seray canımmmmmmmm çok çok geçmiş olsunn tavuk suyu çorbası ve bide sıcak suya limon pekmez yada bal karışımı içinşallahh ilaca gerek kalmadan doktorun geçer der ama ilaç verirsede içmenden yanayım içinde rahat olsunn ilk üç ay ilaç içmek tehlikeli biliyosunn bende hasta olmuştum ama zarasız antibiyotik verdi içmesem m bebeğime daha tehlikeliymiş
Kizlarimmmm bebegim 4 gunluk oldu :)
Bu arada face den silme muhabbeti olmus sanirim. Ben kimseyi silmedim valla. Buradaki zararsiz kisileri niye sileyim hem, silecek olsam listemde fesat birkac kisi var onlari imha ederdiminanin anlayamadim. Kimler yoksa bana mesaj atin ben ekleyim.
Bu arada epidural sezaryen yapmayi dusunen varsa benimle ozel gorusme yapsin :)
Allahim hamile arkadaslara kolay dogum, bebek isteyenlere en yakin zamanda bebek versin insallahhh
Dunyada boyle bir sevgi, boyle bir ask yok.
Hepinizi opuyorumm :)
kızlar nasılsınızzzz..
ben dun aksamdan berı aglamaklıyım
sınırlerım cok bozuk,sebepte yok ama herseye aglayasım var..
bebekte cok sıkıstırıyor gögus kafesımı..
yaa ınadına oralarda duruyor..bı ınmedı asagıya sıpa
Harika bayıldı
Mmmmm...................
eslemcim canım arkadaşım inşallah tedavin hayırlı sonuclanır. kuzum sende 1 adım daha yakınsın artık... inşallah gelecek meleğin yada meleklerinnnnkuzumm benimmm zor bir süreçtesin inşallahh sonunda rabbim gönlüne göre verir...
iğne oldugundan bahsettin beni dr adetin 2 yada3 cü günü çağırdı bugün gittim yumurtam 14cü günü olmasına ragmen adetin istenilen boyutta degilmişoyüzden adetin 2-3 günü gittiğimde gonal f 450 iğne vercek 2 kutu. yumurta büyütüyormuş. acaba sende mi böle bir iğne kullanıyorsun. göbekten vuruluyormuş buda araştırdım azcık :))) Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh
Bende çok kötü grip oldum ya boğazımda berbat. Burnumu bırakın gözlerim bile akıyor. Kafamı kaldırcak halim yokdr.uma da yarın gitcem ilaç verir belki ama ben içmek istemiyorum yaa. portakal suyu sahlep falan idare etmeye çalışıyorum.
Aminn canim benim :)
Evet canim epidural sezaryen oldu. Aci yok ama cekilme hissi var tarif edemiyorum. Esim de girdi doguma. O olmasa o anda genel anestezi isterdim ama esim elimden tutuyodu ve bebegi dogdugu an gormemiz muthis oldu. Bir de bebek dogal olarak yukarda duruyordu, normal dogum yaparmis gibi karnimdan asagi ittiler. O anlar cok uzun surmese de hiic bana gore degildi. Bebek dogunca esimle bebegi disari cikardilar odaya. Aglayarak beni bayiltin dedim cunku beni dikiyolardi ve ben aci hissetmesem de o igrenc hissi asamadim. Bayilttilar ama 5 dakika sonra ayildim yine. Dogumdan sonra herkes ne kadar cesursun dedi. Meger herkes epiduralin bu duygusunu biliyomus da bir kisi ben uyarmadi. Vallahi yaziklar olsun dedim herkese.
teşekkür ederiz teyzesicanımmmmmmmmmmmmmmmm güle güle kullansın sağlık sıhatle meleğinn aminnnnn ben çok çok beğendimm bende senin mantıkla nuna pepp aldımmm çünkü hafif olması az yer kaplaması en önemlisi
ayyy benim kabızlık hiç geçmeyecek sanırım.kız ben senide o güzel meleğinide yerim yerimm yaa çok seviyorumm ben seni mersy immmmm muck muck muckkk canımmmmmmgelicemm bitanemmmmm gelmemmi size yazmammı hiççç :))mersyimmmm kız aman de ishal olma sakınn berbat bişey resmen sancıdan doğurcam sandımm da stres ettimm yaaa anneme deyince de oda korkma yavrumm üç yada dört hafta sonra zatenn doğurcan dedi canımmm ayrıcaaa kabızlık içinnn kayısı en güzeli he bide mandalina beni nası cırcır ediyo dene istersen mandalinayıda bu arada hamişler az kaldı doğumlara çantalrınızı hazırlayın bakımmmm
teşekkür ederim canımcımanam anam anaaaaaamm..ben okudum sız okumayın
sankı ben yasamıs gıbı oldum herseyı ama sonu fos cıktı..
