Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayy sen anlatırken ben bir tuhaf oldum kızzzz....
Heyırlısı ile bir gelsin sıpalarımızda gerisi önemli değil

toipğe bakk!!

sezercik doğuran var..
normal doğuran var..
doğal doğuran var..(miyopi buldu)..
tüplü doğuran var..
iğneyle doğuma giden var...

her çeşidimiz var,çok şükür

anemmmmmmmmmm ben doğurmuyorum walla wazgeçtim kalsın içimde büyütürüm ben onuuuuu

bu yazıları görene kadar korkmuyordum ama artık KORKUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ayyy ne güzel ben okadar krem bebek yağı badem yağı falan sürdüm ama karnım harita gibi oldu 12 kilo aldım şimdiye kadar ama bakalım bundan snra ne kadar alıcam. doktorum aklına geldikçe karnına bişiler sür dedi.

canım normal doğumda 1 saat sonra kaldırıyorlar seni gezebiliyorsun kendine geldiğinde hemen bebeğini getirip emzirtiyorlarmış.
Sezeryan doğumda ise narkozun geçmesini bekliyorlarmış bebeği emzirmek için. Kalmak içinde bir 6 saat bekletiyorlarmış.
Prenses doğum dada ayakların uyuşukluğu geçene kadar bekliyorsun kalkmak için. bebeğide narkozun etkisi azalınca getiriyorlarmış.
Seminere gittiğimde anlatmışlardı.

Rabbim dileğine kavuştursun canım seni biran önce.
bizim topic başka topiclere benzemez aramıza katılırsan zamanla anlarsın :)

hadin bende kaçtım kızlar pilav yapıcam kocişim pilav istedi gelir birazdan. zillimde acıktı herhalde tekmikliyip duruyor. yarın sabah kayınpederimi doktora götürücem sabahtan gelemem öğleden sonra kısmet olursa gelirim inş.
Hadin görüşürüz öpüyorum hepinizi.

hürremcı eylul..benı baska topiklerden mı toplıcaktın haaa
yaaw kocam gec gelcekmıs,kardesıyle tavla oynamaya gıttıler..
bende bır derdım varlarda sürtüyorum

İnşallah tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize biz de...
Hamile kalınca bu günlerimi hiç unutmicam, kıymetini bilicem herşeyimin.

Rabbim dileğine kavuştursun canım seni biran önce.
bizim topic başka topiclere benzemez aramıza katılırsan zamanla anlarsın :)

Aranıza alırsanız neden olmasın? Şimdiye kadar hiç bir topikte çok uzun kalamadım. Ben bir topiğe yazmaya başladığımda oradakiler çoktan sohbeti ilerletmiş oluyor genelde.Ama bundan sonra fırsat buldukça buralardayım, belki bana uğur getirir de hamilelik bulaşır bana da :)

Günaydın millet;

Yağmurcum banada öle oluyor ya, gündüz hep açık bakıyorum, arada yazıyorum ama akşamları kadar çok muhabbet olmuyor. Napalım bizde geriden geriden okuyoruz.

Buarada gece çok güzel bi rüya gördüm. Ben daha bebişin hareketlerini hissedemiyorum ya, rüyamda çok net hissettim hatta sanki içimdekini gördüm ya. Çok ilginç bi rüyaydı. Hareketini hissettiğimde çok heyecanlandım

aynen canım yaa gün içinde sürekli giriyorum ama rast gelmioruz geriden takib ediyorum bende

rüyan hayra çıksın canım ne güzel allah inşallah o günleri de göstercek kusum darısı bizim başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhh

aaaa cok mutlu oldum..
sansa bı denıyım dedım pc telımı görcekmı dıye,evet gördü sonunda
kocam gıtsın,hemen bebısımın odasını cekıp koyacam buraya..
ama bız oda falan almadık sımdıden söyliiim..
oda dedıgın bu mu beeee demeyın
sonucta onun yasıyacagı oda orası

hayde at bekliyorz :)

herkeslere günaydın
akşam döktürmüşsünüz gene

millancım koy bebişin odasını
çok merak ettim şimdi,
bende gecelik bulamadım şöyle gönlümce
olmazsa netten alacağım
şu sitede kapıda ödeme seçeneği de varmış
Lohusa Sepeti | lohusa gecelik pijama emzirme sütyeni hamile
sende bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…