi. yürü falan dediler 1 saat sonra falan yine doğuma aldı yine olmadı. biraz daha sancıyı bekleyelim dedi. bir kaç saat sonra 3. kez doğuma aldı bu arada saat 11 olmuştu suyumu patlattı denedi, denedi ama ebeler bebeğin kalbi yavaşlıyor dedikleri gibi hoooop sezaryene alıyoruz en acilinden. napim şimdi ben adamı suçlasam uğraştı normal olsun diye e bende vazgeçmedim ama benim sıpa kordonu dola doğum esnasında 2 kez bide düğüm at. sonrada düşününce 4 kilo ve 54 cm bir tosuncuk ordan nası çıkardı diye düşünmedim değil :) kısmet değilmiş
eveeeeett eslem aygaz yapıcakkkk
bağırsakları bozacak bir ilaç sıkılıyor millancım makattan. ishal gibi yapıyorsun sonra tuvaletini doğum esnasında ıkındığın için tuvaletini yapma ihtimalin çok yüksek çocuktan önce o gelir çünkü. ama ben akşamdan açtım sabah 6 da yattım hastaneye yani midem olduğu gibi boştu. gerçi bir çok hastane her ihtimale karşı yapıyor içerisi temizlensiz o ortamla karşılaşmasınlar diye ama benim doktor yaptırmadı altıma yani kendi önüne büyük bir çöp kutusu çekti. tuvaletinde gelebilir çekinme buraya yapabilirsin dedi. çok anlayışlı bir doktorum vardı ve hala ona gidiyorum tabiki.
benimde doğum lekem olmadı hiç 25 kilo almıştım ama hiç çatlağımda olmadı sadece koskocaman bir karnım vardı. birde göbeğinizden aşağı doğru siyah bir çizgi oluyor doğumdan sonra kayboluyor.
yanı sezeryan olursak yataktan kalkamıcaz bı sure..
ozaman guzellesemıcezde:S öyle pasaklı pasaklı herkes bızı görcek:S
ben normal dogurımde şöyle bı tuvalette ıkı allık,rımel bıse surelım..sacımızı havalandıralım
Ben hamile kalmaya çalışanlardanım. Hep gebe kalmaya çalışanların bir arada olduğu topiklerde okudum yazdım şimdiye kadar, ilk kez sizin topiğe uğradım. Hamilelerin muhabbetleri daha güzelmiş :)
Yazımı okuyan herkese hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar diliyorum.
Allah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah o zaman bende daha rahat okur yazarım bu topiklerde...
Benim için de dua edin...
iyi akşamlar herkese
gördümm gördümmm hahahhaah :)))hürremcı eylul..benı baska topiklerden mı toplıcaktın haaa
yaaw kocam gec gelcekmıs,kardesıyle tavla oynamaya gıttıler..
bende bır derdım varlarda sürtüyorum
buradaki hamileler de hamile kalmaya çalışıyordu.hamile kalmaya çalışırken daha uçuklardı anne olunca hepsine bi ağırlık çöktü...hala dahamile kalmaya çalışanlar var ben gibi
Allah gönlüne göre versin inşallah çabucak hamile kalırsn..
Rabbim dileğine kavuştursun canım seni biran önce.
bizim topic başka topiclere benzemez aramıza katılırsan zamanla anlarsın :)
Günaydın canımmmmmmmmmmmmmgünaydıııııııııııııııııııııın kızlar nasılsınız
nasılsın eylül bu ara kimseleri görmüyorum ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokumGünaydın canımmmmmmmmmmmmm
aynen canım yaa gün içinde sürekli giriyorum ama rast gelmioruz geriden takib ediyorum bendeGünaydın millet;
Yağmurcum banada öle oluyor ya, gündüz hep açık bakıyorum, arada yazıyorum ama akşamları kadar çok muhabbet olmuyor. Napalım bizde geriden geriden okuyoruz.
Buarada gece çok güzel bi rüya gördüm. Ben daha bebişin hareketlerini hissedemiyorum ya, rüyamda çok net hissettim hatta sanki içimdekini gördüm ya. Çok ilginç bi rüyaydı. Hareketini hissettiğimde çok heyecanlandım
hayde at bekliyorz :)aaaa cok mutlu oldum..
sansa bı denıyım dedım pc telımı görcekmı dıye,evet gördü sonunda
kocam gıtsın,hemen bebısımın odasını cekıp koyacam buraya..
ama bız oda falan almadık sımdıden söyliiim..
oda dedıgın bu mu beeee demeyın
sonucta onun yasıyacagı oda orası
kız bende arada giriyom işte kaçak göçek :))nasılsın eylül bu ara kimseleri görmüyorum ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokumdün biraz kaynatmışsınız ama var mı yeni haberler
aaaa cok mutlu oldum..
sansa bı denıyım dedım pc telımı görcekmı dıye,evet gördü sonunda
kocam gıtsın,hemen bebısımın odasını cekıp koyacam buraya..
ama bız oda falan almadık sımdıden söyliiim..
oda dedıgın bu mu beeee demeyın
sonucta onun yasıyacagı oda orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?