kocamda nerde kaldı yaaa..
kız merys bebek araban cok guzeeeeeeeeeeeeelllll
geçmiş olsun masalberragunaydın kızlar nasılsınız ben tam iyileşemedim ya( bi de söyle bi sıkıntım var komsum bi hafta once biseyler verdi tabagı ben de kaldı pratik olarak ne koyabiliirim ona tabagını geri vermek için, bişey yapcak hiç halim yok ama ayıp da oldu ilk kez o verdi ben de ilk kez iade edicem
teşekkür ederim canım. bende kraftın bebek arabasını almaya karar vermiştimkız bırak kalsın yukarılarda benimkinin ayakları inmiş aşağılarda geziniyor o yüzden yatıyorum kaç gündür.
yatmaktan walla sırtlarım ağrıdı doktor iki ay yatacaksın derse diye kendi kendime derdine düştüm. Gerçi zillim iyi olsun yeter bana ama yatmakta çok kötü yaaaa....
bugün banyo falan yaptım biraz daha rahatladı sancılarım ama yine çok gezelersem hemen başlıyor sancımaya. Neyse ben yine ara ara girer yazarım canlarım. hadin öpüyorum sizi.
Eylül tatlım üzme kendini herşeyin bir çaresi war sorunu bilip çözüm bulmak en iyisi tedavi olursun sorun çözülür cnm.
muzmut cnm inş. kırmızıların gelmez.
merys bebek araban hem çok güzel hem de baya uygunmuş ücreti ben onlardan baktım bir milyardan aşağı bulamadım hiç.
karnın toparlanıyor gibi oluyor millancım.gunaydınlaaaaaaaaaarr....
yaaa hamıle kızlar bıse sorcam..
bu yalancı sancı neye benzıyor..
benım adet olcakmıs gıbı bı hıssım var dunden berı..
öyle bı sancıya benzıyomu kı???
ama hafıften..öyle buram buram adet sancısı gıbı bıse yok..
çok geçmiş olsun seraycım.Bende çok kötü grip oldum ya boğazımda berbat. Burnumu bırakın gözlerim bile akıyor. Kafamı kaldırcak halim yokdr.uma da yarın gitcem ilaç verir belki ama ben içmek istemiyorum yaa. portakal suyu sahlep falan idare etmeye çalışıyorum.
günaydın duyguGünaydın kızlar. hava yine soğudu bizim burda gece kar bile yağmış azcık. kötü bir hafta sonu geçirdim.
geçen gün kan aradığımız akrabam vefat etti. 7 yaşında kan kanserinden. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını.
günaydın yağmurcumgünaydın kızlar
ne çok konuşmuşsunuz hafta sonukeşke hep çok konuşsanız bende geç de olsa okusam adetime son 4 gün ateş ölçme yöntemini yaptım bu ay ateşim hala yükselişte bakalım zamanında olcam mı bu ay adet :44: belki de sürpriz yapar bebeişim bana (aaay inşallah ) giderek umudumu kaybediyorum ama bakalım hayırlısı artıkın seviyoooom sizleri
gözünüz aydın francescaKizlarimmmm bebegim 4 gunluk oldu :)
Bu arada face den silme muhabbeti olmus sanirim. Ben kimseyi silmedim valla. Buradaki zararsiz kisileri niye sileyim hem, silecek olsam listemde fesat birkac kisi var onlari imha ederdiminanin anlayamadim. Kimler yoksa bana mesaj atin ben ekleyim.
Bu arada epidural sezaryen yapmayi dusunen varsa benimle ozel gorusme yapsin :)
Allahim hamile arkadaslara kolay dogum, bebek isteyenlere en yakin zamanda bebek versin insallahhh
Dunyada boyle bir sevgi, boyle bir ask yok.
