Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eylül işler nasıl, memnunmusun? Gönlüne göremi çalıştığın yer, anlat bakalım, sadece doktor maceranı anlatıyorsun, işyerini anlatmadın hiç
canımcım memnunum çok şükür işte. işmizi yapıoz evimize gidioz :)) şuan için bir sorun yok çok şükür. 4 kişi var elemanım 1i doğum izninde :))

canımcım memnunum çok şükür işte. işmizi yapıoz evimize gidioz :)) şuan için bir sorun yok çok şükür. 4 kişi var elemanım 1i doğum izninde :))

Allah kolaylık versin canım, huzurunu, memnuniyetini daim kılsın inşallah.

Ben yine tek başıma kaldım topikte. Sessizlik hakim, konuşcak mevzuu yok. millan gibi kendi kendime konuşim desem ben öle konu bulmayıda beceremiyorum hee buarada hani fotoları çekip koycaktın millan eşyaların?

geldım,atıyorum kızlar..
oyle cicili bicili,pembeli bı kız odası beklemeyın..
onu ınsallah oda takımı alınca elde ederım
bu sımdılık gecıcı odası..

saol kuzummmmm hepimiz için inşallahh

emzırme koltugu,yatagı,şifonyerı,storu,halısı..
ve duvardakı stıckerları
elimizdekı herseyı cektım

emzırme koltugu,yatagı,şifonyerı,storu,halısı..
ve duvardakı stıckerları
elimizdekı herseyı cektım

Kızım bide cicili bicili değil diyosun. Çok hoş olmuş kızçenin odası. Bende öle değil dedin ya, bi yatak bi dolap, bomboş oda bekliyorum.Çok güzel olmuş, güle güle kullanın inşallah canım

oda allahtan pembe degil millan :)))kızzz maşallahh çok güzellll allah analı babalı saglıklı huzurlu büyütsün İnşallahhh

yaw ben pembeli oda derken..şöyle beyaz mobılyalı,ucuk pembe aksuarlı odalardan bahsettım..
benımkı pembelı degılkı,karman corman bişe
yok yok mubarek,çıngen cadırı

Kızım bide cicili bicili değil diyosun. Çok hoş olmuş kızçenin odası. Bende öle değil dedin ya, bi yatak bi dolap, bomboş oda bekliyorum.Çok güzel olmuş, güle güle kullanın inşallah canım

benım hayalımdekı odayı bılsenız,nıye oyle dedıgımı anlarsınız..
ben zengın kız cocuklarının odasını hayal edıyorum..
onların yanında bu sefıl bılo odası gıbı oldu
oda alamayınca elden bu kadar geldı
bıgun odamla hava atacam,yıkacam buraları

Ben geldimmmmmm
eslem gıııııı tüp bebeğemi karar verdiniz geçmişi çok okuyamadım

€veeeet yavru sen nerelerdesin yaaaaaaa ..özge öğrenene kadar tüp yiğenleri olcak haberi olmicak diodum bende

Şimdi doktordan geliyorum..alttan muayene etti ..adetimin 2.günündeyim..

Sonra ilaçlarımı verdi ..iki saat anlattı nasıl vurulacağını ..göbek deliğinin iki parmak altından yapiomuşsun ve hiç acımıyomuş küçük bi iğne zaten..neyse eşim yapacak onları ona diom iyi dinle..yok öle bedava tüp babası olmak

Sağlık ocağından da bi kaç test istedi onlarıda yarın halledicez..bu akşamdan itibarende iğnelere başlicaz..

Sonra pazartesi tekrar gidicem kontrole bakalım yumoşlar ilaçlara ne kadar tepki verdi diye bakılcak..ona göre ilacın dozu arttırılıp ya da azaltılacak..

Öyle işte ..Tüp bebek konusunda da kobay ben olayım topicin herşeyi yazayım ki bilginiz olsun : )

Kız millan ne tatlı oda yapmışsın ALLah hayırLısıyLa buğlem hanımı orda büyütmek nasip etsin inş..

Ben koltuğuna bayıLdım çok hoş durmuş klasik emzirme koltuklarından değil bu daha tarz olmuş..

anemmmmmmmmmm ben doğurmuyorum walla wazgeçtim kalsın içimde büyütürüm ben onuuuuu

bu yazıları görene kadar korkmuyordum ama artık KORKUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

o vakti geldimi sen istesende çıkıyor sagocum hiç merak etme sen. ama onu kucağına alınca ne doğum acısı ne sancı. hiç bişey kalmıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

o benım normal koltuk takımımın bı parcasıydı..ama bu evdekı odada ona yer kalmayınca mecbur buğlem hanımın odasına gectı..dolayısıyla emzırme koltugu oldu kendılerı

benim cildim biraz fazla yağlı ondanda şanslıyım sanırım kuru ciltler ve beyaz tenliler çok çatlıyor genelde. doğum sonrasıda epey belli oluyor çizgiler kilo verince. vazelin falanda iyi yumuşatır sanırım. ihmal etmeyin bişeyler sürün yinede nemlendirir cildi.

ben normal narkoz oldum hepsi 1 saat sürmemiştir heralde acil sezaryene aldılar hemen narkozu verdiler ameliyathaneyi bile göremedim nası bişey. ayılırken odaya aldılar.koridorda ayılmıştım eşimi gördüm başımda. epidurali bilmiyorum tabi belki etkisi uzun sürüyordur.

neyse kızlar ben cıkım..dogal faturasını bana bastı kocacım..
onu yatırcam..vodka beye şampuan,kendıme de bebe yagı alıp gelcem..
sonra yıne gelırım..

o benım normal koltuk takımımın bı parcasıydı..ama bu evdekı odada ona yer kalmayınca mecbur buğlem hanımın odasına gectı..dolayısıyla emzırme koltugu oldu kendılerı

İyi ya çok güzel değerlendirmişsin..

Kızın odasının bedava getirdin nerdeyse desene : )

Tam bi kız odası olmuş : )

Bende tüp bebelerime yapacam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…