Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

milancımm öle düşüünme son ana kadar bekle sen ve bi bakmışın dönmüş anasının kuzusu :) son ana kadar hiç belli olmaz yani o benim arkadaşımın son anda oldu dönüşü ama sancı gelmediği için günü geçmiş diye sezeryan yapmış doktoru ,arıkk çantanıda hazırlayasınnn gelsinn kuzummmmmmmm :)
canımmmmm eğer annen yanındaysa kendi annen kalıcaksa bence kayınvalidenden önce senin yanında annen kalır ve kalmalıda ve eşinde kayınvalidende anlayışla karşılamalı bu durumu bi kıza annesinden daha yakın kim olabilirki ,bu arada evtttttttt herşey güzel olucakkk bebişlerimzi gelince yazınn dütt düt der gezeriz bebek arabalarıylaaa :))
canımmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn ay çok çok güzell yaa maşallahhhh efemize maşallahhhhhhhhhhh annemmmm öp bizim içinde deki buda teyzelerindennnn efecim de miniğineee :)
Ben niye göremedim ezikmiyim len ben

Sağol canımm valla yaptım aklıma gelen herşeyi. bakalım dr.um ne dicek yarın. gerçi artık bugün oldu randevum 12de. ilk kez eşim olmucak yanımda :) ilaç verirse içeyim yani :)
aynen tatlımmm okadar rahat diyorumki ilaç veririse doktorun iç diye :) çünkü bu durumu üç ay btiminde yaşayıp ilaç içen biri olarak hatta doktora sordumm içmeden geçermi içmesem hayır dedi içmelisinn bebeğine daha zararlı dedi bu durumm
canımmm kız yokkkkkkk cırcır ayyyyyyyyyy felakett bişeee :) bitanesiii inşallahh geçer bi an önce kabızlığınn meyvelerden mandalinaya yönel bakalımm ne olcak tatlım beş altı tane ye bakalımm tatlısı

bu arada duygucumm canımm Allah sabır versin ailesine ve Rabbimm kimseye yaşatmasınn aminnnnnnnnn

canımm bazenn eşler o soruları kendileri sordurtuyorrr biz sormak istemesekde aklımızdan geçirtiyorlar gömlek iyen odun ağaçlara dönüşüveriyolar sonra farkediyolar yaptıklarını ama kırılan kalp unutmuyor hele ben zor unuturumm aklıma gelir beni tekrar üzdüğü zamanlarda eskiler

kız sen kocandan boyle bahsetmezdın..
1 gunde nıye dellendın..
guzel seyler dusun..
hem hangımızın kocasının sözlerı bazen agır olmuyorkı..
duymıcaz napalım..agızlarından cıkanları bılmıyolar bazen..
anlar oda hatasını..

aynen bende öyle..
hıcbı zaman bana söyledıgı kötu sözlerı asla unutmam..
sonradan barısınca o normale döner,bende dönmus gıbı yaparım ama
asla ve asla unutmam..
hatta durduk yere aklıma gelır yalnızken,baslarım aglamaya..
keske evlenmeseydım,bu benı hıc sevmıyor demeye..
halbukı hafızamda kötudur ama bı turlu onun laflarını unutamam

ama ertseı gun olur,ya kocama bıse olursa ben naaparım onsuz der..
yıne baslarım aglamaya

hatasını anlar mı bılmıorum ama ben bı sure bu evden gıtmek ıstıorum sanırım ,,,

hatasını anlar mı bılmıorum ama ben bı sure bu evden gıtmek ıstıorum sanırım ,,,

ohaaa!! abartma yaa..
konuyuda soylemıyon kı..
belkı adam kendınce haklı yaa..
sen o adamı sevmesen 3 yıl evlı kalabılırmıydın..
ondan cocuk yapmaya calısırmıydın..
her evde tartısmalar oluyor..
ozaman anamızın evınden cıkamazdık hıc valla..

mesele ya cok uzun yada yazamicak kadar sinirlisin bacim sakin ol ofke sadece ceken insani yipratiyor...

