öle canım öleee herseyin hayırlısıı.. bak ben bu hastanede işe başlamamış olsaydım hala beklemedeydim bilmicektim yumurtalarımın böle oldugunuAmin cnm..Valla benimde gözümde değil hayırLısıyla gelsinde napalım para yine kazanılır ALLahın izniyle..Bende bilezik bozacam bak..Seninki inş 340tl ye gelir : ) Benimki 5buçuk milyara : ))
Napalım hacı millet bedavaya bebek sahibi oluyoken bizimkiler kıymetli ya daha gelmeden masraf ettiriyolar bize : )
Allah bi kerede nasip etsinde önemli değil gerisi..Bazen okuyorumda 6.kez falan tüp bebek yaptıran var..Bizde böyle imtihan olabiliriz sonuçta..
Hadi bakalım senin tedavinde hayırLısyLa sonuçlanır inş..Ne zaman başlican iğnelere?
canım kendini nasıl nerde iyi hissediyorsan orda kal... sonucta lohusalık kolay bir dönem degil yani..bence hıc kalmasın..
suan bızım evde usuyor dıye kalmaya gelemıyor..
o cehennem sıcagında yasamaya alıskın cunku..
yazın bıle battanıye ısterdı benden..delı mı ne
belkı bızde donarsa,kalamaz
hayır yanı,benım evım sıcak bende kalın,cocuk hasta olur dıye tutturmasından korkuyorum..
kı zaten hamıle kaldıgımdan berı bu planı yapıyor..
lohusalıgım barı onn evınde cıksınmıs..
40 gun ben senle,istesemde lohusalıktan hıc cıkamamkı
sankı benım gelenım gıdenım hıc olmıcak,kendı evıme..allaaaaaaaam yaaaaaa
benimde 7 kilom var iştebi koşu atiim şu kıloyu dıyosun haa
ulen ne guzel eskıden hep 5 kılo vermem lazım derdım..
şimdi 20 kılo verınce anca o 5 kılo fazlalıklı halıme dönuyorum
öle canım öleee herseyin hayırlısıı.. bak ben bu hastanede işe başlamamış olsaydım hala beklemedeydim bilmicektim yumurtalarımın böle oldugunuprolaktin düzelsin die beklicektim herseyde var bir hayır. oyüzden rabbim gönlümüze göre versin inşallahh. adetin 2ci günü gel dedi. iğnenin adını verdi bunun fiyatını ögren dedi. 2 kutu alabilirsin dedi. sanırım adetliyken bakacak ona göre başlıcak işte. hiç 15-16 gün var adete hemen olsam keşkeeeee:)))) olsamki tedavim başlasa :)))
ha ha
gelsin hizmet yapsın gitsin .. gerçi senin anne çalışıyor o kalamayacağına göre bu görevi kaynanan üstlencek sanırım..ama akıl var mantık var insan nasıl rahat etsin kaynanayla..yerinden kalkamicaksın bişey buyurmaya çekinirsin bişey söylersin alınır falan sonra durda uğraş..
Ya Allah kolaylığını verir bence..herkesin anası babasımı yanından yapan nasıl yapıyor..he takıldığın yerde kk burda zaten : )
kız soğan kürü rahim duvarınıda inceltiyor. doktor gittiğimde rahim duvarım çok kalın degilmiş oyüzden adetim az geliyormuş öle bişeyler dedi korkuyorumBende son adetimi öyle iple çektim..Şu anda da transferi iple çekiyorum..
Benim yumurtalarım hakkında yorum yapmadı bakalım yarın ne dicek..
Cnm istersen bu arada da boş durma kür falan yap daha çok fayda görürsün..Yani zamanı hızlandırmış olursun..
Mesela soğan kürü yap hem zayıflatıyorda o
benimde 7 kilom var işteanammm nasıl saldıysam kendimi 59 olmuşum gene kışında kilo öle kolay verilmior
sen doğumda 10 kilo rahat verirsin. sonra şişliğin iner 5 kiloda öle gider 2 aya kalmaz eski formuna dönersin dert etme kuzzzzuuuu
Kizlarimmmm bebegim 4 gunluk oldu :)
Bu arada face den silme muhabbeti olmus sanirim. Ben kimseyi silmedim valla. Buradaki zararsiz kisileri niye sileyim hem, silecek olsam listemde fesat birkac kisi var onlari imha ederdiminanin anlayamadim. Kimler yoksa bana mesaj atin ben ekleyim.
