Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

öle canım öleee herseyin hayırlısıı.. bak ben bu hastanede işe başlamamış olsaydım hala beklemedeydim bilmicektim yumurtalarımın böle oldugunu prolaktin düzelsin die beklicektim herseyde var bir hayır. oyüzden rabbim gönlümüze göre versin inşallahh. adetin 2ci günü gel dedi. iğnenin adını verdi bunun fiyatını ögren dedi. 2 kutu alabilirsin dedi. sanırım adetliyken bakacak ona göre başlıcak işte. hiç 15-16 gün var adete hemen olsam keşkeeeee:)))) olsamki tedavim başlasa :)))

canım kendini nasıl nerde iyi hissediyorsan orda kal... sonucta lohusalık kolay bir dönem degil yani..
o kalmasın sende giitme :))) kocanla konus yani morelin bozuk olcaksa hiç gitme yani

bi koşu atiim şu kıloyu dıyosun haa
ulen ne guzel eskıden hep 5 kılo vermem lazım derdım..
şimdi 20 kılo verınce anca o 5 kılo fazlalıklı halıme dönuyorum
benimde 7 kilom var işte anammm nasıl saldıysam kendimi 59 olmuşum gene kışında kilo öle kolay verilmior
sen doğumda 10 kilo rahat verirsin. sonra şişliğin iner 5 kiloda öle gider 2 aya kalmaz eski formuna dönersin dert etme kuzzzzuuuu

Bende son adetimi öyle iple çektim..Şu anda da transferi iple çekiyorum..

Benim yumurtalarım hakkında yorum yapmadı bakalım yarın ne dicek..

Cnm istersen bu arada da boş durma kür falan yap daha çok fayda görürsün..Yani zamanı hızlandırmış olursun..

Mesela soğan kürü yap hem zayıflatıyorda o

bana dıyodu zaten gecen ay..
sen dogurunca annen senle hep kalamaz,kadın calısıyor..
kalkıp yemegını bıle hazırlıyamazsın..oyuzden benım senle olmam lazım..
ama sızın evde rahat edemem,ne nerde bılemem..sen gelır bende kalırsın dogum sonrası
ölümlerden ölüm begenecem artık,dogurduktan sonra..

Kizlarimmmm bebegim 4 gunluk oldu :)

Bu arada face den silme muhabbeti olmus sanirim. Ben kimseyi silmedim valla. Buradaki zararsiz kisileri niye sileyim hem, silecek olsam listemde fesat birkac kisi var onlari imha ederdim inanin anlayamadim. Kimler yoksa bana mesaj atin ben ekleyim.

Bu arada epidural sezaryen yapmayi dusunen varsa benimle ozel gorusme yapsin :)

Allahim hamile arkadaslara kolay dogum, bebek isteyenlere en yakin zamanda bebek versin insallahhh

Dunyada boyle bir sevgi, boyle bir ask yok.

Hepinizi opuyorumm :)

kız soğan kürü rahim duvarınıda inceltiyor. doktor gittiğimde rahim duvarım çok kalın degilmiş oyüzden adetim az geliyormuş öle bişeyler dedi korkuyorum yani bilmiom yaa yapsam mı acaba incir kürü yapim diorum yumurtaları çoğalrıyormuş :)

eylul ınanamazsın varya ıyıkı kısa denk gelmıs dıyorum..
ayaklarımı kımse görmuyor..topıntoş oldular..
yenı cızme almıstım..son 10 gune kadar gıyebılıyordum..şimdi bacagım ıcıne gırmıyor..
balkonu yıkamaya babetlerımle cıkıyorum..ama sadece parmak uclarım ıcıne gırıyor:S
kımınde o ayaktakı sıslık hıc gecmıyormus..
yanı ayak numarası buyuyormus,oylede kalıyormus..
ben 37 gıyerdım..suan 39 dar gelıyor:s
umarım kılo verınce ayaklarda kuculur

OoOo kimler geLmişşşşşş topicin ilk annesi gözün aydın cnm..ALLah hayırLı bi evlat eylesin inş..

Ay kendimi bi an senin yerine koydum gerçekten heyecanın mutluluğun tarifi yoktur eminim..

Şu epidural sezeryana takıldım ben memnun kalmadın mı ? Nasıldı doğumun ?

hayırlı uğurlu olsun canımmm Allah analı babalı büyütsün tatlım... topiğimizin ilk bebegi göz nurumuz Efe'mizzz

kızzz beni silmişsin bakamadım fotolara anammm nasıl üüzüldüm :)))) dedim anammm beni silmiş (( ama sen merak etme ben gördüm Efe'yiii annaamm amma yüzsüzüm haa :))

kız rahım duvarın ınceyse sakın yapma..
ibrahım saracoglu bıle dıyor..kürün fazlası bıle ınceltıyormus..
kesınlıkle kürü 15 gunden fazla uygulamayın dıye..
yanı sen gıt ıncırı yap

Yavrum vallahi ben kimseyi silmedim. Ben seni ekleyeyim zulfiye den bakayim da.

Amin canimm guzel dileklerin icin

abowww senin ayaklar kocaman olmuş :)) kız verirsin merak etme takma kafanaaaa

benim ayaklarım şuan 39 zaten doğumdan önce düşünemiyorum 47 falan olur heralde ozamann hahahah :))))))))))))

Ala ala incelttiğini ilk defa duydum..ozman incir kürünü yap cnm..ben onu yapmıştım onun tadı daha güzel ama sadece 10 gün yapabildim..bi aksaklıklar çıkdı annemlere falan gittim orda kalmak zorunda kaldım yapamadım işte..

21 gün yapman lazım onu..

heee bende öle düşündüm canım yapmıyım dimi.. incir alimde onu kaynatıp napim bareeeee dur başlım bugünden :)

aaaaayyy bızde senı ve bebısı cok öpuyoruz..
resımlerını görduk cok tatlı ve uzun boylu masallaaahhh..
anaaam gözlerım doldu ilk bebegımız 4 gunluk

incir kürünü dimi... adetliyken mi başlamak lazım acaba benim adetin 15ci günü bugünnn

Ben niye göremedim ezikmiyim len ben

Aminn canim benim :)

Evet canim epidural sezaryen oldu. Aci yok ama cekilme hissi var tarif edemiyorum. Esim de girdi doguma. O olmasa o anda genel anestezi isterdim ama esim elimden tutuyodu ve bebegi dogdugu an gormemiz muthis oldu. Bir de bebek dogal olarak yukarda duruyordu, normal dogum yaparmis gibi karnimdan asagi ittiler. O anlar cok uzun surmese de hiic bana gore degildi. Bebek dogunca esimle bebegi disari cikardilar odaya. Aglayarak beni bayiltin dedim cunku beni dikiyolardi ve ben aci hissetmesem de o igrenc hissi asamadim. Bayilttilar ama 5 dakika sonra ayildim yine. Dogumdan sonra herkes ne kadar cesursun dedi. Meger herkes epiduralin bu duygusunu biliyomus da bir kisi ben uyarmadi. Vallahi yaziklar olsun dedim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…