yok haklısın..
valla bende sınırlendım sımdı ama sen sukunetını koru..
elbet hatasını anlar..
o senınle adam gıbı konusana kadarda muhattap olma bence..
kayınpederde ıkı dakkada nasıl doldurduysa adamı artık:S

hıc konusmıcam aramıorumda,
eve geldıgınde hazırlıcam yemegı koycam onune yerse yer yemezse kaldırcam tek bır kelam dahı konusmıcam ,,,
taakı ben esseklık ettım deyıp ozur dıleyene kadar,,
tabı duydu dun gece kayınpeder seslerı
sabah kalkmıs kahvaltı hazırlıom ben ıyımısın kızım cok ıyım sagolun dedım sız nasılsınız
yok hasta gıbı duruosun da dedı hee dıcekdım sabaha kadar uyumadıgım ıcın dıcekdım de vazgecdım yok deılım hasta falan dedım,,
ama yok kafama koydum aksam geldıgınde dıcem oglunla konus ben bunaldım artık dıcem aılemın yanına gıdıcem bı sure dıcem ,,

kocan benımkının karakterınde bırıyse,
gözunde tamamen bu ısı bıtırmeden evı terk edemezsın..
yanı bızım evde bosanmayı göze alan evı terk eder anca..
oyle gıdım de akıllansın,sonra dönerım dusuncesı bızde yemıyor..

oyuzden senınde o evden ayrılmanı,ıplerı hepten koparır seklınde yorumluyorum..
ve oyuzden gıtme ama konusma da dıyorum..

aynen bende öyleee işte unutmam bide veliliğim,n ilk yılı baya kötü şeler yaşadımm eşimden dolayı değil eşimle sorunum yoktu ama eşimin akraba çevresinden kaynaklı sıkıntılar yaşadık ve hala daha yaşıyoruz ve aklıma gedikçe sinir oluyorumm eşimde iyi niyetlidir tavır yapmaz ama artık ben tetikteyimm

konuyu bilmiyom ama valla dun gece sen geldin aklima neden biliyonmu kaynim 5 gundur burun operasyonu oldu diye bizde kaliyodu normalde kendi evi var hasta diye odun getirdi gerci oda burunu duzeltme operasyonu neyse kalsin dedim hastanede 1 gece kalcakti ertesi gun normal hayatina donebilir dediler adam 5 gundur sanki beyin ameliyati gecirmis birde bir nazli dun artik tamponu falanda cikardilar benden iyi evine gidecekti internetten abisi yle konusuyodu abisi bugunde kal evde tek kalma banyoda dusersin evde yanliz bisi olur gitme dedi benim odunda evet gitme nere gitcen dedi tartistilar zorla cocuk kaldi ama zaten bu dediginiz evde yanlizken herkesin basina gelebilir dedik ama dinletemedik iste gecede odun efendi sirnasiyodu bende uzak dur dedim 5 gundur evimde esir gibiyim ne tuvalete rahat rahat cikabiliyom ne banyo edebiliyom insallah yarin kirmizilar gelirde sende 10 eksinsiz kalirsin anladi hatasini israr kiyamet eksin ettik sabah bide banyo krizi yasadik bizim ev buyuk ama banyoda tuvalette salona bakiyo salonda kapi falan yok kapatasin avrupali kafasi iste neyseki sabah o evien gecti odunda hatasini anladi iyilik melegi oldu basima.iste bunlari yasarken icimden gecirdim dedim su misali ne yapiyo acaba hep evde birileri var ki adamin evide var evinde kalsa sadece yemege gelse daha munasip olmazmi sizinde bir ozel hayatiniz var yatak odasina sikistirmak zorundamisiniz...

ama sen dıyorsankı,yok bıraz uzak kalmak bızde sorun degıl,çözum olur..
ozaman konus ve gıt..ama ben hepten kopmalar olcak dıye korkuyorum acıkcası..

aynen oyle mıllan yanı gıtmek aslında bır daha gerı gelmıcem demenın bır seklı bızde de ,,
ya bılmıorum benım kocam nasıl akıllanccak
ya tmm kazandıgını evıne getırır,hovardalıkda hıc ısı yokdur,dıne baglıdır,merttır ,delıkanlıdır asla senı yarı yolda bırakmaz ,sulalesıne karsı benı sonuna kadar savunur bana laf ettırmez,,kıskancdır,gozu kapalı guvenırsın ınanırsın,
ama gel gelelım unutmaz sozlerı davranısları,ıyıyıde kotuyude,sınırlendıgınde gozu dunyayı gormez ,ne zaman ne dusundugunu anlamazsın neyı hayır der neye evet bılemezsın,
gıdersem gerı gelmıcegımı bılıorum ,,ve benı bırakmıyacagınıda bılıorum ,
sozlerı kursun gıbı deler gecer ,,hıc anlatmadıgım anlatamadıgım seyler yasadım,,,
off bılmıorum bı yandan babasıyla konusmak yarar deıl zarar getırcek cunku tekrar ustume gelecek bılıorum ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…