kız bende arada giriyom işte kaçak göçek :))
canımcım memnunum çok şükür işte. işmizi yapıoz evimize gidioz :)) şuan için bir sorun yok çok şükür. 4 kişi var elemanım 1i doğum izninde :))Eylül işler nasıl, memnunmusun? Gönlüne göremi çalıştığın yer, anlat bakalım, sadece doktor maceranı anlatıyorsun, işyerini anlatmadın hiç
canımcım memnunum çok şükür işte. işmizi yapıoz evimize gidioz :)) şuan için bir sorun yok çok şükür. 4 kişi var elemanım 1i doğum izninde :))
geldım,atıyorum kızlar..
oyle cicili bicili,pembeli bı kız odası beklemeyın..
onu ınsallah oda takımı alınca elde ederım
bu sımdılık gecıcı odası..
saol kuzummmmm hepimiz için inşallahhAllah kolaylık versin canım, huzurunu, memnuniyetini daim kılsın inşallah.
Ben yine tek başıma kaldım topikte. Sessizlik hakim, konuşcak mevzuu yok. millan gibi kendi kendime konuşim desem ben öle konu bulmayıda beceremiyorumhee buarada hani fotoları çekip koycaktın millan eşyaların?
emzırme koltugu,yatagı,şifonyerı,storu,halısı..
ve duvardakı stıckerları
elimizdekı herseyı cektım
oda allahtan pembe degil millan :)))kızzz maşallahh çok güzellll allah analı babalı saglıklı huzurlu büyütsün İnşallahhh
Kızım bide cicili bicili değil diyosun. Çok hoş olmuş kızçenin odası. Bende öle değil dedin ya, bi yatak bi dolap, bomboş oda bekliyorum.Çok güzel olmuş, güle güle kullanın inşallah canım
Ben geldimmmmmm
eslem gıııııı tüp bebeğemi karar verdiniz geçmişi çok okuyamadım
anemmmmmmmmmm ben doğurmuyorum walla wazgeçtim kalsın içimde büyütürüm ben onuuuuu
bu yazıları görene kadar korkmuyordum ama artık KORKUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kız millan ne tatlı oda yapmışsın ALLah hayırLısıyLa buğlem hanımı orda büyütmek nasip etsin inş..
Ben koltuğuna bayıLdım çok hoş durmuş klasik emzirme koltuklarından değil bu daha tarz olmuş..
ayyy ne güzel ben okadar krem bebek yağı badem yağı falan sürdüm ama karnım harita gibi oldu12 kilo aldım şimdiye kadar ama bakalım bundan snra ne kadar alıcam. doktorum aklına geldikçe karnına bişiler sür dedi.
canım normal doğumda 1 saat sonra kaldırıyorlar seni gezebiliyorsun kendine geldiğinde hemen bebeğini getirip emzirtiyorlarmış.
Sezeryan doğumda ise narkozun geçmesini bekliyorlarmış bebeği emzirmek için. Kalmak içinde bir 6 saat bekletiyorlarmış.
Prenses doğum dada ayakların uyuşukluğu geçene kadar bekliyorsun kalkmak için. bebeğide narkozun etkisi azalınca getiriyorlarmış.
Seminere gittiğimde anlatmışlardı.
o benım normal koltuk takımımın bı parcasıydı..ama bu evdekı odada ona yer kalmayınca mecbur buğlem hanımın odasına gectı..dolayısıyla emzırme koltugu oldu kendılerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?