Hepinizi opuyorumm :)
kızlar az önce doktordan geldimayy benim yumurtalıklar istenilen büyüklükte değilmiş bugün adetin 14cü günü gonal F 450 diye bir iğne yazdı fiyatını ögren dedi adetin 2ci günü gel bide ona bakalım dedi. rahim duvarın çok kalın degil oyüzden adet az oluyorsundur dedi. ayy yıkıldım yaa prolaktin yüksek yumurtalar zayıf napacam ben inşallah iğne tedavimi yapar yoksa çok üzülücem
kızlar nasılsınızzzz..
ben dun aksamdan berı aglamaklıyım
sınırlerım cok bozuk,sebepte yok ama herseye aglayasım var..
bebekte cok sıkıstırıyor gögus kafesımı..
yaa ınadına oralarda duruyor..bı ınmedı asagıya sıpa
bence hıc kalmasın..
suan bızım evde usuyor dıye kalmaya gelemıyor..
o cehennem sıcagında yasamaya alıskın cunku..
yazın bıle battanıye ısterdı benden..delı mı ne
belkı bızde donarsa,kalamaz
hayır yanı,benım evım sıcak bende kalın,cocuk hasta olur dıye tutturmasından korkuyorum..
kı zaten hamıle kaldıgımdan berı bu planı yapıyor..
lohusalıgım barı onn evınde cıksınmıs..
40 gun ben senle,istesemde lohusalıktan hıc cıkamamkı
sankı benım gelenım gıdenım hıc olmıcak,kendı evıme..allaaaaaaaam yaaaaaa
gunaydın kızlar,,,,,
bız bu kocaların okuz oldugu kabul etmısdık dıme,,bı okuz de bende var vatana mıllete hayırlı olsun
gene ne okuzluk yaptida dellendirdi seni?gunaydın kızlar,,,,,
bız bu kocaların okuz oldugu kabul etmısdık dıme,,bı okuz de bende var vatana mıllete hayırlı olsun
selam kizlarrr
nabersiniz ben iyiyim gibi degilim gibi tuhaf bir ruh hali var
kirmizilar hala gelmedi isin kotusu surekli bi islaklik hissi oluyo aha geldi diyom gidiyom bakiyom yok zaten karnim adetletlerden once hep siserdi biraz kabizda olurdum bat gununden sonra gecti goguslerde hafifledi sivilceler cikti gecti sanki kirmizilari gordum bitti gibi yarina randevu alcak odun gitcez doktora artik su duzensizligige care bulsunlar ozledim eski tikir tikir isleyen kirmizilarimi yaagene ne okuzluk yaptida dellendirdi seni?
Canım bazen doğum zamanına kadar inmediği oluyormuş ama sabredersen mutlaka inermiş. Eğer normal doğumda ısrarcıysan ve dönmesinin dışında bi sorun yoksa bekle derim, sancıların başlayınca dönecektir bence. Yani eğer sezaryen olcaksan bile son anda dönmediği için ol. Doğum başlayınca sezaryene karar vermek daha iyiymiş. Eğer doğum başlamadan randevulu sezaryen olursan hormonlar daha doğumu başlatmadığı için süt gelmesi zor olurmuş, annenin depresyona meili artarmış birde bazıları der ya sanki bu bebek benim değilmiş gibi diye. O da genellikle sezaryende olurmuş, daha süreç tamamlanmadığı için anne öle hissedebilirmiş. ama tabikide bi sıkıntı varsa sezaryenden başka çare yok. Çok takma kafaya, dua et herşey olacağına varır. Yürüyomusun hergün, oda etkiliyormuş sanırım
Aynı korku bendede var kız, ya kaynanam hadi bizde adet böle kırkınız çıkana kadar burda kalcanız derse, kocam sesinide çıkarmaz, gidersemde ben kafayı yiyebilirim. Deli gibi korkuyorum inşallah öle bişi olmaz. Benim annemde yanımda zaten, kaynanam başka şehirde, gitmek istemem o yüzden. Rabbime dua ediyorum inşallah böle bişi çıkarmazlar. Ben bide kaynanamın panik hallerinden de çok korkuyorum, doğum zamanı gelir, benim annemde geç doğurmuş hep bizleri, bende öle olursam hadi vakit geçti diye diye beni sezaryenlik ederse ya. İnan doğumu falan kafaya takmıyorum, bebeğe bakma, uykusuzluğu kafaya takmıyorum kaynanamın bu hallerini takıyorum. Rabbim hayırlı bi sebep versin de beni germesin. Ya sütüm kesilirse bu gerginliklerden diyorum.
ya okuz ıste ,,,bıse yapmasına ne gerek var,,dun gecenın ıcıne ettı ,saat gecenın bırı olmasaydı walla cekıp gıtcekdım evden ,,
ya bazen dıorum ben bu adamla nıe evlendım dıe sadece ben mı soruom bu soruyu onuda bılmıorum ,,
senınde kırmızılar gelmez ınsallah dıcem ama eger bebe yoksa ınsan adet olup rahatlamak ıstıo ,,
kız bu sogukta ne ısın var gece yarısı sokaklarda..
otur oturdugun yerde..
kocan o senın,ses etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?