Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Sağol canımm valla yaptım aklıma gelen herşeyi. bakalım dr.um ne dicek yarın. gerçi artık bugün oldu randevum 12de. ilk kez eşim olmucak yanımda :) ilaç verirse içeyim yani :)

Canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. topiğimizin hamişleri arasından bebeğine ilk kavuşan sen oldun. darısı sağ salim hepimizin başına inşallah.

valla ben doğuma gidene kadar kaburgalarımı kırdı millancım daha 6 haftan var. alışcaksın. e yeri dar geliyor artık.sığmıyor napsın kuzucuk. olur öyle nöbetler annelik içgüdüleri. mutsuz ortamlarda çok bulunmamaya çalış ağlamaklı filmler falan izleme.

esleminki yumurta çatlatma iğnesi olması lazım eylülcüm

seraycım bende normalde bile ilaç imne taraftarı değilim ama . hastalığın uzun sürerse bebeğe daha çok zarar verebilirsin. sen yinede doktorunu dinle

hayırlı olsun canım bebeğin Allah analı babalı büyütsün inşallah. bak ben bi epidurali yaşamamıştım anlattığın iyi oldu. bu sefer de onu düşünüyordum.

Günaydın kızlar. hava yine soğudu bizim burda gece kar bile yağmış azcık. kötü bir hafta sonu geçirdim.

geçen gün kan aradığımız akrabam vefat etti. 7 yaşında kan kanserinden. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını.

günaydın kızlar

ne çok konuşmuşsunuz hafta sonu keşke hep çok konuşsanız bende geç de olsa okusam adetime son 4 gün ateş ölçme yöntemini yaptım bu ay ateşim hala yükselişte bakalım zamanında olcam mı bu ay adet :44: belki de sürpriz yapar bebeişim bana (aaay inşallah) giderek umudumu kaybediyorum ama bakalım hayırlısı artıkın seviyoooom sizleri

Son düzenleme:
geçmişi anca bitirdim
ayy maşallahınız varmış valla
benim pazar günü akşam oturmasına misafirlerim vardı
az biraz hazırlık yaptım belim koptu resmen ((
gece inlemelerime uyandım kaç defa
hala da ağrıyor gerçi
kuzucuğumun çantasına bi şeyler koydum.
doğum normal de olsa sezeryan da olsa 2 gün yatıyormuşuz hastanede.
geçen gittiğimizde sorduydum
çocuğun kıyafetleri yetmez diye korkuyorum galiba :)
doldurdukça doldurasım var.
kendi çantamı da hazır etsem benden iyisi yok valla.
canımmmmmmmmmmmmmmmm güle güle kullansın sağlık sıhatle meleğinn aminnnnn ben çok çok beğendimm bende senin mantıkla nuna pepp aldımmm çünkü hafif olması az yer kaplaması en önemlisi
teşekkür ederiz teyzesi
senin aldığın arabayı da çok beğenmiştim ama görmeden pek bi şey alamıyorum internetten.
nuna pepp de çok kaliteli daha önce de duymuştum.
kuzucuğunla güzel günler de gezmelere gidin annesi
ayyy benim kabızlık hiç geçmeyecek sanırım.
yine imrendim sana
bir kase kayısı kurusu yedim bana mısın demiyor

anam anam anaaaaaamm..ben okudum sız okumayın
sankı ben yasamıs gıbı oldum herseyı ama sonu fos cıktı..
kocamda nerde kaldı yaaa..
kız merys bebek araban cok guzeeeeeeeeeeeeelllll
teşekkür ederim canımcım
o ne biçim hikayeymiş oyle yaaa
ben kötü şeyler duyup da etkilenmeyeyim diye fazla takılmıyorum nete tv ye.

geçmiş olsun masalberra
iyice dinlenmeye bak cnaım
insan hamileyken daha zor atlatıyor gribi

teşekkür ederim canım. bende kraftın bebek arabasını almaya karar vermiştim
nette 300 tl olan araba+oto koltuğunu adamlar 700tlden fiyat biçince
başka seçeneklere bakalım dedik
iyiki de bakmışız
çok içime sindi arabamız
tek hamleyle kapanıyor bagaja da sığıyor
önemli olan hafif ve hızlı hareket ediyor olmasıydı.
benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı

karnın toparlanıyor gibi oluyor millancım.
sonra kasık ağrısı oluyor bende.
adet olacakmış hissi bende var.
galiba çocuk büyüdükçe o his herkeste oluşuyor

çok geçmiş olsun seraycım.
nst de bi şey yokmuş canım. bende geçen kontrolde bağlandım.
boyuna yatıyorsun :))
bol bol dinlen limon portakal suyu falan iç

günaydın duygu
Rabbim annesine babasına sabır versin çok üzüldüm (((
hamilelikte insan daha mı hassaslaşyor nedir
ağlayacam nerdeyse (((

günaydın yağmurcum
inşallah kuzucuğun sürpriz yapar anneciğine
ümidini asla kaybetme canım

gözünüz aydın francesca
Rabbim ömür boyu kuzucuğunla sevdiklerinden hiç ayırmasın
artık tecrübelerine de yazarsın bize.
doya doya kokla kuzucğunu benim yerime

Günaydınlar millet, oku oku bitiremedim ben bu sefer. Alıntı da yaptım bi kaçtane, gerisine aklımda kaldığıyla cevap yazıcam

Eylülüm üzme tatlı canını, sorunun ne olduğu belli, tedavisi belli, Rabbimin izniyle sorunları halleder ve bebişine kavuşursun inşallah. Bak hastane sana yeni bi kapı açtı sende demişsin zaten orda işe başlamasan doktora gidipte öğrenemeyecektin. Hakkında hayırlısı tatlım.

