incir kürünü dimi... adetliyken mi başlamak lazım acaba benim adetin 15ci günü bugünnn
canım nasıl geçti doğummmmm anlat bakalımmm ilk anneeemiz
aaaaayyy bızde senı ve bebısı cok öpuyoruz..
resımlerını görduk cok tatlı ve uzun boylu masallaaahhh..
anaaam gözlerım dolduilk bebegımız 4 gunluk
okudum tatlım Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh darısı bizlerin başınaaa inşallahhhhhhAnlattim kabataslak canim. Ameliyathane gibi bir ortamda uyanik olmak istemek baslibasina delilikmis zatenn
Aminn canim benim :)
Evet canim epidural sezaryen oldu. Aci yok ama cekilme hissi var tarif edemiyorum. Esim de girdi doguma. O olmasa o anda genel anestezi isterdim ama esim elimden tutuyodu ve bebegi dogdugu an gormemiz muthis oldu. Bir de bebek dogal olarak yukarda duruyordu, normal dogum yaparmis gibi karnimdan asagi ittiler. O anlar cok uzun surmese de hiic bana gore degildi. Bebek dogunca esimle bebegi disari cikardilar odaya. Aglayarak beni bayiltin dedim cunku beni dikiyolardi ve ben aci hissetmesem de o igrenc hissi asamadim. Bayilttilar ama 5 dakika sonra ayildim yine. Dogumdan sonra herkes ne kadar cesursun dedi. Meger herkes epiduralin bu duygusunu biliyomus da bir kisi ben uyarmadi. Vallahi yaziklar olsun dedim herkese.
Aminn canim benim :)
Evet canim epidural sezaryen oldu. Aci yok ama cekilme hissi var tarif edemiyorum. Esim de girdi doguma. O olmasa o anda genel anestezi isterdim ama esim elimden tutuyodu ve bebegi dogdugu an gormemiz muthis oldu. Bir de bebek dogal olarak yukarda duruyordu, normal dogum yaparmis gibi karnimdan asagi ittiler. O anlar cok uzun surmese de hiic bana gore degildi. Bebek dogunca esimle bebegi disari cikardilar odaya. Aglayarak beni bayiltin dedim cunku beni dikiyolardi ve ben aci hissetmesem de o igrenc hissi asamadim. Bayilttilar ama 5 dakika sonra ayildim yine. Dogumdan sonra herkes ne kadar cesursun dedi. Meger herkes epiduralin bu duygusunu biliyomus da bir kisi ben uyarmadi. Vallahi yaziklar olsun dedim herkese.
tamam canım başlıyım ozaman bugün öbür aya hazırlık olsun :)))bugünden başla işte bişey olmaz önemli olan 21 gün sürmesi..onu ne zaman başlicağınla ilgili pek kesin bişey bulamadım ben..bende karar verdiğim gün başlamıştım adetten sonraydı benimde..21 gün yaptıktan sonra 1 hafta ara veriyosun sonra tekrar 21 gün..
Sen yine google amcaya sor ayrıntılı öğren istersen cnm..
ooooff bı tuhaf oldum yaaa..
kadın olmak harbı cok zor yaa..
ben gıdımde su tatlıyı yapım barı..
canım sıkıldı ıyıce:S
Kizlarimmmm bebegim 4 gunluk oldu :)
Bu arada face den silme muhabbeti olmus sanirim. Ben kimseyi silmedim valla. Buradaki zararsiz kisileri niye sileyim hem, silecek olsam listemde fesat birkac kisi var onlari imha ederdiminanin anlayamadim. Kimler yoksa bana mesaj atin ben ekleyim.
Bu arada epidural sezaryen yapmayi dusunen varsa benimle ozel gorusme yapsin :)
Allahim hamile arkadaslara kolay dogum, bebek isteyenlere en yakin zamanda bebek versin insallahhh
Dunyada boyle bir sevgi, boyle bir ask yok.
Hepinizi opuyorumm :)
mutluyum :) aşkım ve ailesi tanışmaya gelecek cumartesi günü...
Niye canın sıkıldı yavru ? Sezeryan olsun normal olsun millet yeterki hamile kalayım da çocuğum olsun diye neleri göze alıyor..
Sen bu mucizeye sahipsin doğumu mu dert ettin şimdi ?
Sen Allaha bol bol dua et hayırLısıyLa o bebek ordan öyle ya da böyle çıkacak ve topu topu bi gün sürecek normal ya da sezeryan..
Buna çok kafayı takma..Taktıkça stres oldukça bebek döneceği varsada dönmez zaten..
Dua etmeye devam et..eğer olmazsada senin için hayırLısı buymuş diceksin..belki de normal doğum senin için hayırlısı değilmiş diceksin..
hayırlı olsun ozaman..
yasın kactı kı canım senın?
26 :) teşekkür ederim hayırlısı
seray yazıyorum ama kımbılır ne zaman gırcende cevap vercen yada belkıde hıc görmıcen yazdıgımı..
sonuc olarak senın nasıl doguracagın bellı oldu mu?
senın bebıs dönmus muydu?
benımkı dönmedı hala öyle hıssedıyorum,mıdemdekı kafası oraya saplandı kaldı
carsamba doktora gıtcem yıne..ılk kez nst ye baglancam..
ooff cok korkuyorum artık hastaneye gıtmekten yaaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?