Bu arada epidural sezaryen yapmayi dusunen varsa benimle ozel gorusme yapsin :)
Allahim hamile arkadaslara kolay dogum, bebek isteyenlere en yakin zamanda bebek versin insallahhh
Dunyada boyle bir sevgi, boyle bir ask yok.
Hepinizi opuyorumm :)
Bu arada face den silme muhabbeti olmus sanirim. Ben kimseyi silmedim valla. Buradaki zararsiz kisileri niye sileyim hem, silecek olsam listemde fesat birkac kisi var onlari imha ederdiminanin anlayamadim. Kimler yoksa bana mesaj atin ben ekleyim.
Allahim hamile arkadaslara kolay dogum, bebek isteyenlere en yakin zamanda bebek versin insallahhh
kız soğan kürü rahim duvarınıda inceltiyor. doktor gittiğimde rahim duvarım çok kalın degilmiş oyüzden adetim az geliyormuş öle bişeyler dedi korkuyorumyani bilmiom yaa yapsam mı acaba incir kürü yapim diorum yumurtaları çoğalrıyormuş :)
hayırlı uğurlu olsun canımmm Allah analı babalı büyütsün tatlım... topiğimizin ilk bebegi göz nurumuz Efe'mizzz
kızzz beni silmişsin bakamadım fotolara anammm nasıl üüzüldüm :)))) dedim anammm beni silmiş(( ama sen merak etme ben gördüm Efe'yiii annaamm amma yüzsüzüm haa :))
abowww senin ayaklar kocaman olmuş :)) kız verirsin merak etme takma kafanaaaaeylul ınanamazsın varya ıyıkı kısa denk gelmıs dıyorum..
ayaklarımı kımse görmuyor..topıntoş oldular..
yenı cızme almıstım..son 10 gune kadar gıyebılıyordum..şimdi bacagım ıcıne gırmıyor..
balkonu yıkamaya babetlerımle cıkıyorum..ama sadece parmak uclarım ıcıne gırıyor:S
kımınde o ayaktakı sıslık hıc gecmıyormus..
yanı ayak numarası buyuyormus,oylede kalıyormus..
ben 37 gıyerdım..suan 39 dar gelıyor:s
umarım kılo verınce ayaklarda kuculur
kız soğan kürü rahim duvarınıda inceltiyor. doktor gittiğimde rahim duvarım çok kalın degilmiş oyüzden adetim az geliyormuş öle bişeyler dedi korkuyorumyani bilmiom yaa yapsam mı acaba incir kürü yapim diorum yumurtaları çoğalrıyormuş :)
heee bende öle düşündüm canım yapmıyım dimi.. incir alimde onu kaynatıp napim bareeeee dur başlım bugünden :)kız rahım duvarın ınceyse sakın yapma..
ibrahım saracoglu bıle dıyor..kürün fazlası bıle ınceltıyormus..
kesınlıkle kürü 15 gunden fazla uygulamayın dıye..
yanı sen gıt ıncırı yap
incir kürünü dimi... adetliyken mi başlamak lazım acaba benim adetin 15ci günü bugünnnAla ala incelttiğini ilk defa duydum..ozman incir kürünü yap cnm..ben onu yapmıştım onun tadı daha güzel ama sadece 10 gün yapabildim..bi aksaklıklar çıkdı annemlere falan gittim orda kalmak zorunda kaldım yapamadım işte..
21 gün yapman lazım onu..
hayırlı uğurlu olsun canımmm Allah analı babalı büyütsün tatlım... topiğimizin ilk bebegi göz nurumuz Efe'mizzz
kızzz beni silmişsin bakamadım fotolara anammm nasıl üüzüldüm :)))) dedim anammm beni silmiş(( ama sen merak etme ben gördüm Efe'yiii annaamm amma yüzsüzüm haa :))
canım nasıl geçti doğummmmm anlat bakalımmm ilk anneeemizYavrum vallahi ben kimseyi silmedim. Ben seni ekleyeyim zulfiye den bakayim da.
Amin canimm guzel dileklerin icin
OoOo kimler geLmişşşşşş topicin ilk annesi gözün aydın cnm..ALLah hayırLı bi evlat eylesin inş..
Ay kendimi bi an senin yerine koydum gerçekten heyecanın mutluluğun tarifi yoktur eminim..
Şu epidural sezeryana takıldım ben memnun kalmadın mı ? Nasıldı doğumun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?