Canım bazen doğum zamanına kadar inmediği oluyormuş ama sabredersen mutlaka inermiş. Eğer normal doğumda ısrarcıysan ve dönmesinin dışında bi sorun yoksa bekle derim, sancıların başlayınca dönecektir bence. Yani eğer sezaryen olcaksan bile son anda dönmediği için ol. Doğum başlayınca sezaryene karar vermek daha iyiymiş. Eğer doğum başlamadan randevulu sezaryen olursan hormonlar daha doğumu başlatmadığı için süt gelmesi zor olurmuş, annenin depresyona meili artarmış birde bazıları der ya sanki bu bebek benim değilmiş gibi diye. O da genellikle sezaryende olurmuş, daha süreç tamamlanmadığı için anne öle hissedebilirmiş. ama tabikide bi sıkıntı varsa sezaryenden başka çare yok. Çok takma kafaya, dua et herşey olacağına varır. Yürüyomusun hergün, oda etkiliyormuş sanırım

Aynı korku bendede var kız, ya kaynanam hadi bizde adet böle kırkınız çıkana kadar burda kalcanız derse, kocam sesinide çıkarmaz, gidersemde ben kafayı yiyebilirim. Deli gibi korkuyorum inşallah öle bişi olmaz. Benim annemde yanımda zaten, kaynanam başka şehirde, gitmek istemem o yüzden. Rabbime dua ediyorum inşallah böle bişi çıkarmazlar. Ben bide kaynanamın panik hallerinden de çok korkuyorum, doğum zamanı gelir, benim annemde geç doğurmuş hep bizleri, bende öle olursam hadi vakit geçti diye diye beni sezaryenlik ederse ya. İnan doğumu falan kafaya takmıyorum, bebeğe bakma, uykusuzluğu kafaya takmıyorum kaynanamın bu hallerini takıyorum. Rabbim hayırlı bi sebep versin de beni germesin. Ya sütüm kesilirse bu gerginliklerden diyorum.

Francesca canım, Allahım sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün inşallah. Sanada kolaylıklar versin bu bakım sürecinde. Yalnızmısın şuan, yardım eden kimse varmı sana, süt durumun nasıl, ağrın sancın varmı? Çok soru sordum ama merak işte

gunaydın kızlar,,,,,

bız bu kocaların okuz oldugu kabul etmısdık dıme,,bı okuz de bende var vatana mıllete hayırlı olsun

selam kizlarrr
nabersiniz ben iyiyim gibi degilim gibi tuhaf bir ruh hali var
kirmizilar hala gelmedi isin kotusu surekli bi islaklik hissi oluyo aha geldi diyom gidiyom bakiyom yok zaten karnim adetletlerden once hep siserdi biraz kabizda olurdum bat gununden sonra gecti goguslerde hafifledi sivilceler cikti gecti sanki kirmizilari gordum bitti gibi yarina randevu alcak odun gitcez doktora artik su duzensizligige care bulsunlar ozledim eski tikir tikir isleyen kirmizilarimi yaa
gunaydın kızlar,,,,,

bız bu kocaların okuz oldugu kabul etmısdık dıme,,bı okuz de bende var vatana mıllete hayırlı olsun
gene ne okuzluk yaptida dellendirdi seni?

kiz duygu basiniz sagolsun canim allah ailesi bol sabir versin gercekten cok zor annemden biliyorum.kendini toparlamasi uzun yillar aldi
canim aramizda en tecrubeli sensin bisey sorcam senin ilk hamilelikle ikinci hamilelik arasindaki belirtiler aynimiydi yoksa ilkinde yasadigini ikincide yasamadin mi ilk daha test falan etmeden oncekileri soruyom?

ya okuz ıste ,,,bıse yapmasına ne gerek var,,dun gecenın ıcıne ettı ,saat gecenın bırı olmasaydı walla cekıp gıtcekdım evden ,,
ya bazen dıorum ben bu adamla nıe evlendım dıe sadece ben mı soruom bu soruyu onuda bılmıorum ,,
senınde kırmızılar gelmez ınsallah dıcem ama eger bebe yoksa ınsan adet olup rahatlamak ıstıo ,,

mıyopı bende zaten ne olursa olsun son dakkaya kadar beklıcem dogum sancım gelsın dıye..
kımsenın sezeryan teklıfını kabul edemem..
ben kesılıp bıcılmekten cok korkuyorum zaten..
kendılıgınden cıkması daha kolay gelıyor bana düşününce..
dıgerı bıldıgın ameliyat yanii..
zorunda kalmadıkca cocugun donmesını bekleyıp normal dogumu sececem..
anca saglık durumunu etkılerse sezeryan olurum:S
inşallah hersey yolunda gıder..
bu ara pek yuruyemıyorum yalan yok,hava cok soguk..montlarımın önu kapanmıyor,
donmaktansa evde takılıyorum:S

haa bu arada kaynanamda kalmama engel olacak durumları hep unutuyorum..
kocam dıgıturk ve maclarını bırakıp orda kalmaz..
ayrıca bız orda kalırsak vodka nooooolcak

kız bu sogukta ne ısın var gece yarısı sokaklarda..
otur oturdugun yerde..
kocan o senın,ses etme

kız bu sogukta ne ısın var gece yarısı sokaklarda..
otur oturdugun yerde..
kocan o senın,ses etme

cok yordu benı ,,yanı gercekden bazen alıp basımı gıdesım gelıo hıc kımseye bıse demeden
huyları agır,sozlerı agır,3 sene oldu evlenelı kendımı 10 yıllık evlı gıbı yorgun hıssedıorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…